View Full Version : ویرایش تصویر مطلب
imdeveloper
دوشنبه 28 اردیبهشت 1394, 23:54 عصر
سلام
من میخوام وقتی مطلبی رو مدیر خواست ویرایش کنه از دیتابیس اسم تصویر رو بگیره و توی فایل آپلود نشون بده
چطوری میتونم همچین کاری رو بکنم؟
آدرس تصاویر در دیتابیس به صورت زیر هست : upload/images/picture1.jpg
imdeveloper
جمعه 01 خرداد 1394, 18:09 عصر
upppppppppp
maryammashkani
جمعه 01 خرداد 1394, 20:35 عصر
از سمت راست رشته رو تا رسیدن به / جدا کن
imdeveloper
جمعه 01 خرداد 1394, 21:11 عصر
چجوری؟؟؟ :(
malloc
جمعه 01 خرداد 1394, 22:57 عصر
داداش جان خوب آدرسو که از دیتابیس میاری .... آدرس لوال هاستت رو هم بزار اولش و به خاصیت کنترل image بده تمام
کلا کاری نداره من نمیدونم مشکلتون واقعا انقد سادس یا پیچیدس و من درست متوجه نشدم....
اون جدا کردن / رو بیخیال نیازی نیست ..... شما مثل دستور فرضی زیر عمل کن
Image1.ImageUrl = "http://localhost:1275/upload/images/picture1.jpg";
من خودم توی سایتهام همیشه اون ابتدای آدرس رو که میشه http://localhost:1275/ رو توی وبکانفیک مینویسم که کلا یجا باشه ... چون خیلی جاها نیازه
هرچند این رو هم دیگه قطعا میدونید که http://localhost:1275/ برای شما یه عدد دیگه ای هست که موقع اجرا باید بدست بیاریدش
موفق باشید
imdeveloper
جمعه 01 خرداد 1394, 23:48 عصر
نه من میخوام توی فایل آپلود بیاره که کاربر بتونه عکس رو عوض کنه
فرض کنید میخواین پستی رو که قبلا توی سایت گذاشتین رو ویرایش کنید اگر توی فایل آپلود عکسی که قبلا گذاشتین رو لود نکنه وقتی شما عکس جدیدی برای پست انتخاب نکنید فایل آپلود خالی میمونه و این مشکل هست
LostOfMind
شنبه 02 خرداد 1394, 08:36 صبح
سلام دوست عزیز
یکار دیگه هم میتونی انجام بدی
فیلد Image پایگاه داده رو داخل یه متغیر بریز مثلا:
OldImage = dr["ImageUrl"].ToString();
حالا موقع ویرایش مطلب چک کن ببین FileUpload فایلی برای آپلود داره یا نه.اگه داشت عکس قبلی رو حذف کن و عکس جدید رو آپلود کن مثلا:
if (FileUpload1.HasFile)
{
string path = @"~/Image/";
//Get Web Path
path = HttpContext.Current.Server.MapPath(path);
if (File.Exists(path + OldImage))
File.Delete(path + OldImage);
//Get FileName
ImageUrl = System.IO.Path.GetFileName(FileUpload1.PostedFile. FileName);
//check file Exist and if(true) generate new name
if (System.IO.File.Exists(path + "\\" + ImageUrl))
{
Random rand = new Random();
ImageUrl = rand.Next() + ImageUrl;
}
FileUpload1.SaveAs(path + ImageUrl);
da.SelectCommand.Parameters.AddWithValue("@ImageUrl", ImageUrl);
}
else
da.SelectCommand.Parameters.AddWithValue("@ImageUrl", OldImage);
من کلی گفتم ،شما میتونید با توجه به کد خودتون تغییرات رو اعمال کنید
malloc
شنبه 02 خرداد 1394, 09:27 صبح
داداش من یعنی چی فایل آپلود خالی بمونه مشکله ؟؟؟ خوب شما قطعا چک میکنی که فایل آپلود خالی هست یا نه اگه خالی بود شما هم یه متن خالی به اسکیوال پاس میدی و تو دیتابیس چک میکنی اگه پامتر عکس خالی بود مقدار قبلی رو ثبت کنه تمام
imdeveloper
دوشنبه 04 خرداد 1394, 22:36 عصر
سلام
شرمنده من هنوز موفق نشدم اوکی کنم
یکبار دیگه کامل توضیح میدم :
من یک fileupload توی صفحه ی ثبت نام دارم که کاربر موقع ثبت نام باید یک عکس برای پروفایلش انتخاب کنه
بعد اینکه ثبت نام کرد و لاگین کرد میتونه اطلاعاتش رو ویرایش کنه
بعد توی صفحه ی ویرایش اطلاعات دوباره یک fileupload قرار دادم
حالا میخوام مقدار پیش فرض این fileupload وقتی کاربر میره توی صفحه ی ویرایش اطلاعاتش همون عکسی باشه که فعلا به عنوان عکس پروفایلش هست
الان وقتی میرم توی صفحه ویرایش fileupload به شکل زیر هست :
131648
بعد من کاری که میخوام بکنم اینه که به جای no file selected اسم عکسی که الان روی پروفایلش هست رو بیاره که مثلا اگر کاربر اومد توی صفحه ی ویرایش اطلاعات و اطلاعات دیگه اش رو ویرایش کرد و عکسش رو ویرایش نکرد عکسش از بین نره
لطفا کمک کنید
امیدوارم خوب تونسته باشیم توضیح بدم
پیشاپیش ممنون :متفکر::بوس:
malloc
سه شنبه 05 خرداد 1394, 08:38 صبح
سلام
شرمنده من هنوز موفق نشدم اوکی کنم
یکبار دیگه کامل توضیح میدم :
من یک fileupload توی صفحه ی ثبت نام دارم که کاربر موقع ثبت نام باید یک عکس برای پروفایلش انتخاب کنه
بعد اینکه ثبت نام کرد و لاگین کرد میتونه اطلاعاتش رو ویرایش کنه
بعد توی صفحه ی ویرایش اطلاعات دوباره یک fileupload قرار دادم
حالا میخوام مقدار پیش فرض این fileupload وقتی کاربر میره توی صفحه ی ویرایش اطلاعاتش همون عکسی باشه که فعلا به عنوان عکس پروفایلش هست
الان وقتی میرم توی صفحه ویرایش fileupload به شکل زیر هست :
131648
بعد من کاری که میخوام بکنم اینه که به جای no file selected اسم عکسی که الان روی پروفایلش هست رو بیاره که مثلا اگر کاربر اومد توی صفحه ی ویرایش اطلاعات و اطلاعات دیگه اش رو ویرایش کرد و عکسش رو ویرایش نکرد عکسش از بین نره
لطفا کمک کنید
امیدوارم خوب تونسته باشیم توضیح بدم
پیشاپیش ممنون :متفکر::بوس:
آخه رفیق مثلا واسه چی میخوای فایل آپلود رو پر کنی ؟؟؟ روالی که من دارم واسه ویرایش تو اینجور موارد اینه .... کاربر ثبت نام میکنه و یه عکس واسه خودش انتخاب میکنه .... ضمنا میتونه عکسی هم انتخاب نکنه و تو دیتابیس خالی ذخیره بشه .... حالا وقتی اومد تو صفحه ویرایش پروفایل من فیلد عکس رو میخونم اگه عکس داشت که اون عکس رو توی یه ابزار Image که زیر فایل آپلود هست میزارم ... اگه هم عکس نداشت یه عکس پیش فرض تو همون ابزار image میزارم .... بعد وقتی رو دکمه ویرایش کلیک کرد چک میکنم اگه فایل آپلود مقدار داشت که عکس جدید رو توی دیتابیس ذخیره میکنم ... والا همون مقدار قبلی رو توی دیتابیس ذخیره میکنم ... که حالا اون مقدار قبلی میتونه خالی باشه یا آدرس یه عکس باشه .... تمام
imdeveloper
سه شنبه 05 خرداد 1394, 12:05 عصر
خب میشه کدش رو بدین
من دقیق متوجه نشدم :(
imdeveloper
سه شنبه 05 خرداد 1394, 20:31 عصر
سلام
من اومدم کد زیر رو نوشتم برای همین کاری که شما گفتین اما مشکلی که هست اینه که اگر عکسی رو کاربر انتخاب نکنه همون عکس قبلی قرار میگیره اما اگر عکس جدیدی انتخاب کنه عکس جدید ذخیره میشه :
int id = int.Parse(Request["id"].ToString());
string imageurl;
tblpro.IdProduct = id;
DataTable dt = tblpro.SelectById();
imageurl = dt.Rows[0]["Pic"].ToString();
if (img_product.HasFile)
{
string picpath = Path.GetFileName(img_product.FileName);
img_product.SaveAs(Server.MapPath("upload/images/") + picpath);
tblpro.Pic = "upload/images/" + picpath;
}
else
{
tblpro.Pic = imageurl;
}
مشکل از چیه؟؟
malloc
چهارشنبه 06 خرداد 1394, 08:35 صبح
اما مشکلی که هست اینه که اگر عکسی رو کاربر انتخاب نکنه همون عکس قبلی قرار میگیره اما اگر عکس جدیدی انتخاب کنه عکس جدید ذخیره میشه
خدایی الان اینی که نوشتی مشکله ؟؟؟ خوب باید هم اینجوری باشه . اگه کاربر عکس جدید انتخاب کرد عکس جدید ذخیره میشه والا عکس قبلی میمونه مشکلی نیست که
imdeveloper
چهارشنبه 06 خرداد 1394, 11:05 صبح
ببخشید منظورم این بود :
اما مشکلی که هست اینه که اگر عکسی رو کاربر انتخاب نکنه همون عکس قبلی قرار میگیره اما اگر عکس جدیدی انتخاب کنه عکس جدید ذخیره نمیشه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.