ورود

View Full Version : سوال: استفاده از کدام روش و دیتابیس برای اطلاعات زیاد

My_LoVe_IRAN
دوشنبه 21 اردیبهشت 1394, 19:16 عصر
سلاممیخواستم بدونم وقتی رکورد ها به 10 میلیون رکورد میرسه بهتره از چه دیتابیسی استفاده کرد ؟ ایا sql جوابگو هست ؟ یا oracle باید استفاده بشه ؟علاوه بر اون برای اتصال از چه روشی استفاده بشه ؟ جایی شنیدم entity سرعت رو میاره پایین ،ایا این درسته ؟ وبسایت با asp.net mvc داره نوشته میشه !

mehdin69
دوشنبه 21 اردیبهشت 1394, 19:49 عصر
سلام
Sql به شدت جوابگو هست ولی کافیه تکنیک هاش رو بلد باشی
مثلاً Memory Optimize Table رو استفاده کنی
این لینک و لینک های بعدیش رو ببین شاید مناسب باشه
http://www.aparat.com/v/3Dvhl

HOSSEINONLINE7
دوشنبه 21 اردیبهشت 1394, 20:40 عصر
سلام بله جوابگو هست ولی از تکنیک های بهینه سازی دیتابیس و ایندکس گذاری باید استفاده کنید تا کارایی حفظ بشه .

بهترین راه ارتباط با دیتابیس در این موارد استفاده از Store Procedure هست .

از نظر من Entity برای پروژه هایی با حجم کم داده و ارتباط با دیتابیس خوبه و وقتی حجم کار زیاد میشه Store بهتره استفاده بشه .

My_LoVe_IRAN
سه شنبه 22 اردیبهشت 1394, 18:50 عصر
خیلی ممنون ،خودم کلا از store استفاده میکنم ،تا حالا چند تا پروژه با entity نوشتم اما در مورد تعداد زیاد واقعا نمیدونم از کدوم استفاده بشه بهتره ! از راهنمایی دوستان تشکر میکنم فقط Memory Optimize Table نمیدونم چیه !!!! میشه یکم راهنمایی کنین !

jaykob
سه شنبه 22 اردیبهشت 1394, 20:09 عصر
سلام

Sql که دیگه الان به شدت جوابگو بزرگترین دیتابیس ها هستش به طور مثال stackoverflow رو در نظر بگیری داره از sql 2014 و تکنیک memory optimized table استفاده می کنه که رتبه ۵۰ رو از نظر بازدید در سایت های جهان داره ...

۱ - بهترین کار استفاده از IN-Memory OLTP است و بحث memory optimized table رو پیاده کنید از ساختار Disk Base خارج می شید و دیگه بحث Lock های پی در پی رو ندارید و هزار مزیت دیگه و سرعت باور نکردنی دارید و اطلاعات به Ram وابسته می شه . البته شما یکسری محدودیت ها هم دارید مثل استفاده از نوع های Max رو نمی تونید داشته باشید و یکسری محدودیت دیگه که سرچ کنید نتیجه می گیرید ولی برای رکورد های بالا واقعا ارزشش رو داره ...

۲ - استفاده از ایندکس گذاری حرفه ای هم بخشی جدایی ناپذیر باید از کارتون باشه مخصوصا Clustered Column Store Index و پیاده سازی نوع های Native از SP ها و ایندکس ها که به صورت DDL هستند و سرعت رو خیلی بالا می برند ...

موفق باشید

r4hgozar
سه شنبه 22 اردیبهشت 1394, 21:41 عصر
سلام.
من قبلا وقتی از database first استفاده می کردم و از store procudure استفاده می کردم اما از وقتی که دارم MVC کار می کنم دارم از code fist استفاده می کنم و عملا منتطقی نیست که بیام و از SP ها استفاده کنم.
می خواستم نظر دوستان رو دربار بهینه کردن و سرعت دادن به دیتابیس در code first بدونم.

ممنون

mza1992
جمعه 25 اردیبهشت 1394, 21:25 عصر
سلام دوستان.
من یک مشکل بزرگ دارم.میخوام یک پروژه بانک پیامک درست کنم که اطلاعاتشو از بانک بخونه.و این اطلاعات را در listview نشون بده.خواهشن اگه کسی میتونه بهم جواب بده...