View Full Version : ایجاد زبان برنامه نویسی و سیستم عامل
smasgari
شنبه 19 اردیبهشت 1394, 22:12 عصر
سلام دوستان این اولین تایپیک من هست، دوستان اگه بدونید ما در شرایط تحریم هستیم و این تحریم شامل همه چی میشه و خواهد شد، دوستان من موضوع ایجاد زبان برنامه نویسی رو
در اینترنت جستجو کردم و تنها یک تایپیک دیدم، خیلی برام عجیب بود یعنی ما این همه برنامه نویس داریم تو ایران اصلا کسی تا حالا این موضوع براش مهم نبوده؟!!
دوستان چرا ما زبان برنامه نویسی خودمون رو نداشته باشیم؟ چرا سیستم عامل خودمون رو نداشته باشیم؟ و ...
گروهی الان رو این موضوع کار میکنن؟ بچه های شریف یا جای دیگه؟ کسی خبری داره؟
توی تایپیک قبلی زیاد صحبت نشده جدی، ایمدوارم این پست پر بار بشه.
از دوستان خواهش میکنم ترول بازی در نیارن و جدی بیان نظراتشون رو بدن، که باید از کجا شروع کرد از صفر شروع کنیم برای ایجاد زبان برنامه نویسی با عمل، بستر سخت افزاریمون چه طوره؟ چه
مشکلاتی برامون پیش میاد اگه حتی با موفقیت زبان را ایجاد کنیم؟(بیشتر جنبه ی سخت افزاری مد نظرمه)
بسم الله
#target
شنبه 19 اردیبهشت 1394, 23:25 عصر
زبان برنامه نویسی فک نکنم به صرفه باشه و میشه از همین آماده ها استفاده کرد
اما ساخت کرنل سیستم عامل و خودش خیلی خوبه اگه بشه
در کنارش فک کنم بشه ماشین های مجازی موجود مثل جاوا و پایتون رو Port کرد که برنامه هاش اجرا شن برای برنامه نویسی
smasgari
یک شنبه 20 اردیبهشت 1394, 11:11 صبح
زبان برنامه نویسی فک نکنم به صرفه باشه و میشه از همین آماده ها استفاده کرد
اما ساخت کرنل سیستم عامل و خودش خیلی خوبه اگه بشه
در کنارش فک کنم بشه ماشین های مجازی موجود مثل جاوا و پایتون رو Port کرد که برنامه هاش اجرا شن برای برنامه نویسی
چرا به صرفه نیست؟
یعنی از زبان c استفاده کنیم؟
اینجوری که باز وابسته ایم
از پایه پایه یعنی کد های 0 رو چه جور یک وسیله مکانیکی درک میکنه؟
reza_noei
دوشنبه 21 اردیبهشت 1394, 13:06 عصر
چرا به صرفه نیست؟
یعنی از زبان c استفاده کنیم؟
اینجوری که باز وابسته ایم
از پایه پایه یعنی کد های 0 رو چه جور یک وسیله مکانیکی درک میکنه؟
سلام.
اگر بخواهید زبان طراحی کنید باید به کتب
An Introduction to Formal Languages and Automata , نوشته پیتر لینز
Concepts of programming languages , نوشته R.W Sebesta
Principles of Compiler Design نوشته Aho و Ullman
مسلط باشید و تجربه خوبی در ارتباط با کار برروی زبان های برنامه نویسی داشته باشید.
ترجمه این کتب در بازار موجود است.
در مورد زبان در حال حاضر با توجه به اطلاعاتی که دارم از نظر سرعت اجرا زبان c در بین زبان های برنامه نویسی حرف اول رو میزنه
علت سرعت بالای این زبان حذف مواردی همچون کنترل نحوه اجرای برنامه ، مدیریت خودکار حافظه و بسیاری موارد دیگر است
تمام این عوامل برای بدست آوردن سرعت اجرای بالا توسط آقای ریچی در زبان C لحاظ شده و به گفته ایشان زبان C زبان برنامه نویسان است زیرا
کنترل موارد حذف شده که گفتم، برعهده برنامه نویس است و برنامه نویس مسئول صحت عملکرد کدهاست.
لذا زبان برنامه نویسی C یک زبان خطرناک برای افراد غبر حرفه ای خواهد بود و بر این اساس بسیار مستعد خطا.
من هم نبود یک زبان برنامه نویسی رو احساس میکنم مخصوصا زبانی که توسط خود ما طراحی و پیاده سازی شده باشد.
امّا سواد معماری کامپیوتر من به این سطح نرسیده که به این سمت بروم.
ولی برای نوشتن کامپایلر ایده دارم و انشاء الله تابستان امسال قصد داریم که یک کامپایلر برای زبان C بنویسیم ولی واقعا نمیدونم یک ماهه تمام میشود یا بیش از
سه ماه وقت خواهد برد.
مطالعه کتاب هایی که معرفی کردم به شما علم مطالعه زبانهای برنامه نویسی را خواهد داد.
در ضمن این نکته را هم باید ذکر کنم که زبان های برنامه نویسی فعلی بر اساس معماری کامپیوتر های فعلی که توسط آقای Von Neumann ارائه شده طراحی شده اند.
یعنی تغییر در معماری کامپیوتر زمینه ساز ظهور زبانهای برنامه نویسی جدید خواهد بود.
در مورد سیستم عامل هم باید بگم که نوشتن سیستم عامل کار بسیار سختیه ولی نه به این معنا که امکانپذیر نباشد،
مطالعه، کار و تلاش زیادی نیاز دارد و البته جنبه شکست خوردن (:
دوستان زیادی برروی این موضوع کار میکنند بنده هم همینطور ولی فاصله فکری و جغرافیایی و مشکل ایرانی بودن (عدم پذیرش کار گروهی) روند انجام این کار رو کند کرده که آرزو دارم
روزی بتوانیم بر این مشکلات غلبه کنیم.
من هم همیشه آماده کار بر روی این موضوع هستم و نقشه هایی هم در ذهنم دارم که به امید خدا به سمت عملی کردن آنها حرکت میکنم.
پرتلاش و پیروز باشید.
pswin.pooya
سه شنبه 22 اردیبهشت 1394, 23:48 عصر
علت سرعت بالای این زبان حذف مواردی همچون کنترل نحوه اجرای برنامه ، مدیریت خودکار حافظه و بسیاری موارد دیگر است
حذف مواردی همچون کنترل نحوه اجرای برنامه؟؟؟!!!!
در ضمن این نکته را هم باید ذکر کنم که زبان های برنامه نویسی فعلی بر اساس معماری کامپیوتر های فعلی که توسط آقای Von Neumann ارائه شده طراحی شده اند.
یعنی تغییر در معماری کامپیوتر زمینه ساز ظهور زبانهای برنامه نویسی جدید خواهد بود.
می تونم راحت ادعا کنم که 90 درصد زبانهای برنامه نویسی براشون معماری مهم نیست. منجمله زبان C مثلا معماری اکثر میکروکنترلر ها و البته پردازنده های ARM و ... معماری استنفورد هست. این قضیه رو کامپایلر و سخت افزار مدیریت می کنن و به زبان معمولا ربطی نداره.
ولی برای نوشتن کامپایلر ایده دارم و انشاء الله تابستان امسال قصد داریم که یک کامپایلر برای زبان C بنویسیم ولی واقعا نمیدونم یک ماهه تمام میشود یا بیش از
ما اینجا برنامه نویسها خیلی ماهری از جمله سجاد عزیز (SeganX)، علی اکبر محمدی (kochol) و ... رو داریم که قبلا زبانهای اسکریپت طراحی کردن و تا اونجا که من می دونم به راحتی می تونن با اضافه کردن اسمبلر و .. به یه کامپایلر کامل تبدیلش کنن:
زبان اسکریپت کوروش از علی اکبر محمدی (kochol):
http://sourceforge.net/projects/cyrusscript/
دوستان زیادی برروی این موضوع کار میکنند بنده هم همینطور ولی فاصله فکری و جغرافیایی و مشکل ایرانی بودن (عدم پذیرش کار گروهی) روند انجام این کار رو کند کرده که آرزو دارم
روزی بتوانیم بر این مشکلات غلبه کنیم.
در کل اینکه همه تکنولوژی ها رو داشته باشیم خیلی خوبه اما نشدنی هست. بهتر از مود ایرانی بودن بیایم بیرون به فکر این باشیم چجوری میشه با تعامل بیشتر مشکلات رو حل کرد تا اینکه به فکر طراحی زبان جدید و ... باشیم.
reza_noei
چهارشنبه 23 اردیبهشت 1394, 18:39 عصر
حذف مواردی همچون کنترل نحوه اجرای برنامه؟؟؟!!!!
زبان های سطح بالایی مثل سی شارپ و جاوا و ... امکاناتی مانند Run-time checking و مدیریت حافظه محافظت شده و همچینین کنترل هایی برروی بازه آرابه ها و بسیاری مسائل دیگر را پشتیبانی میکنند.
مثلا برای کنترل تجاوز دسترسی به عناصر غیر مجاز آرایه زبانی مثل جاوا بازه اندیس های آرایه ها را در Descriptor آرایه ذخیره میکند و زمانی که شما میخواهید در زمان اجرا به عنصری دست پیدا کنید این چک کردن انجام میشه و اگر عنصر مورد نظر شما جزو عناصر آرایه نباشد پیغام خطا تولید میکند و بگونه ای این مسئله را مدیریت میکند و انجام اینکار برابر است با صرف هزینه. این دست کنترل ها را که شامل موارد دیگری هم میشوند اصطلاحا Runtime Checking میگوبند که زبانی مثل C انجام این کارها را بر عهده برنامه نویس گذاشته یا بهتره بگیم به برنامه نویس اعتماد کرده ولی در عوض در نبود این کنترل ها سرعت اجرا افزایش خواهد یافت. اگر توضیحات بیشتری نیاز بود در خدمتم.
می تونم راحت ادعا کنم که 90 درصد زبانهای برنامه نویسی براشون معماری مهم نیست. منجمله زبان C مثلا معماری اکثر میکروکنترلر ها و البته پردازنده های ARM و ... معماری استنفورد هست. این قضیه رو کامپایلر و سخت افزار مدیریت می کنن و به زبان معمولا ربطی نداره.
منظور من رو متوجه نشدید، معماری Von Neumann معماری پردازنده نیست. یک مدل انتزاعیه که در آن نحوه عملکرد کامپیوترهای الکترونیکی با الهام گرفتن از معماری بدن انسان تعریف شده و این معماری تا امروز که ما از کامپیوترهای رقمی استفاده میکنیم پا برجاست. از این جهت این معماری رو مطرح کردم که فکر میکنم در آینده ما باید منتظر کامپیوترهای کوانتومی باشیم و طبعا یک فرصت خوب برای ورود به این عرصه.
http://en.wikipedia.org/wiki/Von_Neumann_architecture
در کل اینکه همه تکنولوژی ها رو داشته باشیم خیلی خوبه اما نشدنی هست. بهتر از مود ایرانی بودن بیایم بیرون به فکر این باشیم چجوری میشه با تعامل بیشتر مشکلات رو حل کرد تا اینکه به فکر طراحی زبان جدید و ... باشیم.
با نشدنی بودن مخالفم و دلایلی هم دارم. من همیشه سعی میکنم بهترین گزینه ی پیش روی خودم را انتخاب کنم البته از بین گزینه هایی که با آنها آشنا هستم. منظور شما از "بیشتر مشکلات" را متوجه نمیشوم شاید چون با مشکلات مد نظر شما رو به رو نیستم اگر میشه بیشتر توضیح بدید، چون مواردی که من تا به حال نبودشان را احساس میکردم اول سیستم عامل بوده دوم زبان برنامه نویسی، من هر جا که ازم کاری بر بیاد حاضرم با صرف نظر کردن از خیلی چیزها وارد عمل بشوم.
موفق باشید
pswin.pooya
پنج شنبه 24 اردیبهشت 1394, 00:58 صبح
زبان های سطح بالایی مثل سی شارپ و جاوا و ... امکاناتی مانند Run-time checking و مدیریت حافظه محافظت شده و همچینین کنترل هایی برروی بازه آرابه ها و بسیاری مسائل دیگر را پشتیبانی میکنند.
مثلا برای کنترل تجاوز دسترسی به عناصر غیر مجاز آرایه زبانی مثل جاوا بازه اندیس های آرایه ها را در Descriptor آرایه ذخیره میکند و زمانی که شما میخواهید در زمان اجرا به عنصری دست پیدا کنید این چک کردن انجام میشه و اگر عنصر مورد نظر شما جزو عناصر آرایه نباشد پیغام خطا تولید میکند و بگونه ای این مسئله را مدیریت میکند و انجام اینکار برابر است با صرف هزینه. این دست کنترل ها را که شامل موارد دیگری هم میشوند اصطلاحا Runtime Checking میگوبند که زبانی مثل C انجام این کارها را بر عهده برنامه نویس گذاشته یا بهتره بگیم به برنامه نویس اعتماد کرده ولی در عوض در نبود این کنترل ها سرعت اجرا افزایش خواهد یافت. اگر توضیحات بیشتری نیاز بود در خدمتم.
1. سرعت برنامه نویسی زبان C فقط بخاطر چک آرایه و ... نیست. بلکه بیشتر به خاطر اینه که برنامه نویس نحوه انجام کارها رو می تونه کاملا تغییر بده.
2. C و C++ هم یک زبان سطح بالا هستن. (تعریف اکادمیک زبان سطح بالا میگه هر زبانی که دستوراتش به چند دستور ماشین ترجمه شن زبان سطح بالا حساب میشن و تعریف اشتباه رایج هم نسبت به سختی زبان و قابلیت ارتباط با داده خام و سخت افزار تصمیم می گیره بدون اینکه متوجه باشه سختی به دیزاین کدینگ ربط داره. مثلا هر فریم ورکی که دیزاین کامپوننت بیس مثل دات نت داشته باشه کار باهش راحت میشه مثل Qt و یا داده خام رو میشه داخل اکثر زبانهای برنامه نویسی با روشهایی تغییر داد - حالا اینکار در C/C++ راحتره )
3. سرعت برنامه به ساختار و دیزاین اون رابطه مستقیم داره. زبانهایی مثل C# و یا جاوا که سرعت کندتر دارن بیشتر بخاطر ساختار اونهاست. مثلا توی جاوا فقط می تونید از OOP استفاده کنید در حالی که زبانی مثل C و یا C++ این محدودیت رو ندارن و میشه از روشهایی مثل Data oriented و یا حتی Aspect Oriented استفاده کرد.
4. یکی دیگه از بزرگترین دلایل کندی جاوا و C# ماشین مجازی هست و نه چک آرایه و دیتا
این موارد کلا هر کدوم اسم ها جدا دارن و فکر نکنم به همه اینها بشه گفت کنترل نحوه اجرای برنامه !!!
منظور من رو متوجه نشدید، معماری Von Neumann معماری پردازنده نیست. یک مدل انتزاعیه که در آن نحوه عملکرد کامپیوترهای الکترونیکی با الهام گرفتن از معماری بدن انسان تعریف شده و این معماری تا امروز که ما از کامپیوترهای رقمی استفاده میکنیم پا برجاست. از این جهت این معماری رو مطرح کردم که فکر میکنم در آینده ما باید منتظر کامپیوترهای کوانتومی باشیم و طبعا یک فرصت خوب برای ورود به این عرصه.
http://en.wikipedia.org/wiki/Von_Neumann_architecture
اصولا معماری فقط پردازنده نیست. شما وقتی صحبت از یک معماری می کنید همیشه کل سیستم کامپیوتری رو دارید مطرح می کنید. منتها پردازنده قسمتی بزرگی از مباحث معماری رو شامل میشه. بطور کل اگر پردازنده با معماری استنفورد یا هر چیز دیگه داشته باشید نمی تونید ادعا کنید که با معماری دیگه کار میکنه. ( مثلا پردازنده، ون نومن رو بزارید روی یه مادربرد با معماری استنفورد و یا ... ) و البته مبحث معماری نرم افزار با مسائل دیگه گره خورده که کاملا با سخت افزار فرق می کنه و شما نمی تونید بگید که با تغییر معماری سخت افزار، معماری نرم افزار و مخصوصا ساختار برنامه نویسی عوض شه. چون:
ساختار زبانهای برنامه نویسی بر پایه یه مبنای ریاضی به اسم الگوریتم هست که از کتاب الجبر خوارزمی گرفته شده( اگر اشتباه نکنم) اینجا یک شیوه حل مسائله با روش قدم به قدم کردن مراحل مطرح میشه. در کل زمانی که ایشون نظریه رو دادن حتی کامپیوتر نبوده. شما اگر نگاه کنید تمامی زبانهای برنامه نویسی مطرح ساختارهای لازم برای اعمال الگوریتمیک رو دارن مگر اینکه روش حل مسائله اونها متفاوت باشه مثلا lisp ( که البته هیچ کدوم واقعا موفق نبودن. )
مثلا اگر هدف حل مساله باشه شما حتی با FPGA ها که ساختار کاملا متفاوت و سفارشی دارن باز با همون زبان C می تونین کد بزنید (SystemC).
پس در مورد ساختار زبان برنامه نویسی روش حل مساله تصمیم می گیره.
با نشدنی بودن مخالفم و دلایلی هم دارم. من همیشه سعی میکنم بهترین گزینه ی پیش روی خودم را انتخاب کنم البته از بین گزینه هایی که با آنها آشنا هستم. منظور شما از "بیشتر مشکلات" را متوجه نمیشوم شاید چون با مشکلات مد نظر شما رو به رو نیستم اگر میشه بیشتر توضیح بدید، چون مواردی که من تا به حال نبودشان را احساس میکردم اول سیستم عامل بوده دوم زبان برنامه نویسی، من هر جا که ازم کاری بر بیاد حاضرم با صرف نظر کردن از خیلی چیزها وارد عمل بشوم.
من نمی گم که سیستم عامل یا زبان برنامه نویسی نسازید. من دارم می گم اگر با این فکر می سازید که تحریم رو دور زدین دارین اشتباه می کنید.
شما لازم نیست زبان برنامه نویسی بسازید و یا اینکه پردازنده و ... حتی الان لازم نیست مثل ما گیم انجین و ... بسازید. شما بهتره یاد بگیرید که چه شکلی میشه از چیزی که هست بهترین استفاده رو بکنید. چجوری شکم چهار تا خانواده رو سیر کنید. بعد از اینکه تونستید اونی که هست رو استفاده کنید برید سراغ ساختن خودش. مثلا یه شرکت بازی سازی بزنید، با Unreal Engine بازی بسازید بعدش از اینکه N میلیون دلار فروختید بیاید و خود گیم انجین رو با پولی که دارید بسازید. ( که بازم خیلی از شرکت ها اینکار رو نمی کنن مگر اینکه توجیح داشته باشه). اما وقتی که 40 تا بازی ایرانی تولید کردین توی صف بنیاد مونده تا بره برای پخش و یا وقتی که میری ناشر خارجی میگه ما با ایرانی کار نمی کنیم. مشکل نداشتن زبان برنامه نویسی ملی، سیستم عامل ملی و ... نیست.
چرا می گم نشدنی هست؟ کافیه به شوروی و یا گذشته چین و یا حتی کره شمالی الان نگاه کنید. هر کسی که اومد همه چی رو خودش بسازه شکست خورد. در مقابل کشورهایی که ویران شده بودن بعد از جنگ جهانی دوم مثل آلمان، بدون اینکه زیان برنامه نویسی ملی داشته باشن و یا سیستم عامل ملی و ... تونستن سرپا به ایستند.
البته جدا از تمام اینها من مطمئن هستم که نه نظریه جدید، نه دانش کافی و نه متخصص کافی و حتی توجیح درست برای اینکار وجود نداره. یعنی مثلا الان به من بگید که من نظریه جدید زبان برنامه نویسی دارم من کاملا توجیه میشم. یا به فلان دلیل اقتصادی یا صنعتی و یا حتی نظامی لازمه بازهم توجیح میشم اما خیلی دلم می خواد فقط یک دلیل یا یک نظریه و یا حتی ... بیارید که اینکار درسته! و یا حتی کمبود هست. مثلا بگید صنعت خودرو سازی فلان چیز رو لازم داره که با زبان سی نمیشه نوشت و یا بگید فلان هواپیما رو می خوایم تولید کنیم که زبان برنامه نویسی x نمی تونه جوابش رو بده!
من هر جا که ازم کاری بر بیاد حاضرم با صرف نظر کردن از خیلی چیزها وارد عمل بشوم.
این عالیه، اما بشرط اینکه در مورد فقط خودتون باشه و به بقیه بسط ندید. مثلا نگید آقای x هم باید اینجوری فکر کنه و ...,
بیتا حکمت
پنج شنبه 24 اردیبهشت 1394, 06:15 صبح
جدا از صحبت های فنی ، از این زاویه به موضوع فکر کنید :
اصلا" فرض کنید زبان برنامه نویسی ایرانی هم ساخته شد ، فکر می کنین کسی ازش استفاده می کنه ؟
الان چند درصد از مردم دارن از موتور های جست و جو ایرانی استفاده می کنن ؟!
reza_noei
پنج شنبه 24 اردیبهشت 1394, 11:35 صبح
در مورد سرعت اجرا، دید ما از زاویه دید طراح زبان است و ما به کار برنامه نویس نگاه نمیکنیم. وقتی که شما میخواهید انواع داده ای یک زبان را مشخص کنید باید به خیلی چیزها پاسخ بدید، مثلا اینکه آیا به صرفه است که من نوع داده بولین در زبان داشته باشم یا نه ؟ خوب اگر آقای دنیس ریچی این نوع داده ای رو به زبان C اضافه میکرد باید به ازای هر متغیر نوع بولین 15 بیت هدر میداد زیرا آدرس شروع هر متغیر از خانه ای زوج شروع میشه و اگر یک بیت اشغال بشه آدرس متغیر بعدی نه از بایت بعدی حافظه بلکه از دو بایت بعدی شروع میشه یعنی یک بیت که خودمون اشغال کردیم آدرس بایت بعدی هم که فرد است پس 7 بیت اونجا بعلاوه 8 بیت بعدی شد 15. مسئله بعدی اینه که در تعریف متغیر ها میخواهیم انواع داده ای ما strong typed باشند یا weak typed اگر Strong Typed باشد خوب تکلیف معلومه کلیه تعاریف در زمان کامپایل تمام خواهند شد ولی اگر بخواهیم متغیر ها را weak typed تعریف کنیم باید زبان قابلیت تحلیل در زمان اجرا را داشته باشد و این خودش به معنای هزینه است.
تک تک تعاریفی که ما برای تمامی قسمت های زبان مان در نظر میگیریم مستقیما بر روی خوانایی، قدرت نوشتاری، سرعت اجرا و سادگی زبان ما اثر گذار خواهد بود. زبان C بگونه ای طراحی شده که اصل را بر کارایی گذاشته در حالیکه موارد دیگر را در حد خوبی نگهداشته.
تعریف ما از سرعت اجرا روی میزان کد تولید شده زبان ماشین میباشد پس لحاظ کردن موارد کنترلی روی سرعت اجرا اثر گذار خواهد بود.
در ضمن در تمامی موارد از دید طراح زبان با مسئله برخورد کردیم و مثلا وجود ماشین مجازی جاوا و شخص برنامه نویس و سایر عوامل تاثیر گذار را در نظر نگرفتیم.
کتاب Concepts Of Programming Languages R.w Sebesta روی مفاهیم مرتبط با زبان ها کار کرده و این مسائل را به شکلی زیبا تحلیل کرده پیشنهاد میکنم این کتاب را هم مطالعه بفرمائید.
در مورد نشدنی شدن من فکر میکنم در حال حاضر شرکتهای در ایران وجود دارند که مرحله اول رو گذرانده باشند حداقل من یکی از این شرکت ها را میشناسم هرچند اونها سیستم عامل ملی نمیخواهند و فقط یک سیستم عامل خاص منظوره نیاز دارند.
در مورد کشورهایی مثل شوروی و چین من واقعا خودم هم متعجبم که چطور مردم این کشورها اینقدر فعال هستند و روی همان سیستم عامل های آمریکایی گاها میبینیم که از خود آمریکایی ها مسلط تر هستند ولی حتما دلیلی دارند که به سمت طراحی سیستم عامل نمیروند شاید شرایط بازار شاید سیاست های تخریبی اونهاست و شاید هم دلیل دیگه ای دارد. جالبه که بدونید تا چند دهه آینده تعداد چینی های آمریکا بیشتر از آمریکایی های آمریکا خواهد شد و خوب معلومه دیگه (: در این مورد با شما موافقم ولی کار بهتری به ذهنم نمیرسه.
ببینید، من یک دانشجو هستم و حوزه فعالیتم هم کتاب های درسی هست و در بازار و صنعت حضور مشخصی ندارم حرف شما درسته ولی در جایگاه خودم کاری که از من بر میاد مطالعه هست. البته برای طراحی کامپایلر ایده دارم ولی خوب به هر حال در شرایط نظامی میبینیم که سازمان دفاع آمریکا زبان برنامه نویسی ada رو برای انجام کارهای حساس خودش طراحی میکنه و 457 زبان برنامه نویسی خودش رو به 37 زبان کاهش میده پس بسته به فعالیت هایی که انجام میشه حضور زبان خاصی ممکنه که احساس بشود و در حقیقت در حوزه عمله که این موارد پدیدار میشوند و به نظر من ما باید توان خودمان را هر روز بیشتر کنیم تا در موارد نیاز دست خالی نباشیم.
در مورد جمله آخر هم من آمادگی خودم را اعلام کردم و به کسی چیزی را تحمیل نکردم.
در جواب خانم حکمت هم باید بگم که اگر شما صنعتی دارید مثل صنعت تولید فرش که یک سر و گردن از رقیبان جهانی خودش بالاتر
معلومه که مشتری خودش را هم پیدا خواهد کرد. البته اینها همش حرفه و ما باید در عمل این حرف را ثابت کنیم هر چند به یک لطیفه بیشتر شبیه تا
یک نظر ولی شدنی است.
بیتا حکمت
پنج شنبه 24 اردیبهشت 1394, 14:07 عصر
جناب reza_noei (http://barnamenevis.org/member.php?352547-reza_noei) خیلی از ممنون توضیحات اتون. اما راستش من بر عکس شما فکر می کنم مطرح کردن مباحثی مث اینکه ما باید سیستم عامل ملی داشته باشیم ، زبان برنامه نویسی داشته باشیم باعث میشه که یک عده خاص با این بهانه ها ، بودجه کلانی از کشور رو صرف هیچ و پوچ کنن ( مث موتورهای جست و جو که قطعا" در جریانش هستید !)
اما اگر صورت مساله یک فعالیت و پژوهش علمی بود می شد از زوایه دیگری به موضوع نگاه کرد . ولی می بنیید کهاستارتر تاپیک از اون همه اول کار Zoom کرده رو مساله تحریم و .. !
reza_noei
پنج شنبه 24 اردیبهشت 1394, 20:05 عصر
جناب reza_noei (http://barnamenevis.org/member.php?352547-reza_noei) خیلی از ممنون توضیحات اتون. اما راستش من بر عکس شما فکر می کنم مطرح کردن مباحثی مث اینکه ما باید سیستم عامل ملی داشته باشیم ، زبان برنامه نویسی داشته باشیم باعث میشه که یک عده خاص با این بهانه ها ، بودجه کلانی از کشور رو صرف هیچ و پوچ کنن ( مث موتورهای جست و جو که قطعا" در جریانش هستید !)
اما اگر صورت مساله یک فعالیت و پژوهش علمی بود می شد از زوایه دیگری به موضوع نگاه کرد . ولی می بنیید کهاستارتر تاپیک از اون همه اول کار Zoom کرده رو مساله تحریم و .. !
خانم حکمت اول اینکه بحثی مثل سیستم عامل ملی و مواردی به این گستردگی چه از نظر نظامی و چه از نظر استراتژیک اهمیت بسیار زیادی برای یک کشور داره. اگر دید اجتماعی به مردم کشورها نگاه کنید همه مردم روزانه از سیستم عامل ها استفاده میکنند و این سیستم عامل ها هم ساخته آمریکایی هاست همین الان هم که دارم این پست را ارسال میکنم مطمئن هستم که این متن رکورد میشود و در سیستم های این سازنده ها ذخیره. حال ببینید این مانیتورینگ گسترده چه ارزش بی حد و اندازه ای برای کشوری که بعنوان بزرگترین امپریالیسم دنیا که سالیانی در حال استفاده (بهتر بگم دزدی) منابع کشورهایی مثل ماست، در بر دارد !
سیستم عامل، شبکه های اجتماعی و فضای سایبری مباحث بسیار مهم و قابل بحث هستند که پیشرفت ما در هر کدام از آنها تأثیر مهمی در وضعیت استراتژیک کشور ما نه تنها در خاور میانه بلکه در کل جهان خواهد گذاشت.
قطعا کشور ما باید به دانشجو ها کمک کنه خیلی بیش از این که در موتورهای جستجو هزینه کرده. اگر لطف کنید ویدئوهای تو یوتیوب از مرحوم دکتر حسابی موجود است و خاطرات ایشون هم موجود است ایشون همیشه به این نکته تکیه میکردند که جامعه باید روی دانشجو چه از لحاظ مادی و چه از لحاظ معنوی هزینه کند. کجاست این موضوع ؟ در کشور ما دانشگاه دنبال (ببخشید که اینطور سخن میگم) چاپیدن دانشجوهاست در عوض امکاناتی که در اختیار دانشجو قرار میدهند در حد فاجعه است.
شاید داستان آزمایشگاهی که دکتر حسابی در اون مشغول به کار شدند برای شما جالب باشه. پس از این که دکتر حسابی یک تئوری را در زمینه فیزیک مطرح کردند برای کار برروی اون نظریه به دانشمندان زیادی در اروپا مراجعه کردند ولی اون دانشمندها اظهار میکردند که سطح این تئوری بالاتر از آنهاست و دکتر باید به پروفسور انشتین مراجعه کنند پس از اینکه ایشون با پروفسور ملاقات میکنند پروفسور دکتر حسابی رو به یک آزمایشگاه برای پیاده کردن نظریه شان معرفی میکنند. وقتی که دکتر مشغول کار بر روی این نظریه بودند متوجه یک دسته چک در کشوی میزشون میشوند، دسته چکی که تمام صفحات آن امضا خورده و به اصطلاح سفید امضا بود فورا دسته چک را به منشی میدهند و میگویند که احتمالا برای نفر قبلی بوده، منشی با لبخندی به دکتر میگوید این دسته چک را برای شما گذاشته ایم تا اگر نیاز به تجهیزات داشتید وقتتان هدر نرود و سریعا آنرا سفارش دهید. دکتر از ایشان میپرسد که آیا شما فکر نمیکند که کسی ممکن است از این دسته چک ها سو استفاده کند؟ منشی پاسخ میدهد ارزش کار آن تعداد نفراتی که کارشان نتیجه میدهد بسیار بیشتر از هزینه ای است که از دزدیده شدن این چک ها متحمل میشویم. این یک استدلال منطقیست.
حال در کشور ما من بعنوان یک جوان بیست ساله آنقدر باید حواشی چون آینده و کار و ... ذهنم را درگیر کند که از کسری از توانایی هایم بتوانم در مطالعه کردن بهره ببرم.
مسأله تحریم مسآله ایست که حداقل ما را در زمینه سیستم عامل و زبان و از این دست موارد محروم نکرده نمونش کشوری مثل چین.
pswin.pooya
شنبه 26 اردیبهشت 1394, 00:13 صبح
خوب اگر آقای دنیس ریچی این نوع داده ای رو به زبان C اضافه میکرد باید به ازای هر متغیر نوع بولین 15 بیت هدر میداد
چرا 15 بیت؟اندازه اون یک کلمه منهای یک بیت است. در معماریهای مختلف اندازه کلمه و ... فرق می کنه. شما هیچ وقت نمی تونید اندازه ثابت برای متغییرها در نظر بگیرید.
مورد دیگه اینه که از اونجا کمبودش حس می شد، در زبان C++ اضافه شد. ( از این موردها خیلی زیاده.). من اطلاعات دقیقی در مورد C جدید ندارم اما فکر کنم اونم اضافه کنه این رو چون بالاخره شما این رو نیاز دارید. نباشه هم مجبورید از مواردی همچون char استفاده کنید.
یه مورد دیگه: مصرف شدن حافظه تاثیر مجهولی روی کارایی داره. مثلا یه مبحث به اسم packing هست که باعث میشه برعکس سرعت کمتر بشه و حافظه هم کمتر مصرف شه. مثلا بصورت اتوماتیک اکثر کامپایلرهای زبان C/C++ اندازه متغییرها رو در حد کلمه نگهداری می کنن که سرعت افزایش پیدا کنه. مثلا برای char، چهار بایت اشغال میشه.
زیرا آدرس شروع هر متغیر از خانه ای زوج شروع میشه
کاملا اشتباهه، کاملا! کی این رو گفته؟! دلیلش چیه؟! با تعریف شما آدرس فرد نخواهیم داشت. (یعنی نصف حافظه هر سیستم روی هواست).
مسئله بعدی اینه که در تعریف متغیر ها میخواهیم انواع داده ای ما strong typed باشند یا weak typed اگر Strong Typed باشد خوب تکلیف معلومه کلیه تعاریف در زمان کامپایل تمام خواهند شد ولی اگر بخواهیم متغیر ها را weak typed تعریف کنیم باید زبان قابلیت تحلیل در زمان اجرا را داشته باشد و این خودش به معنای هزینه است.
اصلا این مبحث تنها به کاربرد زبان ربط داره در کاربردهای مختلف فرق میکنه. نمی دونم چه ربطی داشت؟! بگذریم از اینکه روی سرعت تاثیر داره، اما خب برای برخی از کاربردها تنها گزینه اینه.
مثلا اینکه آیا به صرفه است که من نوع داده بولین در زبان داشته باشم یا نه ؟
نه تنها متغییرهای بولی، بلکه خیلی از موارد دیگه با گذشت زمان کمبودشون حس شد و اضافه شدن. اینهمه ویرایشهای مختلف زبان های مثل C++ برای همین بود.
تعریف ما از سرعت اجرا روی میزان کد تولید شده زبان ماشین میباشد پس لحاظ کردن موارد کنترلی روی سرعت اجرا اثر گذار خواهد بود.
این تعریف هم کاملا اشتباه هست. من می تونم کدهایی رو مثال بزنم که کم هستن و سرعت اجرای کم دارن و برعکس اون مثالهایی بزنم که سرعت کد با زیاد شدنش بیشتر شده (برای یک الگوریتم ثابت). ببینید شما حتی شرایط خالی شدن پایپ لاین و کش و ... رو هم در نظر نگیرید بازهم نمی تونید بگید چون کد x و 10 دستور کمتر داره (یا اصلا یک میلیون دستور ) سرعتش بیشتر از y هست. حتی هر دو برنامه خطی هم باشن باز معیاری به اسم CPI وجود داره.
کلا تعداد دستور کم، نمی دونم تعداد نوع متغییر کم، حافظه کم و ... همه و همه خیلی کلاسیک هستن و چون الان توی دانشگاه ها و کلاسهای ما مطرح هستن برای اینه که ما خیلی عقب افتاده هستیم. من بارها گفتم برای آینده روشن ما باید اول از همه اساتید بی سواد رو اخراج کنیم.
reza_noei
شنبه 26 اردیبهشت 1394, 12:12 عصر
تصحیح میکنم، روی معماری 32 بیتی برای هر متغیر حافظه ایی از ضرایب 4 (بایت) را اشغال میکند.
چرا 15 بیت؟اندازه اون یک کلمه منهای یک بیت است. در معماریهای مختلف اندازه کلمه و ... فرق می کنه. شما هیچ وقت نمی تونید اندازه ثابت برای متغییرها در نظر بگیرید.
اگر بخواهیم به متغیری از نوع بولین آدرس بدهیم و اگز بین بولین و سایر متغیرها فرق قائل نشویم این مسئله درست است.
مورد دیگه اینه که از اونجا کمبودش حس می شد، در زبان C++ اضافه شد. ( از این موردها خیلی زیاده.). من اطلاعات دقیقی در مورد C جدید ندارم اما فکر کنم اونم اضافه کنه این رو چون بالاخره شما این رو نیاز دارید. نباشه هم مجبورید از مواردی همچون char استفاده کنید.
خوب اگه واقعا روی مسئله کارایی اثر گذار نبود حتما آقای دنیس ریچی اون رو به زبان C اضافه میکرد. (احتمالا در زبانهای پیش از C نوع داده ای بولین وجود داشته!) خوب اگر هم کمبودش بعدا حس شده چرا در استانداردهای بعدی به C اضافه نشده ؟
یه مورد دیگه: مصرف شدن حافظه تاثیر مجهولی روی کارایی داره. مثلا یه مبحث به اسم packing هست که باعث میشه برعکس سرعت کمتر بشه و حافظه هم کمتر مصرف شه. مثلا بصورت اتوماتیک اکثر کامپایلرهای زبان C/C++ اندازه متغییرها رو در حد کلمه نگهداری می کنن که سرعت افزایش پیدا کنه. مثلا برای char، چهار بایت اشغال میشه.
بله کاملا درسته، استاد ما اطلاعاتش مربوط به کامپیوترهای 16 بیتی بوده و این قضیه روی کامپیوترهای 32 بیتی همانطور که اشاره کردید ضریبی از 4 بایت را اشغال میکنند.
کاملا اشتباهه، کاملا! کی این رو گفته؟! دلیلش چیه؟! با تعریف شما آدرس فرد نخواهیم داشت. (یعنی نصف حافظه هر سیستم روی هواست).
من بررسی کردم روی متغیر های زبان C این مسئله صادق است میتونید بررسی کنید. منتها زمانی که من متغیر بولین تعریف کردم این اتفاق رخ نداد و مثلا اگر متغیر char من آدرس 4223036 ذخیره شده باشه و بلافاصله پس از آن نوع bool تعریف کرده باشم
آدرس آن آدزس خانه بعدی میباشد یعنی 4223037 که این مسئله یعنی اینکه زبان ++C برای اینکه 4 بایتی رو که گفتیم هدر ندهند از بایت های هدر رفته در متغیر پیشین استفاده میکند ولی اگر متغیر قبلی فضای هدر رفته نداشته باشد (مثلا اگر پیش از آن متغیر long تعریف کرده باشیم) متغیر boo چهار بایت اشغال خواهد کرد.
اصلا این مبحث تنها به کاربرد زبان ربط داره در کاربردهای مختلف فرق میکنه. نمی دونم چه ربطی داشت؟! بگذریم از اینکه روی سرعت تاثیر داره، اما خب برای برخی از کاربردها تنها گزینه اینه.
من خواستم فقط این نکته را بدانید که مسائل بسیاری در طراحی زبان روی کارایی اثر خواهند گذاشت.
این تعریف هم کاملا اشتباه هست. من می تونم کدهایی رو مثال بزنم که کم هستن و سرعت اجرای کم دارن و برعکس اون مثالهایی بزنم که سرعت کد با زیاد شدنش بیشتر شده (برای یک الگوریتم ثابت). ببینید شما حتی شرایط خالی شدن پایپ لاین و کش و ... رو هم در نظر نگیرید بازهم نمی تونید بگید چون کد x و 10 دستور کمتر داره (یا اصلا یک میلیون دستور ) سرعتش بیشتر از y هست. حتی هر دو برنامه خطی هم باشن باز معیاری به اسم CPI وجود داره.
بله من اشتباه کردم CPI را در نظر نگرفته بودم.
کلا تعداد دستور کم، نمی دونم تعداد نوع متغییر کم، حافظه کم و ... همه و همه خیلی کلاسیک هستن و چون الان توی دانشگاه ها و کلاسهای ما مطرح هستن برای اینه که ما خیلی عقب افتاده هستیم. من بارها گفتم برای آینده روشن ما باید اول از همه اساتید بی سواد رو اخراج کنیم.
استاد ما اشتباه نکرده بود، اشتباه از من بوده، بالا هم اشاره کردم.
pswin.pooya
شنبه 26 اردیبهشت 1394, 13:42 عصر
تصحیح میکنم، روی معماری 32 بیتی برای هر متغیر حافظه ایی از ضرایب 4 (بایت) را اشغال میکند.
می تونم بازم خلاف این رو ثابت کنم :لبخند:
خوب اگه واقعا روی مسئله کارایی اثر گذار نبود حتما آقای دنیس ریچی اون رو به زبان C اضافه میکرد. (احتمالا در زبانهای پیش از C نوع داده ای بولین وجود داشته!) خوب اگر هم کمبودش بعدا حس شده چرا در استانداردهای بعدی به C اضافه نشده ؟
کی میگه اضافه نشد!!!، سال ۹۹ هم اضافه شد:
http://en.wikipedia.org/wiki/C99
نوع داده _bool و همچنین ماکرو bool در هدر استاندارد stdbool.h که بیشتر تعریف شده بود.
من بررسی کردم روی متغیر های زبان C این مسئله صادق است میتونید بررسی کنید. منتها زمانی که من متغیر بولین تعریف کردم این اتفاق رخ نداد و مثلا اگر متغیر char من آدرس 4223036 ذخیره شده باشه و بلافاصله پس از آن نوع bool تعریف کرده باشم
آدرس آن آدزس خانه بعدی میباشد یعنی 4223037 که این مسئله یعنی اینکه زبان ++C برای اینکه 4 بایتی رو که گفتیم هدر ندهند از بایت های هدر رفته در متغیر پیشین استفاده میکند ولی اگر متغیر قبلی فضای هدر رفته نداشته باشد (مثلا اگر پیش از آن متغیر long تعریف کرده باشیم) متغیر boo چهار بایت اشغال خواهد کرد.
حب پس نتیجه می گیریم که اشتباه می کردید. اون ضریب چهار هم مربوط به مبحث پکینگ و قدم ها هست که بهتره به خاطر سرعت واکشی ضریبی از اندازه کلمه باشند. کلا هم ربطی به مبحث آدرس دهی و زوج و فرد بودن نداره. علت اینکه قبلا هم همه آدرسها رو زوج می دیدین برای مبحث صفحه بندی و تخصیص نواحی حافظه هست که معمولا سعی می کنن aligned باشه. مثلا همیشه ضرییی از اندازه صفحه (چهار کیلوبایت) و یا ضریب ها دیگه باشه که باعث میشه آدرسها از عدد زوج شروع بشن. این مورد هم از سمت سیستم عامل معمولا رعایت میشه و هم از طرف برنامه نویسهای حرفه ای، البته باز یه مبحث آدرس های aligned دیگه هم توی C/C++ و در سطح اسمبلی وجود داره که نباید با اون اشتباه گرفته شه.(اون مورد برای متغییر ها و ... هست که بیشتر برای سازگاری با مجموعه دستوراتی مثل SSE رعایت میشه)
من خواستم فقط این نکته را بدانید که مسائل بسیاری در طراحی زبان روی کارایی اثر خواهند گذاشت.
می تونی مطمن باشی که می دونم.
اما چیزی که واضحه اینه که شما و اما ۹۹ درصد برنامه نویسهای دیگه در سطح ایران هنوز حتی نمی تونید از زبانهای موجود استفاده کامل بکنید و می یاید مباحثی کمبود سیستم عامل و زبان برنامه نویسی رو مثلا با اسامی مثل ملی مطرح می کنید. علت اینکه اینها رو مطرح می کنید از کمبود دانش، آموزش اشتباه و شیوه نگاه اشتباه به رخدادهای اطراف و ... هست. اینها رو ما بارها در کشورمون تجربه کردیم و بجایی رسیده که آبروی صنعت نرم افزار (و خیلی از صنایع دیگه) به خاطر خرابکاری ها، دروغ ها، و یا بزرگنمایی ها از بین رفته. دانشگاه های ما در سطح تعطیل علمی (حداقل در نرم افزار) به سر می برن. ما کلا به دشمن نیازی نداریم، ما از داخل پوسیدیم. دانشگاه ها باید مهد علوم و ... باشند. وقتی که اونها نابودن دیگه همه چی مشخصه.
چیزی که چینی ها یاد گرفتند و ما هنوز متوجه اون هم نشدیم این بود که اول چیزی رو که هست یاد بگیرند و بعدش به فکر بهتر کردن و یا حتی ملی کردن بی افتند. اونها ۳۰ سال پیش یکی از بدبخترین مردم روی کره زمین بودن، وفتی که فهمیدن اشتباه کجاست، اون رو اصلاح کردن و الان به همون کشورهایی که براشون تحدید بود زور می گن. اما ما چی؟ شما تاریخ ژاپن رو هم نگاه کنید می بینید که با تغییر در دانشگاه ها و ساختار های خودش شروع کرد و به ژاپن امروزی رسید.
reza_noei
شنبه 26 اردیبهشت 1394, 19:56 عصر
می تونم بازم خلاف این رو ثابت کنم :لبخند:
در خدمتیم، ما هستیم و چند تا کامپایلر C بلاخره یکی درست میگه دیگه (:
کی میگه اضافه نشد!!!، سال ۹۹ هم اضافه شد:
اینکه یک کتابخانه ای اضافه بشه و از اون طریق نوع داده ای اضافه بشه اساسا به این معنی نیست که متغیر bool به این زبان اضافه شده من میتونم کتابخانه هایی تعریف کنم که خیلی انواع جدید دیگر را به زبان C اضافه کند.
هر وقت بدون اضافه کردن هدر توانستید از متغیر bool استفاده کنید اون وقت میتونید ادعا کنید که نوع bool به زبان C اضافه شده، و الا هدر هایی مثل <stddef.h> و <stdint.h> هم هستند که یکسری انواع داده ای ایزوله شده در اختیار شما
قرار میدهند. کلمه bool نه جزو کلمات رزرو شده زبان C هست و نشده. پس به این نتیجه میرسیم که کتابخانه هایی وجود دارند که این امکان رو به ما خواهند داد.
حب پس نتیجه می گیریم که اشتباه می کردید.
شاید.
اما چیزی که واضحه اینه که شما و اما ۹۹ درصد برنامه نویسهای دیگه در سطح ایران هنوز حتی نمی تونید از زبانهای موجود استفاده کامل بکنید و می یاید مباحثی کمبود سیستم عامل و زبان برنامه نویسی رو مثلا با اسامی مثل ملی مطرح می کنید. علت اینکه اینها رو مطرح می کنید از کمبود دانش، آموزش اشتباه و شیوه نگاه اشتباه به رخدادهای اطراف و ... هست. اینها رو ما بارها در کشورمون تجربه کردیم و بجایی رسیده که آبروی صنعت نرم افزار (و خیلی از صنایع دیگه) به خاطر خرابکاری ها، دروغ ها، و یا بزرگنمایی ها از بین رفته. دانشگاه های ما در سطح تعطیل علمی (حداقل در نرم افزار) به سر می برن. ما کلا به دشمن نیازی نداریم، ما از داخل پوسیدیم. دانشگاه ها باید مهد علوم و ... باشند. وقتی که اونها نابودن دیگه همه چی مشخصه.
اگر به شما بگم که این نظر شخصی شماست حتما بهتون بر میخوره ولی باید عاقلانه در مورد تصمیماتی که میگیریم نظر بدیم. از نظر من تنها عاملی که در شدن و یا نشدن کاری دخیله پشتکار کسیه که اون کار رو انجام میده. نمیخوام بگم من فردا سیستم عامل ملی رو راه اندازی میکنم، یا چند روز دیگه زبان فلان رو طراحی میکنم، اینها جای نیاز سنجی داره ولی بلقوه انگیزه ی خوبیه. اما اینکه بخواهیم قربانی راه رو روش های دیگران بشویم، من مخالف این حرف هستم، کشوری مثل چین تنها از صنعت کامپیوتر نیست که تولید سرمایه میکند بر عکس چینی ها روی هر چیزی دست بگذارند (بازار) اون رو نابود میکنند و این به دلیل سبک زندگی و فلسفه زندگی کمونیستیه اگر مایل باشید بحث خواهیم کرد. در این تبادل، کار بر فکر غلبه میکنه و سیر شدن جای بهتر شدن راخواهد گرفت، پس انتظار نباید داشته باشیم که چینی ها بخواهند سیستم عاملی هوشمند در شروع کار طراحی کنند. در ابتدا اونها فقط کار میکنند، زمانی که سرمایه جمع شد با سرمایه هر کاری که بخواهند میکنند. من مخالف کار کردن نیستم من دنبال کار کردن در مسیری هستم که بتوانم برای کشورم مفید باشم. اگر بتوانم سیستم عامل مینویسم اگر نتوانم کار دیگری انجام میدم. در ضمن واضحه که من نباید به زبانی مثل C مسلط باشم چون که من در سطح آکادمیک C یاد گرفتم و انتظاری هم از خودم ندارم و فعلا قصد ندارم تمرکزم روی C بگذارم چون مباحثی دیگری رو که مربوط به درسم میشود را از دست میدهم.
بهتره که دست از مخالفت بردارید مخالفت تنها راه کمک کردن نیست اگر اطلاعاتی دارید ارائه بدید تا ما هم از فکر سیستم عامل بیاییم بیرون اگر امکان پذیر نیست خوب زودتر خبرمون کنید تا بدنبال یک ماجراجویی دیگر باشیم.
ممنون
pswin.pooya
شنبه 26 اردیبهشت 1394, 21:08 عصر
اینکه یک کتابخانه ای اضافه بشه و از اون طریق نوع داده ای اضافه بشه اساسا به این معنی نیست که متغیر bool به این زبان اضافه شده من میتونم کتابخانه هایی تعریف کنم که خیلی انواع جدید دیگر را به زبان C اضافه کند.
هر وقت بدون اضافه کردن هدر توانستید از متغیر bool استفاده کنید اون وقت میتونید ادعا کنید که نوع bool به زبان C اضافه شده، و الا هدر هایی مثل <stddef.h> و <stdint.h> هم هستند که یکسری انواع داده ای ایزوله شده در اختیار شما
قرار میدهند. کلمه bool نه جزو کلمات رزرو شده زبان C هست و نشده. پس به این نتیجه میرسیم که کتابخانه هایی وجود دارند که این امکان رو به ما خواهند داد.
بردار من لینک رو خوندی؟! گفتم _Bool نوع جدید و کلمه کلیدی هست و داخل هدر stdbool.h ماکرویی به اسم bool تعریف شده که دقیقا یه ریدایرکت به _Bool است. (لطفا جملات رو درست بخونید.)
در خدمتیم، ما هستیم و چند تا کامپایلر C بلاخره یکی درست میگه دیگه (:
می تونم توی چند کامپابلر مختلف بهت نشون بدم.(می دونی چون مفهوم رو متوجه نشدید دارید اشتباه می کنید.).
بهتره که دست از مخالفت بردارید مخالفت تنها راه کمک کردن نیست
۱. من مخالف نمی کنم. می خوام متوجه اشتباهات، مخصوصا اشتباهات فنی بشید.
۲. دارم تجربه خودم و البته راه رو بهتون نشون می دم.
اگر اطلاعاتی دارید ارائه بدید تا ما هم از فکر سیستم عامل بیاییم بیرون اگر امکان پذیر نیست خوب زودتر خبرمون کنید تا بدنبال یک ماجراجویی دیگر باشیم.
من چیزهایی که لازم بود رو گفتم. منتها شما قبول ندارید. بهتره فکر ماجراجویی رو بیرون کنید و اول از همه یاد بگیرید.
د بر عکس چینی ها روی هر چیزی دست بگذارند (بازار) اون رو نابود میکنند و این به دلیل سبک زندگی و فلسفه زندگی کمونیستیه
خیلی دلم می خواد یه خط، و فقط یک خط از کتاب سرمایه نوشته مارکس و یا هر کتاب فلسفه معتبر دیگه رو بیارید که داخلش به نابود کردن بازار و یا جمع کردن سرمایه اشاره کرده باشه. اصلا کلا فلسفه مارکس مخالف تجمع سرمایه و نابود کردن بازار و ... هست. بلکه برعکس می گه که باید طبقات اجتماعی حذف بشن و همه کار داشته باشن و ...
reza_noei
شنبه 26 اردیبهشت 1394, 23:02 عصر
بردار من لینک رو خوندی؟! گفتم _Bool نوع جدید و کلمه کلیدی هست و داخل هدر stdbool.h ماکرویی به اسم bool تعریف شده که دقیقا یه ریدایرکت به _Bool است. (لطفا جملات رو درست بخونید.)
ببخشید شما میخواهید یک متغیر از نوع int تعریف کنید هدر اضافه میکنید ؟
می تونم توی چند کامپابلر مختلف بهت نشون بدم.(می دونی چون مفهوم رو متوجه نشدید دارید اشتباه می کنید.).
من مکالمم خوب نیست ولی فکر کنم میدونم چرا این اتفاق میفته خودتون رو اذیت نکنید. (چون گذرگاه 32 بیتی و هر بار واکشی زمانبره به یکباره 32 بیت را واکشی میکند، تقریبا منظورم رو رسوندم)
۱. من مخالف نمی کنم. می خوام متوجه اشتباهات، مخصوصا اشتباهات فنی بشید.
۲. دارم تجربه خودم و البته راه رو بهتون نشون می دم.
متشکرم سعی میکنم کنار بیام (:
من چیزهایی که لازم بود رو گفتم. منتها شما قبول ندارید. بهتره فکر ماجراجویی رو بیرون کنید و اول از همه یاد بگیرید.
علم برای من یک تجربه ی زیباست و همیشه دنبال یادگیری هستم. حقیقتش من به حرفهایی که به من احساس ناتوانی بده آلرژی دارم. نگران نباشید هیچ وقت تو تصمیماتم اشتباه نمیکنم چون همیشه آماده بحث هستم مطمئن باشید نکاتی رو که منتقل میکنید بهشون توجه خواهم کرد.
خیلی دلم می خواد یه خط، و فقط یک خط از کتاب سرمایه نوشته مارکس و یا هر کتاب فلسفه معتبر دیگه رو بیارید که داخلش به نابود کردن بازار و یا جمع کردن سرمایه اشاره کرده باشه. اصلا کلا فلسفه مارکس مخالف تجمع سرمایه و نابود کردن بازار و ... هست. بلکه برعکس می گه که باید طبقات اجتماعی حذف بشن و همه کار داشته باشن و ...
من کتابی در مورد مارکسیسم مطالعه نکردم بیشتر با افراد مارکسیسم مراوده داشتم ولی برعکس کتابهای انتقادی علیه اون رو مطالعه کردم.
پیشرقت جوامع انسانی برای پیشرفت جوامع انسانی بعد ....
بکجا برویم ؟ چرا پیشرفت کنبم ؟ اگر پیشرفت کردیم چه کنیم ؟ و ...
دنیای مارکسیسم یک دنیای معترضانه نسبت به امپریالیسم حاکم بر جهانه اما اعتراضی که مبنای اون بر پایه انکار ماورا طبیعه و اصالت ذادن به ماده است.
آرزوی چین اینه که روزی بشه آمریکا و بگونه ای جای امپریالسم کبیر رو بگیره اما بهتون قول میدم این فقط یک جابه جایه طبقاتی در سطح کره زمینه اساس و بنیاد که ماده باشه
هرچیزی از کنارش بیرون میاد.
smasgari
یک شنبه 27 اردیبهشت 1394, 09:43 صبح
جدا از صحبت های فنی ، از این زاویه به موضوع فکر کنید :
اصلا" فرض کنید زبان برنامه نویسی ایرانی هم ساخته شد ، فکر می کنین کسی ازش استفاده می کنه ؟
الان چند درصد از مردم دارن از موتور های جست و جو ایرانی استفاده می کنن ؟!
دوست عزیز اگه شما خبر داشته باشید دیگه ویندوزی بعد از نسخه ی 10 به بعد نخواهد آمد و همه چی ابری میشه، بعد اون موقع سه تا نکته پیش میاد:
1-باید برای هر برنامه پول بدیم
2-باید سرعت اینترنت خیلی بالایی داشته باشیم
3-توی قضیه فیلترینگ مشکلات ایجاد میشه.
حالا من طبق صحبتی که با استادم کردم گفت چرا شما به فکر اینید که بیایید این کارو بکنید، ما اگه همین الان بتونیم کامپایلر از خودمون ایجاد کنیم و سخت افزارشم خودمون ایجاد کنیم شاید صد سال دیگه به الان دنیا برسیم، به فکر ایده ی جدیدی باشید که تو دنیا ایجاد نشده، دیدم بد چیزی نمیگه، نظر شما چیه؟
masoud_pnu
یک شنبه 27 اردیبهشت 1394, 16:02 عصر
سلام دوستان این اولین تایپیک من هست، دوستان اگه بدونید ما در شرایط تحریم هستیم و این تحریم شامل همه چی میشه و خواهد شد، دوستان من موضوع ایجاد زبان برنامه نویسی رو
در اینترنت جستجو کردم و تنها یک تایپیک دیدم، خیلی برام عجیب بود یعنی ما این همه برنامه نویس داریم تو ایران اصلا کسی تا حالا این موضوع براش مهم نبوده؟!!
دوستان چرا ما زبان برنامه نویسی خودمون رو نداشته باشیم؟ چرا سیستم عامل خودمون رو نداشته باشیم؟ و ...
گروهی الان رو این موضوع کار میکنن؟ بچه های شریف یا جای دیگه؟ کسی خبری داره؟
توی تایپیک قبلی زیاد صحبت نشده جدی، ایمدوارم این پست پر بار بشه.
از دوستان خواهش میکنم ترول بازی در نیارن و جدی بیان نظراتشون رو بدن، که باید از کجا شروع کرد از صفر شروع کنیم برای ایجاد زبان برنامه نویسی با عمل، بستر سخت افزاریمون چه طوره؟ چه
مشکلاتی برامون پیش میاد اگه حتی با موفقیت زبان را ایجاد کنیم؟(بیشتر جنبه ی سخت افزاری مد نظرمه)
بسم الله
امیدوارم جسارت نشه،مقصود بنده دوستان نیستن،ولی واقعا شما فکرمیکنید ما در ایران یک عالمه برنامه نویس داریم؟؟؟:متعجب:خیر.ما یک عالمه کپی کننده کد داریم.نه برنامه نویس.این یک.
شما دارید اصل و پایه فناوری اطلاعات که از بین بردن مرزهای جغرافیایی هست رو با این تفکر زیرپا میذارید.با تفکر شبه کمونیستی که بیایم یه دیوار دور خودمون بکشیم و همه چیز رو خودمون بسازیم،در بهترین شرایط میشیم کره شمالی!!کلا ما زبان و سیستم عامل بومی(چقدر از این کلمه بدم میاد!:عصبانی:) داشته باشیم که چی بشه؟اگر فقط یک دلیل داشتید،من اولین نفریم که به عنوان آبدارچی گروه آماده خدمتم!دوست خوبم،این تکنولوژی متعلق به تحریم کنندگان هست.تمام راهی که شما میخواید پلن کنید رو اونا 20سال پیش رفتن!اگر شما فرضا میخواید 100میلیون تومان هزینه کنید،اونا 100میلیارد دلار هزینه کردن.این دو.
اون شریفم بقول معروف خلاف بزرگش:لبخند: یه توزیع ناقص لینوکس بود که عملا در هیچ جا بکار نرفت.ببینید،سیستم عاملی که توسط یه دنیا توسعه داده شده و در شخصی سازی نظیر نداره رو ما نتونستیم حداقل بین دانشگاه که هیچ،مدارسمونم جا بندازیم.شما فکر میکنید که چیزی بهتر از اون میتونید توسعه بدید،یاعلی.بسم اله.ببینید من دشمن شماره یک جملات نمیشه و که چی بشه و...هستم!ولی واقعا بایه دودوتا چارتا بسادگی میشه متوجه شد که این کار چیزی جز اتلاف وقت و هزینه نیست.الان دوتا موتور جستجوی بقولی ایرانی توسعه داده شده.خود شما ازشون استفاده کردی؟؟یک میلیارد تومن پول بی زبون رو ریختن تو حلق این طرح.آخرشم بنظر شما مردم از گوگل استفاده میکنن یا گرگر!!؟؟
اینا همه به کنار...بستر سخت افزاری بنظر شما روبه چه سمتی میره؟یه نگاه به آمار فروش pc و لپ تاپ بندازید متوجه میشید اوضاع چجوره.اونوقت شما برای چه پلتفرمی میخواید سیستم عامل بنویسید؟دسکتاپ؟سرور؟یا موبایل؟؟شرکت سامسونگ سالی 180میلیارد دلار درآمد داره که تقریبا معادل بودجه 3سال کل کشور ماست(اونم اگه یک ریال کسری نیاد!!)سامسونگ الان 2تا سیستم عامل اختصاصی داره.بادا و تایزن.الان بادا کجاست؟؟تایزن به کجا رسید؟؟اندروید اصلا مجال رشد به چیزی میده؟؟خود مایکروسافت که عملا خدای سیستم عامله،نتونست در مقابل ios و اندروید دوام بیاره و ناچار به پورت کردن اپلیکیشن های این دو سیستم عامل روی گوشی هاش شد مگر بتونه ویندوزفون رو نجات بده.شما واقعا فکرمیکنید از مایکروسافت توانمندتر هستید؟؟
بنظر من عوض اختراع مجدد چرخ،بیاید این بستر رو بعنوان پل موفقیتتون قرار بدید.شما چکار داری تحریم هستیم یا نه؟مگر موقعی که تحریم شدیم،کسی از شما نظر پرسید؟؟وقتی عالم و آدم و اون همه کارشناس اقتصادی و حتی رهبر به عنوان شخص اول مملکت گفتن تحریم ها زیان آورن و در عوض مقام اول اجرایی کشور گفت کاغذپاره هستن،حرف کسی رو گوش داد؟؟پس بفکر خودتون باشید.اگر به امثال شما و بنده نیاز باشه که عمرا نیست!!خودشون خبرمون میکنن!
درپایان بنده با استادتون صددرصد موافقم.بفکر ایده های جدید باشید که انقدر پیشرفت کنید که شما اونارو تحریم کنید.وگرنه شما در هرچیزی خودکفا بشید بازهم اونا یه چیزی تو چنته دارن.خوبم دارن!
smasgari
یک شنبه 27 اردیبهشت 1394, 16:34 عصر
امیدوارم جسارت نشه،مقصود بنده دوستان نیستن،ولی واقعا شما فکرمیکنید ما در ایران یک عالمه برنامه نویس داریم؟؟؟:متعجب:خیر.ما یک عالمه کپی کننده کد داریم.نه برنامه نویس.این یک.
شما دارید اصل و پایه فناوری اطلاعات که از بین بردن مرزهای جغرافیایی هست رو با این تفکر زیرپا میذارید.با تفکر شبه کمونیستی که بیایم یه دیوار دور خودمون بکشیم و همه چیز رو خودمون بسازیم،در بهترین شرایط میشیم کره شمالی!!کلا ما زبان و سیستم عامل بومی(چقدر از این کلمه بدم میاد!:عصبانی:) داشته باشیم که چی بشه؟اگر فقط یک دلیل داشتید،من اولین نفریم که به عنوان آبدارچی گروه آماده خدمتم!دوست خوبم،این تکنولوژی متعلق به تحریم کنندگان هست.تمام راهی که شما میخواید پلن کنید رو اونا 20سال پیش رفتن!اگر شما فرضا میخواید 100میلیون تومان هزینه کنید،اونا 100میلیارد دلار هزینه کردن.این دو.
اون شریفم بقول معروف خلاف بزرگش:لبخند: یه توزیع ناقص لینوکس بود که عملا در هیچ جا بکار نرفت.ببینید،سیستم عاملی که توسط یه دنیا توسعه داده شده و در شخصی سازی نظیر نداره رو ما نتونستیم حداقل بین دانشگاه که هیچ،مدارسمونم جا بندازیم.شما فکر میکنید که چیزی بهتر از اون میتونید توسعه بدید،یاعلی.بسم اله.ببینید من دشمن شماره یک جملات نمیشه و که چی بشه و...هستم!ولی واقعا بایه دودوتا چارتا بسادگی میشه متوجه شد که این کار چیزی جز اتلاف وقت و هزینه نیست.الان دوتا موتور جستجوی بقولی ایرانی توسعه داده شده.خود شما ازشون استفاده کردی؟؟یک میلیارد تومن پول بی زبون رو ریختن تو حلق این طرح.آخرشم بنظر شما مردم از گوگل استفاده میکنن یا گرگر!!؟؟
اینا همه به کنار...بستر سخت افزاری بنظر شما روبه چه سمتی میره؟یه نگاه به آمار فروش pc و لپ تاپ بندازید متوجه میشید اوضاع چجوره.اونوقت شما برای چه پلتفرمی میخواید سیستم عامل بنویسید؟دسکتاپ؟سرور؟یا موبایل؟؟شرکت سامسونگ سالی 180میلیارد دلار درآمد داره که تقریبا معادل بودجه 3سال کل کشور ماست(اونم اگه یک ریال کسری نیاد!!)سامسونگ الان 2تا سیستم عامل اختصاصی داره.بادا و تایزن.الان بادا کجاست؟؟تایزن به کجا رسید؟؟اندروید اصلا مجال رشد به چیزی میده؟؟خود مایکروسافت که عملا خدای سیستم عامله،نتونست در مقابل ios و اندروید دوام بیاره و ناچار به پورت کردن اپلیکیشن های این دو سیستم عامل روی گوشی هاش شد مگر بتونه ویندوزفون رو نجات بده.شما واقعا فکرمیکنید از مایکروسافت توانمندتر هستید؟؟
بنظر من عوض اختراع مجدد چرخ،بیاید این بستر رو بعنوان پل موفقیتتون قرار بدید.شما چکار داری تحریم هستیم یا نه؟مگر موقعی که تحریم شدیم،کسی از شما نظر پرسید؟؟وقتی عالم و آدم و اون همه کارشناس اقتصادی و حتی رهبر به عنوان شخص اول مملکت گفتن تحریم ها زیان آورن و در عوض مقام اول اجرایی کشور گفت کاغذپاره هستن،حرف کسی رو گوش داد؟؟پس بفکر خودتون باشید.اگر به امثال شما و بنده نیاز باشه که عمرا نیست!!خودشون خبرمون میکنن!
درپایان بنده با استادتون صددرصد موافقم.بفکر ایده های جدید باشید که انقدر پیشرفت کنید که شما اونارو تحریم کنید.وگرنه شما در هرچیزی خودکفا بشید بازهم اونا یه چیزی تو چنته دارن.خوبم دارن!
بله با نظر شما موافقم ولی خوب الان چیزی که به ذهن من میرسه اگه نخواهیم پهنای باند کشور رو چند برابر کنیم، یا پول برای برنامه ها بدیم،باید چیکر کنیم؟ یا اینکه اگه این اتفاقات ابری اتفاق افتاد ما هم هماهنگ میشیم و مجبوریم تغییراتی ایجاد کنیم چه در سطح خود جامعه و مردم و چه در سطح مسوولین؟
masoud_pnu
یک شنبه 27 اردیبهشت 1394, 16:46 عصر
پهنای باند رو که نمیتوانیم افزایش ندیم.قسمت دوم رو بنده دقیق متوجه نشدم.ممکنه واضحتر بفرمایید؟
smasgari
یک شنبه 27 اردیبهشت 1394, 17:03 عصر
پهنای باند رو که نمیتوانیم افزایش ندیم.قسمت دوم رو بنده دقیق متوجه نشدم.ممکنه واضحتر بفرمایید؟
یعنی باید قانون کپی رایت رو رعایت کنیم. پس اگر نمیتوانیم پهنای باند را افزایش دهیم چطور میتوانیم از امکاناتی که قراره ایجاد بشه استفاده کنیم در حالی که استفاده از این امکانات ملزم داشتن اینترنت با سرعت بالاست؟
reza_noei
یک شنبه 27 اردیبهشت 1394, 20:17 عصر
لطف کنید به برنامه نویس های ایرانی توهین نکنید، با وجود من و شماست که به این عالم برنامه نویس هر حرفی روا میشود.
من هیچ اصلی رو زیر پا نگذاشتم اگر شما اینطور متوجه شدید بقیه کشورها نباید تو هیچ صنعتی بومی سازی داشته باشند، چون که اساسا باید هر کشوری که وسیله ای رو اختراع میکنه اون رو تولید کنه در غیر اینصورت شما میگید که اصول فلان را زیر پا گذاشته. و من کاملا با فرهنگ کمونیستی مخالفم هرچند از برخی از ویژگی های مردم این کشورها خوشم میاد و قرارم نیست که ما دور خودمون دیوار بکشیم لطف کنید ارسال های بالا رو بخونید. دلایل کافی برای داشتن یک سیستم عامل ایرانی در دست هست بازم مثل اینکه باید ارسال های بالا را بخوانید. خیلی چیزها اتلاف وقت هستن : تلاش نکردن، شکست نخوردن، موفق نشدن، اینها همشون اتلاف وقت هستند.
من به شریف نگاه نمیکنم من به رسیدن به این هدف فکر میکنم. طراحی سیستم عامل یک کار سخت و زمانگیره و کسی که شکست رو قبول نکنه هرگز نمیتونه در این زمینه حرفی برای گفتن داشت.
ما چرخ رو از اول اختراع نمیکنیم، ما می جنگیم تا بتوانیم خودمان کامپیوترمان را کنترل کنیم تا اولا امنیت اطلاعات داشته باشیم دوما به این صنعت وارد بشویم سوما در شرایط مورد نیاز بتوانیم بر اساس نیاز سیستم عامل طراحی کنیم.
من فکر نمیکنم از شما بالاتر باشم چه برسه به مایکروسافت ولی حق دارم که تلاش کنم.
در مورد تحریم باید بگم که حرف شما کاملا غیر منطقیه و لازمه تجدید نظر کنید.
ببخشید چطور پیشرفت کنیم که اونا رو تحریم کنیم ؟
در آخرم باید بگم که آقا اگر قراره باشه که راه کشورهای دیگر رو نریم باید چکسی رو ببینیم مگر کسی که یک جوان 20 ساله است و هسته لینوکس رو طراحی میکنه کسی میاد بگه از IBM و Sun و ... ضعیفتری و له میشی و ....
اگر کسی بتونه یک زبان بر اساس نیازش طراحی کنه اینجا مثل اینکه باید به تمام برنامه نویسا توضیح بده که چرا میخواد تلاش کنه، اگر کسی بخواد بر اساس نیازهای صنایع مملکتش سیستم عامل طراحی کنه باید از کدومتون اجازه بگیره ؟ از اولین پستم دارم میگم برای رسیدن به یک هدف باید تلاش کنیم یکی میگه چون چینی ها نتونستن ما نمیتونیم روسی ها نتونستن پس ما هم نمیتونیم خوب راحت باشید سرمونو بزاریم بمیریم بهتره، باز هم میگم اگر انقدر از خودتون ناامید هستید کاری به کار دیگران نداشته باشید. اگر به نظر شما حرف من غیر از منطقه دلیل بیارید.
حقیقت اینه که بحث من و آقا پویا در مورد روش کاره و در اصل اینکه باید روزی بتونیم سیستم عامل داشته باشیم اختلافی نداریم. بنده به توان داخلی در طراحی سیستم عامل ایمان دارم آقا پویا این دید رو ندارند و معتقدند باید از سیستم های موجود شروع کنید من هم مخالف ایشون نیستم ولی به دو طرف گرایش دارم هم کار برروی سیستم های موجود و هم طراحی سیسیتم عامل.
لطف کنید ادامه ندید چون دیگه تمایل ندارم حرفهام رو اثبات کنم.
rahnema1
یک شنبه 27 اردیبهشت 1394, 21:42 عصر
با سلام
چند نکته در تاپیک در خصوص زبان c مطرح شد
در زبان c یک نوع به نام Bool_ داریم که جزء کلمات کلیدی هست و در هیچ هدری هم نیست
در خصوص جایابی متغیر ها در آدرس زوج در سیستم 32 بیتی هم این حرف درست نیست این کد را امتحان کنید:
#include <stdio.h>
int main()
{
char a;
char b;
char c;
printf("%u,%u,%u",(unsigned int )(&a), (unsigned int )(&b), (unsigned int )(&c));
}
masoud_pnu
یک شنبه 27 اردیبهشت 1394, 22:14 عصر
کامنت من در جواب استارتر تاپیک بود،نه شما.پس انتظار درستی نیست که بگید ادامه نده.شما من رو خطاب قرار دادید.ولی بخاطر یکسری مسائل دیگه ادامه نمیدم.چون حرفم رو دربالا زدم.
ببینید دوست گرامی،من توهینی نکردم.حقیقت رو گفتم.دیگه بعد از 12سال فعالیت تو این زمینه حداقل گوشی دستمه چی به چیه.لزومی هم نداره بگم کجا کار کردم.صدبار دیگرم میگم،"ما یک عالمه کپی کننده کد داریم،نه برنامه نویس".نگفتم همه.اون یک.در بحث بومی سازی فناوری اطلاعات،شما همین مفهوم رو در یک جمله برای بنده که نمیدونم چیه توضیح بدید؟بومی سازی فناوری اطلاعات یعنی چه؟اگر منظورتون تعییر در توسعه نرم افزارهای خارجی هستن که در ایران کاربردی بشن(یا اصطلاحا لوکالایز بشن)که در اینجا کار مهمی صورت نگرفته.ایده ای خلق نشده.دانش تولید نشده.یه طرح از قبل بوده،روش یه سری تغییرات اعمال شده و به شکل ایرانی پسند دراومده.غیر اینه من گوش میدم تا یاد بگیرم.در مورد اصول هم بله.بازم میگم.ذات فناوری اطلاعات بر برداشتن مرزهای جغرافیاییه.مگر در موارد خاص مثل امور نظامی که اصلا یه فاز دیگری هستن.
نمیدونم چرا انقدر اصرار دارید که من کامنت های بالا رو نحوندم!و دارم جواب میدم!مطمئن باشید در شان من نیست همینجوری بیام چیزی بپرونم و برم.بهرحال،گویا شما کامنت من رو نخوندید!چون اینجا گفتم:"ببینید من دشمن شماره یک جملات نمیشه و که چی بشه و...هستم"پس نگید اینجور.من نتیجه گرا هستم.چون مجبورم نتیجه گرا باشم.در محیط های اکادمیک شاید کیفیت کار بر کمیت اون ارجحیت داشته باشه،ولی لااقل بازار امروز علاوه بر اینکه نرم افزار با کیفیت میخواد،باید توجیه اقتصادی رو هم لحاظ کنه.پس باید نتیجه بده طرح.نمیشه که یهو 500 میلیون بودجه تعریف بشه،بعد در نهایت بعنوان یه تجربه بهش نگاه بشه!!پس ببینید،توجیه اقتصادی،پله اول تلاش و کوشش هست.خود شما حاضری مجانی برای کسی کار کنی؟!
شما به هدف نگاه میکنی؟؟منم نگاه میکنم،بازم میگم،منم نتیجه گرا هستم.ولی بسترش چی؟؟من بنز s550 میخوام.میخوام.ولی چجوری؟؟من چطور باید کار کنم که 3میلیارد پول رو در مدت 2سال جمع کنم؟؟هرچی فکرمیکنم میبینم که نمیتونم.مگر خلاف که کار من نیست.در تخصص من نیست.
در مورد جمله بعدتون که حرفی ندارم.واگذارش میکنم به گذشت زمان که خودش بهتون ثابتش کنه...این خیلی خوبه که روحیه تلاشگر دارید.بسیار عالی.منتها آیا میتونید با چند نفر یه تیم تشکیل بدید تا به جایی برسونید پروژه رو؟؟هر وقت یه شرکت زدید و فکرهای مخرب اقتصادی!!به ذهنتون نیومد،شک نکنید که سیستم عاملم میسازید.گرچه سیستم عامل...فقط یک جمله میگم،خود گوگل هنوز نتونسته مشکل مدیریت حافظه رو بعد از حدود 15 نسخه در اندروید حل کنه.اونم به سرپرستی افرادی مثل اندی رابین و ساندرای پیچای...
دوست گرامی،میخواید بدونید چجور پیشرفتن کنید که اونارو تحریم کنید؟کار سختی نیست.یه نگاه به هند بندازید.فقط یک لحظه تصور کنید امریکا هند رو تحریم کنه،از اون طرف هم هند متخصصان IT رو از آمریکا برگردونه.آمریکا نابود میشه.نابود.این حرف من نیست.عین صحبت دکتر جلالی هستش.حالا نمیدونم با ایشون کلاس داشتید یا نه.
دوست خوبم،من هیچ جا نگفتم راه کشورهای دیگرو نریم.همین الان شما داری راه دیگر کشورها رو میری که تو فروم کامنت میذاری.اگه این سیستم از قبل نبود،شما الان چکار میکردی؟اون جوانی هم که 20سالشه و میشینه هسته لینوکس رو "طراحی"میکنه،اولا که تنها نیست،یه دنیا برنامه نویس درست حسابی پشتشن.ثانیا فکر و مشغله مسائل مالی و...نداره.ثالثا...هی هست..
.
.
.
دوست گرامی،واقعا این پاراگراف رو من دیگه هیچی نمیگم.هیچ..ولی مطمئن باش وقتی بیش از 20 تا 30 زبان برنامه نویسی(بجز زبانهای نشانه گذاری)کارت رو راه نمیندازه،دیگه مشکل از زبان نیست.مشکل از شماست.فقط برید ببینید با زبان جاوااسکریپت چه کارهایی انجام میدن؟یه پردازنده اینتل رو شبیه سازی کردن باهاش.نمیدونم با p5 یا بقیه لایبرری های جاوااسکریپت کارکردید یانه؟اگرنه برید ببینید چیه.چه کارهایی با یه مرورگر وب میشه کرد.استارتر تاپیک یا هرکس دیگریم میخواد زبان طراحی کنه،خب بکنه.به ما چه؟؟ما از کسی توضیحی خواستیم اینجا؟؟سیستم عامل میخواد طراحی کنه،خب بکنه.مگه گرفتیمش؟؟نه توروخدا نکن!
دوست عزیز،بااینکه از نظر شما من غیر منطقی حرف میزنم،میگم که حرفتون منطقیه.کسی نگفته چون بقیه نتونستن،پس ما هم نمیتونیم.اینجور باشه که همه بتونن همه کار کنن که کلا نظام آفرینش بیهوده اس.چون همه العیاذبالله فقط کمی از مقام خدایی کمتر دارن!!بحث سر اینه که یه وقت بسیار زیادی گذاشته میشه،هزینه زیادی خرج میشه،سرآخرم مثل 90درصد پروژه ها ناقص و ابتر رها میشه.حرف ما اینه.
.
.
دوست گرامی،اینجا محیط علمیه.بزن در رو نمیشه که.من و شما که دشمن نیستیم!داریم باهم بحث میکنیم.تمام زیبایی علم به همینه.این حرف که "دیگه ادامه ندید چون دیگه تمایل ندارم حرفمو اثبات کنم" واقعا باعث تاسفه.شما فردا اگه در یک شرکت کار کنید،باید انقددددر حرف بزنید و اثبات کنید که بتونید خودتونو ثابت کنید.وگرنه یک هفته هم دوام نمیارید.دیگه خودتون شرکت بزنید که واویلا!من و بقیه بیکار نیستیم که اینجا نشستیم و جواب کامنتها رو میدیم.ماهم میتونیم بگیم "حال ندارم جواب بدم،برو خودت دنبالش".بنده نوعی یا پویای عزیز یا هرکس دیگه وقتی میاد حرفی میزنه،انقد به خودش مطمئنه که دلیلی بر عکس شما میاره.مطمئن باشید همه ما دوران دانشجویی کتاب استالینگز یا تننبام یا...رو خوندیم و با دیدن سورس مینیکس گفتیم چرا ما سیستم عامل نسازیم؟!ولی هرچه جلوتر رفتیم بیشتر به عظمت کار و بی توجیه بودن کار پی بردیم.من سال 83 سیستم عامل پاس کردم.بعد اون هم زیاد مطالعه داشتم.چون علاقه داشتم.ولی واقعا هرچه جلوتر رفتم،بیشتر به ضعف دانشی ام پی بردم.
بهرحال ایشالا که در هر فیلد و رشته ای که فعالیت دارید،موفق باشید.بخدا،بخدا ما از پیشرفت مملکت بدمون نمیاد.از آرزوهای منه که یک روز یک ایرانی که ایشالا شما باشی بتونه مثلا معضل مدیریت RAM در اندروید رو حل کنه.اسم من ایرانی بالا میره.ولی مطمئن باشید،کسانی قبل از شما بودند که بعد از عمری تلاش و خاک خوردن،به این جمله رسیدن :THINK BIG,DO LITTLE.
reza_noei
دوشنبه 28 اردیبهشت 1394, 22:14 عصر
کامنت من در جواب استارتر تاپیک بود،نه شما.پس انتظار درستی نیست که بگید ادامه نده.شما من رو خطاب قرار دادید.ولی بخاطر یکسری مسائل دیگه ادامه نمیدم.چون حرفم رو دربالا زدم.
ببینید دوست گرامی،من توهینی نکردم.حقیقت رو گفتم.دیگه بعد از 12سال فعالیت تو این زمینه حداقل گوشی دستمه چی به چیه.لزومی هم نداره بگم کجا کار کردم.صدبار دیگرم میگم،"ما یک عالمه کپی کننده کد داریم،نه برنامه نویس".نگفتم همه.اون یک.در بحث بومی سازی فناوری اطلاعات،شما همین مفهوم رو در یک جمله برای بنده که نمیدونم چیه توضیح بدید؟بومی سازی فناوری اطلاعات یعنی چه؟اگر منظورتون تعییر در توسعه نرم افزارهای خارجی هستن که در ایران کاربردی بشن(یا اصطلاحا لوکالایز بشن)که در اینجا کار مهمی صورت نگرفته.ایده ای خلق نشده.دانش تولید نشده.یه طرح از قبل بوده،روش یه سری تغییرات اعمال شده و به شکل ایرانی پسند دراومده.غیر اینه من گوش میدم تا یاد بگیرم.در مورد اصول هم بله.بازم میگم.ذات فناوری اطلاعات بر برداشتن مرزهای جغرافیاییه.مگر در موارد خاص مثل امور نظامی که اصلا یه فاز دیگری هستن.
ببینید بیان برخی از نکات منفی و نسبت دادن آن به یک جمعی همیشه بار منفی رو برای اون جمع به دنبال داره ما اگه شاهکار بزنیم خودمون کپی نکنیم (این رو زندگی به من ثابت کرده) برای ما کافیه گناه دیگری رو بیان کردن دردی رو دوا نمیکنه.
در مورد بومی سازی این تعریف فکر کنم تعریف خوبی باشه : پیاده سازی نرم افزارها موجود به منظور پرهیز از استفاده از کدهای بسته و ایجاد بستری برای سفارشی کردن آن نرم افزار.
تعریف بدیه ؟
نمیدونم چرا انقدر اصرار دارید که من کامنت های بالا رو نحوندم!و دارم جواب میدم!مطمئن باشید در شان من نیست همینجوری بیام چیزی بپرونم و برم.بهرحال،گویا شما کامنت من رو نخوندید!چون اینجا گفتم:"ببینید من دشمن شماره یک جملات نمیشه و که چی بشه و...هستم"پس نگید اینجور.من نتیجه گرا هستم.چون مجبورم نتیجه گرا باشم.در محیط های اکادمیک شاید کیفیت کار بر کمیت اون ارجحیت داشته باشه،ولی لااقل بازار امروز علاوه بر اینکه نرم افزار با کیفیت میخواد،باید توجیه اقتصادی رو هم لحاظ کنه.پس باید نتیجه بده طرح.نمیشه که یهو 500 میلیون بودجه تعریف بشه،بعد در نهایت بعنوان یه تجربه بهش نگاه بشه!!پس ببینید،توجیه اقتصادی،پله اول تلاش و کوشش هست.خود شما حاضری مجانی برای کسی کار کنی؟!
علت اصرار من این بود که شما حرف هایی رو زدید که کاملا مخالف تعریف هاییست که من از توسعه در نظر دارم، بومی سازی که شما ازش حرف زدید با اسلام در تعارضه من که مارکسیستم نیستم که طرفدار سیاستهای کره شمالی باشم. تنها راه پیشرفت کشور اینه که دولت روی دانشجوها سرمایه گذاری کنه، مشکلاتی که ما داریم تنها نبود اساتید خوب و امکانات مناسب و آینده شغلی معقول نیست خیلی چیزها باید تغییر کنه. قبول دارم که تلاش و کوشش حرف اول رو میزنه ولی سرمایه گذاری هم تأثیرات بسیار مهمی را همراه خود خواهد داشت چه بسا دانشجویان مستعد داریم که از ترس آینده شغلی شون از درس فرار میکنند، در مورد سوالتون باید بگم که بستگی داره که اون کار در چه جهتی باشه.
شما به هدف نگاه میکنی؟؟منم نگاه میکنم،بازم میگم،منم نتیجه گرا هستم.ولی بسترش چی؟؟من بنز s550 میخوام.میخوام.ولی چجوری؟؟من چطور باید کار کنم که 3میلیارد پول رو در مدت 2سال جمع کنم؟؟هرچی فکرمیکنم میبینم که نمیتونم.مگر خلاف که کار من نیست.در تخصص من نیست.
وقتی که ندونید قیمت s550 چقدره حتما تلاشتون رو میکنید مطمئنا این که دو ساله به هدفتون برسید عملی نیست ولی این شما هستید که تصمیم میگیرید رهایش کنید یا برای هدفتون مبارزه کنید. در ضمن اگر هم بدونید قیمت s550 چقدر هم باز این خود شما هستید که تصمیم گیری میکنید. کسی که میخواد هشت هزارو هشتصد و اندی متر بالا بره تا اورست رو فتح کنه یک متر یک متر بالا میره رو عینکش نمینویسه هشت هزارو هشتصد و ... .
در مورد جمله بعدتون که حرفی ندارم.واگذارش میکنم به گذشت زمان که خودش بهتون ثابتش کنه...این خیلی خوبه که روحیه تلاشگر دارید.بسیار عالی.منتها آیا میتونید با چند نفر یه تیم تشکیل بدید تا به جایی برسونید پروژه رو؟؟هر وقت یه شرکت زدید و فکرهای مخرب اقتصادی!!به ذهنتون نیومد،شک نکنید که سیستم عاملم میسازید.گرچه سیستم عامل...فقط یک جمله میگم،خود گوگل هنوز نتونسته مشکل مدیریت حافظه رو بعد از حدود 15 نسخه در اندروید حل کنه.اونم به سرپرستی افرادی مثل اندی رابین و ساندرای پیچای...
دوست گرامی،میخواید بدونید چجور پیشرفتن کنید که اونارو تحریم کنید؟کار سختی نیست.یه نگاه به هند بندازید.فقط یک لحظه تصور کنید امریکا هند رو تحریم کنه،از اون طرف هم هند متخصصان IT رو از آمریکا برگردونه.آمریکا نابود میشه.نابود.این حرف من نیست.عین صحبت دکتر جلالی هستش.حالا نمیدونم با ایشون کلاس داشتید یا نه.
تا بحال کار گروهی رو انجام ندادم چون خیلی روی اعضا حساسیت دارم نمیتونم با خیلی ها کنار بیام. اگر فکر میکنید هند آمریکا رو میتونه تحریم بکنه یک نگاهی به وضعیت سینمای هند تو این 20 سال اخیر بیندازید از بالیوود به هالیوود و آخر هم به خالیوود مبدل شده. سبک زندگی آمریکایی داره تو مغز استخوان هندی ها نفوذ میکنه از نظر من این آمریکاست که مغزهای کشورهای جهان رو استعمار میکنه، تصور اینکه هند بودا آمریکا رو تحریم کنه کار سختیه ولی مطمئن هستم که سقوط آزاد آمریکا بسیار نزدیکه (:
دوست خوبم،من هیچ جا نگفتم راه کشورهای دیگرو نریم.همین الان شما داری راه دیگر کشورها رو میری که تو فروم کامنت میذاری.اگه این سیستم از قبل نبود،شما الان چکار میکردی؟اون جوانی هم که 20سالشه و میشینه هسته لینوکس رو "طراحی"میکنه،اولا که تنها نیست،یه دنیا برنامه نویس درست حسابی پشتشن.ثانیا فکر و مشغله مسائل مالی و...نداره.ثالثا...هی هست..
.
.
.
دوست گرامی،واقعا این پاراگراف رو من دیگه هیچی نمیگم.هیچ..ولی مطمئن باش وقتی بیش از 20 تا 30 زبان برنامه نویسی(بجز زبانهای نشانه گذاری)کارت رو راه نمیندازه،دیگه مشکل از زبان نیست.مشکل از شماست.فقط برید ببینید با زبان جاوااسکریپت چه کارهایی انجام میدن؟یه پردازنده اینتل رو شبیه سازی کردن باهاش.نمیدونم با p5 یا بقیه لایبرری های جاوااسکریپت کارکردید یانه؟اگرنه برید ببینید چیه.چه کارهایی با یه مرورگر وب میشه کرد.استارتر تاپیک یا هرکس دیگریم میخواد زبان طراحی کنه،خب بکنه.به ما چه؟؟ما از کسی توضیحی خواستیم اینجا؟؟سیستم عامل میخواد طراحی کنه،خب بکنه.مگه گرفتیمش؟؟نه توروخدا نکن!
راه یعنی طرز فکر طرز فکر این کشورهایی رو که شما مد نظرتونه طرز تفکر مصرف گرائیه، نمیدونم اگر ویندوز نبود حتما الان داشتم کتاب میخوندم (: . بله حرف شما کاملا درسته ولی ناامیدی اصلا چیز خوبی نیست دنیا رو افراد انقلابی به جلو میبرند (منظورم افراد دیوانه نیستا !!!) منظورم افرادیه که بدون توقعی از همه وجودشون برای رسیدن به آرمان هاشون کار میکنند.
.
.
.
یک مقاله جالبی در مورد زبان ada تو ویکی پدیا هست حتما بخونید. وزارت (دپارتمان) دفاع آمریکا قبل از طراحی این زبان از 457 زبان برنامه نویسی مختلف استفاده میکرده ولی با طراحی این زبان تعداد زبان های مصرفی این وزارات به 37 زبان کاهش یافت. در ضمن مسائل زیادی روی طراحی زبان ها اثر گذار است نمیشه گفت آینده کامپیوتر رو زبانهای موجود تضمین میکنند. ببینید اگه از بالا به پایین ارسال ها رو ببینید خواهید دید که من به شروع کننده این تاپیک راهنمایی کردم من جنگ رو شروع نکردم من فقط چیزی رو که میدونستم گفتم دوستان اصرار دارن ما دنبال چیزهای دیگه بریم!!
دوست عزیز،بااینکه از نظر شما من غیر منطقی حرف میزنم،میگم که حرفتون منطقیه.کسی نگفته چون بقیه نتونستن،پس ما هم نمیتونیم.اینجور باشه که همه بتونن همه کار کنن که کلا نظام آفرینش بیهوده اس.چون همه العیاذبالله فقط کمی از مقام خدایی کمتر دارن!!بحث سر اینه که یه وقت بسیار زیادی گذاشته میشه،هزینه زیادی خرج میشه،سرآخرم مثل 90درصد پروژه ها ناقص و ابتر رها میشه.حرف ما اینه.
.
.
دوست گرامی،اینجا محیط علمیه.بزن در رو نمیشه که.من و شما که دشمن نیستیم!داریم باهم بحث میکنیم.تمام زیبایی علم به همینه.این حرف که "دیگه ادامه ندید چون دیگه تمایل ندارم حرفمو اثبات کنم" واقعا باعث تاسفه.شما فردا اگه در یک شرکت کار کنید،باید انقددددر حرف بزنید و اثبات کنید که بتونید خودتونو ثابت کنید.وگرنه یک هفته هم دوام نمیارید.دیگه خودتون شرکت بزنید که واویلا!من و بقیه بیکار نیستیم که اینجا نشستیم و جواب کامنتها رو میدیم.ماهم میتونیم بگیم "حال ندارم جواب بدم،برو خودت دنبالش".بنده نوعی یا پویای عزیز یا هرکس دیگه وقتی میاد حرفی میزنه،انقد به خودش مطمئنه که دلیلی بر عکس شما میاره.مطمئن باشید همه ما دوران دانشجویی کتاب استالینگز یا تننبام یا...رو خوندیم و با دیدن سورس مینیکس گفتیم چرا ما سیستم عامل نسازیم؟!ولی هرچه جلوتر رفتیم بیشتر به عظمت کار و بی توجیه بودن کار پی بردیم.من سال 83 سیستم عامل پاس کردم.بعد اون هم زیاد مطالعه داشتم.چون علاقه داشتم.ولی واقعا هرچه جلوتر رفتم،بیشتر به ضعف دانشی ام پی بردم.
بهرحال ایشالا که در هر فیلد و رشته ای که فعالیت دارید،موفق باشید.بخدا،بخدا ما از پیشرفت مملکت بدمون نمیاد.از آرزوهای منه که یک روز یک ایرانی که ایشالا شما باشی بتونه مثلا معضل مدیریت RAM در اندروید رو حل کنه.اسم من ایرانی بالا میره.ولی مطمئن باشید،کسانی قبل از شما بودند که بعد از عمری تلاش و خاک خوردن،به این جمله رسیدن :THINK BIG,DO LITTLE.
جمله بندی شما بگونه ای بود که به هیچ وجه نمیشد اونطور ازش نتیجه گرفت. من میگم ما میتوانیم این کار رو بکنیم نه اینکه بیایم چندتا ترانزیستور کنارهم بزاریم چشمامونو ببندیم و شروع به اختراع کامپیوتر کنیم مثال های بسیار خوبی مثل لینوکس برای ما هست که میتوانیم درسهای زیادی رو ازش بگیریم.
.
.
.
صد در صد دشمن نیستیم اگه ما با هم دوست نباشیم نباید انتظار اتفاقات خوب رو داشته باشیم. امّا واقعا حضور من در این مباحث بیشتر من رو ناراحت میکنه من توقع دارم دوستان تو راهی که میخواهم بروم راهنمایی کنن ولی مثل اینکه اینطور نیست نمیگم حرف دوستان خدایی نکرده اشتباهه حرفهای که زده میشه کاملا درسته و فقط روش ها فرق دارند ولی اینکه بیاید رد کنید تا خودتون رو ثابت کنید روش خوبی نیست. متأسفانه شخصیت من اینطوریه یه جاهایی تحمل بسیار کمی دارم زمانی که میبینم کسی من رو درک نمیکنه این عکس العمل ها رو نشون میدم. اگر ناراحت شدید معذرت میخوام. منم هرچی جلوتر میرم وسعت کار رو حس میکنم ولی نمیدونم چرا در این مواقع هیجان زده میشم (: (فکر کنم اینکه وارد یک دنیای بزرگ میشم خوشحال میشم)
من هم آرزوی موفقیت شما و همه ی برنامه نویسان شایسته وطنم را دارم و امیدوارم روزی که سر بر خاک میگذاریم به گذشته افتخار کنیم .
موفق و پر تلاش باشید.
reza_noei
دوشنبه 28 اردیبهشت 1394, 22:25 عصر
با سلام
چند نکته در تاپیک در خصوص زبان c مطرح شد
در زبان c یک نوع به نام Bool_ داریم که جزء کلمات کلیدی هست و در هیچ هدری هم نیست
در خصوص جایابی متغیر ها در آدرس زوج در سیستم 32 بیتی هم این حرف درست نیست این کد را امتحان کنید:
#include <stdio.h>
int main()
{
char a;
char b;
char c;
printf("%u,%u,%u",(unsigned int )(&a), (unsigned int )(&b), (unsigned int )(&c));
}
سلام
من چک کردم تو ++dev c این نوع داده ای نبود.
ولی دو مورد زوج بودن آدرس ها مثل اینکه قضیه اونطور که من فکر میکردم ساده نیست و نوع متغیرها ترتیب و توالی تعریف آنها در آدرس شان اثر گذار است البته این رو تو ++C دیدم.
ممنون
pswin.pooya
سه شنبه 29 اردیبهشت 1394, 23:03 عصر
بومی سازی که شما ازش حرف زدید با اسلام در تعارضه من که مارکسیستم نیستم که طرفدار سیاستهای کره شمالی باشم.
راه یعنی طرز فکر طرز فکر این کشورهایی رو که شما مد نظرتونه طرز تفکر مصرف گرائیه
برام خیلی جالبه وقتی کتابهای اینها رو نخوندی و ایده لوژی هاشون رو نمی دونی چطور فورا تصمیم گیری میکنی در موردشون. مثلا برام سواله که مشکل مصرف گرایی چیه؟ یا اصولا واقعا سیاست مارکسیسم دیوار کشیدن بود؟
برادر خوب من. می دونی مشکل چیه، مشکل اینه که بدون مطالعه، چه فنی، چه ادبی، چه سیاسی، چه فلسفی داری صحبت می کنی. اینجور صحبت کردن و نظر دادن مخصوص افراد بی سوادی هست که تمام روز بیکارن و صحبت می کنن و ملاکشون حرف های بقیه هست. افرادی که تنها مدرکشون حرف بقیه هست. شما از نظریه هایی تو ذهنتون دفاع می کنید که می تونه اشتباه باشه (و به نظر من هست.) و یا نظریه هایی رو مطرح میکنی (که بازم به نظر من اشتباهه) در کل اگر ازت بپرسن نه یه دلیل درست و یا قاطع برایشون داری و اصولی رو زیر سوال می بری که بازم برای ردشون دلیل درست نداری. تنها معیار سنجش شما سخن بقیه است بدون اینکه حرف طرف مقابل رو شنیده باشی.
اگر مطالعه نداشته باشید قدرت تفکر هم نخواهید داشت و چون قدرت تفکر هم نخواهید داشت برای فکر کردنتون بقیه تصمیم گیری خواهند کرد. اونها تصمیم بگیرن که x بد هست اون بد خواهد بود و اگر بگن y خویه، اون خوب خواهد بود و بس. توی اینجور طرز فکر حتی و حتی قدرت سوال پرسیدن رو هم از خودتون دریغ خواهید کرد و در نتیجه یک عمر در جهالت به سر خواهید برد. افراد انقلابی، در مرحله اون قدرت عوض کردن رو دارن و این قدرت رو هم درسایه ایراد گرفتن و در نتیجه فکر کردن به دست آوردن. و تنها راه اینکه بتونید درست فکر کنید مطالعه است
اگر مطالعه فنی بکنید، مهندس خوبی می شید، اگر مطالعه ادبی بکنید ادیب خوب و .... اما اگر مطالعه نکنید، هیچ کدوم اونها نمی شید که هیچ برعکس تنها یک معذل بزرگ برای جامعه و بشریت می شید. نگاه کنید مصدق رو الوات و بی سوادها در مقابلش شورش کردن و براشون بقیه تصمیم گرفتند. اگر اون روز، مردم جامعه ما نصف شعور جلبک رو هم داشتن اینکار رو نمی کردن و ریشه تمام اینها بی سوادی و عقب موندگی فرهنگ ما بود. هنطور که امیر کبیر گفته اگر می خواهید سرمایه گذاری یک ماهه بکنید پارچه بخرید، اگر یک ساله محصول بکارید ولی اگر می خواهید سرمایه گذاری طولانی بکنید، مدرسه بسازید. باور کن تمام مشکلات ما بی سوادی ما و از اون بدتر کسایی ادعا می کنن که چیری نمی دونن.
در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست. خوشا به حال کلاغان قیل و قال پرست (محمد علی بهمنی)
شما میای میگی سیستم عامل بسازیم، زبان برنامه نویسی بسازیم و ... کم بود ما توی اینهاست بدون اینکه نه داتش ساختش رو داشته باشی و نه اینکه حتی اونهایی که هست رو بلد باشی. یکی نیست این وسط بگه آخه تو مگه متخصص هستی داری نظر میدی؟ اوکی میگی بسازیم چهار بد همه میگن داری اشتباه میکنی میگی نه من بهتر می دونم. آخه به من بگو چی رو بهتر می دونی؟ وقتی قدرت کافی برای کاری رو نداشته باشی و ادعاش کنی یکی می کشن دم در گوشت و ساکتت می کنن. پس بهتره اول به حرف بزرگتر گوش بدی، بعد از اون روزی که زورت رسید بکشی دم در گوشش بگی من درست میگم.
در نهایت:
در عجبم که عقب موندگی خودمون رو به غرب ربط می دیم. عامل تنها مصیبت ها رو اونها می دونم در صورتی که یکی از متمدن ترین فرهنگ رو دارن (مردمشون روشنفکر و بشدت اهل مطالعه و کارهای فرهنگی هستند) تاریخچه هنری فوق غنی دارن (فقط آمار موزیسین ها رو مقایسه کنید) و پایه گذار تمدن مدرن بشری هستند. مهد علوم نوین هستند. بیشتر از ما تلاش می کنن و ما برای توجیه خودمون و اشتباهاتمون اونها رو مقصر می دونیم. به نظر من اول باید خودمون رو اصلاح کنیم و بد از اون به فکر این مسائل باشیم. ما هر روز داریم داریم بیشتر و بیشتر در منجلاب دروغ ها خومون فرو می ریم.
reza_noei
چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394, 11:24 صبح
برام خیلی جالبه وقتی کتابهای اینها رو نخوندی و ایده لوژی هاشون رو نمی دونی چطور فورا تصمیم گیری میکنی در موردشون. مثلا برام سواله که مشکل مصرف گرایی چیه؟ یا اصولا واقعا سیاست مارکسیسم دیوار کشیدن بود؟
برادر خوب من. می دونی مشکل چیه، مشکل اینه که بدون مطالعه، چه فنی، چه ادبی، چه سیاسی، چه فلسفی داری صحبت می کنی. اینجور صحبت کردن و نظر دادن مخصوص افراد بی سوادی هست که تمام روز بیکارن و صحبت می کنن و ملاکشون حرف های بقیه هست. افرادی که تنها مدرکشون حرف بقیه هست. شما از نظریه هایی تو ذهنتون دفاع می کنید که می تونه اشتباه باشه (و به نظر من هست.) و یا نظریه هایی رو مطرح میکنی (که بازم به نظر من اشتباهه) در کل اگر ازت بپرسن نه یه دلیل درست و یا قاطع برایشون داری و اصولی رو زیر سوال می بری که بازم برای ردشون دلیل درست نداری. تنها معیار سنجش شما سخن بقیه است بدون اینکه حرف طرف مقابل رو شنیده باشی.
اگر مطالعه نداشته باشید قدرت تفکر هم نخواهید داشت و چون قدرت تفکر هم نخواهید داشت برای فکر کردنتون بقیه تصمیم گیری خواهند کرد. اونها تصمیم بگیرن که x بد هست اون بد خواهد بود و اگر بگن y خویه، اون خوب خواهد بود و بس. توی اینجور طرز فکر حتی و حتی قدرت سوال پرسیدن رو هم از خودتون دریغ خواهید کرد و در نتیجه یک عمر در جهالت به سر خواهید برد. افراد انقلابی، در مرحله اون قدرت عوض کردن رو دارن و این قدرت رو هم درسایه ایراد گرفتن و در نتیجه فکر کردن به دست آوردن. و تنها راه اینکه بتونید درست فکر کنید مطالعه است
اگر مطالعه فنی بکنید، مهندس خوبی می شید، اگر مطالعه ادبی بکنید ادیب خوب و .... اما اگر مطالعه نکنید، هیچ کدوم اونها نمی شید که هیچ برعکس تنها یک معذل بزرگ برای جامعه و بشریت می شید. نگاه کنید مصدق رو الوات و بی سوادها در مقابلش شورش کردن و براشون بقیه تصمیم گرفتند. اگر اون روز، مردم جامعه ما نصف شعور جلبک رو هم داشتن اینکار رو نمی کردن و ریشه تمام اینها بی سوادی و عقب موندگی فرهنگ ما بود. هنطور که امیر کبیر گفته اگر می خواهید سرمایه گذاری یک ماهه بکنید پارچه بخرید، اگر یک ساله محصول بکارید ولی اگر می خواهید سرمایه گذاری طولانی بکنید، مدرسه بسازید. باور کن تمام مشکلات ما بی سوادی ما و از اون بدتر کسایی ادعا می کنن که چیری نمی دونن.
در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست. خوشا به حال کلاغان قیل و قال پرست (محمد علی بهمنی)
شما میای میگی سیستم عامل بسازیم، زبان برنامه نویسی بسازیم و ... کم بود ما توی اینهاست بدون اینکه نه داتش ساختش رو داشته باشی و نه اینکه حتی اونهایی که هست رو بلد باشی. یکی نیست این وسط بگه آخه تو مگه متخصص هستی داری نظر میدی؟ اوکی میگی بسازیم چهار بد همه میگن داری اشتباه میکنی میگی نه من بهتر می دونم. آخه به من بگو چی رو بهتر می دونی؟ وقتی قدرت کافی برای کاری رو نداشته باشی و ادعاش کنی یکی می کشن دم در گوشت و ساکتت می کنن. پس بهتره اول به حرف بزرگتر گوش بدی، بعد از اون روزی که زورت رسید بکشی دم در گوشش بگی من درست میگم.
در نهایت:
در عجبم که عقب موندگی خودمون رو به غرب ربط می دیم. عامل تنها مصیبت ها رو اونها می دونم در صورتی که یکی از متمدن ترین فرهنگ رو دارن (مردمشون روشنفکر و بشدت اهل مطالعه و کارهای فرهنگی هستند) تاریخچه هنری فوق غنی دارن (فقط آمار موزیسین ها رو مقایسه کنید) و پایه گذار تمدن مدرن بشری هستند. مهد علوم نوین هستند. بیشتر از ما تلاش می کنن و ما برای توجیه خودمون و اشتباهاتمون اونها رو مقصر می دونیم. به نظر من اول باید خودمون رو اصلاح کنیم و بد از اون به فکر این مسائل باشیم. ما هر روز داریم داریم بیشتر و بیشتر در منجلاب دروغ ها خومون فرو می ریم.
قبل از اینکه بخوام توضیحات خودم را ارائه بدم از شما خواهش میکنم که وارد حاشیه نشوید اگر قرار بحث علمی کنید بفرمائید و الا من حوصله حرف های تنش زا را ندارم.
گفتم من کتابهای دوستان رو نخوندم ولی کتاب ها و گفته های مخالف آنها را خواندم به این دلیل که فرهنگ غربی نسبت به اسلام برای من جذابیتی ندارد ولی از باب آشنایی بعد از تمام کردن کتب استاد مطهری حتما سراغ فلاسفه ای همچون کانت و هگل و ... خواهم رفت.
اما در مورد مصرف گرایی من به شما سایتی رو معرفی میکنم که فهرست کشورهای بدهکار جهان را بر اساس میزان بدهی نشان میدهد هر انسان عاقلی میتواند نتیجه ی این آمارها را به خوبی استدلال کند.
http://www.nationaldebtclocks.org/
شما با من صحبت میکنید ؟ من فکر نمی کنم برای حرفهام دلیل نیاورده باشم تجدید نظر کنید اگر قانع نشدید اعلام کنید تا مجدد بحث کنیم. امّا در مورد بیسواد بودن، حرفهایی که زدم را از کتاب R.W Sebesta گفتم و قسمتی از عرایضم مربوط به درسهایی بود که استاد ما در درس طراحی و پیاده سازی زبان های برنامه نویسی به ما گفته که بهتون هم بالا گفتم بخش اشتباهی که در حرفهام بود مربوط به من بود. عجله کردم. در طرز صحبت کردنتون هم مراقب باشید.
من با شما کاملا موافقم همین امروز بود که سر اخراج کردن یکی از اساتید بی کیفیت دانشکده از همین دانشجوهای به قول شما جلبک کلی حرف شنیدم ولی کار خودم را میکنم. من ادعا نمی کنم حرفهایی رو هم که میزنم به این دلیله که اشکالات احتمالی رو برطرف کنم هر چند فکر میکنم که حرفهام درست باشند. در مورد جمله آخرتون متوجه نشدم "کسانی که ادعا میکنن چیزی نمیدونن ؟"
هنوز هم میگم بسازیم. اما نمیگم تنها کمبود ما توی این چند چیز خاصه، این که بلد نیستم سیستم عامل بسازم که دلیل نمیشه نسازم توانایی این کار را دارم و به خودم ایمان دارم. مگه من گفتم فلان کنیم که شما میگی متخصص نیستی ! من نگفتم چگونه شما برداشت غلطی داری که اینطور صحبت میکنی ! انقدر میدانم که هیچ نمیدانم. فعل که دارم و نیازی هم نمیبینم تو گوش کسی بزنم زمان خودش در گوشی محکمی به انسان های پوچ میزند.
اگر فکر میکنید من ادعایی دارم طرز فکرتون رو عوض کنید میگم که توانایی انجام این کار در ما هست اگه نیست بگید. بار صدم.
در مورد پاراگراف آخر :
من فکر میکنم تمام صفات منفی یک بشر رو شما تو ذهنتون به من نسبت داده اید و در حال خالی کردن خودتون هستید. در حالی که من نه خودم را از شما بهتر میدونم و نه غرب رو عامل عقب موندگی ایران میدونم و نه با این چیزهایی که نوشتید هم سویی دارم. تقریبا همه ی اعتراضات شما بجز مواردی جزو اعتراضات منم هست ولی نمیدونم که چه عاملی باعث میشه که شما با یک تصور توجیه ناپذیر با حرف های من حمله کنید.
mhntah
جمعه 01 خرداد 1394, 01:38 صبح
سلام بر دوستان
عرضم به خدمتتون من در مقابل دوستانی که اینجا فعالیت میکنن هم از نظر سنی هم از نظر علمی و هم از نظر تجربی صفرم.
اما با توجه به تجربه 6 ساله ای که درباره برنامه نویسی به زبان های مختلف و نوشتن سیستم عامل دارم با اجازتون نظرم رو بدم.
ببین دوست عزیز (استارتر)
من اشخاص زیادی مثل شما رو در فروم های تخصصی دیدم.
قصد توهین ندارم و توهین هم نمیکنم.
ولی تا وقتی نیازی احساس نشه شما هرچقدر میخوای بساز.از همه هم بهتر بساز.
نمونه؟موتور جستجو ملی !
البته اون واقعا کامل نیست (البته جالب به نظر میرسه).
تا وقتی گوگل و بینگ هستن کی سمت اونا میره؟
نمونه؟
سیستم عامل (های) ملی !
هر کسی میاد با یک برنامه ساده او اس تحویل میده 4 تا تیک میزنه او اس تحویل میگیره ! (لینوکسی)
اصلا خوب هم ساختن،تا وقتی ویندوز هست کی میره سمت اون؟
اونم ایران که هنوز خودپرداز هامون رو دادن دست XP !
زبان برنامه نویسی هم همینطوره.
البته زبان های اسکریپتی وب جای کار داره (نه در ایران و شرایط فعلی دانش برنامه نویسان و کار گروهی ایرانی ها)
این همه جوگیری هایی هست که یک مدت میاد و بعد هم میره.
بعدش هم سیستم عامل بنویسید که چی؟
نوشتید؟
برنامه و توسعه دهنده از کجا میارید؟
اگر هم تحت لینوکسه بازم برنامه های ویندوز از کجا برای کاربر میارید که حاضر بشه به خاطر یک مزیت ویندوز رو ترک کنه؟
روی C سال ها وقت گذاشته شده و به تکامل رسیده.
درباره رایانش ابری و ویندوز 10 هم،تا حدودی با شما موافقم اما فکر گرفتن جای ویندوز حتی در ایران رو بندازید دور.
دوستان یه خواهشی که دارم سیاسی (و مشتقات !) نکنید بحث رو.
----------
به نظرم به چیز های دیگه فکر کنیم.چرا خودمون رو به بومی محدود کنیم؟
به جای سیستم عامل بشینیم یک پلتفرم اینترنت اشیا بسازیم که الان همه دنبال ساختنشن و هنوز هم به مرحله ای نرسیده که دیگران تو زندگیشون استفاده کنن و تحت انحصار چند شرکت بزرگ در بیاد.
reza_noei
جمعه 01 خرداد 1394, 14:25 عصر
سلام بر دوستان
عرضم به خدمتتون من در مقابل دوستانی که اینجا فعالیت میکنن هم از نظر سنی هم از نظر علمی و هم از نظر تجربی صفرم.
اما با توجه به تجربه 6 ساله ای که درباره برنامه نویسی به زبان های مختلف و نوشتن سیستم عامل دارم با اجازتون نظرم رو بدم.
ببین دوست عزیز (استارتر)
من اشخاص زیادی مثل شما رو در فروم های تخصصی دیدم.
قصد توهین ندارم و توهین هم نمیکنم.
ولی تا وقتی نیازی احساس نشه شما هرچقدر میخوای بساز.از همه هم بهتر بساز.
نمونه؟موتور جستجو ملی !
البته اون واقعا کامل نیست (البته جالب به نظر میرسه).
تا وقتی گوگل و بینگ هستن کی سمت اونا میره؟
نمونه؟
سیستم عامل (های) ملی !
هر کسی میاد با یک برنامه ساده او اس تحویل میده 4 تا تیک میزنه او اس تحویل میگیره ! (لینوکسی)
اصلا خوب هم ساختن،تا وقتی ویندوز هست کی میره سمت اون؟
اونم ایران که هنوز خودپرداز هامون رو دادن دست XP !
زبان برنامه نویسی هم همینطوره.
البته زبان های اسکریپتی وب جای کار داره (نه در ایران و شرایط فعلی دانش برنامه نویسان و کار گروهی ایرانی ها)
این همه جوگیری هایی هست که یک مدت میاد و بعد هم میره.
بعدش هم سیستم عامل بنویسید که چی؟
نوشتید؟
برنامه و توسعه دهنده از کجا میارید؟
اگر هم تحت لینوکسه بازم برنامه های ویندوز از کجا برای کاربر میارید که حاضر بشه به خاطر یک مزیت ویندوز رو ترک کنه؟
روی C سال ها وقت گذاشته شده و به تکامل رسیده.
درباره رایانش ابری و ویندوز 10 هم،تا حدودی با شما موافقم اما فکر گرفتن جای ویندوز حتی در ایران رو بندازید دور.
دوستان یه خواهشی که دارم سیاسی (و مشتقات !) نکنید بحث رو.
----------
به نظرم به چیز های دیگه فکر کنیم.چرا خودمون رو به بومی محدود کنیم؟
به جای سیستم عامل بشینیم یک پلتفرم اینترنت اشیا بسازیم که الان همه دنبال ساختنشن و هنوز هم به مرحله ای نرسیده که دیگران تو زندگیشون استفاده کنن و تحت انحصار چند شرکت بزرگ در بیاد.
سلام
از جانب استاتر جواب نمیدم ولی سوالات خوبی پرسیدید که دوست دارم نظرم را بهتون منتقل کنم.
در مورد نیاز باید شما اول حرکت کنید تا نیازها را پیدا کنید شاید نیازی نباشه البته هر وقت که حرکتی از ما سر بزنه و ما ببینیم که به چیزی دیگر نیاز داریم
خیلی هم خوبه ما که قصد کل کل کردن با مایکروسافت و اپل و ... رو نداریم حرف من فعلا از روی نیازی که احساس میکنم نه اون نیازی که حقیقتا به اون پی بردم
یعنی در مقام یک دانشجو و در شرایط و اوضاع فعلی کشور میبینم که وجود سیستم عامل های متن بسته ای مثل ویندوز که تقریبا 99 درصد مردم صاحب کامپیوتر ما از اون استفاده
میکنند ممکنه آسیب های اطلاعاتی و امنیتی برای کشور بدنبال داشته باشه خوب همونطور که گفتید کلیه ATM های ایران از ویندوز xp استفاده میکنند. پس لااقل هرچند نیاز واقعی ما
سیستم عامل نبوده باشه نیاز به داشتن آن حس میشود.
در مورد موتور جستجوی ملی باید بگم که اینگونه حرکت ها هرچند هم که از نظر کاربردی کارایی کمی داشته باشند زمینه علمی و سابقه خوبی برای ورود به این زمینه را برای دانشجویان علاقمند
فراهم میکنند. هرچند نشه اونها را با گوگل و بینگ و ... مقایسه کرد.
در ضمن شما میگید که تا زمانی که ویندوز هست چکسی دنبال سیستم عامل ملی میره، باید بگم که بعنوان یک توانمندی، ساخت یک سیستم عامل هرچند در اشل کوچک میتواند زمینه ساز پیشرفت های بزرگی در این زمینه بشود. البته اگر سیستم عاملی قوی تری باشه سیستم عامل ضعیف تر کنار گذاشته خواهد شد. لینوکس کم سیستم عاملی نیست از هر 10 ابر رایانه دنیا 9 تاشون از لینوکس استفاده میکنند!
اینکه انتظار داشته باشیم توسعه دهنده ها بدنبال ما بیایند انتظار غلطیه ما در شروع حتی نباید انتظار داشته باشیم شرکت های بزرگ روی ما سرمایه گذاری کنند.
اما میشه با نوشتن سیستم عامل های کوچک و خاص منظوره راهی را برای ورود به سیستم های بزرگتر پیدا کرد.
در مورد اینترنت اشیا بیشتر توضیح میدید ؟
ممنون
mhntah
جمعه 01 خرداد 1394, 15:59 عصر
سلام
از جانب استاتر جواب نمیدم ولی سوالات خوبی پرسیدید که دوست دارم نظرم را بهتون منتقل کنم.
در مورد نیاز باید شما اول حرکت کنید تا نیازها را پیدا کنید شاید نیازی نباشه البته هر وقت که حرکتی از ما سر بزنه و ما ببینیم که به چیزی دیگر نیاز داریم
خیلی هم خوبه ما که قصد کل کل کردن با مایکروسافت و اپل و ... رو نداریم حرف من فعلا از روی نیازی که احساس میکنم نه اون نیازی که حقیقتا به اون پی بردم
یعنی در مقام یک دانشجو و در شرایط و اوضاع فعلی کشور میبینم که وجود سیستم عامل های متن بسته ای مثل ویندوز که تقریبا 99 درصد مردم صاحب کامپیوتر ما از اون استفاده
میکنند ممکنه آسیب های اطلاعاتی و امنیتی برای کشور بدنبال داشته باشه خوب همونطور که گفتید کلیه ATM های ایران از ویندوز xp استفاده میکنند. پس لااقل هرچند نیاز واقعی ما
سیستم عامل نبوده باشه نیاز به داشتن آن حس میشود.
در مورد موتور جستجوی ملی باید بگم که اینگونه حرکت ها هرچند هم که از نظر کاربردی کارایی کمی داشته باشند زمینه علمی و سابقه خوبی برای ورود به این زمینه را برای دانشجویان علاقمند
فراهم میکنند. هرچند نشه اونها را با گوگل و بینگ و ... مقایسه کرد.
در ضمن شما میگید که تا زمانی که ویندوز هست چکسی دنبال سیستم عامل ملی میره، باید بگم که بعنوان یک توانمندی، ساخت یک سیستم عامل هرچند در اشل کوچک میتواند زمینه ساز پیشرفت های بزرگی در این زمینه بشود. البته اگر سیستم عاملی قوی تری باشه سیستم عامل ضعیف تر کنار گذاشته خواهد شد. لینوکس کم سیستم عاملی نیست از هر 10 ابر رایانه دنیا 9 تاشون از لینوکس استفاده میکنند!
اینکه انتظار داشته باشیم توسعه دهنده ها بدنبال ما بیایند انتظار غلطیه ما در شروع حتی نباید انتظار داشته باشیم شرکت های بزرگ روی ما سرمایه گذاری کنند.
اما میشه با نوشتن سیستم عامل های کوچک و خاص منظوره راهی را برای ورود به سیستم های بزرگتر پیدا کرد.
در مورد اینترنت اشیا بیشتر توضیح میدید ؟
ممنون
سلام.
ممنون از پاسختون.
درباره نیاز به هر حال ما باید راهمون رو مشخص کنیم.
یک سیستم عامل بهینه شده برای سرور ها؟یک سیستم عامل خانگی؟اداری؟یا حتی برای ATM ها (جای کار داره و عملیه !)
راستش من درباره نیاز و ... خیلی مشغول بودم و در یک رویداد شرکت کردم که اتفاقا درباره نیاز هم اطلاعات خوبی بهم منتقل شد.
ما اگر میخوایم موفق بشیم یا باید جایی که تصاحب نشده فعالیت کنیم (مثل یک سیستم عامل اختصاصی برای ATM ها) یا باید جایی که فعالیت شده تصاحب هم شده اما یوزر فرندلی نیست و خوب نیست در کل و میلنگه فعالیت کنیم (مثل سیستم عامل تلویزیون های هوشمند).
درباره موتور جستجوی ملی و تجربه ها کاملا با حرفتون موافقم و خودم 6 سال روی یک سیستم عامل کار کردم که البته در اثر یک حادثه هم از دستم رفت :)
اما ما اینجا میخوایم یک چیز بسازیم که کاربردی و تجاری باشه.جستجو توسط گوگل و بینگ تصاحب شده و اگر میخوایم جاشون رو بگیریم که سخته ولی ممکن باید چیزی ارائه بدیم که اونا ندارن و به اندازه کافی یوزر رو قانع کنیم با قابلیت هامون تا بیاد سراغ ما.
درباره لینوکس هم منظورم این بود که الان شما هسته لینوکس رو میدی به یک برنامه و 4 تا تیک میزنی و یک توزیع تحویل میگیری.بله الان اکثر وب سرور ها هم لینوکس رو ران میکنن.
مثلا سنتوس اومد جای خالی سیستم عامل متن باز تخصصی فقط برای سرور رو احساس کرد و ساختش و موفق هم شد.
درباره توسعه دهنده هم اول ما انتظاری نداریم و خودمون باید توسعه بدیم برنامه براش اما بعدش هم باید یک مزیتی داشته باشیم تا توسعه دهنده براش صرف کنه بیاد برای ما برنامه بنویسه؟
مثلا ما بیایم یک سیستم عامل برای ATM ها بنویسیم که بتونه قابلیت های خاصی در خودش قرار بده توسط برنامه هایی که پشتیبانی میکنه.
پس اینطوری هم بانک برای جذب مشتری توسط بهبودی که با این در UX خودش میده براش میصرفه از ما استفاده کنه هم مشتری هم توسعه دهنده !
پس این میتونه یک ایده ناب باشه و جای کار داره.اگر هم کسی خواست عملیش کنه در خدمتشون هستم !
و البته اینترنت اشیا !
اینترنت اشیا یعنی ما همه دستگاه ها رو به اینترنت یا اینترانت وصل کنیم تا با هم ارتباط داشته باشیم.
مثلا خانه هوشمند یک نماد از اونه.شما با گوشیتون در خونتون رو باز میکنید کولر رو هم همینطور بعد چراغ ها رو هم روشن میکنید با گوشیتون !
اینا همه با هم ارتباط دارن.
حالا همه ی اینها باید یک پلتفرمی رو تا حد امکان سبک و خیلی خیلی امن و کاربردی و انعطاف پذیر ران کنن.الان شرکت های بزرگ با تمام قدرت دارن برای نوشتن این پلتفرم جامع تلاش میکنن اما هیچکدوم تکامل ندارن.
پس فرصت خوبیه برای حضور یک مهره جدید !
من هم دارم روش کار میکنم و شاید تا سال آینده تجاریش کردم.
ممنون
smasgari
یک شنبه 03 خرداد 1394, 16:38 عصر
سلام.
ممنون از پاسختون.
درباره نیاز به هر حال ما باید راهمون رو مشخص کنیم.
یک سیستم عامل بهینه شده برای سرور ها؟یک سیستم عامل خانگی؟اداری؟یا حتی برای ATM ها (جای کار داره و عملیه !)
راستش من درباره نیاز و ... خیلی مشغول بودم و در یک رویداد شرکت کردم که اتفاقا درباره نیاز هم اطلاعات خوبی بهم منتقل شد.
ما اگر میخوایم موفق بشیم یا باید جایی که تصاحب نشده فعالیت کنیم (مثل یک سیستم عامل اختصاصی برای ATM ها) یا باید جایی که فعالیت شده تصاحب هم شده اما یوزر فرندلی نیست و خوب نیست در کل و میلنگه فعالیت کنیم (مثل سیستم عامل تلویزیون های هوشمند).
درباره موتور جستجوی ملی و تجربه ها کاملا با حرفتون موافقم و خودم 6 سال روی یک سیستم عامل کار کردم که البته در اثر یک حادثه هم از دستم رفت :)
اما ما اینجا میخوایم یک چیز بسازیم که کاربردی و تجاری باشه.جستجو توسط گوگل و بینگ تصاحب شده و اگر میخوایم جاشون رو بگیریم که سخته ولی ممکن باید چیزی ارائه بدیم که اونا ندارن و به اندازه کافی یوزر رو قانع کنیم با قابلیت هامون تا بیاد سراغ ما.
درباره لینوکس هم منظورم این بود که الان شما هسته لینوکس رو میدی به یک برنامه و 4 تا تیک میزنی و یک توزیع تحویل میگیری.بله الان اکثر وب سرور ها هم لینوکس رو ران میکنن.
مثلا سنتوس اومد جای خالی سیستم عامل متن باز تخصصی فقط برای سرور رو احساس کرد و ساختش و موفق هم شد.
درباره توسعه دهنده هم اول ما انتظاری نداریم و خودمون باید توسعه بدیم برنامه براش اما بعدش هم باید یک مزیتی داشته باشیم تا توسعه دهنده براش صرف کنه بیاد برای ما برنامه بنویسه؟
مثلا ما بیایم یک سیستم عامل برای ATM ها بنویسیم که بتونه قابلیت های خاصی در خودش قرار بده توسط برنامه هایی که پشتیبانی میکنه.
پس اینطوری هم بانک برای جذب مشتری توسط بهبودی که با این در UX خودش میده براش میصرفه از ما استفاده کنه هم مشتری هم توسعه دهنده !
پس این میتونه یک ایده ناب باشه و جای کار داره.اگر هم کسی خواست عملیش کنه در خدمتشون هستم !
و البته اینترنت اشیا !
اینترنت اشیا یعنی ما همه دستگاه ها رو به اینترنت یا اینترانت وصل کنیم تا با هم ارتباط داشته باشیم.
مثلا خانه هوشمند یک نماد از اونه.شما با گوشیتون در خونتون رو باز میکنید کولر رو هم همینطور بعد چراغ ها رو هم روشن میکنید با گوشیتون !
اینا همه با هم ارتباط دارن.
حالا همه ی اینها باید یک پلتفرمی رو تا حد امکان سبک و خیلی خیلی امن و کاربردی و انعطاف پذیر ران کنن.الان شرکت های بزرگ با تمام قدرت دارن برای نوشتن این پلتفرم جامع تلاش میکنن اما هیچکدوم تکامل ندارن.
پس فرصت خوبیه برای حضور یک مهره جدید !
من هم دارم روش کار میکنم و شاید تا سال آینده تجاریش کردم.
ممنون
با حرفاتون موافقم دوست عزیز، من هم ایده های زیادی دارم ولی کو سرمایه؟ اصلن توجه نمیشه مثلا من ایده ی atm کوین های مجازی تو ذهنم هست ولی کی اهمییت میده؟ به ... شون حساب نمیکنن، انگار خودشون خیلی حالشونه که با بند پ نشتن اونجا، تنها چیزی که به ذهنم میرسه خودم پول جم کنم ایده هامو عملی کنم، شما پیشنهاد بهتری داری؟
mhntah
یک شنبه 03 خرداد 1394, 23:51 عصر
با حرفاتون موافقم دوست عزیز، من هم ایده های زیادی دارم ولی کو سرمایه؟ اصلن توجه نمیشه مثلا من ایده ی atm کوین های مجازی تو ذهنم هست ولی کی اهمییت میده؟ به ... شون حساب نمیکنن، انگار خودشون خیلی حالشونه که با بند پ نشتن اونجا، تنها چیزی که به ذهنم میرسه خودم پول جم کنم ایده هامو عملی کنم، شما پیشنهاد بهتری داری؟
سلام
بله حرف شما درسته و کسی حمایت نمیکنه.
توصیه من به شما اینه هیچوقت منتظر کمک نباشید.
یکی از برنامه نویس های معروف خارجی که اسمش خاطرم نیست برای اجرای پروژش پول نداشت.
میدونید چه کار کرد؟
تراکتور پدرش رو ازش اجاره کرد و تو زمین ها کار کرد تا هزینش رو در اورد.
من نمیگم با تراکتور کار کنید اما حتما راهی هست که هزینه مورد نیازتون رو تهیه کنید.
مثلا برای شرکت ها کد بزنید.
یا یک کار کوچیک راه بندازید.
مقصود کلامم اینکه کسی به شما کمک نمیکنه مگر خودتون.
مشکل ما ایرانی ها اینه تا به کمبود پول میخوریم دست از کار می کشیم و شروع می کنیم به شکایت.
من روزی بود که ماهی از پدرم 20 هزار تومن میگرفتم.
بعدچند سال خراب کردن و شکست خوردن با اون پول تونستم کار خوبی راه بندازم.
شما هم نا امید نشید.
موفق باشید.
C-man 15
دوشنبه 04 خرداد 1394, 06:41 صبح
چرخ را دوباره اختراع نکنیم
golbafan
دوشنبه 04 خرداد 1394, 08:18 صبح
یک میلیارد تومن پول بی زبون رو ریختن تو حلق این طرح.آخرشم بنظر شما مردم از گوگل استفاده میکنن یا گرگر!!؟؟
کجای کاری داداش؟
یک میلیارد نبوده، 90 + 120 میلیارد تومان بوده
http://itanalyze.com/news/2015/02/16/27379.php
masoud_pnu
دوشنبه 04 خرداد 1394, 10:31 صبح
کجای کاری داداش؟
یک میلیارد نبوده، 90 + 120 میلیارد تومان بوده
http://itanalyze.com/news/2015/02/16/27379.php
ای بدبختی!!...........بدبخت به ما که برای یه سایت اینترنتی خودمونو جر میدیم،سرآخرم 800تومن اگر بشه!....
masoud_pnu
دوشنبه 04 خرداد 1394, 10:38 صبح
دوست خوبم،یه عبارتی هست که میگه "هیچوقت دنبال چیزی که هیچکس بلد نیست نرید.چون تنها می مانید"ببینید الان بیت کوین چقدر در ایران جا افتاده؟اصلا از همین افراد فعال در زمینه IT اگه بپرسید،چند درصدشون اصلا میدونن که چی هست؟؟سعی خودتون رو روی سیستم های جاری و حاضری بذارید که فکر میکنید جای پیشرفت دارن.از این گذشته،هرچیزی که بهش فکر میکنید،اول محاسبه سود اقتصادیش رو بکنید،بعد پا در اون عرضه بذارید.شما سیستم عاملم توسعه بدی هیچکس نمیگه بیا این 1000تومن.ولی یه اپلیکیشن موبایل مزخرف بساز،بذار تو بازار الکی میشه 1میلیون!!این توصیه برادرانه من به شما بود.اول به پولش فکر کن.وقتی مزه پول بره زیر دندونت،انگیزه پیدا میکنی.خود دانی.
mhntah
دوشنبه 04 خرداد 1394, 23:45 عصر
دوست خوبم،یه عبارتی هست که میگه "هیچوقت دنبال چیزی که هیچکس بلد نیست نرید.چون تنها می مانید"ببینید الان بیت کوین چقدر در ایران جا افتاده؟اصلا از همین افراد فعال در زمینه IT اگه بپرسید،چند درصدشون اصلا میدونن که چی هست؟؟سعی خودتون رو روی سیستم های جاری و حاضری بذارید که فکر میکنید جای پیشرفت دارن.از این گذشته،هرچیزی که بهش فکر میکنید،اول محاسبه سود اقتصادیش رو بکنید،بعد پا در اون عرضه بذارید.شما سیستم عاملم توسعه بدی هیچکس نمیگه بیا این 1000تومن.ولی یه اپلیکیشن موبایل مزخرف بساز،بذار تو بازار الکی میشه 1میلیون!!این توصیه برادرانه من به شما بود.اول به پولش فکر کن.وقتی مزه پول بره زیر دندونت،انگیزه پیدا میکنی.خود دانی.
دقیقا
من با یکی از برنامه نویس هایی که یکی از پر فروش ترین برنامه های کافه بازار رو نوشته بود دیدار کردم،
اعتراف میکرد اصلا خودش نمیدونه دقیقا چجوری کار میکنه!چار تا چیز تو نت خونده بود یه فایل سورس تمرینی رو دستکاری کرده بود ظاهرش هم با هزار زحمت درست کرده بود.
چند میلیون تومان فروخت !
اگر به فکر تکامل و علمی اینجا جای شما نیست یا باید خیلی جون بکنی.
اگر به فکر پولی نمونه بارز پول در اووردن رو گفتم !
یکی از عزیزان حرف خوبی میزد.
میگفت مردم نمیرن پول بدن برن مشاوره ازدواج اونوقت چند میلیون تومان صرف خرید برنامه طلسم برای ازدواج میکنن!
masoud_pnu
سه شنبه 05 خرداد 1394, 23:39 عصر
خدا بیامرزه امواتت.دقیقا.واقعا برنامه های بازار(نه همشون)اصلا نمیدونن کیفیت رو با چه "ت" ای مینویسن!!؟بعدم میلیونی میفروشن.بازار انحصاری همینه دیگه..
محمدعلی اخلاقی
پنج شنبه 14 خرداد 1394, 19:59 عصر
چرا برنامه من max را خطا میدهد؟
چکار کنم برنامه درست بشه؟؟؟
// Project1.cpp : Defines the entry point for the console application.
//
#include "stdafx.h"
#include <iostream>
#include <cstdlib>
using namespace std;
int _tmain(int argc, _TCHAR* argv[])
float classes[5][5];
float max = 0;
void menu();
int main();
void sort_AtoD(float(&array)[5][5]);
bool getGrades(void){
int c;
int j;
int i;
bool selected[5] = { false, false, false, false, false };
for (j = 0; j < 5; j++){
system("cls");
cout << "Enter The Desired Class:\n";
cin >> c;
c--;
if (c >= 0 && c <= 4 && selected[c] == false){
system("cls");
float num;
for (i = 0; i < 5; i++){
cout << "Student" << i + 1 << ": ";
cin >> num;
cout << "\n";
if (num >= 0 && num <= 20)
classes[c][i] = num;
else{
cout << "Error!!!\n";
system("pause");
i--;
}
}
}
else{
cout << "Eroor!!!\n";
system("pause");
j--;
continue;
}
selected[c] = true;
char end = NULL;
cout << "if End:press 'e' & if Continue:press any key:";
cin >> end;
if (end == 'e')
break;
else
continue;
}
return true;
}
//*********************************************
bool sort_AtoD(int c){
int i, j;
float temp;
bool index[5] = {};
for (i = 0; i < 5; i++){
for (j = 0; j < 5; j++){
if (classes[c][j] > max && index[j]==false) {
max = classes[c][j];
index[j] == true;
}
}
cout << max<<"\n";
}
/*cout << "Class " << c << "\n";
for (int j = 0; j < 5; j++){
cout << "Student " << j + 1 << " = " << a[j] << "\n";
}*/
char ch;
cout << "return to menu(Y/N)\n";
cin >> ch;
if (ch == 'y')
menu();
else{
system("cls");
return 0;
}
}
//******************************************
bool sort_DtoA(int c){
float temp;
for (int i = 0; i < 5; i++){
for (int j = 1; j < 5; j++){
if (classes[c][i]>classes[c][j]){
temp = classes[c][i];
classes[c][i] = classes[c][j];
classes[c][j] = temp;
}
}
}
cout << "Class " << c << "\n";
cout << "Student " << j + 1 << " = " << classes[c - 1][j] << "\n";
}
char c;
cin >> c;
if (c == 'y')
menu();
else{
system("cls");
return 0;
}
}
void sort(){
char s;
system("cls");
cout << "a.Ascending to Descending\n";
cout << "b.Descending to Ascending\n";
cout << "c.Back\n";
cin >> s;
switch (s){
case 'a':
int c;
system("cls");
cout << "Please Select Class for Sort:\t";
cin >> c;
sort_AtoD(c);
break;
case 'b':
int b;
system("cls");
cout << "Please Select Class for Sort:\t";
cin >> c;
sort_DtoA(c);
break;
case 'c':
system("cls");
menu();
break;
default:
cout << "Invalid!";
system("cls");
sort();
break;
}
}
int avrage_AtoD(){
system("cls");
int i;
int h;
//float avgs[5];
for (i = 0; i < 5; i++){
float avg = 0;
for (h = 0; h < 5; h++){
avg += classes[i][h];
}
//avgs[i] = avg;
cout << "Class:" << i + 1 << "\n"
<< "\tstu1=" << classes[i][0]
<< "\tstu2=" << classes[i][1]
<< "\tstu3=" << classes[i][2]
<< "\tstu4=" << classes[i][3]
<< "\tstu5=" << classes[i][4]
<< "\tAvrage=" << avg / 5 << "\n";
}
/* bool selected[5] = { false, false, false, false, false};
float max = 0;
int index[5];
for (h = 0; h < 5; h++){
for (i = 0; i < 5; i++){
if (selected[i] == false){
if (avgs[i]>max){
max = avgs[i];
index[h] = i;
selected[i] == true;
}
}
else{
continue;
}
}
}*/
char c;
cin >> c;
if (c == 'y')
menu();
else
return 0;
}
int avrage_DtoA(){
system("cls");
int i;
int h;
for (i = 0; i < 5; i++){
float avg = 0;
for (h = 0; h < 5; h++){
avg += classes[i][h];
}
<< "\tAvrage=" << avg / 5 << "\n";
}
char c;
cin >> c;
if (c == 'y')
menu();
else
return 0;
}
bool avrage(){
char s;
system("cls");
cout << "a.Ascending to Descending\n";
cout << "b.Descending to Ascending\n";
cout << "c.Back\n";
cin >> s;
switch (s){
case 'a': avrage_AtoD();
break;
case 'b': avrage_DtoA();
break;
case 'c':
system("cls");
menu();
break;
default:
cout << "Invalid!";
system("cls");
sort();
break;
}
return true;
}
bool print(){
system("cls");
int i;
int h;
for (i = 0; i < 5; i++){
for (h = 0; h < 5; h++){
}
<< "\n";
}
char c;
cin >> c;
if (c == 'y')
menu();
else
return 0;
return true;
}
//********************************************
int search_class(){
system("cls");
int i;
cout << "Select Number Class:\t";
cin >> i;
cout << "Class " << i << "\n";
cout << "Student " << j + 1 << " = " << classes[i - 1][j] << "\n";
}
char c;
cin >> c;
if (c == 'y')
menu();
else
return 0;
}
int search_stu(){
system("cls");
int i;
int s;
cout << "Select Number Class:\t";
cin >> i;
cout << "\n";
cout << "Select Number Student:\t";
cin >> s;
cout << "\n";
cout << "Student " << s << " From Class " << i << " = " << classes[i - 1][s - 1] << "\n";
char c;
cin >> c;
if (c == 'y')
menu();
else
return 0;
}
bool search(){
system("cls");
char c;
cout << "a.Search Based on Class\n";
cout << "b.Search Based on Student\n";
cout << "c.Back\n";
cin >> c;
switch (c){
case'a': search_class();
break;
case'b':search_stu();
break;
case'c':
system("cls");
menu();
break;
default:cout << "Invalid!\n";
break;
}
return true;
}
void menu(){
system("cls");
cout << "*** Menu***\n\n";
cout << " 1.Sort\n";
cout << " 2.Avrage\n";
cout << " 3.Print\n";
cout << " 4.Search\n";
cout << " 5.Exit\n";
char menu;
cin >> menu;
switch (menu){
case '1': sort();
break;
case '2':avrage();
break;
case '3':print();
break;
case '4':search();
break;
case '5':
system("cls");
cout << "\n---Do not bother---\n";
break;
default: cout << "Invalid!\n";
break;
}
}
//***********************************************
//***********************************************
int main(){
getGrades();
menu();
return 0;
}
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.