View Full Version : سوال: چگونه میتوانیم دامنه زیر را ایجاد کنیم
sadegh.te
جمعه 25 اردیبهشت 1394, 17:47 عصر
سلام دوستان میشه بگید که دامنه زیر رو چطور میشه ایجاد کرد؟
http://kermanshah.divar.ir
مثلا نوشته tehran.divar.ir و...
چطور میشه اسم شهر رو اول دامنه اضافه کرد؟
ممنون
hsgpro
جمعه 25 اردیبهشت 1394, 17:53 عصر
سلام
به این میگن زیر دامنه یا ساب دامین.
شما باید اول یه دامنه داشته باشید بعد در هاست برید تو قسمت Subdomains اون جا یه زیر دامنه بسازید.
فرض کنید دامنه شما test.ir است شما می تونید هر چیزی نقطه test.ir بسازید مثلاً tehran.test.ir.
sadegh.te
جمعه 25 اردیبهشت 1394, 18:01 عصر
سلام
به این میگن زیر دامنه یا ساب دامین.
شما باید اول یه دامنه داشته باشید بعد در هاست برید تو قسمت Subdomains اون جا یه زیر دامنه بسازید.
فرض کنید دامنه شما test.ir است شما می تونید هر چیزی نقطه test.ir بسازید مثلاً tehran.test.ir.
دوست عزیز مثلا من 100 تا زیر دامنه میخوام یعنی باید همشو تو هاست تعریف کنم؟
hsgpro
جمعه 25 اردیبهشت 1394, 18:23 عصر
دوست عزیز مثلا من 100 تا زیر دامنه میخوام یعنی باید همشو تو هاست تعریف کنم؟
برای این تعداد هم می تونید از ساب دامین هاست استفاده کنید اما برای تعداد بالا بهتره که از ساب دامین WildCard استفاده بشه.
ساب دامین WildCard اگه فعال بشه هر ساب دامینی روی دامنه شما باز میشه مثل سرویس های وبلاگدهی که هر ساب دامین الکی هم روشون باز میشه مثلاً http://barnamenevisbarnamenevis12.mihanblog.com
اینطوری که همه ساب دامین ها روی دامنه باز میشن باید با php در فایل اصلی تون یعنی index.php تعیین کنید که وقتی روی هر آدرس بود چه محتوایی نمایش داده بشه.
اگر دوست ندارید خودتون کدنویسی کنید می تونید از وردپرس شبکه هم استفاده کنید.آموزشش هم در گوگل جستجو کنید "آموزش نصب وردپرس شبکه" هست.
hsgpro
جمعه 25 اردیبهشت 1394, 18:24 عصر
ساب دامین WildCard هم باید به هاستینگ تون بگید براتون فعال کنن.
mosi123
یک شنبه 27 اردیبهشت 1394, 01:05 صبح
سلام ببخشید تمام انواع هاست بخصوص هاست پلسک این قابلیت(WildCard) رو دارد یا نه؟
hsgpro
یک شنبه 27 اردیبهشت 1394, 10:01 صبح
سلام ببخشید تمام انواع هاست بخصوص هاست پلسک این قابلیت(WildCard) رو دارد یا نه؟
ربطی به کنترل پنل هاست نداره فعال سازی ساب دامین WildCard با تغییرات DNS در سرور انجام میشه.
قاعدتاً توی پلسک هم امکان فعال سازیش هست.
mosi123
یک شنبه 27 اردیبهشت 1394, 16:09 عصر
از پاسخ شما سپاسگزارم. من به هاستینگ سایتم درخواست دادم، گفتند که باید مبلغ 120000 هزارتومان بابت آی پی اختصاصی اون پرداخت کنید. مگه ساب دامنه حتما باید آی پی اختصاصی داشته باشه؟
hsgpro
یک شنبه 27 اردیبهشت 1394, 16:24 عصر
از پاسخ شما سپاسگزارم. من به هاستینگ سایتم درخواست دادم، گفتند که باید مبلغ 120000 هزارتومان بابت آی پی اختصاصی اون پرداخت کنید. مگه ساب دامنه حتما باید آی پی اختصاصی داشته باشه؟
نه ربطی به آیپی اختصاصی نداره من الان خودم روی هاست اشتراکی لینوکس دایرکت ادمین WildCard رو روی 2 دامنه ام فعال کردم.
این دیگه بستگی به هاستینگ داره هاستینگ بنده که netafraz.com هست رایگان برایم این کار رو انجام دادن اما بعضی هاستینگ ها پول میگیرن مثلاً mihanwebhost.com مبلغ 5 هزار تومان برای فعال سازی ساب دامین WildCard میگیره.
نمی دونم شاید در کنترل پنل پلسک نیاز به آیپی اختصاصی باشه اما به طور معمول فعال سازی WildCard نیازی به آیپی اختصاصی نداره.
بعد توجه کنید ساب دامین معمولی با ساب دامین WildCard فرق میکنه به صورت عادی شما باید ساب دامین معمولی رایگان داشته باشید که معمولاً در اکثر هاستینگ ها به تعداد نامحدود می تونید ساب دامین معمولی رایگان بسازید اما تنها ساب دامین WildCard که یه نمونه اش هم مثل میهن بلاگ بالا مثال زدم هست که نیاز به فعال سازی داره.
mosi123
یک شنبه 27 اردیبهشت 1394, 18:40 عصر
هاستینگ اصرار داره این مبلغ رو دریافت کنه. به اونها توضیح دادم که چطور برای ساب دامنه هایی که خودمان ایجاد می کنیم نیازی به آی پی اختصاصی وجود ندارد، اما برای ساب دامنه های wildcard باید حتما آی پی اختصاصی داشته باشیم.
من از خیر WildCard Subdomain گذشتم.
باز هم از راهنمایی شما سپاسگزارم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.