PDA

View Full Version : طراحی پس زمینه برای همه سایز ها بدون به هم ریختگی

Aminch.pc
چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394, 11:21 صبح
سلام
میخواستم برای اپلیکیشنم تصویر زمینه قرار بدم که بصورت منظره است و نمی توان به روش 9 patch قسمتی از عکس رو تکرار کرد. از طرفی این اپلیکیشن قراره بر روی هر دیوایسی اجرا بشه.

باید تصاویر رو به چه اندازه ای طراحی کنم که تصویر در هر دیوایسی با هر سایزی درست نمایش داده بشه و بهم ریختگی (کشیده شدن - افت کیفیت) نداشته باشه؟

Aminch.pc
پنج شنبه 31 اردیبهشت 1394, 09:06 صبح
با عرض شرمندگی آپ

لطفاً اگه کسی میدونه راهنمایی کنه

tux-world
پنج شنبه 31 اردیبهشت 1394, 10:35 صبح
باید برای همه سایزها اینطوری عکس تهیه کنی. به نظرم به صرفه نیست اینکار نمیدونم منظور شما از این مورد چیه

Aminch.pc
پنج شنبه 31 اردیبهشت 1394, 16:19 عصر
هدف من اینه که می خوام یک اپلیکیشن طراحی کنم که بر روی همه دیوایس ها با هر سایزی درست نمایش داده بشه.

خب مجبوریم چهار تا فولدر با اسامی زیر داشته باشیم:

res/layout/sample_layout.xml // default layout
res/layout-small/sample_layout.xml // layout for small screen size
res/layout-large/sample_layout.xml // layout for large screen size
res/layout-xlarge/sample_layout.xml // layout for extra large screen size

حالا اینو در نظر بگیرید که پس زمینه اپلیکیشمون قراره یه تصویری مثل منظره باشه که نمی تونیم بخشی از اون رو با 9 Patch تکرار کنیم.

من می خوام بدونم که سایز تصویرم برای هر کدوم از فولدرهای mdpi-ldpi-hdpi-xhdpi چند در چند باشه که وقتی اپلیکیشن اجرا شد تصویر بک گراندمون دفرمه نشده باشه و کشیدگی عرضی یا ارتفاعی نداشته باشه.

اینم گفته باشم که من از این تصویر برای خاصیت background مربوط به LinearLayout اصلی Layout استفاده می کنم که همه صفحه رو در بر بگیره. اگه روشم اشتباهه لطفا روش صحیح استفاده و همچنین سایز تصاویرو توضیح بدین.

پیشاپیش ممنون

Aminch.pc
جمعه 01 خرداد 1394, 20:42 عصر
همچنان نیازمند یاری سبزتان هستیم

hamedg1366
جمعه 01 خرداد 1394, 21:28 عصر
دوست عزیز یه سرچ توی همین انجمن بزن

بخدا از بس لینک دادم خسته شدم

(خیلی زیاد پیدا میکنی)

Danial_abdi
شنبه 02 خرداد 1394, 06:46 صبح
سلام
میخواستم برای اپلیکیشنم تصویر زمینه قرار بدم که بصورت منظره است و نمی توان به روش 9 patch قسمتی از عکس رو تکرار کرد. از طرفی این اپلیکیشن قراره بر روی هر دیوایسی اجرا بشه.

باید تصاویر رو به چه اندازه ای طراحی کنم که تصویر در هر دیوایسی با هر سایزی درست نمایش داده بشه و بهم ریختگی (کشیده شدن - افت کیفیت) نداشته باشه؟

یک سایز مشخص که نباید بدی. چند تا سایز مختلف باید بدی. برای فولدرهای mdpi hdpi و .... این لینک زیر رو کامل بخون دستت میاد. من 10 دفعه خوندم.
http://www.developer-android.ir/guide/practices/screens_support.html