ورود

View Full Version : سوال: نمایش گرم و کیلوگرم

nima_8m
پنج شنبه 31 اردیبهشت 1394, 11:08 صبح
با سلام
من در فرم نهاییم که چاپ میشه مغادیر کیلوگرم و گرم رو دارم که بسته به شرایط تغییر میکنه
حالا میخوام اگه این مغادیر زیر 1 کیلو بود بنویسه گرم و اگه بیشتر از 1کیلو بود بنویسه گرم
مثلاً 0/023 میشه گرم و 1/001 میشه کیلو گرم
میخوام این کار تو فرم چاپی باشه
متشکرم

amir.azimi2000
دوشنبه 04 خرداد 1394, 07:20 صبح
با سلام .
داخل ریپورت اونجایی که عدد گرم یا کیلوگرم چاپ میشه کنارش یک فیلد اضافه کن و داخل پروپرتیزش در قسمت Expression از تابع IIF استفاده کن .
موفق باشید .

nima_8m
چهارشنبه 27 خرداد 1394, 13:12 عصر
با سلام .
داخل ریپورت اونجایی که عدد گرم یا کیلوگرم چاپ میشه کنارش یک فیلد اضافه کن و داخل پروپرتیزش در قسمت Expression از تابع IIF استفاده کن .
موفق باشید .

سلام
مرسی از پاسختون
امکان داره یه مثال کاربردی بزنید تسلطی رو این قسمت ندارم الان به این شکل شده IIF(,,) چی باید بنویسی؟

nima_8m
پنج شنبه 18 تیر 1394, 13:09 عصر
اساتید کسی میتونه بیشتر راهنمایی کنه؟

binyaz2003
پنج شنبه 18 تیر 1394, 15:05 عصر
Returns one of two values depending on the value of a logical expression.

IIF(lExpression, eExpression1, eExpression2)

ParameterslExpression

Specifies the logical expression that IIF( ) evaluates. eExpression1, eExpression2

If lExpression evaluates to True (.T.), eExpression1 is returned and eExpression2 is not evaluated. If lExpression evaluates to False (.F.) or null (.NULL.), eExpression2 is returned and eExpression1 is not evaluated.

CLOSE DATABASES
OPEN DATABASE (HOME(2) + 'Data\testdata')
USE employee && Open Employee table
CLEAR

SCAN
? IIF(EMPTY(notes), 'No notes', notes) && Empty memo field?
ENDSCAN

javad_1349
چهارشنبه 31 تیر 1394, 10:41 صبح
سلام
این مورد شما رو من در حالت ساعت و دقیقه داشتم بهترین راه حل اینه دو فیلد درست کنی و مقادیر برابر 1 کیلو داخل آن فیلد و زیر یک کیلوگرم در فیلد بعدی البته می شود از ممیزنیزبرای چاپ در بین فیلد قراربدی یا درنهایت فیلدسومی بسازی و نتیجه را با ممیز داخل آن قراربدید
موفق باشید