PDA

View Full Version : تغیر دادن اندازه iframe توسط کاربر

shahriyar.m
یک شنبه 20 اردیبهشت 1394, 04:29 صبح
سلام دوستان
بنده میخوام یه ایفریم رو تو یه جعبه متن نمایش بدم و با یه سلکت اپشن(منوی کشویی) که اندازه های مختلفی داره و کاربر یکی از اندازه ها رو مشخص میکنه اندازه طول و عرض ایفریم رو تغیر بدم. به شکل ساده تر بگم تو اپارات یا یوتوب یا سرویس های اشتراک ویدیو یه دکمه هست به اسم دریافت کد. وقتی اون رو میزنید یه جعبه متن باز میشه که داخلش یه کد ایفریم هست و اندازه پیشفرضی داره. گزینه هایی برای تغیر سایز وجود داره که کاربر که انتخاب میکنه خودکار اون اندازه ها جایگزین اندازه های قبلی میشه و کاربر میتونه کد رو کپی و هر جایی دوست داشت پیست کنه
بنده هم دقیقا چنین چیزی رو میخوام. تو سایت های خارجی به هر شکلی که فکر کنید سرچ کردم ببینم نمونه کدی پیدا میشه یا نه. ظاهرا با اچ تی ام ال و جی کوئری باید بشه نوشت. بنده دنبال یه سورس اماده میگردم که ببینم دقیقا چیکار کردن. شما چیزی سراغ دارین؟
برای اینکه بفهمید دقیقا چی نیاز دارم. به تصویر زیر نگاه کنید. من یه چنین چیزی میخوام که با اون منوی کشویی اعداد طول و عرض ایفریم تغیر پیدا کنه.
http://8pic.ir/images/j8pagqafjz97me81oyif.jpg
به اینا چی میگن و باید چی سرچ کنم تا چنین پروژه هایی رو پیدا کنم؟ باید با جی کوئری و اچ تی ام ال بشه نوشت ولی هیچی پیدا نکردم که اماده باشه. به هر حال هر راهنمایی میتونید انجام بدید

shahriyar.m
دوشنبه 21 اردیبهشت 1394, 20:36 عصر
up
یه نفر ایده ای، سورسی، نمونه خارجی چیزی سراغ نداره؟ ما همچنان منتظریم!:متفکر: