View Full Version : گفتگو: نقطه نظرات در رابطه با این سایت
CsharpNevisi
شنبه 26 اردیبهشت 1394, 19:07 عصر
سلام خدمت اساتید .
لطفا نظراتتونو در مورد این پوسته بگید .. !!!
لطفا کسانی که با این پوسته موافق و مخالفند و نظری برای نوشتن ندارند هم کامنت بزارند و یه نظر کلی مثل خوب یا بد بدهند (مهمه که بدونم طرحم چقد موافق و مخالف داره)
فقط دو تا نکته :
1 - لطفا نگید از فونت بی یکان اصلاح شده استفاده کنم (باهاش به یه سری مشکلات خوردم)
2 - هنوز واکنشگرا بودن سایت تکمیل نشده
منتظر نظراتتون هستم
ممنون :قلب:
2undercover
شنبه 26 اردیبهشت 1394, 20:02 عصر
شاید اگر سایت با متن های واقعی و یک سری اطلاعات بهتر پر بشه بهتر بشه نظر داد. الان یک جورایی شلوغ و گیج کننده به نظر میاد.
white tower
شنبه 26 اردیبهشت 1394, 20:43 عصر
قسمت های دایره ای شکل وسط های صفحه وقتی ماوس بین شون باشه هر دو تا واکنش دارن و البته هیچ کدوم هم درست کار نمی کنن.در ضمن انیمشنش یه کم رو اعصابه.یه کم حرکت آروم تر و حرکات ظریف تر باشه فک کنم بهتر باشه.یعنی مثلا به جای اینکه اون چشمه و کناریش از بالا با اون سرعت بیان پایین بهتره یه کم آروم تر و با یه استایلی مثل استایلی که دایره داره ظاه ربشن.به هر حال سلیقه منه نظر شما هم بسیار محترمه.
وقتی صفحه داره اسکرول میشه به محض اینکه می رسی به قسمت نقشه عملکرد اسکرول wheel میشه زوم روی نقشه.یعنی اسکرول متوقف میشه و هر چی wheel ماوس رو می چرخونی نقشه کوچیک بزرگ میشه.فکر نمی کنم نیازی به زوم روی نقشه باشه تو اون قسمت.اگر هست یه جوری این مساله رو رفع کن که بشه با wheel ماوس راحت تا پایین صفحه رو اسکرول کرد
حرکتی که به فیلدهای قسمت روی نقشه دادی منظورم اونجاست که وقتی فوکوس میشه روی فیلد یه حرکت روی اون قسمت انجام میشه و کوچیک میشه میره بالا کلا کار بیهوده ایه . مخصوصا که میره تو قسمت بالایی.اگر حرکت نداشته باشه خیلی بهتره.
فوتر که اصلا نداره
دلیل وجود ساعت به اون بزرگی چیه؟سایت ساعته؟
قسمت های دایره ای که تقریبا وسط های صفحه کار کردی وسط نیستن.
قسمتهای مربع شکل هم حرکت های مربوط به هاور شدن ماوس اصلا جالب نیستن.
خیلی هم سعی کردی با بزرگ کردن سایز اجزا صفحه ات رو شلوغ کنی.
کلا همه اش مورده. اگر همه اینها رو بر داری و بذاری خیلی ساده همون بک گراند پارالاکسی رو داشته باشه به نظر من بهتره
شما یه کار که داری تمرین می کنی روش رو گذاشتی واسه نظر سنجی.اصلا مناسب نیست
CsharpNevisi
شنبه 26 اردیبهشت 1394, 21:17 عصر
قسمت های دایره ای شکل وسط های صفحه وقتی ماوس بین شون باشه هر دو تا واکنش دارن و البته هیچ کدوم هم درست کار نمی کنن.در ضمن انیمشنش یه کم رو اعصابه.یه کم حرکت آروم تر و حرکات ظریف تر باشه فک کنم بهتر باشه.یعنی مثلا به جای اینکه اون چشمه و کناریش از بالا با اون سرعت بیان پایین بهتره یه کم آروم تر و با یه استایلی مثل استایلی که دایره داره ظاه ربشن.به هر حال سلیقه منه نظر شما هم بسیار محترمه.
وقتی صفحه داره اسکرول میشه به محض اینکه می رسی به قسمت نقشه عملکرد اسکرول wheel میشه زوم روی نقشه.یعنی اسکرول متوقف میشه و هر چی wheel ماوس رو می چرخونی نقشه کوچیک بزرگ میشه.فکر نمی کنم نیازی به زوم روی نقشه باشه تو اون قسمت.اگر هست یه جوری این مساله رو رفع کن که بشه با wheel ماوس راحت تا پایین صفحه رو اسکرول کرد
حرکتی که به فیلدهای قسمت روی نقشه دادی منظورم اونجاست که وقتی فوکوس میشه روی فیلد یه حرکت روی اون قسمت انجام میشه و کوچیک میشه میره بالا کلا کار بیهوده ایه . مخصوصا که میره تو قسمت بالایی.اگر حرکت نداشته باشه خیلی بهتره.
فوتر که اصلا نداره
دلیل وجود ساعت به اون بزرگی چیه؟سایت ساعته؟
قسمت های دایره ای که تقریبا وسط های صفحه کار کردی وسط نیستن.
قسمتهای مربع شکل هم حرکت های مربوط به هاور شدن ماوس اصلا جالب نیستن.
خیلی هم سعی کردی با بزرگ کردن سایز اجزا صفحه ات رو شلوغ کنی.
کلا همه اش مورده. اگر همه اینها رو بر داری و بذاری خیلی ساده همون بک گراند پارالاکسی رو داشته باشه به نظر من بهتره
شما یه کار که داری تمرین می کنی روش رو گذاشتی واسه نظر سنجی.اصلا مناسب نیست
نظر شما کاملا متینه .. خیلی از چیزایی که گفتین برمیگرده به سلیقه و اون دایره ها .. عرض کردم که ریسپانسیو سایت هنوز تکمیل نشده .. بعد از تکمیل درست میشه ... ساعتم صرفا برای قشنگیه ... حرکت واترمارک فیلدهارو تو یه پلاگین دیدم .. جالب به نظرم اومد .. خودم با جی کوئری پیادش کردم .. حرکت های انیمیشنی هاورو دومین فلش کار و انیماتور ایران پیشنهاداشونو داده (فک کنم نظر منفی درمورد اونا یکمی اجحاف باشه :D)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.