ورود

View Full Version : پاک کردن حافظه کش (فقط از برنامه خودم)

dalmif
جمعه 25 اردیبهشت 1394, 10:53 صبح
سلام دوستان.
من می خوام وقتی که کاربر از برنامه خارج شد کش برنامه از روی گوشیش پاک بشه باید از چه کدی برای پاک کردن کش برنامه خودم استفاده کنم؟؟
ممنون

tux-world
جمعه 25 اردیبهشت 1394, 11:49 صبح
کش یعنی چی؟

dalmif
جمعه 25 اردیبهشت 1394, 11:55 صبح
اشتباه گفتم؟؟:افسرده:
حافظه پنهانی که برنامه میتونه عکس یا هر چیز دیگه ای رو در اون سیو کنه و ازش استفاده کنه

tux-world
جمعه 25 اردیبهشت 1394, 12:30 عصر
من نمیفهم منظورتون چیه اصلا. اگه خودت تو برنامت پوشه درست کردی که میتونی پاک کنی. این حافظه پنهان الان دستش شما نیست که. رم هستش و پاک میشه. اگه منظورت temp هستش که اون هم یه چیز دیگست

pbm_soy
شنبه 26 اردیبهشت 1394, 01:30 صبح
من نمیفهم منظورتون چیه اصلا. اگه خودت تو برنامت پوشه درست کردی که میتونی پاک کنی. این حافظه پنهان الان دستش شما نیست که. رم هستش و پاک میشه. اگه منظورت temp هستش که اون هم یه چیز دیگست

بله منم تائید میکنم گفته دوستمون را !
منظورتون چیست؟!

بدنبود درمورد کش یک توضیح کوتاه میدادید!
کش یک حافظه میانی (پنهان) است برای سرعت بخشیدن برای کارها ، منظور از کارها این است که در تبادل و نقل و انتقال اطلاعات است.
مثلا سیستم عامل ویندوز برای تبادل سریع فایلها با حافظه های جانبی مثل هارد دیسک بخشی از حافظه رم به عنوان کش رزرو میکند و در هربار مراجعه به هارد دیسک اطلاعات اضافی از آنرا در کش ذخیره میکند تا اگر برنامه نیاز به آن اطلاعات داشت آنرا از حافظه کش میگیرد و دیگر به هارد دیسک مراجعه نمیکند و یا برعکس (حتی این مدل کشها به صورت سخت افزاری بروی برخی از هارد دیسکها نیز پیاده سازی شده اند)

و یا کشهای سخت افزاری موجود در CPU که برای تبادل داده ها و دستورات بین RAM و CPU استفاده میشود

و یا کشهایی که در شبکه ها به عنوان کش سرور استفاده میشوند برای سرعت بخشیدن در لود کردن صفحات و کم کردن ترافیک اینترنت استفاده میشود برای روشن شدن مطلب ، مثلا وقتی کاربری سک صفحه را باز میکند یک نسخه از آن در کش سرور ذخیره میشود تا اگر کاربران دیگر آن صفحه را درخواست کردند کش سرور نسخه ای که در خود دارد را به آن کاربر میدهد به این ترتیب دیگر کاربر معطل نمیشود تا آن صفحه را مستقیم از اینترنت و سرور اصلی آن سایت لود شود

باید بگم که این توضیحات خیلی کلی و سطحی بود صرفا برای اینکه مفهوم کش مشخص بشه حالا بگید این کش برنامه چیه؟ و کجاست؟ و چطوری استفاده میشه؟

dalmif
شنبه 26 اردیبهشت 1394, 07:58 صبح
واقعیتش بنده هم از توی یه سمپل دانلود کردم و دیدم با یه کدی به کش شما درسترسی داره و مکان کش توی storage/sdcard0/data/data/pakagename/ هست
برای اینکه فقط یه بار اطلاعات پردازش بشه استفاده میشه و دفعه بعد از همون دخیره شده استفاده میکنه.
سرعت به نرم افزار میبخشه. در قسمت تنظیمات>برنامه ها گزینه ای به نام حافظه پنهان هست که منظور همون کش برنامه است.
تلفظش هم کَش هست و اینطوری نوشته میشه Cache .
من فکر کردم فقط خودم نمیدونم:لبخند:
مثلا تصاویری که ذخیره میشه توی کش فرد بهشون دسترسی نداره (فکر کنم اگه روت کنه دسترسی داره)
توی گالری دیده نمیشه.
مزایای خوبی داره.
همین دیگه، چیز دیگه ای نمیدونم.:خجالت:

یا علی

tux-world
شنبه 26 اردیبهشت 1394, 09:26 صبح
خوب اینو از اول بگو مرد حسابی :لبخند: اینی که گفتی اصطلاحش به زبون عامیانه ما کش هستش ولی در واقع کش نیست اصلا

roboman78
شنبه 26 اردیبهشت 1394, 10:44 صبح
سلام ببخشید یه سوال
اگه این کش نیسن پس نرم افزارایی مثل clean master الکی میگن کش رو پاک میکنن؟
یا اگه کش هست سمپلی از این نوع اپلیکیشن هست

roboman78
شنبه 26 اردیبهشت 1394, 10:48 صبح
اون کشی که توی قسمت < Apps --> Manage Apps --> "My App" --> Clear Cache>>
هستش دقیقا الان همون کشیه که اصطلاح شده یا کشیه که با سخت افزار در ارتباطه؟
اینم یه نگاه بندازین
http://stackoverflow.com/questions/10977288/clear-application-cache-on-exit-in-android

dalmif
شنبه 26 اردیبهشت 1394, 11:07 صبح
اگه این کش نیسن پس نرم افزارایی مثل clean master الکی میگن کش رو پاک میکنن؟

کدوم کش نیست؟:لبخندساده:

roboman78
شنبه 26 اردیبهشت 1394, 11:30 صبح
همینی که دوستمون گفتن تو زبان عامینه بهش میگن کش

pbm_soy
شنبه 26 اردیبهشت 1394, 22:55 عصر
دوست عزیز roboman با لینکی که دادن فکر کنم جواب را کامل کردن
به شرطی که منظور از کش همونیک که گفتن باشه
باشه همونی که تو manage app است