ورود

View Full Version : سایت با ویژگی ماژولار

jionelmessi
چهارشنبه 23 اردیبهشت 1394, 14:16 عصر
با سلام

من در حال انجام یک پروژه اتوماسیون هستم
می خواستم ببینم میشه برناممو به صورت ماژولهاتی جداگانه بسازم و این ماژولهارو توی سرور خودم بزار م و تو سرور مشتری فقط یک صفحه ایندکس باشه که به برنامم لینک شه و دسترسی به کد نداشه باشه؟

mostafa_shoakry
پنج شنبه 24 اردیبهشت 1394, 11:47 صبح
با سلام

من در حال انجام یک پروژه اتوماسیون هستم
می خواستم ببینم میشه برناممو به صورت ماژولهاتی جداگانه بسازم و این ماژولهارو توی سرور خودم بزار م و تو سرور مشتری فقط یک صفحه ایندکس باشه که به برنامم لینک شه و دسترسی به کد نداشه باشه؟
سلام
منم چنین سوالی تو ذهنم هست. ممنون میشم از دوستان و اساتید محترم که راهنمایی کنن:قلب:

MMSHFE
پنج شنبه 24 اردیبهشت 1394, 17:31 عصر
میتونید بصورت وب سرویس کار کنید ولی پرفورمنس به شدت پایین میاد. بجای این کارها یه قرارداد درست و حسابی ببندین که حق استفاده و فروس کد برای ‌شما محفوظ باشه.

jionelmessi
پنج شنبه 24 اردیبهشت 1394, 21:27 عصر
میشه بگین چرا پرفرمنس پایین میاد؟ request از یه هاستی میگیریم مفرستیمش به هاست حودموم جوابو برمی گردونیم
مشکلم قرار داد نیس
مشکلم اینه مشتری توانایی گرفتن سرور خوبو نداره و شاید امکان هک باشه ولی اگه هک شه فقط یه فایل گیر هکر میاد اینجوری دگ به سرور من که امکناتش قویه نمتون دست رسی داشته باشه نظرتون چیه؟

MMSHFE
پنج شنبه 24 اردیبهشت 1394, 21:33 عصر
خوب اگه اون هاست دیر جواب داد چیکار باید کنید؟ مشتری که قرار نیست بفهمه از یه جای دیگه اطلاعات خونده میشه. بهرحال الان با هر درخواست کاربر، یک درخواست دیگه بین دو سرور وجود داره که باعث میشه سایت، کندتر از وقتی کار کنه که فقط با درخواستهای کاربر سروکار داره.

شما یا سایت رو بطور کامل تحویل مشتری دادین که خوب اگه بخاطر ضعیف بودن امنیت سرور (نه باگهای کد شما) هک بشه، مشکلی متوجه شما نیست و اسکریپت هم متعلق به مشتری بوده. اما اگه حق نشر اسکریپت با شماست و اسکریپت اختصاصی نبوده (که کمتر پیش میاد) اونوقت خودتون سرور رو تهیه کنید و به مشتری هم بگین که برای امنیت کدهاتون، نمیتونید روی هر هاستی که مشتری دلش خواست، اسکریپت رو نصب کنید. بهرحال این راهها معقولانه تر از سرگردان کردن کلاینت لابلای درخواستهای بین سرورهاست.

mostafa_shoakry
شنبه 26 اردیبهشت 1394, 12:51 عصر
سوال من بیشتر مربوط به برنامه نویسی ماژولار هست.
چیزی شبیه به WP که من خودم هر وقت خواستم یه ماژول اضافه کنم . مثلا یه بار بیام ماژول آب و هوا اضافه کنم. یه بیام یه ماژول فروم اضافه کنم که به صورت اتوماتیک باشه و نیازی به اغییر دادن کد به صورت آنلاین نباشم. یعنی بیام یه ماژول Forum رو بنویسم بعد بیام از طریق خود سایتی که نوشتم اون ماژول رو آپلود کنم و به صورت آنلاین شروع به استفاده کنم. نمی دونم تونستم منظورمو دقیق بیان کنم یا نه:متفکر:

MMSHFE
یک شنبه 27 اردیبهشت 1394, 09:57 صبح
خوب برای این کار باید توی سیستمتون توانایی کار با فایلهای ZIP و Extract کردنشون رو بگذارین. بعلاوه بعد از نصب ماژول باید فایل تنظیمات رو ویرایش کنید و اسم ماژول رو به قسمت modules اضافه کنید. پیشنهاد میکنم توی فایل تنظیمات main این بخش رو به یک فایل جدا منتقل کنید و فقط اون رو ویرایش کنید. مثال:

'modules'=>require_once(dirname(__FILE__).'/modules.php'),
و توی modules.php اینطوری بنویسید:

return array(
'admin',
'forum',
// ...
);