ورود

View Full Version : p-frame

zeinab 12
یک شنبه 27 اردیبهشت 1394, 09:34 صبح
سلام.
دوستان اگر محبت کنید و یک منبع فارسی و روان برای درک p-frameمعرفی کنید ممنون میشم.چون فرصت منبع انگلیسی خوندن رو ندارم و از طرفی توضیحاتی که برای p-frameبهم دادن برام کفایت نمیکنه...

zeinab 12
دوشنبه 28 اردیبهشت 1394, 13:39 عصر
کسی نیست جواب بده؟؟؟من تو مفهومش بدجوری گیر کردم:عصبانی++:

rahnema1
دوشنبه 28 اردیبهشت 1394, 18:15 عصر
سلام
این دو کتاب را بررسی کنید:
استاندارد پیشرفته فشرده سازی ویدئو  شابک: 9789648857877 نویسنده: لیلی احسان ناشر: دانشگاه صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران قیمت: 250,000 ریال سال نشر: 1392
استانداردهای فشرده‌سازی ویدئو  شابک: 9789648857139 نویسنده: محمد قنبری ناشر: دانشگاه صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران قیمت: 110,000 ریال سال نشر: 1390

zeinab 12
شنبه 09 خرداد 1394, 09:20 صبح
سلام.می خوام یک ناحیه جستجو تعریف کنم که به صورت ماتریس 31*31 باشه و آرایه های این ماتریس را به صورت رندوم بین 0 تا 255 را مقدار دهی کنه.
میشه یک ماتریس 31*31 را تعریف کنم و در پنجره ی editor variableبه صورت مجزا مقدار بدم که خیلی زمانبر هست.راه کوتاهتری رو میشه براش انجام بدم؟
سوال دومم اینه که فرمول madرو چطور پیاده سازی کنم؟چون میزان جابه جایی اون ماکروبلوک رو میخواد که نمیدونم چطور بنویسمش...

rahnema1
شنبه 09 خرداد 1394, 13:56 عصر
ماتریس به این صورت می شه
myMatrix= randi([0 255], 31);
اگه منظور شما از mad همون Median absolute deviation
باشه که فرمولش اینه
median(abs(x - median(x)))

zeinab 12
یک شنبه 10 خرداد 1394, 10:11 صبح
برای ماتریس ممنون.
برای madهم منظورم این نبود...131825

zeinab 12
یک شنبه 10 خرداد 1394, 10:16 صبح
الان دقیقا اینکه x,kو... چی هستند خاطرم نیست(در خانه هم به اینترنت دسترسی ندارم) اگر لطف کنید و ساعت های 5 بعدظهر به بعد باز نگاهی به سایت بندازین بهتون میگم. ممنون

zeinab 12
یک شنبه 10 خرداد 1394, 17:38 عصر
من میخوام توی این پروژه دوتا فریم را بخوانم.فریم اول رو از همون روشی که توی jpegاستفاده می کردیم به صورت کامل کد کنم ولی فریم دومی که قراره از ویدئو بخونم چون نزدیک به فریم اول است نیاز به کد کردم مجزا ندارد.وبه صورت اختلافی که از فریم اولی دارد کد می شود.
یعنی با توجه به فرمول madکه نوشتم باید یک تصویری پیدا کنم که بهترین تخمین رو با تصویر دوم دارد.
با توجه به کتاب هایی که خوندم این فرمول رو اینطور توضیح داده:
N=اندازه ماکروبلوک که من برابر 16 گرفتم
xوy=مختصات گوشه بالایی ماکروبلوک
iوj=میزان جابه جایی افقی و عمودی
kوl=اندیس پیکسل ها در ماکروبلوک
همچنین Cرا مجموعه پیکسل های ماکروبلوک در فریم هدف(فریم جاری)
و Rرو مجموعه پیکسل های هر ماکروبلوک بررسی شده در فریم مرجع معرفی کرده است.
ولی من فریم هدف و فریم مرجع رو نفهمیده کدوم در نظر بگیرم.اگر اطلاعاتی در این زمینه دارید لطفا راهنماییم کنید.

rahnema1
یک شنبه 10 خرداد 1394, 20:51 عصر
والا اطلاعات من هم بیشتر از شما نیست
شما صورت مساله را کامل مطرح کنید.

zeinab 12
دوشنبه 11 خرداد 1394, 16:57 عصر
قراراست که دوتا فریم نزدیک به هم را از یک ویدئو بخوانیم.پس دوتا فریم داریم.فریم اول که i-frame ما محسوب می شود کامل کد می شود.(به همان روشی که در i-frameقبلا گفته بودید)
ولی فریم دوم به دلیل افزونگی زمانی که بین دوتا فریم متوالی داریم نیاز به کدکردن تمام فریم دوم نداریم و می توانیم با کدکردن اختلافی که بین فریم اول و دوم است فشرده سازی را بیشتر کنیم. مراحل که باید انجام بدیم به صورت زیر است:
1-تصویر اصلی مان را به تعدادی ماکروبلوک(بلوک های 16*16)می شکنیم.
2-یک ناحیه جستجو به صورت یک ماتریس 31*31تعریف می کنیم(این ناحیه جستجو کاری که برای ما انجام می دهد این است که اطراف هر ماکروبلوک در فریم اصلی مان این ناحیه را قرار داده و بهترین ماکروبلوکی که بیشترین مطابقت را بافریم مان دارد را برای ما برمی گرداند و این کار را تا اتمام ماکروبلوک های تصویرمان انجام می دهد)
3-پیداکردن یک msdبه ازای هر ماکروبلوک موجود در تصویر برای پیداکردن بهترین تخمین برای ماکروبلوک مان
عملیات 2و3 عملیات جستجو برای یافتن بهترین تطابق هر ماکروبلوک جاری(ماکروبلوک های موجود در فریم 2)است.
به علت کاهش پیچیدگی مربوط به عملیات جستجو یک ناحیه جستجو تعریف می کنیم که اندازه این ناحیه(2p+1)(2p+1)به اندازه همون ماتریس 31*31که گفتم.
و با این کار میزان جابه جایی افقی و عمودی از هر ماکروبلوک موجود در فریم هدف(فریم2)،در محدوده (p,-p)در فریم مرجع(فریم اول)خواهد بود.
اگر بخواهیم از روش جستجوی کامل استفاده کنیم به صورت زیر عمل می کنیم:
در این روش تمامی ماکروبلوک هایی که مرکز آنها در داخل پنجره جستجو قرار می گیرد،پیکسل به پیکسل با ماکروبلوک فریم هدف مقایسه شده و مقدارmsd برای هر یک از آنها محاسبه می شود.بردار (i,j)ای که دارای کمترین مقدار msd باشد،به عنوان بردار حرکت برای ماکروبلوک انتخاب می شود.
امیدوارم توضیحاتم دقیق و کامل باشه...