ورود

View Full Version : پایگاه داده تحت اینترنت

amir4015
یک شنبه 27 اردیبهشت 1394, 16:29 عصر
سلام

دوستان من تازه شروع به برنامه نویسی اندروید کردم می خواستم بدونم اگر بخوام بانک sqlite تحت اینترنت بکنم چکار باید کرد. اگر میشه راهنمایی کنید

pbm_soy
دوشنبه 28 اردیبهشت 1394, 02:28 صبح
من دیتابیس sqLite را بصورت لوکال کار کردم یادم نمیاد امکانی برای کار با دیتابیس ریموت دارد یا نه! (برخورد نکردم)

بد نمیشد شما اول بصورت لوکال تجربه میکردید و بد سوال را مطرح میکردید چون دیتابیس لوکال در بار اول اجرا از فولدر asset کپی میشود به فولدر data برنامه و آن فایل دیتابیس باز میشود کارها بروی آن انجام میشود. حالا اگر شما بتوانید این متدی که کار کپی کردن دیتابیس را انجام میدهد (در کلاس databaseHelper) را ویرایش کنید و فایل دیتابیس را از روی یک سرور FTP یا Http کپی کنید به فولدر Data مشکل شما حل میشود ولی جوری نیست که با آپدیت شدن داده ها در دستگاه آندروید آن دیتابیس روی سرور هم آپدیت نمیشود!! (در کل چنین کاری اگرامکان پذیر هم باشد ایرادات و مشکلاتی را به بار می آورد)

در برنامه های آندرویدی برای کار با داده ها بصورت ریموت و یا انتشار داده ها برای Clientهای مختلف در بستر اینترنت از روش وب سرویس استفاده میکنند یعنی درخواست ثبت ، حذف ، ویرایش و جستجو و لیست اطلاعات را به وب سرویس ارسال میکنند و آن وب سرویس عملیات درخواستی را بروی داده های دیتابیس موجود در سرور اعمال میکند

و یا اینکه شما از ظریق اندروید مستقیما به Sql Server وصل شوید و دستورات و درخواستهای خود را به آن Sql Server ارسال کنید و Sql Server خودش بقیه کارها را بروی دیتابیس موجود در سرور انجام دهد
ولی روش استفاده کردن از وب سرویس بهتر و منطقی تر است

amir4015
دوشنبه 28 اردیبهشت 1394, 17:57 عصر
دوست عزیز من سعی کردم به sqlserver وصل بشم اما به sqldataadapter ارور میگیره

dalmif
دوشنبه 28 اردیبهشت 1394, 20:20 عصر
سلام دوست عزیز
منظورتون رو از "
بانک sqlite تحت اینترنت بکنم" متوجه نمیشم
؟
اگه میشه یه خورده سوالتون رو باز کنید.
یا علی مدد

tux-world
دوشنبه 28 اردیبهشت 1394, 20:24 عصر
این بحث ها همشون مربوط به وب سرویس هستش و فقط صورت مسئله فرق کرده همین. لطفا سرچ کنید و تاپیک رو ادامه ندید