PDA

View Full Version : ایجاد فایل

saber1
یک شنبه 20 اردیبهشت 1394, 23:58 عصر
سلام.
یه سری کد نوشتم(کوتاه) مربوط به ایجاد فایل در اسمبلی هستش.
برنامه اجرا میشه اما فایل ایجاد نمیشه! اگر ممکنه راهنماییم کنید.
کدهایی که نوشتم به ترتیب
1. ایجاد فایل
2. بستن فایل
3. باز کردن فایل
4. خواندن فایل
5. نوشتن در فایل

یکم تو تحلیلشم مشکل دارم! مثلا خواندن و نوشتن چطور صورت میگیره !؟

فایل رو ضمیمه کردم.

masoud.8086
دوشنبه 21 اردیبهشت 1394, 08:57 صبح
سلام برنامه شما مشکلی نداره و فایل تشکیل میشه منتها وفتی شما با برنامه emu8086 فایلو میسازید مثلا در درایو d ,فایل مستقیم در درایو ذکر شده ساخته نمیشه فایل شما در مسیر خود برنامه امولاتور درست میشه تو این مسیر C:\emu8086\vdrive\D
خوب شما که فایلو در مسیر درایو d ساختید تو این مسیر میتونید ببینیدش و اگر در درایو دیگه ای ساخنه باشید باید نام درایو رو در اخر آدرس عوض کنید.. ولی وقتی از برنامه فایل اجرایی میسازید فایل در مسیر اصلی رو همان درایو ساخنه میشه..
موفق باشید..

saber1
دوشنبه 21 اردیبهشت 1394, 10:09 صبح
واقعا ممنونم از شما
چرا وقتی میخوام فایل رو تو یه پوشه بریزم پیغام not support میده؟ مثلا به این شکل
"e:\new\code.txt"
میشه کاری کرد که فایل مستقیم در ریشه ی درایو دلخواه ایجاد بشه؟ (منظورم اینه که دیگه در قسمت emo و vdrive ایجاد نشه)
و این که قسمت باز کردن فایل و خواندن فایل دقیقا چه کار میکنن؟! (کدهاش رو غیر فعال هم که میکنم تغییری حاصل نمیشه!)

masoud.8086
دوشنبه 21 اردیبهشت 1394, 12:32 عصر
سلام
دوست عزیز وقفه مذکور برای ساخت فایل است نه ساخت دایرکتوری برای ساخت دایرکتوری باید از INT 21h / AH= 39h استفاده کرد بعد فایل مورد نظر رو داخلش ایجاد نمود..
نه امکانش نیس به طور مستقیم ایحاد بشه باید از فایل برنامتون exe بگیرید بعد که اجرا کنید به طور مستقیم داخل هر درایو که مشخص کردید ساخته میشه..
باز کردن فایل یعنی برای خواندن و نوشتن در آن اما وقتی شما چیری داخل فایل رایت نکردید چه جور میخوایید از اون اطلاعاتو بخونید..واسه همون فعال کردن و نکردنش تاثیری نداره..موفق باشید.

saber1
دوشنبه 21 اردیبهشت 1394, 14:45 عصر
خیلی ممنونم از راهنماییتون.
خدا خیرتون بده.