ورود

View Full Version : install

taranom_e_baran
جمعه 06 مرداد 1385, 10:18 صبح
سلام
من با vb6 یک برنامه نوشتم این برنامه بصورت single روی یک کامپیوتر می خواد اجرا بشه
بانکی که استفاده کردم Access ، حالا می خوام install شو درست کنم اما نمی خوام خودم دستی دیتابیس را در آن مسیری که می خوام بریزم
چی کار باید بکنم
برنامه ای هست که این کاررا بکنه

yavari
یک شنبه 08 مرداد 1385, 10:24 صبح
سلام

میشه بگی از چه روشی بر کانکشنت استفاده کردی ؟

موفق باشی

taranom_e_baran
دوشنبه 09 مرداد 1385, 07:59 صبح
سلام
مرسی اونو راهشو پیدا کردم اگه از odbc استفاده کنم با برنامه wise installer می تونم این
مشکل را حل کنم
ولی الان یه مشکل دیگه دارم
وقتی از odbc استفاده می کنم وقتی می خوام query بصورت پارامتری بگیرم ایراد می گیره
چی کار کنم

yavari
دوشنبه 09 مرداد 1385, 10:30 صبح
سلام

خب ، چه ایرادی میگیره ؟؟؟

taranom_e_baran
دوشنبه 09 مرداد 1385, 18:39 عصر
microsoft][odbc microsoft access driver] too few parameters expected1]
این error را می ده حالا می گید چی کارکنم

MMR_1344
پنج شنبه 10 اسفند 1385, 13:07 عصر
سلام برای ارتباط با اکسل آیا اظلاعاتی دارید یا کتابی را میشناسید ممنون MMR_1323@yahoo.com

vb341
پنج شنبه 10 اسفند 1385, 15:44 عصر
دوست عزیز نیازی به odbc نیست . شما اول برنامتون چک کنید که اگر بانک در یک مسیر وجود نداشت خود برنامه شما اون مسیر رو بسازه و فایل بانک اطلاعاتی رو که همراه فایل ستاپ گذاشتین در مسیر مربوطه کپی کنه . ویا اینکه از wise و یا instalshield استفاده کنید

MMR_1344
سه شنبه 07 فروردین 1386, 08:47 صبح
بابا به منم جوابابدین

CodeMasterX
سه شنبه 07 فروردین 1386, 09:29 صبح
من نمی فهمم.نه نیازی odbc هست نه ربطی به این داره که شما از چه روشی برای کانکشنت استفاده کردی.شما میتونی با برنامه های زیادی مثل WixAware,WiseInstallMaster,InstallShield برای برنامت Setup بسازی.برای اضافه کردن فایل دیتابیست هم میتونی از مقاله که آقای حامد محمدی درباره WiseInstaller تو همین سایت گذاشتن استفاده کنی.

h_sadeghynejad
سه شنبه 07 فروردین 1386, 09:50 صبح
اونطوری که من فهمیدم شما اگه بخوای این کارو بکنی اول توی این برنامه های ستاپ ساز فایلتو هر جا که میخوای قرار میدی بعد با تابع App.path مسیر برنامه خودتو پیدا میکنی خوب مطمئنا فیل دیتابیس در کنار فایل برنامه هستش دیگه

CodeMasterX
سه شنبه 07 فروردین 1386, 13:30 عصر
باز هم مثل اینکه شما مشکل دارید.اولا مسر دیتابیس هر جایی می تونه باشه.روی ماشین محلی،روی سرور،روی اینترنت،هر جا.بعدشم اینکه بله شما میتوین اگه دیتابیست روی ماشین محلی باشه به این شکل بهش آدرس دهی کنی:

strDbName = App.Path & "\Data\Database.mdb"

اگر هم روی سرور یا odbc ست شده باشه که بحث چیز دیگه ای هست.