ورود

View Full Version : date Type

taranom_e_baran
سه شنبه 20 تیر 1385, 19:25 عصر
سلام
من می خوام داخل tableیه فیلدی از نوع date & time تعریف کنم ولی با فرمتی که خودم می خوام
چطوری باید این format رو تعریف کنم .

Maryam_y_m
دوشنبه 09 مرداد 1385, 15:27 عصر
نوعهایی که در خود sqlserver هست Datetime و Smalldateime میباشد. اگر این دو نوع نیاز شما را براورده نمیکند یک فیلد از نوع varchar بگیرید و با فرمتی که خودتان میخواهید توسط برنامه آنرا پر کنید

majid_afra222
دوشنبه 09 مرداد 1385, 18:50 عصر
سلام
ببین تابع Convert تبدیل نوعهای مختلفی برای تاریخ داره بدردت میخوره یا نه.

mzjahromi
دوشنبه 09 مرداد 1385, 19:11 عصر
سلام
من می خوام داخل tableیه فیلدی از نوع date & time تعریف کنم ولی با فرمتی که خودم می خوام
چطوری باید این format رو تعریف کنم .
من فکر میکنم اون چیزی که شما می خواهید همونطور که دوستمون هم اشاره کردن در گزارش گیری باید تعیین بشه نه در موقع تعریف جدول .
مگر اینکه ساختار دیگه ای رو در نظر داشته باشی

emad4000
چهارشنبه 11 مرداد 1385, 12:20 عصر
1 : اگه میشه در مورد varchar توضیح بدین . چون من خودم این سوال رو داشتم که آیا میشه در بانک sql یک فرمت دلخواه درست کرد ؟

2 : منظورتون از تابع Convert کدومه ؟ منظورتون Convert سی شارپه یا اینکه یه تابع به زبان SQL ه ؟؟؟؟

Maryam_y_m
چهارشنبه 11 مرداد 1385, 16:29 عصر
اگه میشه در مورد varchar توضیح بدین . چون من خودم این سوال رو داشتم که آیا میشه در بانک sql یک فرمت دلخواه درست کرد ؟

به عنوان مثال اگر بخواهید تاریخی را با فرمت 11/05/85 ذخیره کنید ، فیلدی از نوع(8)char یا varchar تعریف کنید و در آن از درون برنامه مقدار تاریخ را در آن ذخیره کنید :

sql.commandtext="insert into myTable (mydate,...) values(" & mid(mydate,0,8) & "... ) "

emad4000
شنبه 14 مرداد 1385, 13:01 عصر
پس varchar چه فرقی با char داره ؟ یعنی فقط یه رشته است ؟ پس فرمتش رو چه جوری تعیین می کنیم .
( توی پرانتز : راستی این تابع mid چیه ؟؟ )
ضمنا آقای majid_afra در مورد convert هم یه توضیح بدین . ممنون وشم !!

masysh
چهارشنبه 18 مرداد 1385, 07:32 صبح
فرق varchar و char در این است که varchar از کارامترهای unicode مثل کاراکترهای فارسی پشتیبانی می کنه.
تابع mid قسمتی از یک رشته را برمیگرداند

majid_afra222
چهارشنبه 18 مرداد 1385, 09:25 صبح
فرق varchar و char در این است که varchar از کارامترهای unicode مثل کاراکترهای فارسی پشتیبانی می کنه.
تابع mid قسمتی از یک رشته را برمیگرداند
سلام
سلام نوعهای دارای n فقط یونیکد روساپورت میکنن. nvarchar, nchar، ntext
varchar و char در نوع نگهداری داده ها با هم فرق می کنن، یکی با طول متغیر و اون یکی با طول ثابت.

masysh
پنج شنبه 19 مرداد 1385, 07:29 صبح
سلام
سلام نوعهای دارای n فقط یونیکد روساپورت میکنن. nvarchar, nchar، ntext
varchar و char در نوع نگهداری داده ها با هم فرق می کنن، یکی با طول متغیر و اون یکی با طول ثابت.
سلام. بله همین طوره من اشتباه کردم.