View Full Version : برنامه پولی و یا برنامه رایگان؟
اندرویدی
چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394, 11:27 صبح
سلام. راستش تو مارکت ها برنامه هایی هستند که یکسری پولی اند و یکسری دیگه رایگان. می خواستم بدونم کدومش بهتره؟ مثلا اگه قراره یک برنامه رو رایگان بدیک بیرون خب اون وقت به چه درد می خوره؟؟ من گوگل پلی رو نگاه می کردم خیلی از برنامه ها free بود و برنامه های کمی پولی بودند. می خوام نظرتون رو بدونم. ممنون.
majid_7
چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394, 20:37 عصر
سلام
به نظر بنده توی ایران همه میخوان پول در بیارن حتی از کتاب!!!
به همین خاطره که استفاده کننده به خاطر یه چیز ساده هم بعضی وقتا حاضره هزینه کنه که شایدم اصلا به دردش نخوره در آینده!
اما توی کشورهای دیگه به نظرم طرف با درایت و ... حاضر میشه واسه برنامه هزینه کنه و واسه برنامه های الکی هزینه نمیکنن که هیچ فایده ای هم واسشون نداشته باشه!
به نظرم هنوز راه داره تا مصرف کننده ی ایرانی به اونجا برسه
این بود نظر من
bikran
چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394, 21:00 عصر
سلام
خب طرف رفته کلی زحمت کشیده ، پژوهش کرده . طبیعیه که وقتی بابت کتابهای کاغذی پول پرداخت میکنید کتابهای الکترونیکی هم قیمت خاص خودشون رو دارند.
به نظر من همه جا برنامه های خوب و برنامه های نه چندان خوب وجود داره . هر چه تنوع اپلیکیشن ها در مارکت ها زیاد باشه به نفع مصرف کننده هست . و همیشه برنامه های خوب و استاندارد راه خودشونو بین مصرف کننده باز میکنن.
به کجا مثلا ؟ هر کی هر برنامه ای رو دوست داشته باشه میخره و فکر نکنم Developer ها هم ناراحت باشن برنامشون فروش بره ؟ شما ناراحتید از این قضیه ؟
همیشه مرغ همسایه غاز نیست .
majid_7
پنج شنبه 31 اردیبهشت 1394, 12:11 عصر
خب طرف رفته کلی زحمت کشیده ، پژوهش کرده . طبیعیه که وقتی بابت کتابهای کاغذی پول پرداخت میکنید کتابهای الکترونیکی هم قیمت خاص خودشون رو دارند.
به نظر من همه جا برنامه های خوب و برنامه های نه چندان خوب وجود داره . هر چه تنوع اپلیکیشن ها در مارکت ها زیاد باشه به نفع مصرف کننده هست . و همیشه برنامه های خوب و استاندارد راه خودشونو بین مصرف کننده باز میکنن.
به کجا مثلا ؟ هر کی هر برنامه ای رو دوست داشته باشه میخره و فکر نکنم Developer ها هم ناراحت باشن برنامشون فروش بره ؟ شما ناراحتید از این قضیه ؟
همیشه مرغ همسایه غاز نیست .
درسته ولی آیا تمام (همون کتابها) مستقیما برای آندروید و (بصورت الکترونیک ) تهیه شده اند؟
مسلما که اینطور نیست، بعضیا میان (حتی زحمت تایپ رو هم به خودشون نمیدن و اسکن میکنن کتاب رو) و کتاب آندروید میسازن!!!
به نظر من باید سلیقه کاربرا رو ارتقاء داد تا اینکه وقتی کسی میاد و میخواد واسه یه نرم افزار هزینه پرداخت کنه درست پولش رو هزینه کنه و از اونطرف Developer ها هم وقتی ببینند که کاربرها فقط برای برنامه های درست و حسابی حاضرن هزینه کنن قاعدتا سطح کمی و کیفی اپلیکیشن هاشون رو ارتقاء میدن تا بتونن سری بین سرها در بیارن.
تا وقتی کاربران حاضر باشن واسه هرچیز ساده که رایگانش توی سایتهایی مثل گوگل پلی و گوگل اپ هست بیان پول بدن باور کنید که ما به جایی نمیرسیم و فقط یه عده میان و از اونور میگیرن و اینطرف فارسی شده تحویل میدن و اسم خودشون رو هم میزارن Developer.... :قهقهه:
golbafan
پنج شنبه 31 اردیبهشت 1394, 12:20 عصر
فقط توی ایرانه که 99 درصد برنامه های اندرویدی پولی هستند!!!
جای بسی تاسفه...
از این 99 درصد میشه گفت 90 درصدش نرم افزارهای واقعا بیخودی هست که نمونه خارجیش بصورت رایگان فراوونه
hosseinaryai
پنج شنبه 31 اردیبهشت 1394, 18:35 عصر
من خودم به شخصه برنامه هایی با پرداخت درون برنامه ای رو ترجیح میدم .. چه واسه نوشتن ، چه واسه دانلود کردن ..
اول برنامه رو رایگان دریافت میکنی ، اگه امکاناتش نیاز موو برآورده می کرد ، خب از همون داخل خریدمو انجام میدم ، اگرم نه که خب هیچی .. اینجوری به یوزر هم قدرت انتخاب بهتری میدیم ..
majid_7
پنج شنبه 31 اردیبهشت 1394, 18:41 عصر
دقیقا دوستان به همون مواردی اشاره کردند که گفتم،
سطح توقع کاربران باید افزایش پیدا کنه تا هر برنامه ای رو به راحتی واسش هزینه نکنند
اینطوری دیگه کسی که تلاش کرده باشه واسه اپلیکیشنش و تونسته باشه نیازی رو برآورده کرده باشه واقعا دستمزد تلاشش رو میگیره
EDRIS0131
سه شنبه 05 خرداد 1394, 12:28 عصر
فقط توی ایرانه که 99 درصد برنامه های اندرویدی پولی هستند!!!
جای بسی تاسفه...
از این 99 درصد میشه گفت 90 درصدش نرم افزارهای واقعا بیخودی هست که نمونه خارجیش بصورت رایگان فراوونه
دوست گرامی به نظر من باید پولی باشه
وقتی کسی وقتشو ساعت ها میذاره رو یه اپ
ایا مثلا 500 ت یا 1000 ت پول زیادیه واسه خریدش؟
من که اعتقادم اینه نباید اپ رایگان بیرون داد
matarata
سه شنبه 05 خرداد 1394, 16:16 عصر
وقتی یک ایرانی میاد کد یک نرم افزار که توی github هست رو فقط کامپایل میکنه و به عنوان اپلیکیشن میفروشه حالا اونی که زحمت میکشه خودش از اول یه برنامه درست میکنه چرا نباید برنامشو بفروشه. هرکسی باید بسنجه ببینه چقدر برای اپلیکیشنش زحمت کشیده و چقدر ارزش داره. هرکسی خودش میتونه تشخیص بده که رایگان باید بزاره یا پولی
golbafan
سه شنبه 05 خرداد 1394, 16:21 عصر
همه باید برن به سمت برنامه های رایگان
مگر اینکه برنامه ای نوشته بشه که واقعا ارزش داشته باشه و تک باشه
این مساله رو میگم نباید دلخور شید اما خداییش خیلی از برنامه های پولی ایرانی (بیش از 90%) رو میشه نسخه خارجی بهترش رو دانلود کرد مجانی
وقتی هدف اول و آخر پول باشه نتیجش میشه همین
matarata
سه شنبه 05 خرداد 1394, 16:33 عصر
همه باید برن به سمت برنامه های رایگان
مگر اینکه برنامه ای نوشته بشه که واقعا ارزش داشته باشه و تک باشه
این مساله رو میگم نباید دلخور شید اما خداییش خیلی از برنامه های پولی ایرانی (بیش از 90%) رو میشه نسخه خارجی بهترش رو دانلود کرد مجانی
به این دلیله که شرایط توی خارج خیلی بهتره خیلی فرصتها بیشتره حمایتها بیشتره
golbafan
سه شنبه 05 خرداد 1394, 16:34 عصر
وقتی کسی وقتشو ساعت ها میذاره رو یه اپ
ایا مثلا 500 ت یا 1000 ت پول زیادیه واسه خریدش؟
مگه قراره فقط یدونه بفروشه که اینجوری مساله رو مطرح میکنید
golbafan
سه شنبه 05 خرداد 1394, 16:37 عصر
به این دلیله که شرایط توی خارج خیلی بهتره خیلی فرصتها بیشتره حمایتها بیشتره
تو خارج که شما میفرمایید اتفاقا کسی حمایت نمیکنه
تمامش تلاشهای فردی و گروهیه
اونجا اتفاقا قضیه خصوصی سازی بهتر از اینجا انجام میشه
هیچ ارگانی برای حمایت از طرح برنامه نویسها مسئول نیست و حمایت نمها زمانی انجام میشه که اون محصول به اوج برسه
بعدش میان در جهت استفاده های خاص حمایت میکنن (مثل وایبر)
Pam.goudarzi
چهارشنبه 06 خرداد 1394, 14:03 عصر
من یه دونه برنامه رایگان گذاشتم تو بازار با سیستم عدد+ حمایت 700 تومانی.( با پرداخت درون برنامه ای)
حدود 30000 نصب فعال داره ولی از عدد 17000 تومان درامد داشتم و از حمایت های کاربران هم 20000 تومن. کلا وقتی اینجوری حمایت میشه میزنه تو ذوق آدم:متعجب::متعجب:
golbafan
چهارشنبه 06 خرداد 1394, 14:06 عصر
من یه دونه برنامه رایگان گذاشتم تو بازار با سیستم عدد+ حمایت 700 تومانی.( با پرداخت درون برنامه ای)
حدود 30000 نصب فعال داره ولی از عدد 17000 تومان درامد داشتم و از حمایت های کاربران هم 20000 تومن. کلا وقتی اینجوری حمایت میشه میزنه تو ذوق آدم:متعجب::متعجب:
اسم برنامتون چیه؟ بگید من الان برم حمایت کنم
بیتا حکمت
چهارشنبه 06 خرداد 1394, 14:11 عصر
مقایسه خارج با ایران اشتباهه ، تو خارج برنامه نویس ها دغدغه کپی رایت ، دزدیده شدن ایده اشون و ... رو کمتر ندارن ، اگر هم داشته باشن به اندازه نگرانی اشون به اندازه برنامه نویس های اینجا نیست . به علاوه اونجا فرهنگ کار گروهی هست و مث اینجا نیست که یک شخص مجبور باشه از هر زمینه یه ذره بدونه و کاراو رو تا آخر به تنهایی انجام بده .
golbafan
چهارشنبه 06 خرداد 1394, 14:19 عصر
خرج هم مثل همین جاست خیلی فرق نداره
اما بحث آموزش و تخصص اونجا بهتره
ببینید همین آقایی که الان صاحب کافه بازاره موقعی که خارج بود این ایده رو آموزش میدید و بعنوان پایان نامه در خارج داد به استادش
بعدش اومد ایدش رو توی ایران پیاده کرد و کار کرد
بیتا حکمت
چهارشنبه 06 خرداد 1394, 16:31 عصر
خرج هم مثل همین جاست خیلی فرق نداره
اما بحث آموزش و تخصص اونجا بهتره
ببینید همین آقایی که الان صاحب کافه بازاره موقعی که خارج بود این ایده رو آموزش میدید و بعنوان پایان نامه در خارج داد به استادش
بعدش اومد ایدش رو توی ایران پیاده کرد و کار کرد
ببنید من قصد توجیه کردن تنبلی برنامه نویسان ایرانی رو ندارم ، شما هم استادید و این مخالفتم جسارت حساب میشه اما
اینکه این دیدگاه رو به وجود بیاوریم خارج هم مث ایرانه و فرقی نداره یک دیدگاه آرمانگرایانه و غیرواقع بینانه است ، و اگر کسی واقعیت ها رو بر مبنای زندگی اش
قرار نده دیر و زود دچار مشکل میشه، به نظر همین شخصی هم که گفتین اگر 50 درصد موفقیتش به واسطه تلاش ها بوده ، 50 درصد دیگه با حمایت واسطه ها و .. بوده !
Pam.goudarzi
چهارشنبه 06 خرداد 1394, 17:46 عصر
اسم برنامتون چیه؟ بگید من الان برم حمایت کنم
:قلب::قلب:هههه. ممنون. آخه جالبیش هم اینه که برنامه هه خیلی خوب امتیاز گرفته ولی اصلا ازش حمایت نشده. هر چند برنامه اولم هست و حدود 1 سال و نیم از ساختش می گذره و بسیار بی کیفیت هست. اسم برنامه هم (فرمول کده) هست.
http://cafebazaar.ir/app/com.anbe.formulcade/?l=fa
golbafan
چهارشنبه 06 خرداد 1394, 20:45 عصر
:قلب::قلب:هههه. ممنون. آخه جالبیش هم اینه که برنامه هه خیلی خوب امتیاز گرفته ولی اصلا ازش حمایت نشده. هر چند برنامه اولم هست و حدود 1 سال و نیم از ساختش می گذره و بسیار بی کیفیت هست. اسم برنامه هم (فرمول کده) هست.
http://cafebazaar.ir/app/com.anbe.formulcade/?l=fa
به نظرم چیزی که خیلی مهمه اینه که ایده برنامه شما بدرد یه قشر خاص و بی پول (دانشجوها) میخوره
پس خیلی انتظاز نمیشه داشت این قشر حمایت بکنه
Pam.goudarzi
چهارشنبه 06 خرداد 1394, 20:57 عصر
به نظرم چیزی که خیلی مهمه اینه که ایده برنامه شما بدرد یه قشر خاص و بی پول (دانشجوها) میخوره
پس خیلی انتظاز نمیشه داشت این قشر حمایت بکنه
مسیله اینه که داخل ایران، با توجه به این که برنامه هاو بازی های بزرگ مثل Call of duty X و Autocad با قسمت 5000 تومنی فروخته میشن، کاربر رغبتی پیدا نمی کنه که برای مثلا برنامه من 600 تومن بده. اونم به صورت حمایتی. که به نظر من مهم ترین علت اینه که برنامه ها و بازی های داخلی حمایت خوبی نمی شن.
golbafan
چهارشنبه 06 خرداد 1394, 21:07 عصر
اگر قانون گپی رایت اجرا بشه ایران میشه بهشت برنامه نویسها
golbafan
چهارشنبه 06 خرداد 1394, 21:08 عصر
ببنید من قصد توجیه کردن تنبلی برنامه نویسان ایرانی رو ندارم ، شما هم استادید و این مخالفتم جسارت حساب میشه اما
اینکه این دیدگاه رو به وجود بیاوریم خارج هم مث ایرانه و فرقی نداره یک دیدگاه آرمانگرایانه و غیرواقع بینانه است ، و اگر کسی واقعیت ها رو بر مبنای زندگی اش
قرار نده دیر و زود دچار مشکل میشه، به نظر همین شخصی هم که گفتین اگر 50 درصد موفقیتش به واسطه تلاش ها بوده ، 50 درصد دیگه با حمایت واسطه ها و .. بوده !
درسته
بنظرم تفاوت اصلی ایران با سایر کشورها مساله کپی رایت هست
Pam.goudarzi
چهارشنبه 06 خرداد 1394, 21:15 عصر
پتانسیل خیلی زیادی هست. هر وقت یه بازی ایرانی (مثل شبگرد که با توجه به این که چندین نفر اونو ساختن عالیه) رو به اکثر ایرانی ها نشون می دی میاد اونو با چیز هایی مثل Max Payne مقایسه می کنه که بسیار دردناکه. شبگرد خیلی بازی زیباییه. مطمینا اون بازی بیش تر از 10000 تومن ارزش داره که چیزی حدود 2.5 دلاره. در صورتی که بازی های خارجی، بی کیفیت ترینشون حداقل 30 دلار هست. به طور مثال من COD AW رو گرفتم چیزی حدود 219 دلار. با توجه به این که بدون واسطه بود و توسط خود Activision داخل یکی از مکان ها تو یه کشور خارجی پخش می شد. حالا اگه ایرانی ها همچون بازی ای رو بسازن، شاید با قیمت 5000 تومن خوب فروش کنه. همینه که رغبتی برای ساخت بازی ندارن. مثلا سودی که از ساخت برنامه هایی مثل سنگ قبرم، یا همین تلگرام + که در بازار می بینیم بسیار بیش تر از ساخت بازیه که هم هزینه بره و به شدت خسته کننده. واقعا سازندگان همچین بازی هایی رو تحسین می کنم. ولی حیف که ازشون حمایت نمیشه
golbafan
چهارشنبه 06 خرداد 1394, 22:32 عصر
اینهم بخاطر عدم قانون کپی رایت هست
matarata
چهارشنبه 06 خرداد 1394, 23:34 عصر
اگر قانون گپی رایت اجرا بشه ایران میشه بهشت برنامه نویسها
اگر قانون کپی رایت اجرا بشه شما از همون ویندوزش بگیر تا ویژوال استودیو دانلود منیجر و همه چی پولی میشه تازه با محدودیت نصب. الان من نرم افزارهایی که روی سیستمم نصب هست اگر قانون کپی رایت بود و قرار بود براشون پول بدم باور کن بالای 10 میلیون باید پیاده میشدم. البته کاملا موافقم که قانون کپی رایت واقعا عالیه اما نه برای ایران چون ارزش پول کمه. اول باید ارزش پول بره بالا اون وقت واقعا بهشت میشه اگه اجرا بشه. اگر مثلا الان بخواد اجرا بشه من باید با این ارزش پول پایین برم یه نرم افزار رو مثلا 50 دلار بخرم که میشه حدود 120 هزار تومن (فقط یه نرم افزار مثل 3D max).
golbafan
پنج شنبه 07 خرداد 1394, 08:37 صبح
اگر قانون کپی رایت اجرا بشه شما از همون ویندوزش بگیر تا ویژوال استودیو دانلود منیجر و همه چی پولی میشه تازه با محدودیت نصب. الان من نرم افزارهایی که روی سیستمم نصب هست اگر قانون کپی رایت بود و قرار بود براشون پول بدم باور کن بالای 10 میلیون باید پیاده میشدم. البته کاملا موافقم که قانون کپی رایت واقعا عالیه اما نه برای ایران چون ارزش پول کمه. اول باید ارزش پول بره بالا اون وقت واقعا بهشت میشه اگه اجرا بشه. اگر مثلا الان بخواد اجرا بشه من باید با این ارزش پول پایین برم یه نرم افزار رو مثلا 50 دلار بخرم که میشه حدود 120 هزار تومن (فقط یه نرم افزار مثل 3D max).
مزایای کپی رایت:
1- شما برنامه های خیلی واجب رو نصب میکنید
2- کلی شغل در جهت نصب ویندوز و آفیس ایجاد میشه با سود بسیار بالا
3- مجبور میشیم یاد بگیریم گروهی کار کنیم (چون همه نرم افزارها رو یکجا نداریم)
4- گروهی کار کردن کیفیت کارها رو میبره بالا
5- دست تو بازار زیاد شده. کپی رایت باعث میشه افراد نالایق برن دنبال کار خودشون و ما رو توی این عرصه تنها بزارن
6- نرم افزارهامون میتونه جهانی بشه
7- ساپورت های عالی شرکت های نرم افزاری رو خواهیم داشت
8- کلی پول میشه از ارگانهای کشور بدست آورد (دیتابیسها و سیستم عامل ها)
9- خیلی چیزای دیگه که به ذهن من نمیرسه
اندرویدی
پنج شنبه 07 خرداد 1394, 17:11 عصر
نظرتون در مورد قیمت 2000 تومان چیه؟
من داشتم مصاحبه اقای محسن جهانی رو می خوندم که ایشون می گفت 120 میلیون تومن از طریق برنامه رازهای مخفی درامد کسب کرده. و قیمت برنامه هاشون هم عموما 2000 تومان بوده؟ ایا به نظر شما خریدار دلش میاد 2000 تومان پول بده برای برنامه؟ چون اون طور که از صحبت های اقای جهانی فهمیدم میشه رو قیمت 2000 تومان هم حساب باز کرد.
golbafan
پنج شنبه 07 خرداد 1394, 17:52 عصر
اگر برنامه با ارزش باشه 2000 خوبه
EDRIS0131
جمعه 29 خرداد 1394, 14:09 عصر
@ دوستان
خودمونيم كه به كپي رايت ارزش ميديم.....
من كه تمام تلاشمو خواهم كرد تا در كوچكترين مسايل هم به حقوق كپي رايت ديگران احترام بذارم:خجالت:
farhadscript
جمعه 29 خرداد 1394, 14:14 عصر
سلام
به همین خاطره که استفاده کننده به خاطر یه چیز ساده هم بعضی وقتا حاضره هزینه کنه که شایدم اصلا به دردش نخوره در آینده!
اما توی کشورهای دیگه به نظرم طرف با درایت و ... حاضر میشه واسه برنامه هزینه کنه و واسه برنامه های الکی هزینه نمیکنن که هیچ فایده ای هم واسشون نداشته باشه!
این بود نظر من
خواهشا چرتو پرت نگو برنامه های خارجی اندازه دیه تو قیمت دارن اونوقت میای به ماگیر میدی ؟:عصبانی:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.