PDA

View Full Version : سوال: مشکل در کامپایل و اجرای فایل Qml

ravaei
سه شنبه 29 اردیبهشت 1394, 20:53 عصر
من پروژه Quickapp ساختم و تو main.Qml یه برنامه کامل نوشتم یه فایل qml دیگه ساختم و حالا می خوام تو این فایل یه سری کد بنویسم و یه قسمت برنامه رو اینجا تکمیل کنم (صفحه لاگین) چون می خوام موقع کامپایل اون صفحه جدیده باز بشه تو main.cpp به جای اینکه main.qml رو load کنم Something.qml رو لود کردم ...

#include <QApplication>
#include <QQmlApplicationEngine>

int main(int argc, char *argv[])
{
QApplication app(argc, argv);

QQmlApplicationEngine engine;

engine.load(QUrl(QStringLiteral("qrc:/something.qml")));

return app.exec();
}

ولی مشکل اینجاست که وقتی رو حال دیباگ پروژه رو ران میکنم something.qml میاد ولی تو حالت ریلیز نه !!! :متفکر:

returnx
سه شنبه 29 اردیبهشت 1394, 22:46 عصر
آیا تو حالت Release پنجره main.qml نشان داده میشه یا کلا چیزی نمایش پیدا نمیکنه!؟
اگر پنجره main.qml نمایش پیدا میکنه ، از منوی Build گزینه ی Rebuild را انتخاب کنید تا یک بار فایل های قبلی پاک شن و دوباره پروژه build بشه در غیر اینصورت باید دنبال دلیل های دیگری بود...

ravaei
چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394, 03:21 صبح
آیا تو حالت Release پنجره main.qml نشان داده میشه یا کلا چیزی نمایش پیدا نمیکنه!؟
اگر پنجره main.qml نمایش پیدا میکنه ، از منوی Build گزینه ی Rebuild را انتخاب کنید تا یک بار فایل های قبلی پاک شن و دوباره پروژه build بشه در غیر اینصورت باید دنبال دلیل های دیگری بود...

ممنون نه کلا هیچی نمیاد ... پروگرس بار سبز میشه مینوسه build و اون پایین Applacation Output هم قرمز میشه و اینو مینویسه :

Starting C:\Qt\Android\Tools\QtCreator\bin\build-Qml_start-Desktop_Qt_5_3_0_MinGW_32bit-Release\release\Qml_start.exe...

chikar
پنج شنبه 31 اردیبهشت 1394, 11:58 صبح
تو فایل جدیدتون، از ApplicationWindow استفاده کنید، و بقیه دستورات باید در این بخش قرار بگیرند
import های داخل main هم اینجااضافه کنید
روی کل پروژت هم راست کلیک کن و run qmake رو امتحان کن!