View Full Version : فایل R
rain27
جمعه 18 اردیبهشت 1394, 19:24 عصر
سلام
این ایکلیپس کچلم کرده لطفا یکی کمک کنه
برنامه رو که نوشتم کامل درست بود و اجرا هم شد. اما یه بار که بستم و بازش کردم خطای فایل r میده . ایمپورتش هم حذف کردم. نمی ره که نمی ره:افسرده:
kingsezar
جمعه 18 اردیبهشت 1394, 20:20 عصر
سلام
این ایکلیپس کچلم کرده لطفا یکی کمک کنه
برنامه رو که نوشتم کامل درست بود و اجرا هم شد. اما یه بار که بستم و بازش کردم خطای فایل r میده . ایمپورتش هم حذف کردم. نمی ره که نمی ره:افسرده:
سلام .اگه امکانش هست عکسی از ارور بزارید
dalmif
جمعه 18 اردیبهشت 1394, 20:34 عصر
وقتی که از فایل R مشکل گرفت بدونید که یکی از فایلاتون مشکل داره و اصلا دنبال فایل R نرید
dalmif
جمعه 18 اردیبهشت 1394, 20:36 عصر
راستی می تونید فایل R رو پاک کنید دوباره خودش میسازه البته نباید فایل های پوشه res مشکل داشته باشه چون دیگه نمیسازه
rain27
جمعه 18 اردیبهشت 1394, 20:39 عصر
الان عکسشو میذارم.
فایل آر حذف شده ندارمش.
پوشه رس هم مشکل نداره.
rain27
جمعه 18 اردیبهشت 1394, 20:41 عصر
فایل آر حذف میشه از پروژه دیگه هم کپی میکنم سیو نمیشه با بستن برنامه
godofphp
جمعه 18 اردیبهشت 1394, 21:19 عصر
الان این عکس چیه ؟
نه متن خطایی نه عکس Error log رو گرفتی
نه پوشه ی gen رو open کردی که معلوم شه اصلا فایل R وجود داره یا نه !!!
یه اسکرین شات گرفتی انگار بقیه میتونند با این اسکرین شات ارتباط مجازی با داخل سیستم شما برقرار کنند
خودت قضاوت کن شرکت گوگل از پشتیبانی اندروید هم کارمند بفرسته متوجه منظور شما نمیشه
iman0111
جمعه 18 اردیبهشت 1394, 22:05 عصر
ببینید دوست من این مشکل میتونه به چند دلیل بوجود بیاد یکی اینکه شما برای نام ابجکت هاتون از اسامی نامتعارف استفاده کنید مثلا به اشتباه بین اسامی نماهایی که توی صفحه گذاشتین از فاصله استفاده کرده باشید یا از کاراکترهای در لابه لای اسم نماهاتون استفاده کرده باشید که منجر به خطای r میشه
دوم اینکه این خطا بعضی اوقات که نرم افزار ایکلیپس به صورت ناگهانی بسته میشه یعنی مثلا برق سیستم قطع میشه یا هر مشکل دیگه ای که باعث بسته شدن ناگهانی نرم افزار بشه بعد از این که دوباره ایکلیپس رو باز کنید ممکنه پیش بیاد
سوم اینکه شما به اشتباه فیال R رو در لابه لای کلاستون ایمپورت کرده باشین که در اون صورت هم موجب به بروز خطای R میشه و باعث میشه که دیگه کلاس هاتون فایل R رو نشناسه
راه حل : برای مورد دوم که این خطا باید پس از مدتی برطرف بشه اما برای مورد اول و سوم شما بیان موارد گفته شده رو چک کنید و از صحت و درستی اونها اطمینان پیدا کنید ناراحت نباشین درست میشه
rain27
شنبه 19 اردیبهشت 1394, 11:05 صبح
godofphp (http://barnamenevis.org/member.php?299149-godofphp)
که اسمتم خیلی سخته، آره عکسو اشتباهی اپلود کردم..معذرت
iman0111 (http://barnamenevis.org/member.php?339816-iman0111)
مرسی از توضیحت
اشکال کارو متوجه شدم. برنامم فایل res رو تو مسیر ذخیره نداش، از یه برنامه دیگه کپی کردم گذاشتم ولی بازم سیو نمیکنه!!! در صورتیکه تو مسیر ذخیره هم وجود داره
gjmkdyttyhujk
شنبه 19 اردیبهشت 1394, 11:50 صبح
شما پروژه رو یه بار clean کنید ببینید به چه نتیجه ای میر سید. clean رو هم که می دونید از کجاست؟ بعد اگه رفع نشد اکلیپس رو restart کنید و صبر کنید تا تمام کامپوننت ها لود بشن. اگه بازم بود یه بار دیگه پروژه رو celan کنید. احتمال زیاد باید بره.
rain27
شنبه 19 اردیبهشت 1394, 12:19 عصر
مرسی
اما با clean کردن فایل آر هم از بین میره هی باید دوباره کپی کنم:عصبانی++:
gjmkdyttyhujk
شنبه 19 اردیبهشت 1394, 13:09 عصر
مرسی
اما با clean کردن فایل آر هم از بین میره هی باید دوباره کپی کنم:عصبانی++:
من با این مشکل روبرو شده بودم قبلا. منتها این خطای فایل R زمانی داده میشد که من یه پروژه جدیدی رو ایمپورت می کردم و اونوقت با یه بار، دوبار clean و restart مشکل حل میشد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.