ورود

View Full Version : خطا در src پروژه در ابتدای کار

bety ahmadpour
سه شنبه 29 اردیبهشت 1394, 13:58 عصر
سلام من همین امروز محیط برنامه نویسی اندروید خودم را درست کردم (توی Eclipse کد می زنم) الان پروژه ای که ساختم دقیقا همون لحظه ای که می سازمش توی src خطا می دهد مشکلش از چیه؟:متفکر:
این هم خطاهاشه:
Description Resource Path Location Type
ActionBarActivity cannot be resolved to a type MainActivity.java /second/src/com/example/second line 8 Java Problem
The import android.support cannot be resolved MainActivity.java /second/src/com/example/second line 3 Java Problem
ActionBarActivity cannot be resolved to a type MainActivity.java /second/src/com/example/second line 12 Java Problem
The method onCreate(Bundle) of type MainActivity must override or implement a supertype method MainActivity.java /second/src/com/example/second line 11 Java Problem
R cannot be resolved to a variable MainActivity.java /second/src/com/example/second line 29 Java Problem
The method onOptionsItemSelected(MenuItem) of type MainActivity must override or implement a supertype method MainActivity.java /second/src/com/example/second line 24 Java Problem
ActionBarActivity cannot be resolved to a type MainActivity.java /second/src/com/example/second line 32 Java Problem
The method onCreateOptionsMenu(Menu) of type MainActivity must override or implement a supertype method MainActivity.java /second/src/com/example/second line 17 Java Problem
R cannot be resolved to a variable MainActivity.java /second/src/com/example/second line 13 Java Problem
R cannot be resolved to a variable MainActivity.java /second/src/com/example/second line 19 Java Problem
The method getMenuInflater() is undefined for the type MainActivity MainActivity.java /second/src/com/example/second line 19 Java Problem

من هنوز هیچ کدی توش نزدم در ضمن یه library هم دانلود کردم گذاشتم توی پوشه ی extras\android
ممنون می شوم یکی کمک کنه

JYasProgramer
سه شنبه 29 اردیبهشت 1394, 15:41 عصر
شما ActionBarActivity به احتمال زیاد اکستند کردی باید Activity رو اکستند کنی در برنامت و کتابخانه مربوطه رو به پروژت اضافه کنی

bety ahmadpour
چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394, 08:22 صبح
شما ActionBarActivity به احتمال زیاد اکستند کردی باید Activity رو اکستند کنی در برنامت و کتابخانه مربوطه رو به پروژت اضافه کنی

خب یه سوال اسم کتابخونه اش چیه و چطوری extend می شه ؟؟ و ایا برای اضافه کردن کتابخونه باید توی کد کتابخونه رو import کنم؟:متفکر:
آخه من اصلا اندروید کار نکردم جاوا هم از یادم رفته !!!:خجالت:

JYasProgramer
چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394, 08:47 صبح
131438
در بیضی قرمز رنگ مشخص شده

bety ahmadpour
چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394, 09:22 صبح
ممنون که جواب سوالم رو می دی ببین: کلاس MainActivity توی برنامه ی من خودش از ActionBarActivity اکستند شده و یه مسئله ای که هست؛ توی import کردن کتابخونه اش در ابتدای کار، نوشته
import android.support.v7.app.ActionBarActivity;
و دقیقا android.support رو نشناخته و خطا گرفته ، من توی فولدر SDK یه فولدر extras درست کردم و توش هم یه فولدر android ساختم و توی اون ، فولدر support رو که از اینترنت گرفته بودم گذاشتم و SDK manager اون رو می شناسه ولی توی کد خطا می دهد؟!!!!
الان با این حساب مشکل از کدی هست که من هیچی از خودم توش ننوشتم (خود اکلیپس ساخته )یا از کتابخونه ؟؟
در ضمن می شود یه کلاس رو از دو چیز اکستند کرد؟ یعنی من می تونم قبل از اکستند کردن MainActivity از ActionBarActivity اون رو از Activity اکستند کنم چون سعی کردم ولی خطا داد.

ببخشید که سرتون رو درد اوردم ممنون می شم کمکم کنید:افسرده:

JYasProgramer
چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394, 10:12 صبح
خب ببین شما نباید در SDK فولدر اینکارو انجام بدی
کتابخانه support رو به عنوان یه لایبرری در فولدر workspace بساز و اونو به پروژت به عنوان لابرری اضافه کن
البته راه بهترش اینه که شما کتابخانه support رو از طریق SDK Manager آپدیت کنی تا کلیه اعمال استاندارش رو به صورت اتوماتیک انجام بده

bety ahmadpour
چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394, 10:25 صبح
خب الان با این حساب من چطوری باید تبدیلش کنم به کتابخونه و بعد چطوری به عنوان کتابخونه باید به پروژه اضافه اش کنم؟؟؟ درضمن مشکل اساسی من اینه که چون ایران تحریمه من مجبور بودم تمام بخش های مورد نیاز SDK رو خودم دانلود کنم و بزارم سر جاش در نتیجه یه این طور مشکلی پیش میاد که SDK می شناسه ولی eclipse نه
توی تمام سایت ها هم تا این حد می نویسند که چطوری اضافه کنیم دیگه در مورد این طور مشکلاتی حرف نمی زنند.

ممنون که شما جواب می دهید.

JYasProgramer
چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394, 10:42 صبح
شما یه ایمیل بده تا من پروژه رو واست بفرستم

bety ahmadpour
چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394, 10:47 صبح
bety.ahmadpour@gmail.com

JYasProgramer
چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394, 11:01 صبح
حالا یه پروژه با همون نامی که روی فولدری که فرستادم بساز و res و libs و AndroidManifest.xml رو حذف کن سپس
از فولدر فرستاده شده فولدر ها و فایل های همنام رو به پروژت اضافه کن
سپس به فولدر src برو و اونو خالی کن
در نهایت پروژتو Clean کن تا دوباره ساخته شه

bety ahmadpour
چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394, 11:02 صبح
سلام
ببین اون خطاها رفع شد خود به خود مثل اینکه اگه SDK بشناسه حله چون من دوباره یه پروژه جدید ساختم و دیگه اون مشکلات رو نداره ولی یه 3 تا error مربوط به یه مسئله ی واحد مونده اون هم اینه :
protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
super.onCreate(savedInstanceState);
setContentView(R.layout.activity_main);
}
روی R خطا می گیره و می گه R cannot be resolved to a variable
به نظرت این دیگه به خاطر چه کتابخونه ای هست؟
ممنون

JYasProgramer
چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394, 11:15 صبح
خب هنوز کار داره
الان کارایی که گفتمو انجام دادی؟
(منتا ساعت یک هستم و بعد از ظهر ساعت چهار باز در خدمتم)

bety ahmadpour
چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394, 11:42 صبح
ایمیلتون بهم نرسیده

JYasProgramer
چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394, 11:53 صبح
همین آدرس ایمیلی که گذاشتی رو کپی کردم دقت کن ببین املاش درسته؟

bety ahmadpour
چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394, 12:03 عصر
آره ادرس ایمیل رو درست دادم

JYasProgramer
چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394, 12:14 عصر
با جیمیل فرستادم

bety ahmadpour
چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394, 12:53 عصر
بابت همه چی ممنون
من یه پروژه ی جدید با همون اسم ساختم libs و res رو بهش اضافه کردم تک فولدر اصلی هم که توی src بود رو delete کردم بعد هم clean کردم ولی در نهایت خطاهای قبلی هم برگشت
دوباره سعی کردم خطاهای اولیه رو برد ولی خطاهای مربوط به R موند

JYasProgramer
چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394, 15:43 عصر
تک فولدر src رو دلیت نکن تنها محتوای داخلش رو دلیت کن در نهایت تصویر پروژه appcompat_v7 باید به این شکل باشه
131447
ادامه رو پس از انجام این کار توضیح می دم

bety ahmadpour
پنج شنبه 31 اردیبهشت 1394, 15:32 عصر
خب من این کارهایی رو که گفتی انجام دادم حالا چه کار کنم؟:متفکر:
ممنون

JYasProgramer
شنبه 02 خرداد 1394, 10:26 صبح
ابتدا همین appcompat_7 رو به عنوان library اعلان کنبد بدین صورت:Project>propertiec
و از پنل سمت چپ > Andriod از قسمت Library چک باکس is Library رو تیک بزنید
سپس clean و دوباره بسازش
131539
پروژه ی تست رو بساز و طبق تصویر بالا باس Add رو بزنی و appompat_7 رو بش اضافه کنی و واسه احتیاط Clean کارتمومه اگه اروری داد اسکرین شات بگیر بفرست

bety ahmadpour
سه شنبه 05 خرداد 1394, 08:30 صبح
سلام حاجی حالت خوبه خوش می گذره چه طوری با زحمتای ما ببین من اون کارهایی رو که گفتی انجام دادم ولی توی gen هیچی نمیاد به عبارت بهتر اصلا چیزی به اسم فایل R.java رو نمی سازه
در ضمن jdk هم یه مشکلی داره که shourt cut اش توی start خالی نشون می ده می نویسه empty با این که برای نصب Sdk خطا نمی ده و در نهایت این که من android studio را هم نصب کردم باز اون هم از لحظه ی شروع هر پروژه ای که روش می سازی خطاهای بنیادی می ده.
با این تفاسیر به نظرت مشکل از سیستم من است یا از sdk یا ADT یا ADT bundle یا jdk؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
what i must do????

JYasProgramer
سه شنبه 05 خرداد 1394, 09:58 صبح
آها راه نصبت اشتباه بوده یه لینک به پست نصب jdk ارسال کردم بخونش

bety ahmadpour
سه شنبه 05 خرداد 1394, 10:24 صبح
آها راه نصبت اشتباه بوده یه لینک به پست نصب jdk ارسال کردم بخونش

سلام حاجی خوبی بابا تو که لینک نصب رو نفرستادی؟
ممنون می شم بفرستی

bety ahmadpour
سه شنبه 05 خرداد 1394, 10:52 صبح
سلام واسه لینک دستت درد نکنه الان دیدمش
ولی دو تا سوال
اول اینکه اون توضیحی در مورد نصب نداده و دوم اینکه من راه نصب رو سرچ کردم دوباره نصب کردم این دفعه دایرکتوری ها رو تغییر ندادم بعد هم توی cmd چک کردم ورژن های منطقی ئی واسه ی javac و java می ده ولی باز هم توی استارت shortcut اش خالی هست:ناراحت:
الان سوال من اینه اگه من غلط نصب کردم پس چرا توی command prompt و توی نصب sdk و Adt bundle مشکلی ایجاد نمی کنه؟؟ و اگه درست نصب کردم چرا خالیه؟؟

JYasProgramer
سه شنبه 05 خرداد 1394, 11:04 صبح
به اون کار نگیر
من اصا اونا رو نصب نکردم
ادامه کارو برو و در همون سایتی که آدرسشو دادم کاملا توضیح داده من همون روالو رفتم کارم راه افتاد
یه سوال آیا sdk رو دانلود کردی؟

bety ahmadpour
سه شنبه 05 خرداد 1394, 11:40 صبح
به اون کار نگیر

یه سوال آیا sdk رو دانلود کردی؟
SDK رو تکه تکه از سایت Androidcode که یه سایت فارسی هست برداشتم و نصب کردم . بعد هم که جواب نداد برای android stoudio سعی کردم شکل نهایی SDK manager ام الان این طوریه
منم همین طوری رفتم که این سایتی که لینک دادی نوشته

JYasProgramer
سه شنبه 05 خرداد 1394, 11:52 صبح
SDK به درستی نصب شده حالا باید adt رو بررسی کنی اونم نصب و راه اندازی کن

bety ahmadpour
سه شنبه 05 خرداد 1394, 12:07 عصر
الان این عکسی که گذاشتم عکس Sdk manager مربوط به Android studio هست برای اون که خودش ADT داره چطوری چکش کنم؟؟

JYasProgramer
سه شنبه 05 خرداد 1394, 12:28 عصر
SDKی اونو واسه اکلیپس استفاده کن و از طریق اکلیپس کد بزن
دایرکتوری SDKتو می تونی از تصویری که فرستادی پیدا کنی

bety ahmadpour
سه شنبه 05 خرداد 1394, 13:55 عصر
SDKی اونو واسه اکلیپس استفاده کن و از طریق اکلیپس کد بزن

حاجی آدرس SDK رو واسه اش فرستادم ولی باز هم مشکل اش رفع نشد!!!!!!!!!!!!!:متفکر:
الان یه ADT دیگه دانلود می کنم نصب می کنم ببینم جواب می ده دوباره مزاحمت می شوم ببخشید

JYasProgramer
سه شنبه 05 خرداد 1394, 14:25 عصر
حاجی آدرس SDK رو واسه اش فرستادم ولی باز هم مشکل اش رفع نشد!!!!!!!!!!!!!:متفکر:

اینکه نمیشه شما sdk رو بفرستی بش
اول باید adt رو به اکلیپس افزود و بعد sdk رو
تووی همون لینک سایت کمالان توضیح داده

bety ahmadpour
سه شنبه 05 خرداد 1394, 14:29 عصر
خب من ادرس Sdk رو دادم ولی قبلش ADT23.0.4 به اکلیپس وصل بود یعنی ترتیبشون حفظ شده
البته الان گشتم یه ADT با ورژن 23.0.6 هم بهش اضافه کردم ولی مساله کماکان سر جاشه ...
ولی از نظر ترتیب هم اشکالی نداره یعنی کلا توی سایت های دیگه من دیدم که میگه اول JDK بعد SDK بعد eclipse بعد اتصال به ADT

JYasProgramer
سه شنبه 05 خرداد 1394, 14:48 عصر
131681
هات کی هایی که هایلایت شده رو در اکلیپست داری

bety ahmadpour
پنج شنبه 07 خرداد 1394, 08:47 صبح
آره این چندتا کلید اصلی رو دارم

JYasProgramer
پنج شنبه 07 خرداد 1394, 09:44 صبح
131731
روی این کلیک کن و ماشین مجازی تو بساز تمومه

bety ahmadpour
پنج شنبه 07 خرداد 1394, 10:43 صبح
ماشین مجازی رو هم ساختم نتونست برنامه رو اجرا کنه به خاطر همین خطاهاش وگرنه ماشین مجازی مشکلی نداره

JYasProgramer
پنج شنبه 07 خرداد 1394, 10:54 صبح
پس مشکل از آپ کامپت هست یه تصویر از پروژه آپ کامپت بگیر بفرست