PDA

View Full Version : طراحی و پیاده سازی یک dynamic reporter (گزارش ساز پویا)

mhd-kvn
شنبه 26 اردیبهشت 1394, 13:07 عصر
سلام خدمت برنامه نویسان محترم
من برای پروژه پایانی دوره کارشناسیم موضوع طراحی و پیاده سازی یک گزارش ساز پویا رو دارم. شرح پروژه م به این صورته که هر کاربری با اتصال به یک بانک اطلاعاتی بتونه به طور دلخواه هر گزارشی رو که می خواد طراحی کنه. من می خوام با زبان پایتون و دیتابیس MySql پیاده سازی کنم. اما مشکل من تو پیاده سازی نیست، مشکل من طراحی این سیستمه.
همه چیز برام گنگه، نمی دونم از کجا شروع کنم و چطوری شروع کنم. البته پایگاه داده م رو آماده کردم که همون سیستم دانشگاه معروفی که تو دانشگاه ها تدریس میشه(جدول stud, prof, section و...)البته جامع ترش کردم. ولی شما همون جداول ساده رو در نظر بگیرین. بخوام خیلی واضح تر مشکلم رو بیان کنم اینه که مثلا فرض کنیم کاربری می خواد گزارشی از افرادی که در ترم جاری معدل الف دارن رو به دست بیاره، خب طبیعتا query خیلی ساده و راحتی داره اما اون کاربر که چیزی از sql سر در نمیاره حالا من چطور محیط و امکاناتی باید بسازم تا کاربر بدون اینکه خودش بدونه بتونه همچین query بسازه؟ حالا این مسئله رو تعمیم بدین که کاربر هر نوع گزارشی رو که خواست بتونه بسازه.
ممنون میشم منو راهنمایی کنین.

mhd-kvn
یک شنبه 27 اردیبهشت 1394, 17:19 عصر
کسی نیست به ما یه کمکی برسونه؟؟؟ ۴۰ نفر آدم اومدن این پست رو خوندن اما یه نفر هم نباید جوابی به ما بده!!!