ورود

View Full Version : مبتدی: نمایش دکمه هنگام زدن چک باکس

mshmsh
جمعه 18 اردیبهشت 1394, 18:15 عصر
با عرض سلام و احترام خدمت دوستان عزیز

فکر کنم این مورد سوال بنده مربوط به برنامه نویسی جاوا باشه باز هم اگه اشتباهی تاپیک زدم عذرخواهی میکنم و از مدیران محترم میخوام که به محل درستش منتقل کنند تاپیک رو ...

بنده یک فرم پرداخت دارم که چندتا فیلد ضروری مثل نام کاربری و ایمیل و ... داره و در انتهاش هم دوتا دکمه به نام های پرداخت و انصراف زده و کدهاش توی سورس به این صورت هست

<button type="submit" name="submit" class="button gray">پرداخت</button>

<button type="reset" name="reset" class="button red">انصراف</button>

حالا کاری که من میخواستم بکنم اینه که قبل این دکمه ها یعنی پرداخت و انصراف یه خط نوشته به عنوان قوانین را خوانده ام و می پذیرم به همراه یه چک باکس قبلش بیاد و کلمه قوانین لینک بشه به یه آدرس (target_blank) و کل رنگ لینک و نوشته هم قرمز رنگ یا رنگ نارنجی (پرتغالی) و بولد باشه .... لازمه عرض کنم که در حال حاضر بعد از پر کردن فیلدهای ضروری که عرض شد کاربر که روی پرداخت کلیک کنه به درگاه بانک هدایت میشه من میخواستم کاربر تا این تیک را نزنه به درگاه بانک منتقل نشه یا دکمه پرداخت را بهش نشون نده ! به عبارتی دیگه می خوام یا وقتی که کاربر تیک قبول کردن قوانین را میزنه دکمه پرداخت را بهش نشون بده (ترجیحا این باشه بهتره) یا اینکه تا تیک قبول کردن قوانین را نزنه به درگاه بانک نره و بهش پیام خطا بده که شما باید قبل از پرداخت قوانین را بپذیرید و....

ممنون میشم از اساتید و دوستان بنده را راهنمایی کنند ... سپاسگزارم :لبخندساده:

dasssnj
جمعه 18 اردیبهشت 1394, 19:12 عصر
تاپبک به بخش مربوطه انتقال پیدا کرد .