ورود

View Full Version : قیمت گذاری روی این پروژه فروشگاهی

dalmif
چهارشنبه 23 اردیبهشت 1394, 15:58 عصر
سلام دوستان.
بنده یه پروژه ای رو قبول کردم نمیدونم چند بگم.
یه فروشگاه هست که فقط یه نوع محصول میفروشه و اصلا سبد خرید و جایی که طرف خرید کنه نداره.
فقط اطلاعات رو از اینترنت میگیره به صورت جیسون و اون ها رو نشون میده و باید طرف وب رو هم خودم بنویسم با php یعنی باید با هر دو کار کنم.
چقدر بگم خوبه؟؟

hamedjj
چهارشنبه 23 اردیبهشت 1394, 16:52 عصر
6 - 8 به نظر بنده مناسبه

dalmif
چهارشنبه 23 اردیبهشت 1394, 18:21 عصر
6میلیون؟؟؟ یا 600 هزار تومن؟؟

raha_jon
چهارشنبه 23 اردیبهشت 1394, 18:25 عصر
بنظرم نظردوستمون میلیون هست

dalmif
چهارشنبه 23 اردیبهشت 1394, 18:41 عصر
ممنون از نظرتون.
نظر بقیه دوستان؟؟

Nevercom
چهارشنبه 23 اردیبهشت 1394, 19:21 عصر
این رو ببین: http://makeapp.ir

dalmif
چهارشنبه 23 اردیبهشت 1394, 19:39 عصر
ممنون
قیمت ها کهکشانیه!!!!؟؟؟
منو باش گفتم شاید 700 در بیاد
تو اونجا که زدم 3400 بود

Nevercom
چهارشنبه 23 اردیبهشت 1394, 20:08 عصر
بستگی داره چه کاری قرار باشه انجام بدی
چقدر روی طراحی کار کنی
سمت وب که میگی وب سرویس هست یا سایت هم هست.

این خودت هستی که میدونی کیفیت پروژه ت چقدره. شاید طراحی که شما انجام میدی با طراحی یه برنامه نویس دیگه از لحاظ کیفیتی متفاوت باشه، قیمت ها متناسب با کیفیت انجام کار هست.

ولی اصولاً تو پروژه ای که قراره با وب سرویس کار کنه کمتر از ۱ میلیون تومن قیمت نده.

و مهمتر اینه که بدونی کارفرمات چقدر میخواد هزینه کنه، اصلاً چقدر کیفیت براش مهمه، شاید یکی حاضر نباشه برای برنامه ۳۴۰۰ بده، حتی اگز کیفیتش مناسب باشه، سقف بودجه ی کارفرما اگه دستت بیاد خیلی میتونه کمکت کنه.

pbm_soy
پنج شنبه 24 اردیبهشت 1394, 00:00 صبح
گفته دوست عزیز را تایید میکنم
پروژه را به بخش های کوچک تقسیم کن بررسی کن هربخش چقدر کار میبرد وچند میخوای بگیری؟
پروژه شما یک وب سایت فروشگاه به همراه وب سرویس است
بعلاوه یک آپ اندروید
بعداز این موارد چقدر زمان برای رفع خطاهای احتمالی میخواید بگذارید
پس از نهایی شدن کار آیا پشتیبانی میدی؟
همه این موارد باید بررسی بشه ونرخ بدی

pbm_soy
پنج شنبه 24 اردیبهشت 1394, 00:12 صبح
درضمن یادم رفت بگم کسی که قبلا همچین کاری کرده قیمت زیر سه، چهار میلیون نمیده!

درقیمت تعداد کاربران ومیزان ترافیک هم تاثیر دارد
نکته زیاد دارد این قضیه!
متاسفانه بخاطر نبود نظام مهندسی کامپیوتر موارد ضد و نقیض زیاد هست!
فقط یک زمانی کتابی تحت عنوان قراردادهای پروژه های کامپیوتری بود که خواندنش بدنيست دیدتون را نسبت به این قضیه باز میکند
البته عنوان کتاب را دقیق یادم نمياد!

keyhan.taktaz
پنج شنبه 24 اردیبهشت 1394, 09:13 صبح
یک سری از دوستان که تخصص کافی ندارن قیمت هایی میگند که واقعا بازار برنامه نویسی رو خراب میکنه!
آقا تخصص ندارید، نمیتونید، زور نیست، قیمت ندید!

poorman
پنج شنبه 24 اردیبهشت 1394, 09:14 صبح
این رو ببین: http://makeapp.ir

خیلی خوب بود این سایت، ولی بازم چون حجم کار و تراکنش ها و جزئیات در نظر گرفته نمیشه قیمت بیشتر از 5 میلیون و پونصد نمیشه.
برای پروژه های کوچیک فکر میکنم خوب باشه استفاده کردن ازش

dalmif
پنج شنبه 24 اردیبهشت 1394, 09:15 صبح
یک سری از دوستان که تخصص کافی ندارن قیمت هایی میگند که واقعا بازار برنامه نویسی رو خراب میکنه!
آقا تخصص ندارید، نمیتونید، زور نیست، قیمت ندید!
سلام دوست عزیز.
ممنون بابت نظرتون.
یعنی زیاد میگن یا کم؟؟؟؟

keyhan.taktaz
پنج شنبه 24 اردیبهشت 1394, 09:55 صبح
قیمت زیاد بگید، نترسید.
بذارید یه مثال بزنم.
فکر کنید شما میرید یه مغازه که یک جنس خوب بخرید.
فروشنده میگه یکی هست 1000 تومن یکی هست 1200 تومن مثلا آلمانیه، شما کدوم رو برمیدارید؟
مطمعنا دومی رو.
قیمت رو بالا بگید(نمیگم نجوومی بگید)
نهایتش اینه که طرف قبول نمیکنه، بذار نکنه، با 700 هزار تومن چه تغیری میخواد تو زندگیت اتفاق بی افته؟بذار اصلا نیافته، ولی از 10 تا یکیش قبول میکنه.
من دیروز یه سایت شبیه به دیجیکالا رو گفتم 26 میلیون!
یا میشه یا نیمشه!
مهم نیست.

dalmif
پنج شنبه 24 اردیبهشت 1394, 14:51 عصر
ممنون کیهان جان از راهنماییتون.
بله من آخه تا حالا پروژه ای نداشتم بخاطر همین قیمت ها دستم نبود مگرنه 700 نمیگفتم و راستی زنگ ردم گفتم 1 میلیون و 300 گفت باشه. انشاالله توی پروژه های بعدی از راهنماییتون استفاده میکنم.
قربون همتون.

poorman
پنج شنبه 24 اردیبهشت 1394, 16:18 عصر
سلام مجدد

با اجازه دوستان عزیز، میخوام راجع به یکی از تجربیات بدی که داشتم بگم تا خدایی نکرده مثل من سرتون کلاه نره

6-7 ماه پیش من برای یک شرکتی رزومه فرستادم، رفتم برای مصاحبه. طرف کلی زد توی سر ما و تحقیر که نمونه کارات کمه و باید بیای اینجا آزمایشی کار کنی و فلان
خلاصه سر قیمت حقوق به توافق نرسیدیم. ایشون گفت بیا یه پروژه سفارش رستوران دارم پروژه ای بزن پس.
گفتم خیلی خب چی هست. گفت هیچی لیست غذاها رو از سرور میگیری و مشتری انتخاب میکنه تعداد رو میگه و میفرسته و سفارشش ثبت میشه. سمت وبش هم دست خودمونه شما فقط اندرویدش رو بزن
قیمت هم گفت 700 تومن
منم چون واقعا تجربه بازار کار رو نداشتم و میشه گفت اولین پروژه شرکتی بود که انجام میدادم با خودم گفتم این چیز ساده ای که این میگه دو هفته بیشتر طول نمیکشه، 700 ارزش داره
قبول کردم و قرارداد هم نوشتیم.
و چون تجربه قرارداد نوشتن نداشتم، یه قرارداد ترکمنچای رو امضا کردم که مضمونش این بود، این آقا هرچی گفت من باید بزنم :اشتباه:

خلاصه اینکه کار شروع شد و یهو دیدم یه PSD طرح برنامه حرفه ای گذاشتن جلوم گفتن بزن!!! همینطوری هرکاری گفتن ما رو حساب سادگی و اینکه خودشون شعور دارن میفهمن بعدا پول بیشتر میدن انجام دادیم.
به علت عدم مدیریت ایشون در به موقع رسوندن وب سرویس ها و طرح های برنامه و همچنین افزایش گستردگی برنامه، این کار دو ماه و نیم طول کشید.
در آخر با کلی صحبت کردن باهاشون و بعد اینکه کلی منت گذاشتن سر بنده، یک تومن تسویه کردن.

مقصر این وسط خود من بودم که تجربه کافی نداشتم و بررسی لازم رو انجام ندادم.
حالا میخوام این رو به شما دوستان عزیز بگم که، اول برای کار خودتون ارزش قائل باشید، ارزون کار نکنید. دوم اینکه همیشه نگاه نکنید طرفی که داره بهتون پروژه میده چی میگه، ببینید روی کاغذ و در نهایت از شما چی میخواد.
شرح تمام نیازمندی هایی که کارفرما میخواد رو ازش بگیرید، دو روز روش بررسی انجام بدید و بعد قیمتی رو بگید که ارزش قبول این مسولیت رو داشته باشه.

الان بنده همین پروژه این تاپیک رو مثال میزنم، اصلا مبحث ساده ای نیست.
اول از همه شما یک پنل مدیریت نیاز دارید، یعنی کارفرما بتونه کالاها رو وارد کنه، آپدیت یا حذف کنه
کارفرما مسلما از شما آمار و ارقام میخواد. باید بهش گزارش بدید که هر محصولش چقدر فروش رفته
کارفرما میخواد اطلاعات فاکتور هاش رو ببنه و شاید حتی چاپشون کنه
کارفرما میخواد امنیت خرید برقرار باشه و صرف صدا زدن یک وب سرویس عملی انجام نشه
کاربرها باید بتونن ثبت نام کنن و کسی نتونه بدون تشخیص هویت از سیستم استفاده کنه
حالا طراحی دیتابیس و وب سرویس ها به خودی خود نیاز به تجربه و صرف زمان داره
سمت اندروید شما باید طرحی بزنید که مورد پسند کارفرما باشه، باید سر این به توافق برسید یا هزینه ای رو بگیرید که براتون صرف داشته باشه یک دیزاین حرفه ای رو بزنین
سمت اندروید کاربر دوست داره اطلاعات خرید های قبلش رو ببینه، شما باید بهش نمایش بدید
هیچ معلوم نیست فردا شاید کارفرما از شما بخواد سیستم امتیاز دهی به محصولات رو قرار بدید
برای تک تک صفحات و امکانات برنامه توافق کنید، به عنوان مثال صفحه درباره ما یا حتی دکمه خروج گذاشتن داخل برنامه
شاید اینا به نظر مهم نیان، اما توی کار همین ذره ذره ها، یک هفته به مهلت تحویل پروژتون اضافه میکنه.

کارفرما از شما یک برنامه کامل و جامع میخواد، هیچ وقت به اینکه چقدر ساده راجع به چیزی که میخواد حرف میزنه اعتماد نکنید.
حتی اگر واقعا یک چیز ساده میخواد، شما قیمت یک سیستم کامل رو بدید و بعد بگید اگر این قابلیت ها رو نمیخوای قیمتش میشه فلان تومن.

من به شخصه برای این پروژه قیمتی توی بازه 6 تا 7 میلیون میدم. بازهم بستگی به خیلی معیارهای دیگه داره
مثلا اگر سرم شلوغ باشه و پروژه های دیگه ای داشته باشم شاید این قیمت بره بالاتر
این پروژه با تمام فرآیندهای طراحی، ساخت، اجرا و آزمایش، حداقل دو ماه زمان میبره ( اگر تمام کارها روی دوش یک نفر باشه )
آیا قیمت یک میلیون و سیصدی که شما گفتید ارزش داره؟

و اما مورد مهمتر اینکه اگر قراره سورس برنامه رو بدید به کارفرما، باید پولش رو بگیرید.
شما فقط پول ساخت برنامه رو میگرید، سورس رو نباید همینطوری بدید.
حتما توافق کنید که برفرض 7 میلیون برای ساخت برنامه گرفته میشه و درصورت تقاضای سورس کد مثلا 4-5 میلیون گرفته میشه.

امیدوارم تجربیات من باعث بشه که شما اشتباهات بنده رو تکرار نکنید.
موفق باشید

dalmif
پنج شنبه 24 اردیبهشت 1394, 17:07 عصر
سلام ممون از راهنماییتون.
ولی بنده چه کار کنم دیشب از 700 به 1 میلیون 300 رسوندم و اون قبول کرد.
الان چکار کنم.
بهش بگم گرون شده؟
ای کاش اول یه خورده تحقیق می کردم و بعد بهش قیمت میدادم.
بازم ممنون از نظراتتون

Raminab
پنج شنبه 24 اردیبهشت 1394, 17:16 عصر
و اما مورد مهمتر اینکه اگر قراره سورس برنامه رو بدید به کارفرما، باید پولش رو بگیرید.
شما فقط پول ساخت برنامه رو میگرید، سورس رو نباید همینطوری بدید.
حتما توافق کنید که برفرض 7 میلیون برای ساخت برنامه گرفته میشه و درصورت تقاضای سورس کد مثلا 4-5 میلیون گرفته میشه.

امیدوارم تجربیات من باعث بشه که شما اشتباهات بنده رو تکرار نکنید.
موفق باشید

اول سلام و دوم تشکر از جناب poorman
منم تاحالا سابقه ی انجام پروژه برای کسی دیگرو نداشتم . این قسمت که گفتید سورس پروژرو جدا بفروشید برای من سوال شد! ینی اگه اون فرد یا شرکت سورسو نخره و صرفا فایل خروجی رو بگیره , میشه پروژه رو به یه شرکت دیگه فروخت ؟ (حالا سورسش و یا دوباره خود برنامه رو) از لحاظ قانونی مشکلی نداره؟
ی سوال دیگه اینکه ازین حرف شما میشه این نتیجه رو گرفت که اگه دقیقا همین پروژه رو ی برنامه نویس بزنه (ینی سفارش انجام پروژه از کسی نگیره) بعد بره به ی شرکت بگه من این پروژرو دارم,اونوقت اون قسمت اول پول که برای فایل خروجی بود میپره ؟

poorman
پنج شنبه 24 اردیبهشت 1394, 17:25 عصر
خب مسلما الان دیگه نمیتونید قیمت رو بالا ببرید، چون طرف فکر میکنه دارید سوء استفاده میکنید و کلا جلوه خوبی نداره

دو راه دارید، یا پروژه رو کنسل کنید و بگید براتون مشکل پیش اومده نمیتونید انجام بدید.
یا اینکه همین پروژه رو با امکانات محدود انجام بدید.

مورد اول: به طرف بگید دیزاین حرفه ای وجود نخواهد داشت. یک دیزاین خیلی ساده در حد یک لیست که محصولات رو نمایش بده و با انتخابشون تعداد رو مشخص کنه و بخره.
این دیزاین ساده یعنی اسپلش اسکرین، طراحی آیکون، گرافیک بالا و غیره نداره.
مورد دوم: بخش وب، شما فقط امکان ثبت محصول، ویرایش و حذف رو باید قرار بدید با امکان مشاهده اینکه چه تعداد خریداری شده.
برای تشخیص هویت کاربران مسلما نیاز دارید دیتابیستون رو طراحی کنید، اما اصلا نیازی نیست که به کارفرما لیست کاربران به همراه مشخصاتشون و خریدهاشون نشون داده بشه

خلاصه اینکه باید از سر و ته پروژه بزنید، موارد و امکانات اضافی رو حذف کنید تا به قیمتی که دادید نزدیک بشید.
این پروژه به عنوان یک برنامه فروش محصولات به شما پیشنهاد شده، پس هر امکان فرعی دیگه ای اضافی محسوب میشه.

تمام این موارد رو با کارفرما طی کنید و توی شرح خدمات قرارداد با جزئیات بیارید. بعد به کارفرما بگید این امکان رو اگه میخوای 500 تومن بیشتر میشه، فلان چیز رو بخوای اینقد میشه.

چیز دیگه ای فعلا به ذهنم نمیرسه.
پیشنهاد میکنم حتما در مورد نحوه قرارداد بستن تحقیق کنید و کاملا توی این زمینه محتاط باشید.
به عنوان مثال در صورتی که قرارداد شامل پیش پرداخت نباشه، به این معنی هست که کلا قراردادی بسته نشده و اون قرارداد اعتبار نداره.

امیدوارم موفق باشید

shahin bahari
پنج شنبه 24 اردیبهشت 1394, 17:35 عصر
پروژه های شرکتی معمولا بیشتر از اون چیزی که به نظر میرسن کار میبرن! واسه همین حتما حساب اون رو هم داشته باشید! نکته مهم بعدی هم اینکه حتما قرارداد کاملی ببند که توش درمورد کل ماهیت پروژه و جزییات + زمان بندی ها + نحوه ی تسویه حساب بنویسید. همه اول پروژه با شما طرح رفاقت میریزن ولی کمی جلوتر.... برای خودم پیش اومده که کارفرما از جانب من به کس دیگه قول داده که پروژه n روز زود تر آماده میشه و بعد با من هماهنگ کرده! (یک بار قبلا این پیش اومده بود. من برنامم سبک تر بود تونستم برسونم ولی گفتم که از این به بعد با من هماهنگ کنید) دفعه دوم که این کار رو تکرار کرد من قبول نکردم. 24 ساعته هم کار میکردم باز نمیشد!!! آخرش کلی قهر و اینکه شما اعتبار و آبروی ما رو زیر سوال بردید! من جواب دادم من طبق زمان بندی که صحبت کرده بودیم کارم رو انجام دادم و تاخیری از جانب من نبوده.جواب داد نه شما باید درک کنید شرایط ما خاص شده تو این مورد و باید همکاری کنید شما. خلاصه سرتون رو درد نیارم! همون آقایی که سر پروژه قبلی کلی به به چه چه میکرد که شما چه قدر حرفه ای کار می کنید بر میگرده میگه آماتور... پروژه ای رو هم که بیش از 90% کاراش تموم شده رو خیلی راحت بگه به دردمون نمی خوره و آخر من 4.5 تومن ضرر کنم. یکی نیست بگه اینکه جو شما رو گرفته و بدون مشورت با من زمان پروژه رو کوتاه کردید تقصیر من هست؟! مگه خمر رنگ رزی هست که از اینور بندازم,از اون طرف برنامه بده! حالا یه باگ هم این وسط پیدا بشه...

مورد بعد اینکه با مشتری که میترسه خرج کنه اصلا کار نکنید!!! سر یه کار دیگه ما کلی جلسه داشتیم تو شرکتشون و کلی درباره کیفیت و مسائل فنی پروژه بحث کردیم. در مورد ماهیت پروژه این که طرف میگفت یه چیزی تو حد و اندازه اینستاگرام ولی برای کاربرای سایت خودشون. آخرش که همه چیز در مورد پروژه روشن شد و قیمت دادم گفت چه خبره؟!!؟ من نهایت 1.5 برای این پروژه کنار گزاشتم. شما فکر کن طرف با 1.5 یه برنامه می خواد در حد اینستا!!! بعد از اینکه دوباره کلی بحث کردیم و کلی تخفیف گرفت گفت تا 6 ماه بعد از پروژه کامل تسویه میکنم! حالا خوبه طرف خودش برنامه نویس هست و با قیمت ها آشنا.

شما اشتباه های ما رو تکرار نکن و همیشه بر اساس قرار داد کارت رو انجام بده. یه بار که استثنا قائل بشی دیگه بقیه قرارداد هم درست بهش عمل نمیشه! قیمتی که برای این پروژه دادید با توجه به اینکه سمت سرور هم داره یکمی کم هست ولی خوب کار اول هست و تجربه. ایشالا تو کارای بعدی... ( یه توصیه دیگه هم اینکه بهتر هست پروژه که یکم بزرگ تر میشه برای سمت سرور از یه نفر دیگه کمک بگیرید. این طوری هم پروژه محکم تر میشه ( 2 یا چند تا فکر روش کار کرده) و هم زمان بندی ها منطقی تر درمیاد. تجربه ای هم که یه وب دولوپر داره تو طراحی وب سرویس بیشتره و کمتر باگ می خورید.
موفق باشید

poorman
پنج شنبه 24 اردیبهشت 1394, 17:36 عصر
اول سلام و دوم تشکر از جناب poorman
منم تاحالا سابقه ی انجام پروژه برای کسی دیگرو نداشتم . این قسمت که گفتید سورس پروژرو جدا بفروشید برای من سوال شد! ینی اگه اون فرد یا شرکت سورسو نخره و صرفا فایل خروجی رو بگیره , میشه پروژه رو به یه شرکت دیگه فروخت ؟ (حالا سورسش و یا دوباره خود برنامه رو) از لحاظ قانونی مشکلی نداره؟
ی سوال دیگه اینکه ازین حرف شما میشه این نتیجه رو گرفت که اگه دقیقا همین پروژه رو ی برنامه نویس بزنه (ینی سفارش انجام پروژه از کسی نگیره) بعد بره به ی شرکت بگه من این پروژرو دارم,اونوقت اون قسمت اول پول که برای فایل خروجی بود میپره ؟

سلام
اینکه گفتم سورس رو جدا بفروشید به این دلیله که کارفرما نتونه سورس شما رو تغییر بده و در آینده به کس دیگه ای بفروشه.
به عنوان مثال پروژه ای که من قبول کرده بودم به 700 تومن، در واقع الان داره با قیمت 10 تا 12 تومن به همراه پنل مدیریت فروخته میشه. من یک بار 700 تومن گرفتم، اما کارفرما 10 بار پروژه رو میتونه بفروشه.

پس شما برای سورس برنامه حتی باید پول بیشتری از ساخت برنامه بگیرید.
اگر کارفرما قصد فروش مجدد سیستم رو نداشته باشه نیازی به سورس نداره، در عوض شما میتونید تعهد بدید ارتقاء و تغییرات سیستم رو در آینده به عهده بگیرید و از برنامتون پشتیبانی کنید.

فروش سورس یا برنامه به شخص یا شرکت دیگه در صورتی که توی قرارداد ذکر نشده باشه هیچ منع قانونی نداره. شما یک برنامه بساز به 100 نفر بفروش. تا وقتی توی قرارداد امتیاز برنامه رو به کارفرما ندادی مشکلی نداره.

سوال آخرتون هم یکم برام واضح نیست که دقیقا چی پرسیدید. اما حدس میزنم دارید میگید اگه یه پروژه اماده داشته باشیم هزینه ساخت دیگه نباید بگیریم؟
هزینه ای که شما برای یک پروژه میگیرید فقط بابت ساخت نیست، بابت خدماتی که ارائه میدید، تخصص و تجربه ای که دارید، آسونتر کردن کار کارفرما و ... هم دارید پول میگیرید.
پس برفرض اگه یک پروژه آماده دارید، دیگه هزینه ساخت ندارید، اما باید هزینه های دیگه رو محاسبه کنید.

در کل هم مشکلی نداره پروژه آماده خودتون رو با قیمت ساخت به کس دیگه ای بفروشید. کار شماست و حتما ارزش این قیمت رو داره. شمایید که برای کارتون قیمت میذارید.

ali64iust
چهارشنبه 21 مرداد 1394, 09:58 صبح
با سلام
منم با حرف دوستان موافقم که قیمت رو بالا بگیم
ما برای یه شرکت میخواستیم یه برنامه نوشته شده توسط یه فرد دیگه رو اشکالاتشو رفع کنیم
اولش میخواستم 2 میلیون بگم اما گفتم بزار بیشتر یگم یا قبول میکنن یا نمیکنن
خلاصه 10 گفتم و بعد که رفتم توی کار دیدم 15 میلیونم براش کم بوده
همونطور که دوستان گفتند کارفرما همیشه کار خودشو راحت و کم جلوه میده تا قیمت بیاد پایین
اما وتی وارد کار میشین تازه میفهمین که پروژه چی بوده