View Full Version : سوال: respnse.redirect
ehsankhan
دوشنبه 21 اردیبهشت 1394, 10:26 صبح
با سلام
من صفحه ای طراحی کردم که در آن برای login کردن به صفحه دومی رفته و در آنجا یوزر و پسورد را واردکرده سپس با دستور response.redirect به صفجه اول بر می گردد
درصفحه ای که کاربر login می کند اگر عملیات log in درست باشد قبل از رفتن به صفحه اول در session مقدار یک را قرار می دهد سوال اینجاست چطوری هنگام وارد شدن به صفحه اول بعد از login مقدار session را دریافت کرده و یک label را بصورت label.visibel=true قرار دهیم
notlikeothers
دوشنبه 21 اردیبهشت 1394, 10:53 صبح
lbl.text=session[sessionname].tostring()
ehsankhan
دوشنبه 21 اردیبهشت 1394, 11:53 صبح
lbl.text=session[sessionname].tostring()
مشکل اینجاست که چون از صفحه اول باید به صفحه دوم بریم و بعد session مقدار می گیرد طبیعتا وقنی صفحه اول اجرا میشه کد شما null هست و erorr میده
notlikeothers
دوشنبه 21 اردیبهشت 1394, 12:10 عصر
چرا بعد اینکه صفحه دوم رفتین سشن مقدار بگیرد؟؟؟شما گفتین قبل برگشتن به صفحه اول اگه لاگین درست باشد سشن پر و ری دارکت میشه به صفحه اول.پس:
قبل لود صفحه اول سشن پر هستش
مگر اینکه جایی اشتباه کردین.
باید کد رو دید
ehsankhan
دوشنبه 21 اردیبهشت 1394, 12:12 عصر
چرا بعد اینکه صفحه دوم رفتین سشن مقدار بگیرد؟؟؟شما گفتین قبل برگشتن به صفحه اول اگه لاگین درست باشد سشن پر و ری دارکت میشه به صفحه اول.پس:
قبل لود صفحه اول سشن پر هستش
مگر اینکه جایی اشتباه کردین.
باید کد رو دید
من گفتم ایتدا از صفحه اول وارد صفحه دوم که صفحه login هست میشیم و بعد دوباره با پرشدن session به صفحه اول برمی گردیم
shahram hosseini
دوشنبه 21 اردیبهشت 1394, 12:44 عصر
مشکل اینجاست که چون از صفحه اول باید به صفحه دوم بریم و بعد session مقدار می گیرد طبیعتا وقنی صفحه اول اجرا میشه کد شما null هست و erorr میده
شما باید در صفحه دوم قبل از دستور Response.Redirect
Session را مقدار دهی کرده باشید. مثلا به صورت زیر
Session["sessionname"]=1
ehsankhan
دوشنبه 21 اردیبهشت 1394, 13:10 عصر
شما باید در صفحه دوم قبل از دستور Response.Redirect
Session را مقدار دهی کرده باشید. مثلا به صورت زیر
Session["sessionname"]=1
من دقیقا همین کار رو کردم ولی این مقدار این session باید در صفحه اول دریافت بشه یعنی این کد در صفحه اول نوشته Session["islogin"] ولی چون صفحه اول ما صفحه ای است که توسط اون به صفحه login می ریم و کد بالا در همین صفحه نوشته میشه لذا ارور null می دهد
Davidd
دوشنبه 21 اردیبهشت 1394, 13:24 عصر
خب توی صفحه اول، اول باید چک کنی که سشن nullهست یا نه؟ اگه nullهست ینی کاربر لاگین نکرده و به صفحه لاگین redirect بشه. معمولا وقتی کاربر لاگین میکنه نام کاربری به سشن اضافه میشه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.