ورود

View Full Version : سوال در مورد برنامه های ماژولار

jionelmessi
پنج شنبه 24 اردیبهشت 1394, 13:33 عصر
باسلام
من یه برنامه وبلاگ دارم سوالم اینه که بیام برای هر قسمتش یه ماژول جدا بسازم درسته یا یه ماژول ادمین بسازم توی اون ماژولای دیگرو تعریف کنم؟
کدوم استاندارده؟

MMSHFE
پنج شنبه 24 اردیبهشت 1394, 17:26 عصر
بستگی به طراحی خودتون داره. اگه میخواین ماژولها مستقل باشن و بشه توی پروژه های مختلف ازشون استفاده مجدد کنید، برای هر بخش یک ماژول بسازین با دو کنترلر یکی برای کاربران و یکی برای مدیریت و بعداً با کمک urlManager آدرسها رو میتونید طوری اصلاح کنید که انگار همه از یکجا صدا زده میشن.

jionelmessi
پنج شنبه 24 اردیبهشت 1394, 21:21 عصر
مستق مستقلم که نمشه ساخت مثلا بخش مدیریت پست ها من به ماژول کاربران هم نیاز دارم چجوری اینو مدیریت کنم که طرف بفهمه این ماژول پیش نیازایی داره؟

MMSHFE
پنج شنبه 24 اردیبهشت 1394, 21:30 عصر
بعضی از اجزا مثل مدیریت کاربران و... رو باید جزو هسته قرار بدین.

jionelmessi
پنج شنبه 24 اردیبهشت 1394, 21:45 عصر
اینجوری همه که مرن توهسته قرار می گیرن مثلا برای کامنتا هم پیش نیاز ماژول پسته اینجوری پستم مره توهسته که

MMSHFE
پنج شنبه 24 اردیبهشت 1394, 21:49 عصر
خوب ببینید، برای یک وبلاگ، یکسری چیزها کلاً توی هسته است. مثلاً پست و کامنت و... جزو هسته این سیستمه چون همه وبلاگها اینها رو دارن. حالا میتونید ماژولهای دیگری رو برای سیستم درنظر بگیرین. برای مثال، ماژول تشکر از پستها، ماژول تاریخ شمسی، ماژول آمار بازدید، ماژول کاربران آنلاین و...

اونقدر دیگه توی ماژولار نوشتن پیشروی نکنید که هسته رو خالی کنید!

jionelmessi
پنج شنبه 24 اردیبهشت 1394, 22:00 عصر
وبلاگ که مثالم بود پروژه ای که الان دستمه اتوماسیون مدرسه است
توش ثبت نام دانش آموزان
مدیریت پورتال
ثبت نام پرسنل
کلاس بندی
حضور غیاب و.....
هست من اینارو نمیتونم ماژول بندی کنم؟
چون مثلا ابتدا ثبت نام دانش آوزانو پرسنل رو تو فاز اول می خوام بدم مشتری
بعدا کممک اونارو تحت ماژول اضافه کنم
مثلا بخش حسابداریو یا حضور غیابو ماژولشو قرار بدمو تو پوشه ماژولو خلاص به جا اینکه کنترلرو ویو مدلو... .وردارم تو پوشه ها کپی کنم