ورود

View Full Version : رابط کاربری طراحی اینترفیس برای جاوا

tux-world
یک شنبه 20 اردیبهشت 1394, 09:22 صبح
سلام دوستان. برای جاوا اگه بخوام مثل سی شارپ رابط کاربری اینترفیس داشته باشم باید چیکار کنم؟ منظورم با کدنویسی برای طراحی پنجره و باتن اینا نیست

محمد فدوی
یک شنبه 20 اردیبهشت 1394, 10:29 صبح
سلام.
توی جاوا برخلاف دات‌نت (که تنها انتخاب طراحی رابط کاربری Windows.Forms هست یا استفاده‌ از فریمورک کاملا مجزای WPF) انتخاب‌های زیادی برای طراحی رابط‌کاربری موجوده که ازجمله‌ی اونا Swing، AWT، JavaFX، SwingX و... هستن.
برای هرکدوم از اینا ابزارهایی برای طراحی رابط‌کاربری وجود داره و احتمالا شمام از Swing استفاده می‌کنید.

باتوجه به اینکه توی چه IDEای برنامه‌نویسی می‌کنید ابزار موجود رو انتخاب یا نصب کنید.
موفق باشید.

tux-world
یک شنبه 20 اردیبهشت 1394, 10:56 صبح
من از اینتلیج برای اندروید استفاده میکنم و خیلی راضی هستم ازش. چیزی خاصی پیدا نکردم. میتونید راهنمایی کنید؟

dasssnj
یک شنبه 20 اردیبهشت 1394, 14:50 عصر
من از اینتلیج برای اندروید استفاده میکنم و خیلی راضی هستم ازش. چیزی خاصی پیدا نکردم. میتونید راهنمایی کنید؟

سلام . برای شروع از Swing استفاده کن چون هم خیلی کامل و خوبه و هم یادگیریش آسونه و آموزش های زیادی براش توی اینترنت هست . بعد اگه خواستی فرم های خیلی کاربر پسند با انیمیشن و ... بسازی برو سراغ JavaFX .

برای داشتن محیط ویژوالی بهترین راه استفاده از اکلیپس و افزونه ی Window Builder Pro هست . البته Net Beans هم در نوع خودش خیلی خوبه . فکر این که با IntelliJ محیط ویژوالی کار کنی از سرت بیرون کن ، این IDE برای این کار زیاد قابلیت نداره . (مگر اینکه بخوای کل کد فرم را خودت بنویسی :لبخند:)

برای JavaFX هم خیلی راحت میشه با برنامه ی javaFX Scene Builder فرم های جذاب ساخت

[younes]
چهارشنبه 23 اردیبهشت 1394, 00:36 صبح
فکر این که با IntelliJ محیط ویژوالی کار کنی از سرت بیرون کن
کار نشد نداره لینک (https://www.jetbrains.com/idea/features/gui_builder.html#content) توضیحی در مورد محیط ویرایش swing ویژوال همراه IDEA
و پلاگین JFormDesigner (http://www.formdev.com/jformdesigner/doc/ides/intellij-idea/) البته پولی

فکر کنم به جایی خوندم javaFX قراره جای swing رو بگیره و به عنوان رابط کاربری استاندارد معرفی بشه اما لینکش یادم نیست و بهتره خودتون به مستندات oracle مراجعه کنید.

پیشنهاد من مطالعه javaFx و کار با برنامه ی javaFX Scene Builder