ورود

View Full Version : مشکل در نمایش پیامک فارسی در شبیه‌ساز

diapason
دوشنبه 21 اردیبهشت 1394, 19:38 عصر
سلام.
مشکل بنده در شبیه‌سازی دریافت پیامک به زبان فارسیه. به این معنی که متنی که از طریق DDMS/Emulator Control به زبان فارسی ارسال می‌کنم به صورت علامت سؤال در امولاتور نمایش داده می‌شه. جستجویی در اینترنت انجام دادم اما نتیجه‌ای در بر نداشت.
حتی زمانی که دو امولاتور رو اجرا می‌کنم و از یکی به دیگری پیام می‌فرستم، امولاتور دیگه پیام رو با کاراکترهای یونانی نشون می‌ده!!
کسی از دوستان راه‌حلی برای این مورد دارن؟

JYasProgramer
سه شنبه 22 اردیبهشت 1394, 08:36 صبح
خب روی امولاتور کاراکتورهای زبان فارسی نصب نیست به احتمال زیاد باید روی گوشی نصب و اجرا کنی برنامتو اونم گوشی ای که کاراکتر های فارسی رو ساپورت میکنه

diapason
سه شنبه 22 اردیبهشت 1394, 13:21 عصر
خب روی امولاتور کاراکتورهای زبان فارسی نصب نیست به احتمال زیاد باید روی گوشی نصب و اجرا کنی برنامتو اونم گوشی ای که کاراکتر های فارسی رو ساپورت میکنه

خیلی ممنون از راهنمایی.
اما به فونت ارتباطی نداره. چون زمانی که در یک برودکست پیام رسیده رو گرفته و نشون. بدم، در لوگ کت هم به صورت علامت سوال نمایش داده میشه.

dalmif
سه شنبه 22 اردیبهشت 1394, 14:00 عصر
من برنامه هام رو روی گوشی اجرا میکنم.
شما می تونی با USB وصل کنی و راحت بعد از ران کردن روی گوشی اجرا میشه
سرعت بالایی داره عیب ها واضح تر میشه و انیمیشن ها هم سرعت اصلیشون رو دارن.:لبخندساده:

JYasProgramer
سه شنبه 22 اردیبهشت 1394, 15:38 عصر
منظورم فونت نبود

diapason
سه شنبه 22 اردیبهشت 1394, 16:21 عصر
من برنامه هام رو روی گوشی اجرا میکنم.
شما می تونی با USB وصل کنی و راحت بعد از ران کردن روی گوشی اجرا میشه
سرعت بالایی داره عیب ها واضح تر میشه و انیمیشن ها هم سرعت اصلیشون رو دارن.:لبخندساده:
البته من هم اینکار رو می‌کنم، اما وقتی بخواین با دریافت اس ام اس کار کنید، باید بتونید منبعی داشته باشید تا دریافت اس ام اس رو تست کنید و روی اون پردازش انجام بدین، که با دستگاه فیزیکی کمی مشکل میشهو تقریباً غیر ممکنه. چون Emulator Control به دستگاه فیزیکی اس ام اس ارسال نمی‌کنه.

منظورم فونت نبود
البته امولاتور با کاراکترهای فارسی مشکلی نداره و به راحتی اونها رو نشون میده. و عجیب اینجاست که وقتی از یک امولاتور به امولاتور دوم پیام میفرستم، پیامی که در امولاتور اول می‌نویسم و ارسال می‌کنم کاملاً درست نمایش داده می‌شه. اما چیزی که امولاتور دوم دریافت می‌کنه و نشون می‌ده با کاراکترهای یونانی نشون می‌ده!