ورود

View Full Version : عیب و ایرادهای این سایت رو بگید

white tower
دوشنبه 28 اردیبهشت 1394, 08:02 صبح
هر عیب و ایرادی یا پیشنهاد و نظری در مورد این سایت دارید بگید.تمام صفحه ها رو بررسی کنید لطفا.
قسمت آب و هوا در صفحه اول از روی ip مکان کاربر رور تشخیص میده.دوستانی که از شهرهای غیر از تهران هستن اگر مکان رو درست تشخیص نداده بود لطفا بگید
در ضمن سایت به ie پایین تر از 10 سرویس نمیده.

http://www.hesabchi.com

ravand
دوشنبه 28 اردیبهشت 1394, 18:22 عصر
بزرگترین اشتباه اینه که قالب شما ریسپانسیو نیست. الان مدتی هست که همه دارن ریسپانسیو میزنن اونم به خاطر سئو.یادگیری بوت استرپ فقط یه هفته وقت میبره.

دانیال دزفولی
دوشنبه 28 اردیبهشت 1394, 18:28 عصر
طراحی سایت (http://eagle-design.ir/) ایگل دیزاین (http://eagle-design.ir/)

masoud_pnu
دوشنبه 28 اردیبهشت 1394, 18:35 عصر
برای بنده تشخیص نداد.آب و هوا روی تهرانه.

mostafae
دوشنبه 28 اردیبهشت 1394, 18:37 عصر
سایت رو مانیتور من اسکرول عرض میخوره ....

white tower
دوشنبه 28 اردیبهشت 1394, 19:16 عصر
بزرگترین اشتباه اینه که قالب شما ریسپانسیو نیست. الان مدتی هست که همه دارن ریسپانسیو میزنن اونم به خاطر سئو.یادگیری بوت استرپ فقط یه هفته وقت میبره.
در صورتیکه با موبایل یا تبلت سایت رو بازدید کنید یه نسخه مخصوص موبایل نشون داده میشه که البته اون کاملا ریسپانسیو هست.

white tower
دوشنبه 28 اردیبهشت 1394, 19:17 عصر
به نظر من شلوغه و کاربر توی سایت گم میشه

نظرتون یه کمی سخت گیرانه است.این سایت هنوز چیزی نداره که دوست عزیز.

white tower
دوشنبه 28 اردیبهشت 1394, 19:21 عصر
برای بنده تشخیص نداد.آب و هوا روی تهرانه.

ممنون بابت بررسی تون.سعی می کنم که حتما مشکل رو برطرف کنم.شما از کرمانشاه هستی دیگه؟
متشکر

white tower
دوشنبه 28 اردیبهشت 1394, 19:30 عصر
سایت رو مانیتور من اسکرول عرض میخوره ....

بله.کاملا درسته.عرض صفحه رو 1250 پیکسل گذاشتم.مساله مهمیه که از ابتدا رعایت نکردم و تغییر دادنش هم واقعا کار پر دردسریه. کوچیک بخوام بکنم لازمه اندازه بیشتر اجزا صفحه تغییر کنه و خیلی دردسر داره.

پیام حیاتی
دوشنبه 28 اردیبهشت 1394, 20:53 عصر
سلام
طراحی استاندارد نیست ، یکی از اصول اولیه تعیین اندازه های مناسب می باشد!
از اول درست کنید!

white tower
دوشنبه 28 اردیبهشت 1394, 21:41 عصر
سلام
طراحی استاندارد نیست ، یکی از اصول اولیه تعیین اندازه های مناسب می باشد!
از اول درست کنید!
کدوم قسمت اندازه نامناسب داره؟ اگر عرض قالب رو می گید که اونم با همه دردسرهاش نهایتا 2 روز کار داره تا تمام سایت درست بشه.یه سایز پایین تر ریسپانسیو می کنی میره:لبخندساده:
از اول طراحی کردن نداره قربان.
اگر جای دیگه ای هست که استاندارد نیست مشخصا بگید .خیلی ممنون.

ظاهرا اندازه نامناسب عرض قالب خیلی مشکل بزرگیه.بسیار ممنون از دوستان.حتما درستش می کنم و خیلی ممنون بابت نظرات.

بازم منتظر انتقادها هستم.

hsgpro
دوشنبه 28 اردیبهشت 1394, 22:17 عصر
سلام
قشنگه اما بزرگترین عیبش همون عرض زیادش است که خودتون گفتید.
بعدشم یکم تو هم تو هم المان ها چیده شده به نظرم یکم فضای خالی هم داشت بهتر میشد.

chikar
سه شنبه 29 اردیبهشت 1394, 15:50 عصر
جالبه جنبه انتقاد دارید مثل که :
ایرادات :
1-فونت خیلی بزرگ و نوع فونت غیر متعارف (و زشت، شاید از بس بزرگه:لبخند:)
2- استفاده از رنگ ها، به طور ضعیف
3- شلوغی صفحه
4-چیدمان نامناسب
وکل سایت رو اگر یه عکس تصور کرد، مثل این هست که زوم بر روی 200% هست!
موفق باشی:چشمک:

white tower
سه شنبه 29 اردیبهشت 1394, 17:18 عصر
جالبه جنبه انتقاد دارید مثل که :
ایرادات :
1-فونت خیلی بزرگ و نوع فونت غیر متعارف (و زشت، شاید از بس بزرگه:لبخند:)
2- استفاده از رنگ ها، به طور ضعیف
3- شلوغی صفحه
4-چیدمان نامناسب
وکل سایت رو اگر یه عکس تصور کرد، مثل این هست که زوم بر روی 200% هست!
موفق باشی:چشمک:

چرا انتقاد پذیر نباشم قربان.سوال کردم که نظرات رو بدونم واسه همین دیگه.
1-اندازه فونت مناسبه ولی چون اندازه قالب تو رزولوشن های کم متناسب نیست مسلما فونت بزرگ دیده میشه.اگر با زوم مرورگر صفحه رو متناسب کنید می بینید که اندازه فونت ها کاملا خوبه.نوع فونت البته غیر معمول و متفاوت با سایتهای دیگه ست دلیل انتخاب فونت این بوده که شاید خوانایی یه کم خوب نباشه که البته اونهم بخاطر اینه که چشم شما عادت نداره ولی در عوض فونت زیباییه .به چه دلیل؟ چون تو تمام حروف سعی شده همه در یه ارتفاع از نظر اندازه باشن.منظورم اینه که تقریبا مثل حروف انگلیسی که اکثرا بین دو تا خط هستن اون شکلیه.
2-اگر منظورتون این بوده که از رنگ ها کم استفاده کردم پس yahoo و msn رو ببین.اگوی رنگ من تقریبا خیلی نزدیک به اونهاست البته بیشتر دومی.msn که اصلا قالبش رنگ نداره.یه نظر هم به google+ بنداز.ببینم چند تا رنگ توش پیدا می کنی :چشمک:
3-در مورد شلوغی هم باز به یاهو مراجعه کنید یا یکی از پرتال های بزرگ فارسی رو ببنید.مثلا بیتوته رو ببنید یا آکا ایران.حداقلش اینه که من یه جایگاه تبلیغاتی تو تمام قالب گذاشتم.
4-چیدمان نامناسب هم تقریبا از یاهو الگو برداری شده.می بخشید دیگه.
5-در مورد اندازه بزرگ قالب کاملا موافقم.واقعا اشتباه بود این اندازه که اونهم به مرور زمان درست میشه عزیز.الان موبایل وقتی 2500 پیکسل رزولوشن داره پس من خیلی کار عجیبی نکردم.در آینده 1024 خیلی کوچیک میشه و 1250 میشه استانداردش.:چشمک:

Mandana Ms
چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394, 00:37 صبح
سلام
سایتتون رو دیدم از نظر طراحی خیلی چشم گیر نیست ولی این نظر منه چون سایت های با طراحی بالا رو همیشه میبینم اما سایت شما هم بد نیست چون واقعا یک طراحی ایرانی هستش یعنی اکثر سایت ها با همین مضمون ها همچین طراحی دارن (حالا بازم به صاحب وب سایت مربوطه).
بهتره دو تا فونت رو انتخاب کنید و ازشون درست استفاده کنید مثلا فونت فوتر بهتره با هدر یکی باشه نکه با هم فرق کنن.
رنگ بیشتر استفاده کنید منظورم رنگی رنگی کردن زیاد نیست چون استفاده از رنگ در جلب کاربر تاثیر داره .
سایز فونت ها مخصوصا در منو زیاد جالب نیست همچنین در آرتیکل های شما پدینگ و مارجین درست رعایت نشده یعنی اندازه کشیدگی مطلب تا عرض عکس رو میگم یا اینکه مطلب بالاتر از عکس آغاز شده.(بازم اینکار بستگی به گرافیست شما داره که اینکارو زده باشه ولی معمولا اینکه تیتر بالاتر از عکس کنارش زده بشه درست نیست).
من در ادامه خبرهاتون (آرتیکل های کوچیک) لینک "ادامه" رو ندیدم برای همچین خبرها یا مطالبی اگر ادامه دارند باید لینک ادامه مطلب بگذارین (باید انواع کاربر هارو در نظر بگیرید اینکه بگید همه میدونن دیگه ،تفکر غلطیه)
موفق باشید.

دانیال دزفولی
چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394, 09:55 صبح
سلام
سایتتون رو دیدم از نظر طراحی خیلی چشم گیر نیست ولی این نظر منه چون سایت های با طراحی بالا رو همیشه میبینم اما سایت شما هم بد نیست چون واقعا یک طراحی ایرانی هستش یعنی اکثر سایت ها با همین مضمون ها همچین طراحی دارن (حالا بازم به صاحب وب سایت مربوطه).
بهتره دو تا فونت رو انتخاب کنید و ازشون درست استفاده کنید مثلا فونت فوتر بهتره با هدر یکی باشه نکه با هم فرق کنن.
رنگ بیشتر استفاده کنید منظورم رنگی رنگی کردن زیاد نیست چون استفاده از رنگ در جلب کاربر تاثیر داره .
سایز فونت ها مخصوصا در منو زیاد جالب نیست همچنین در آرتیکل های شما پدینگ و مارجین درست رعایت نشده یعنی اندازه کشیدگی مطلب تا عرض عکس رو میگم یا اینکه مطلب بالاتر از عکس آغاز شده.(بازم اینکار بستگی به گرافیست شما داره که اینکارو زده باشه ولی معمولا اینکه تیتر بالاتر از عکس کنارش زده بشه درست نیست).
من در ادامه خبرهاتون (آرتیکل های کوچیک) لینک "ادامه" رو ندیدم برای همچین خبرها یا مطالبی اگر ادامه دارند باید لینک ادامه مطلب بگذارین (باید انواع کاربر هارو در نظر بگیرید اینکه بگید همه میدونن دیگه ،تفکر غلطیه)
موفق باشید.

اگه بخوایم اینطوری فکر کنیم هیچ وقت پیشرفت نمیکنیم

SlowCode
چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394, 19:33 عصر
کدوم قسمت اندازه نامناسب داره؟ اگر عرض قالب رو می گید که اونم با همه دردسرهاش نهایتا 2 روز کار داره تا تمام سایت درست بشه.یه سایز پایین تر ریسپانسیو می کنی میره:لبخندساده:
از اول طراحی کردن نداره قربان.
اگر جای دیگه ای هست که استاندارد نیست مشخصا بگید .خیلی ممنون.

ظاهرا اندازه نامناسب عرض قالب خیلی مشکل بزرگیه.بسیار ممنون از دوستان.حتما درستش می کنم و خیلی ممنون بابت نظرات.

بازم منتظر انتقادها هستم.

تعدادی از ایرادات رو دوستان گفتن.
مهم ترین دلیلی که باعث میشه به قالبتون به نظر غیراستاندارد بیاد اینه که خودتون میگین واسه عوض کردن سایز صفحه نهایتا 2 روز وقت لازمه!
اگر قالبتون استاندارد باشه باید فقط با عوض کردن یک عدد کارش تموم بشه.
یکی از مشکلات دیگه اینه که نامگذاری های کلاس های عناصرتون مفهومی نیستن! اگر فرد دیگه ای بخواد قالب شما رو توسعه بده حوصله اش سر میره! خود شما هم بعد یه مدت اگه بخوایین قالب رو تغییر بدین با مشکل مواجه میشین.
مشکلات دیگری هم داشتین که دوستان اشاره کردن، مثلا: رنگ بندی نامناسب، فونت نامناسب، چیدمان نامناسب، منوی ناکارآمد

white tower
پنج شنبه 31 اردیبهشت 1394, 00:05 صبح
تعدادی از ایرادات رو دوستان گفتن.
مهم ترین دلیلی که باعث میشه به قالبتون به نظر غیراستاندارد بیاد اینه که خودتون میگین واسه عوض کردن سایز صفحه نهایتا 2 روز وقت لازمه!
اگر قالبتون استاندارد باشه باید فقط با عوض کردن یک عدد کارش تموم بشه.
یکی از مشکلات دیگه اینه که نامگذاری های کلاس های عناصرتون مفهومی نیستن! اگر فرد دیگه ای بخواد قالب شما رو توسعه بده حوصله اش سر میره! خود شما هم بعد یه مدت اگه بخوایین قالب رو تغییر بدین با مشکل مواجه میشین.
مشکلات دیگری هم داشتین که دوستان اشاره کردن، مثلا: رنگ بندی نامناسب، فونت نامناسب، چیدمان نامناسب، منوی ناکارآمد
شما یه قالب به من نشون بده که با عوض کردن یه عدد بشه سایزش رو تغییر داد.حرف حساب شده بزنید.
در مورد نامگذاری های المان ها دیگه واقعا ایراد مسخره ای گرفتید. . yucs-logo-ani و y-logo-new ml-xs ti به ترتیب آی دی و کلاسیه که یاهو به لوگوی سایتش داده.شما تک تک اینا رو برای ما تفسیر کن تا یاد بگیریم.اینم gsfi کلاس فیلد input textی که روزی هزار بار توش سرچ می کنی.گوگل رو می گم. خیلی ریز بین هستید ظاهرا :قهقهه:
در مورد رنگ دوستان تو پست های قبلی اشاره کردن.
منو رو کاملا موافقم.البته قسمتهای دیگه ای از سایت هستن که در حال پیاده سازی هستن و به منو اضافه میشن .تا آماده شدن قسمتهای دیگه باید به همین شکل بمونه.
فقط از 2 تا فونت استفاده کردم که یکی ش yekan هست و یکی farnaz که دومی غیر متداول هست.بنا به سلیقه شخصی گذاشتم.این مورد رو هم دوستان تو پست های قبلی اشاره کرده بودن
در مورد چیدمان نامناسب هم حتما سایتهای yahoo و msn رو ببینید.نمی خوام بگم کارم بی نقصه ولی ترکیبی از دوتاش رو می تونید ببینید.من بیشتر به اونها نگاه کردم و البته قسمتهایی رو هم به ابتکار خودم کار کردم. در این مورد هم تو پست های قبلی اشاره شده بود.
شما در کل حرف تازه ای برای گفتن نداشتید.تشکر هم شده ازتون.:اشتباه:

SlowCode
پنج شنبه 31 اردیبهشت 1394, 00:23 صبح
شما یه قالب به من نشون بده که با عوض کردن یه عدد بشه سایزش رو تغییر داد.حرف حساب شده بزنید.
در ساده ترین حالت، شما اگر از فریم ورکی مثل بوت استرپ استفاده کنی به عنصر والد مثلا کلاس col-md-11 رو دادی حالا اگه بخوای یکم عرضش رو کم کنی مینویسی col-md-10

در مورد نامگذاری های المان ها دیگه واقعا ایراد مسخره ای گرفتید. . yucs-logo-ani و y-logo-new ml-xs ti به ترتیب آی دی و کلاسیه که یاهو به لوگوی سایتش داده.شما تک تک اینا رو برای ما تفسیر کن تا یاد بگیریم.اینم gsfi کلاس فیلد input textی که روزی هزار بار توش سرچ می کنی.گوگل رو می گم. خیلی ریز بین هستید ظاهرا :قهقهه:
بله من هم نحوه کلاس گذاری گوگل رو دیدم! ولی کار اینها برای طراحان قالب حجت نیست! منبع من استانداردهای سایت هایی مثل themeforest، استانداردهای طراحی قالب وردپرس و ... هست. اگر شما منابع اینها رو مطالعه کرده باشین متوجه حرف بنده میشین.
استدلال شما درست نیست! من اگر بخوام مثل استدلال شما دلیل بیارم، میپرسم: گوگل مگه ابداع کننده سئو نیست؟ چرا امتیاز سئوش اینقدره؟ چرا alt نداره؟ چرا heading نداره؟
ولی این درست نیست! من میگم شما یکسال دیگه اگه به این قالب نگاه کنین نمیفهمین چی نوشتین! اگر قبول دارین پس یعنی کارتون استاندارد و اصولی نیست!

دوستان گفتن انتقاد پذیر هستین. ولی ظاهرا به ما که رسید انتقادپذیر دانتون خراب شد:لبخند:
موفق باشین

white tower
پنج شنبه 31 اردیبهشت 1394, 00:30 صبح
سلام
موفق باشید.

در مورد طرح قالب صفحه اول بیشتر از روی یاهو و msn پیاده کردم.یعنی از روی اونا الگو گرفتم.اگر خوب در نیومده لطفا بگید که کدوم قسمت ها نامناسب هستن.رنگ رو هم تقریبا همون ترکیب رنگ یاهو رو استفاده کردم.
در مورد تراز نبودن تیتر و لبه عکس کاملا درسته.اصلا به اون توجه نکرده بودم.همچنین به یکی نبودن فونت هدر و فوتر.تو قالب قبلی سایت این نکته رو رعایت کرده بودم ولی از وقتی قالب عوض کردم اصلا متوجه این موضوع نبودم.
در مورد سایز فونت منو . نمی دونم منظورتون چیه؟ کوچیکن یا بزرگ؟
در مورد لینک ادامه مطلب یه کمی سختگیرانه گفتید.تلف کردن فضاست.تو قسمت های کوچیک خبر تو صفحه اول از ادامه مطلب استفاده نکردم.باز هم ارجاع می دم به یاهو و msn.شاید گذاشتن شرح مختصری از مطلب یه کم دست نادرست باشه.سلیقه ایه.msn فقط تیتر خبرهاش رو زده و شرح مختصر و لینک ادامه مطلب رو هیج کدوم رو نذاشته.یاهو شرح مختصر رو داره ولی اون هم لینک ادامه مطلب نذاشته
ممنون بابت نکاتی که اشاره کردید

2undercover
پنج شنبه 31 اردیبهشت 1394, 10:45 صبح
در مورد رنگ دوستان تو پست های قبلی اشاره کردن.
منو رو کاملا موافقم.البته قسمتهای دیگه ای از سایت هستن که در حال پیاده سازی هستن و به منو اضافه میشن .تا آماده شدن قسمتهای دیگه باید به همین شکل بمونه.
فقط از 2 تا فونت استفاده کردم که یکی ش yekan هست و یکی farnaz که دومی غیر متداول هست.بنا به سلیقه شخصی گذاشتم.این مورد رو هم دوستان تو پست های قبلی اشاره کرده بودن
در مورد چیدمان نامناسب هم حتما سایتهای yahoo و msn رو ببینید.نمی خوام بگم کارم بی نقصه ولی ترکیبی از دوتاش رو می تونید ببینید.من بیشتر به اونها نگاه کردم و البته قسمتهایی رو هم به ابتکار خودم کار کردم. در این مورد هم تو پست های قبلی اشاره شده بود.

این که می بینید کلاس ها و آی دی های گوگل و یاهو خیلی نامفهوم هستند این ها نتیجه نهایی کد های نوشته شده هستند و برای کم حجم شدن اون هارو Compress کردن تا این بدست اومده. اگر گوگل می خواست همونطور که کد های اصلی هستند و از کلاس ها و آی دی با معنی استفاده شده سایت رو به کاربران نمایش بده، حجم صفحه بالا می رفت و سرعت بارگذاریش پایین میومد.

2undercover
پنج شنبه 31 اردیبهشت 1394, 10:51 صبح
در مورد این که گفتید از یاهو و ام اس ان استفاده کردید، خوب به نظر من جفت اون سایت ها بد طراحی شدند! اون هارو هم که باز کردم، فقط یک نگاه کلی کافی بود تا ببندمشون!

اینجا رو هم می تونید نگاه کنید: http://www.sitepoint.com/5-ridiculously-common-misconceptions-about-ux/#misconception-#-2-–-fancy-elements-compliment-ux