ورود

View Full Version : چرا Url Routing کار نمیکنه؟

mostafa808
پنج شنبه 31 اردیبهشت 1394, 15:50 عصر
سلام. من یه برنامه ساده نوشتم که offline درست کار میکنه اما آپلود که می کنم URLهام Rout‌ نمیشن.

Sub Application_Start(ByVal sender As Object, ByVal e As EventArgs)
' Fires when the application is started

RouteTable.Routes.MapPageRoute("pageTitle", "content/{pageTitle}", "~/content/content.aspx")
RouteTable.Routes.MapPageRoute("index", "content/", "~/content/index.aspx")

End Sub

میخوام بدونم کجای کارم ایراد داره. خیلی روی اینترنت هم گشتم. اما چیزی بیشتر از این توی مقاله ها پیدا نکردم.

ممنون

mostafa808
جمعه 01 خرداد 1394, 13:52 عصر
جدی کسی نمیدونه؟ :متفکر:

mosi123
جمعه 01 خرداد 1394, 23:00 عصر
سلام. من هم نمی دونم علت این ممکنه کجا باشه. آدرس ساییتون رو با www. و بدون آن وارد مرورگر کنید، ببنید چی میشه. من هم قبلا یک مشکلی شبیه این داشتم که وقتی آدرس رو با www وارد می کردم مشکلم رفع شد. امتحانش مجانیه.

mostafa808
شنبه 02 خرداد 1394, 08:21 صبح
با www هم چک کردم. اما بازم کار نکرد. :ناراحت:

mg_mahyar
شنبه 02 خرداد 1394, 13:49 عصر
مشکل در نوع ادرس دهی دارید
توی یک پی دی اف بخشی از یک جزوه حدود دو صفح رو ضمیمه کردم مطالعه کنید

http://s6.picofile.com/file/8189884242/2.pdf.html

mostafa808
چهارشنبه 06 خرداد 1394, 09:28 صبح
دوست عزیز متاسفانه فایل ناقصه... جاهایی که باید کد نوشته شده باشه، صفحه سفیده :(

Kaziveh
چهارشنبه 06 خرداد 1394, 22:07 عصر
لینک زیر رو مالعه نمایید . ظاهرا بای یک سری کارهای دیگه هم انجام بدید .

آموزش Routing (http://hozhan.ir/Article/30/url-Routing-%D8%AF%D8%B1-ASP.NET/)

malloc
پنج شنبه 07 خرداد 1394, 19:54 عصر
سلام. من یه برنامه ساده نوشتم که offline درست کار میکنه اما آپلود که می کنم URLهام Rout‌ نمیشن.

RouteTable.Routes.MapPageRoute("pageTitle", "content/{pageTitle}", "~/content/content.aspx")
RouteTable.Routes.MapPageRoute("index", "content/", "~/content/index.aspx")

End Sub

میخوام بدونم کجای کارم ایراد داره. خیلی روی اینترنت هم گشتم. اما چیزی بیشتر از این توی مقاله ها پیدا نکردم.

ممنون

خوب مشخصه دیگه دوست عزیز شما دوتا آدرس روتینگ داری که شبیه هم هست اما مقصدشون فرق میکنه .... بهتره به شکل زیر تغییر بدی و دوباره تست کنی مثلا :

RouteTable.Routes.MapPageRoute("pageTitle", "content_info/{pageTitle}", "~/content/content.aspx")
RouteTable.Routes.MapPageRoute("index", "content/index", "~/content/index.aspx")

End Sub

اگه باز هم با این روش به مشکل خوردید اون لینکی که روش کلیک میکنید و میرید به این صفحات رو هم بزارید ببینم آدرس دهی ها به لینک درست صورت گرفته یا نه

mostafa808
یک شنبه 10 خرداد 1394, 11:58 صبح
دوستای خوبم..
کدی که نوشتم درسته... برای یه سایت هاست دیگه آپلود کردم و کار کرد. متاسفانه حالا نمیدونم تنظیمات این دو هاست چگونه ست؟ آخه به تنظیمات یکی از هاست هام دسترسی ندارم! :گریه:

Please Help Me