ورود

View Full Version : معیار قیمت گذاری یک اپلیکیشن

اندرویدی
شنبه 26 اردیبهشت 1394, 13:16 عصر
سلام. راستش برنامه هایی که تو کافه بازار هست رو می بینم قیمت های مختلفی رو دارند. بعضی ها 5000 تومان و یا 2000 تومان و یا 1000 تومان و یا 500 تومان و یا حتی 7000 تومان. سوال من اینه که ایا قیمت گذاری اپلیکیشن معیار دارد؟ شما توسعه دهنده ای که در کافه بازار و یا هر مارکت دیگری برنامه پولی گذاشته اید همین طوری یک قیمتی رو تعیین کرده اید و یا اینکه با معیارهای خودتون قیمت گذاشته اید؟ کلا تجربه شما برای قیمت گذاری کردن برنامه هاتون چی بوده؟ ممنون.

hamedjj
شنبه 26 اردیبهشت 1394, 15:01 عصر
سلام. راستش برنامه هایی که تو کافه بازار هست رو می بینم قیمت های مختلفی رو دارند. بعضی ها 5000 تومان و یا 2000 تومان و یا 1000 تومان و یا 500 تومان و یا حتی 7000 تومان. سوال من اینه که ایا قیمت گذاری اپلیکیشن معیار دارد؟ شما توسعه دهنده ای که در کافه بازار و یا هر مارکت دیگری برنامه پولی گذاشته اید همین طوری یک قیمتی رو تعیین کرده اید و یا اینکه با معیارهای خودتون قیمت گذاشته اید؟ کلا تجربه شما برای قیمت گذاری کردن برنامه هاتون چی بوده؟ ممنون.

معیار قیمت گذاری توسعه دهندگان در بازار مطالعه قیمت های توسعه دهندگان دیگر است . آنها میبینند که اکثر برنامه ها و برنامه هایی که عملکرد مشابهی شبیه به برنامه ی آنها دارند با چه قیمتی عرضه شده اند ، قیمت برنامه ی خودشان را هم در همان محدوده قرار می دهند

netmaster.m
شنبه 26 اردیبهشت 1394, 16:00 عصر
من یه برنامه میخام بسازم که نمونه ای تو بازار نداره، دیتابیسش هم حاصل تلاش یکساله هست
میترسم قیمت بالا بزنم نخرند
از طرفی واقعا برای دیتابیسش زحمت کشیده شده یعنی جمع اوری این دیتابیس واقعا زمان بره،
و این برنامه مخاطبای خاص داره و عمومی نیست
بنظرتون قیمت بالا بزارم یا پایین؟ حدودا چقدر؟

slr560
شنبه 26 اردیبهشت 1394, 17:23 عصر
من یه برنامه میخام بسازم که نمونه ای تو بازار نداره، دیتابیسش هم حاصل تلاش یکساله هست
از طرفی واقعا برای دیتابیسش زحمت کشیده شده یعنی جمع اوری این دیتابیس واقعا زمان بره،

تا بزاری تو بازار دیتابیسش راحت کپی میشه . :لبخند:
مگه اینکه با یه سری ابزار ها encrypt کنی که اونا هم همش پولیه
بهترین کار گزاشتن دیتابیس روی یک سرور هست که میتونه از طریق یک وبسرویس دیتاها رو فراخوانی کنه

netmaster.m
شنبه 26 اردیبهشت 1394, 20:17 عصر
تا بزاری تو بازار دیتابیسش راحت کپی میشه . :لبخند:
مگه اینکه با یه سری ابزار ها encrypt کنی که اونا هم همش پولیه
بهترین کار گزاشتن دیتابیس روی یک سرور هست که میتونه از طریق یک وبسرویس دیتاها رو فراخوانی کنه
فکر اونجا هم کردم ، از سرور اطلاعات خونده میشه به صورت یکجا نیست، یعنی اطلاعات روزانه اپدیت میشند و اطلاعات قبلی پاک میشند و محدودیت هم داره،خلاصه خیالت راحت
قیمت را به چه صورت بزنم؟:متفکر:

dalmif
شنبه 26 اردیبهشت 1394, 20:50 عصر
این نظر بنده است که اگه مخاطباتون خاص هستن قیمت بالا بدید چون اون افراد به دلیل نیازشون با هر قیمتی می خرن (البته نه قیمت خیلی بالا)
این تجربه بنده بوده حالا شاید اساتید این نظر رو نداشته باشند:لبخندساده::لبخندساده:

Raminab
شنبه 26 اردیبهشت 1394, 20:50 عصر

نظر شخصی من اینه :
با توجه به اینکه گفتید مخاطب خاص داره,اول از همه بیاید بررسی کنید ببینین اون مخاطبای خاص توی چه طبقه ای از جامعن (فقیر , متوسط , یا ....) مثلا اگه نرم افزار تخصصی برای شغل x باشه و تقریبا اکثر کسایی که شغل x رو دارن جزو قشر پر درآمد باشن , اگه برنامه به کارشون بیاد زیاد فرقی بین قیمت 1000 تومن و 5000 نمیبینن! از طرف دیگه چون برنامتون مخاطب خاص داره پس افرادی که بیان برنامتون رو بخرن محدود تر از افرادی هستن که نمیخرن! پس قیمت باید مقداری باشه که با مخاطب های کمتر از برنامه های دیگه,نتیجه زحمت شما رو پس بده
ولی اگه ی برنامه تفریحی عامه پسند باشه شاید قیمت 1050 تومن با قیمت 1000 تومنم فرق داشته باشه

netmaster.m
شنبه 26 اردیبهشت 1394, 21:27 عصر
نظر شخصی من اینه :
با توجه به اینکه گفتید مخاطب خاص داره,اول از همه بیاید بررسی کنید ببینین اون مخاطبای خاص توی چه طبقه ای از جامعن (فقیر , متوسط , یا ....) مثلا اگه نرم افزار تخصصی برای شغل x باشه و تقریبا اکثر کسایی که شغل x رو دارن جزو قشر پر درآمد باشن , اگه برنامه به کارشون بیاد زیاد فرقی بین قیمت 1000 تومن و 5000 نمیبینن! از طرف دیگه چون برنامتون مخاطب خاص داره پس افرادی که بیان برنامتون رو بخرن محدود تر از افرادی هستن که نمیخرن! پس قیمت باید مقداری باشه که با مخاطب های کمتر از برنامه های دیگه,نتیجه زحمت شما رو پس بده
ولی اگه ی برنامه تفریحی عامه پسند باشه شاید قیمت 1050 تومن با قیمت 1000 تومنم فرق داشته باشه
ممنون، توضیحاتتون کامل بود

این نظر بنده است که اگه مخاطباتون خاص هستن قیمت بالا بدید چون اون افراد به دلیل نیازشون با هر قیمتی می خرن (البته نه قیمت خیلی بالا)
این تجربه بنده بوده حالا شاید اساتید این نظر رو نداشته باشندhttp://barnamenevis.org/images/smilies/yahoo/106.gifhttp://barnamenevis.org/images/smilies/yahoo/106.gif

ممنون، خودم هم همین نظر دارم
انشالله به زودی ارائه میشه

slr560
یک شنبه 27 اردیبهشت 1394, 07:47 صبح
فعلا تو ایران برنامه های بالای ۱۰۰۰ تومن برنامه گرون محسوب میشه
همون ۹۹۹ تومن بزار و اگه طرفدار پیدا کرد ۵۰۰ تومن ۵۰۰ تومن بزار روش