View Full Version : یک سوال در مورد سیستم پارس و سرویس
raha_jon
شنبه 26 اردیبهشت 1394, 13:46 عصر
سلام خسته نباشید
اینکه پارس میگه که میلیون نوتیفیکیشن بار،منظورش برای هر برنامه هست؟؟
لطفا از تعرفه هاش بگین.
من لطف خدا سیستمی تقریبا شبیه به پارس نوشته ام اما وقتی اینترنت وصل میشه سرور را چک میکنه ،میشه کاری کرد که هر موقع از سمت سرور مثلا عددی تغییر کرده بود نوتیکف... بفرسته؟
parniaznet
شنبه 26 اردیبهشت 1394, 14:23 عصر
سلام خسته نباشید
اینکه پارس میگه که میلیون نوتیفیکیشن بار،منظورش برای هر برنامه هست؟؟
لطفا از تعرفه هاش بگین.
من لطف خدا سیستمی تقریبا شبیه به پارس نوشته ام اما وقتی اینترنت وصل میشه سرور را چک میکنه ،میشه کاری کرد که هر موقع از سمت سرور مثلا عددی تغییر کرده بود نوتیکف... بفرسته؟
بله میشه، در سرویسی که نوشتید به جای قرار دادن لیستنر برای برادکست تغییر اینترنت ، یه متد زمان بندی بنویسید که هر N دقیقه یه فایل تکست رو یا یه دیتابیسی رو چک کنه
raha_jon
شنبه 26 اردیبهشت 1394, 14:34 عصر
ممنون از جوابتون آیا این کار باعث نمیشه گوشی هنگ کنه؟؟
ینی یک تایمر هلنر بزارم که مثلا از هر یک ساعت اون فایلو چک کنه این باعث کاهش سرعت گوشی نمیشه؟
ممنون میشم بگین از چه تایمری و چگونه استفاده کنم
parniaznet
شنبه 26 اردیبهشت 1394, 14:53 عصر
ممنون از جوابتون آیا این کار باعث نمیشه گوشی هنگ کنه؟؟
ینی یک تایمر هلنر بزارم که مثلا از هر یک ساعت اون فایلو چک کنه این باعث کاهش سرعت گوشی نمیشه؟
ممنون میشم بگین از چه تایمری و چگونه استفاده کنم
تایمر که زیادی فرقی نمیکنه از هر کدوم خواستید میتونید استفاده کنید. نه گوشی هنگ نمیکنه و در هر صورت از پارس یا گوگل هم استفاده کنید باید این هندلر باشه پس ربطی به اختصاصی بودن سیستم شما نداره
فقط در اون سرویسی که لیستنر گذاشتید برای برادکست اونجا بیاید یه فایل تکس یا سکی از فیلد های دیتابیس سمت سرور رو چک کنید همین بقیه چیزاش مثل همینی که نوشتید هست
Nevercom
شنبه 26 اردیبهشت 1394, 20:43 عصر
Parse و GCM از روش متفاوتی استفاده می کنن و اینطور نیست که بصورت مداوم برای سرور درخواست ارسال کنن.
درواقع این سیستم ها منفعل هستن، خودشون کاری نمیکنن و منتظر میمونن اطلاعات براشون ارسال بشه. و بخاطر اینکه یک کانکشن پایدار با سرور برقرار کردن، این ممکن هست.
به زبان ساده تر قرار نیست هر ۱ ثانیه چک کنید ببینید تو دیتابیس چیزس تغییر کرده یا نه، با اینکار فشار بسیار زیادی به سرورتون وارد می کنید که هم بیهوده هست (یعنی برای اینکه اگر ساعتی ۱ بار داده ای تغییر کنه شما ۳۶۰۰ درخواست به سرور ارسال می کنید که فقط یکیش جواب مثبت داره، حالا این عدد رو ضرب در ۱۰٫۰۰۰ یا ۱۰۰٫۰۰۰ کاربری کنید که از برنامه ی شما استفاده می کنن).
در عوض زمانی که داده ای در سرور تغییر پیدا کرد، شما یه پیغام میفرستید به همه ی اونهایی که اعلام کردن میخوان بهشون اطلاع داده بشه.
درنهایت ارسال درخواست به سرور در فواصل زمانی کوتاه اصلاً کار درستی نیست و براتون هزینه خواهد داشت. اگر میخواید ار سرویس خودتون استفاده کنید تعداد درخواست ها رو به حداقل برسونید.
تعرفه های پارس به این شکل هست که به ازای هر برنامه، ماهانه بینهایت Push Notification به ۱ میلیون کاربر متفاوت می تونید بفرستید. تنها درصورتی نیاز هست پول بدید که بیشتر از ۱ میلیون کاربر داشته باشید.
حتی اگر نخواید از Parse هم استفاده کنید، GCM کاملاً رایگان هست (فقط باید سمت سرور رو خودتون پیاده سازی کنید).
raha_jon
یک شنبه 27 اردیبهشت 1394, 08:45 صبح
واقعا ممنون
پس با این وجود اون سرویس که راه اندازی کرده ایم وقتی گوشی کابر به اینترنت متصل شد سرور را چک کنه اونم غیر استاندارد میشه .
اون روش ارسال پست چطوریه؟یعنی سرور چطوری به کلاینت پوست می فرسته؟
و این رویس GCM تحریمه البته دورش زدم دیدم تحریم کرده گفتم منم تحریم میکنم:لبخندساده:
پس با این وجود همون پارس خوبه،نهایتش دیدیم کاربامون زیاد شد دوسه تا اکانت پارس باز می کنیم.:لبخندساده:
بازم ممنون
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.