ورود

View Full Version : نمایش تصویر در هنگام ویرایش

sange_sabur
چهارشنبه 23 اردیبهشت 1394, 11:50 صبح
درود

چطور میشه موقعی که ویرایش یک محصول رو میزنیم تصویر ذخیره شده رو هم برامون نمایش بده تا بتونیم ویرایش کنیم.

یا نام تصویر رو داخل فایل اپلود قرار بده به جای no file select یا در کادر روبروش خود تصویر رو نمایش بده.

درضمن من با دستور linq و از طریق Command name , cammand argoment دستور ویرایش رو نوشتم
منون از اساتید131187

download69
چهارشنبه 23 اردیبهشت 1394, 22:55 عصر
اگر آدرس تصویر رو هنگام ثبت کالا در بانک ثبت میکنی، کافیه که فقط توی یک امیج باکس، تصویر رو لود کنی از آدرس تصویر خونده شده از بانک و برای ویرایش هم یک تصویر با همان نام آپلود کن یا
می تونی بعد از زدن ویرایش ابتدا توی یک تابع تصویر رو آپلود کنه بعد آدرس تصویر رو برگردونه و آدرس جدید رو جایگزین کن

ولی پیشنهاد میکنم برای تصویر هر کالا یک نام یونیک در نظر بگیر که اگر خواستی ویرایش کنی یک تصویر با همون نام جاگزین کنی که تعداد تصاویر زیاد نشه و هاستت بی خود پر نشه.

imdeveloper
پنج شنبه 24 اردیبهشت 1394, 07:51 صبح
امکانش هست اگه کسی به نتیجه رسید کدش رو قرار بده
منم همین مشکل رو دارم آخه

malloc
پنج شنبه 24 اردیبهشت 1394, 13:25 عصر
یکم بیشتر توضیح بدید دقیقا میخوایید چیکار کنید ؟؟ میخوایید استایل فایل آپلودتونو عوض کنید ؟؟؟ یا میخوایید عکسی که تو دیتا بیس دارید رو نمایش بدید ؟؟؟ یا /.....

در هر صورت اگه بخوایید استایل فایل آپلود و عوض کنبد که پلاگین جی کووریش تو اینترنت هست
اگه میخوایید که عکس و لود کنید خوب زیر همون فایل آپلود یه جاییو در نظر بگیرید که وقتی بصورت ویرایش به این صفحه وارد شدید عکسی که آدرسشو تو دیتا بیس ذخیره کردید رو نمایش بده .... بعد اگه فایل جدیدی هم آپلود کرد و روی دکمه ویرایش کلیک کرد آدرس موجود توی دیتابیس آپدیت میشه و عکس جدید رو نمایش میده ....
کل سناریوش همینه

imdeveloper
پنج شنبه 24 اردیبهشت 1394, 14:25 عصر
دنبال کدش هستم :افسرده::افسرده:

sange_sabur
پنج شنبه 24 اردیبهشت 1394, 18:15 عصر
من اینو پیدا کردم و استفاده کردم و جواب داد!!

<asp:Image ImageUrl="" ID="ThumbPic1" runat="server" />

<asp:FileUpload runat="server" ID="fudEditPic" />

اول کد بالا رو تو asp بنویس

بعد
کد ویرایش سی شارپ

ThumbPic1.ImageUrl = "~/Pics/" + news.NewsPic;

بعد کد ذخیره

if (fudEditPic.HasFile)
{
// اگر خبر دارای تصویر بود
if (news.NewsPic != "nopic.gif")
{
// تصویر قبلی حذف می شود
try
{
System.IO.File.Delete(Server.MapPath(@"~\Pics\") + news.NewsPic);
}
catch { }
}

// عکس جدید بارگزاری می شود
// نام فایل به یک نام تصادفی الصاق می شود ، این کار برای جلوگیری از ایجاد نام های تکراری است
string PicName = System.IO.Path.GetRandomFileName() + "_" + fudEditPic.FileName;

// تصویر بارگزاری می شود
fudEditPic.SaveAs(Server.MapPath(@"~\Pics\") + PicName);

// نام تصویر جدید نسبت داده می شود
news.NewsPic = PicName;

}

imdeveloper
پنج شنبه 24 اردیبهشت 1394, 19:25 عصر
nopic.gif چیه؟

imdeveloper
پنج شنبه 24 اردیبهشت 1394, 19:33 عصر
news.NewsPic; چیه؟

sange_sabur
یک شنبه 27 اردیبهشت 1394, 14:09 عصر
nopic.gif یا هر چیزه دیگه ای که نوشته شده بود جای این میادو چک میکنه اگه همچین عبارتی نبود تو فیلد تصویر دیتابیس پس تصویر موجود هست! اگه همچنی عبارتی (nopic.gif ) بود پس تصویر نداره.

news.NewsPic هم که فیلد داخل جدول برای تصویر دیگه