View Full Version : کار با سرویس
sonicuser
یک شنبه 27 اردیبهشت 1394, 11:36 صبح
سلام
دوستان چطور میشه به متد یک سرویس ، تو یک کلاس دسترسی داشته باشیم.نمیخوام کلاسم از اکتیویتی اکستند بشه یک کلاس معمولی باشه.:متفکر:
JYasProgramer
یک شنبه 27 اردیبهشت 1394, 16:00 عصر
به نظر من شما باید از یک متد در activity به یک سرویس دسترسی داشته باشی یعنی تغییراتی که میخای رو در سرویس پیاده کن و سپس اونو در اکتیویتی راه اندازی کن
sonicuser
یک شنبه 27 اردیبهشت 1394, 23:03 عصر
به نظر من شما باید از یک متد در activity به یک سرویس دسترسی داشته باشی یعنی تغییراتی که میخای رو در سرویس پیاده کن و سپس اونو در اکتیویتی راه اندازی کن
آخه تا جایی که من میدونم اکتیویتیرو که استارت کنم یک لحظه معلوم میشه که یک اکتیویتی باز شده حتی اگر بهش ویو ندم
اینجوری که هر بار اون صفحه میاد:گریه:
keyhan.taktaz
یک شنبه 27 اردیبهشت 1394, 23:13 عصر
متود توی سرویس رو استاتیک تعریف کن
tux-world
دوشنبه 28 اردیبهشت 1394, 06:23 صبح
سلام
دوستان چطور میشه به متد یک سرویس ، تو یک کلاس دسترسی داشته باشیم.نمیخوام کلاسم از اکتیویتی اکستند بشه یک کلاس معمولی باشه.:متفکر:
دقیقا بگید میخوایید چیکار میخوایید بکنید. یعنی تو برنامه خودتون چیکار میخوایید بکنید که به مشکل خوردید. این سوالتون خیلی مبهمه
sonicuser
سه شنبه 29 اردیبهشت 1394, 12:30 عصر
دقیقا بگید میخوایید چیکار میخوایید بکنید. یعنی تو برنامه خودتون چیکار میخوایید بکنید که به مشکل خوردید. این سوالتون خیلی مبهمه
ببینین من یک سرویس دارم که توش یک تابع تعریف کردم .حالا میخوام توی یک کلاس اون تابع رو فراخوانی کنم و نتیجشو بگیرم .ولی ارور میده
tux-world
سه شنبه 29 اردیبهشت 1394, 12:49 عصر
خوب هم با interface میشه نوشت و هم با broadcast بستگی داره چی میخوایی. اگه خروجی میخوایی با این دوتا میشه راحت نوشت ولی بیشتر توصیه میکنم از interface استفاده کنی. برای درخواست های مکرر broadcast اذیتت میکنه
sonicuser
سه شنبه 29 اردیبهشت 1394, 12:59 عصر
خوب هم با interface میشه نوشت و هم با broadcast بستگی داره چی میخوایی. اگه خروجی میخوایی با این دوتا میشه راحت نوشت ولی بیشتر توصیه میکنم از interface استفاده کنی. برای درخواست های مکرر broadcast اذیتت میکنه
خروجی میخوام ..حقیقتش با اینتر فیسها زیاد آشنا نیستم میشه راهنمایی کنید؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.