ورود

View Full Version : خطایابی استور پروسیجر

HOSSEINONLINE7
سه شنبه 22 اردیبهشت 1394, 08:59 صبح
سلام بهترین روش برای خطایابی استور پروسیجر چیه ؟ وقتی کارم به کدهای sql حجیم و استور پروسیجر میرسه همیشه به مشکل بر میخورم .

میخوام خط به خط دیباگ کنم و نتیجه ی اجرای کوئری هایی که برمیگرده را ببینم تا بفهمم مشکل کارم کجاست .

SabaSabouhi
سه شنبه 22 اردیبهشت 1394, 11:07 صبح
سلام بهترین روش برای خطایابی استور پروسیجر چیه ؟ وقتی کارم به کدهای sql حجیم و استور پروسیجر میرسه همیشه به مشکل بر میخورم .

میخوام خط به خط دیباگ کنم و نتیجه ی اجرای کوئری هایی که برمیگرده را ببینم تا بفهمم مشکل کارم کجاست .

سلام
Management Studio به راحتی امکان Debug رو بهت می‌ده. یه New Query باز کن و فرمان "Exec MyStoredProcedure" رو بزن ( البته با نام SP خودت )
و بجای دکمه‌ی Execute با شکلک ! از دکمه‌ی Debug با شکلک مثلث سبز استفاده کن.
به همین راحتی

صبا صبوحی

HOSSEINONLINE7
سه شنبه 22 اردیبهشت 1394, 20:43 عصر
سلام
Management Studio به راحتی امکان Debug رو بهت می‌ده. یه New Query باز کن و فرمان "Exec MyStoredProcedure" رو بزن ( البته با نام SP خودت )
و بجای دکمه‌ی Execute با شکلک ! از دکمه‌ی Debug با شکلک مثلث سبز استفاده کن.
به همین راحتی

صبا صبوحی

وقتی دیباگ و بعدش F10 میزنم سریع بسته میشه و چیزی نمیشه دیگه .

اگر استور پارامتر داشته باشه اونا چطور میشه دیباگ کرد ؟

یک استوری نوشتم که یکجاییش خطا داره و صحیح Result نمیده ولی نفهمیدم کجاش . یک Cursor داره که میخوام چک کنم صحیح اجرا میشه ولی نمیدونم چطور این کارا بکنم .

SabaSabouhi
چهارشنبه 23 اردیبهشت 1394, 09:10 صبح
وقتی دیباگ و بعدش F10 میزنم سریع بسته میشه و چیزی نمیشه دیگه .

اگر استور پارامتر داشته باشه اونا چطور میشه دیباگ کرد ؟

یک استوری نوشتم که یکجاییش خطا داره و صحیح Result نمیده ولی نفهمیدم کجاش . یک Cursor داره که میخوام چک کنم صحیح اجرا میشه ولی نمیدونم چطور این کارا بکنم .

سلام
دوست عزیز، مشکلت همون F10 هست ( Step Over ) این دکمه، فرمان رو اجرا می‌کنه اما داخل نمی‌شه. بجای از F11 استفاده کن ( Step in )
در ضمن داشتن پارامتر هم کار خاصی نیاز نداره شما تو New Query فرمان رو با پارامتر بده و Debug کن.
مثال:

Exec MyStoredProcedure 21, 'SabaSabouhi', 93

صبا صبوحی