ورود

View Full Version : کد در خصوص این کد. خیلی اوژانسی

darkhah1
جمعه 25 اردیبهشت 1394, 11:30 صبح
با سلام من این کد را استفاده کردم

public boolean onTouch(View v, MotionEvent event)
{

switch (event.getAction())
{

case MotionEvent.ACTION_DOWN:
{
mp.start();
mp.setLooping(true);
}

break;
case MotionEvent.ACTION_UP:
{
mp.pause();
}
break;
}

return true;
}
همان طوری که می بینید این کد با لمس دکمه آهنگ شروع به پخش شدن میکند و تا زمانی که انگشت بر روی دکمه قرار دارد آهنگ اووپ می شود (دوباره تکرار می شود)
و با برداشتن انگشت در هر لحظه ای از اهنگ/اهنگ می ایست و با لمس دوباره / اهنگ از همان جایی که ایستاده شروع به پخش ادامه ان می کند.
حال من میخوام با لمس/ اهنگ پخش شود و با برداشتن انگشت اهنگ تا اخر پخش شود و وسط پخش نایستد. و دوباره که لمس می کنیم اهنگ از اول پخش شود نه از وسط
خواهش کمکم کنید؟؟

tux-world
جمعه 25 اردیبهشت 1394, 11:47 صبح
خوب با یه کلید معمولی کارت راه می افته این همه دنگ و فنگ نداره که بابا :لبخندساده:

dalmif
جمعه 25 اردیبهشت 1394, 11:57 صبح
لازم به این کد ها نیست شما می تونید یه Button بزارید و لیسنر برای درست کنید و هنگام کلیک بر روی اون صدا پخش میشه

tux-world
جمعه 25 اردیبهشت 1394, 12:33 عصر
لازم به این کد ها نیست شما می تونید یه Button بزارید و لیسنر برای درست کنید و هنگام کلیک بر روی اون صدا پخش میشه
ممنون. فقط این چیزی که شما فرمودید با چیزی که من گفتم چه فرقی داشت؟ بهتره به جای جوابای تکراری بهترین - مفید ترین و کاربردی ترین جواب داده بشه. شاید من اشتباه میگم. این دوباره گفتن شما تاییدی هستش بر گفته اشتباه من:لبخندساده:

dalmif
جمعه 25 اردیبهشت 1394, 13:13 عصر
گفتم که حالا که اوراژانسیه منم یه راهنمایی کرده باشم آخه گفتم شاید نفهمیده باشن منظور شما رو.:لبخندساده:

darkhah1
شنبه 26 اردیبهشت 1394, 09:15 صبح
سلام ببخشید فک کنم سوال رو درست متوجه نشداید این کل کد هاست توضیح هم توی پست اول دادم

darkhah1
شنبه 26 اردیبهشت 1394, 12:33 عصر
کسی بلد نیس راهنمایی کنه؟؟؟