ورود

View Full Version : قیمت گذاری روی پروژه کارت دسفایر برای محاسبه ورود و خروج اتومبیل ها مثلا در یک پارکینگ

ftcris
جمعه 01 خرداد 1394, 19:50 عصر
سلام مهندسان گرامی
من یه پروژه ای میخوان انجام بدم با کارت دسفایر.
توی این پروژه قراره که ورود و خروج اتومبیل ها , برای محاسبه حق پارک ثبت بشه. مثلا زیر یک ساعت اگه باشه هزار تومان, بین یک ساعت تا دو ساعت 2500 تومان و غیره.
توی قسمت ورود یه تبلت داریم و توی درب خروجی یه تبلت دیگه .
راننده ماشین وقتی وارد میشه کاارتشو ( که از نوع دسفایر هست) میگه جلو تبلت ورودی و زمان ورودش داخل کارت ثبت میشه
وقتی هم خارج میشه کارت رو میگیره جلو تبلت خروجی و میزان زمانی که توقف داشته محاسبه میشه که چقدر باید پرداخت کنه.
من با اندروید میخام این برنامه رو بنویسم
به نظر شما چقدر هزینه انجام این پروژه میشه اگه به فرض بیست روز تا یه ماه طول بکشه.اخه من میخوام بعداز ظهرا روزی چندساعت وقت بذارم وفکر میکنم زیر یه ماه امید بخدا تموم میشه.شایدم کمتر. نظر شما دوستان چیه؟

gjmkdyttyhujk
جمعه 01 خرداد 1394, 20:42 عصر
بالای میلیون حساب کنید. کمتر از اون به نظر من خوب نیست. اگه کمتر بگیرید ارزش کار میاد پایین. یه چند روز پیش لوله کش اومد خونه مون. به خدا از ساعت حدود 10 شروع کرد به کار تا بعد از ظهر ساعت 5 یا 6 و چند تا لوله رو بهم وصل کرد و لوله کشی اش رو کرد 140 تومن گرفت. کار ما آسون تر از اون نیست که. ضمن اینکه تخصص هم هست. بالای 1.5 خوبه به نظر من.

mrtzxxx
جمعه 01 خرداد 1394, 21:06 عصر
راست میگن دوست خوبمون. زیر 1.5 تا دو میلیون بی ارزشه.

ftcris
جمعه 01 خرداد 1394, 21:11 عصر
ممنونم. ببخشید که این سوال رو میپرسم. بی ادبی نباشه. شما توی زمینه برنامه نویسی کارت دسفایر تجربه دارید که این قیمت رو پیشنهاد دادید؟ چون من قصدم این بوده که کسی که در اینجور پروژه ها کار کرده بنابر میزان تخصصی که توی این زمینه به کار گرفته میشه قیمت گذاری رو انجام بده.

tresa022
جمعه 01 خرداد 1394, 21:25 عصر
man basham 2 kamtar behesh asan fek nemkonam

ftcris
شنبه 02 خرداد 1394, 07:33 صبح
پس دو تومن رقم خوب و مناسبیه دیگه.آره؟ اگه نظر اکثریت همینه پس تثبیت میشه.

keyhan.taktaz
شنبه 02 خرداد 1394, 09:38 صبح
واسه 2 تومن من حتی 1 هفته هم کار نمیکنم رو یه پروژه ، کمش 5 تومن بگو

pbm_soy
یک شنبه 03 خرداد 1394, 02:02 صبح
اگه کار برای تهران و چند شهر بزرگ ایران باشد برای اینکار حداقل قیمت 4 میلیون شاید هم 5 میلیون میگم بستگی به طرفم دارد که ببینم در چه حد میخواد هزینه کنه و چقدر مشتاق اجرای این پروژه است توجه داشته باشید که این مبلغ را برای نوشتن پروژه و پشتیبانی 6 و یا یک ساله میگم و همینطور توجه کنید که این فقط صورت مسئله است وقتی برید سراغ کار و دقیقتر بشید از شما کلی کار دیگه هم میخوان مانند انواع گزارشگیری ، امکان صدور و یا شارژ کارت (که خودش مسئله جدائی است) ، آیا این برنامه سخت افزار دیگری را بغیر از کارت هم باید کنترل کند مانند گیتهای ورودی و خروجی که باز و یا بسته بشن؟ و خیلی موارد دیگر میتواند بعدا به کار اضافه شود

این کارتها را چه کسی صادر میکند و فرمت داده و استاندارد داده های نوشته شده در آن چگونه است (یک سوال چرا کار را به گروهی که کارتها را صادر میکنند و میفروشند ندادند؟!)
البته بحث استفاده از کارت و اینا نیست نهایتا هر کارت یا هر سخت افزاری هم که باشد یک API دارد(همراه سخت افزار ارائه میشود) که میتوان ازآن استفاده کرد در کل میخوام بگم وجود این کارتها به قیمت پروژه تاثیر آنچنان زیادی ندارد (چون کار فنی زیادی نمیطلبد یک معرفی یا لود API است و سپس فراخوانی متدهای آنها) البته بعضی وقتها هم تاثیر زیادی دارد مثلا میبینید هیچ api آماده ای ندارد وخیلی از پیاده سازیها را باید شما انجام بدید مثلا به شما فقط سه متد را دادن مثلا : اتصال به کارت ، نوشتن و یا خواندن از کارت ، قطع و یا آزاد کردن کارت (البته اینا صرفا مثال بود) در همچین شرایطی شما شاید مجبور بشید خودتان چندین متد دیگر اضافه کنید مثلا کد گذاری داده های نوشته شده و یا دیکد کردن داده های خوانده شده از کارت که خود این باز به نوع و ورژن کارتها هم بستگی دارد چون برخی از کارتها امکان ذخیره سازی و ثبت کلید کدگذاری را هم دارند و یا متدهای دیگری مربوط به اینکه اصلا کارتی وجود دارد یا مراجعه کرده است و.......

** خلاصه میخواستم بگم که شما باید اول سخت افزار را بشناسید و امکاناتش را ببینید و نیازهای مشتری تطبیق بدید خیلی وقتها دیدم مشتری از کارتهای ارزان قیمت و یا خیلی قدیدمی استفاده میکند و کلی بار کدنویسی و برنامه نویسی را به دوش شما میگذارد

البته اگر شما خودتان سلوشن و یا راه حل بهتری و یا سخت افزار و روال بهتری را پیشنهاد میدادید قیمت را میشد بهتر و متناسبتر مطرح کرد
قیمتهای که دوستان در بالا مطرح کردن شرایط پشتیبانی و رفع خطاهای احتمالی اولیه را مشخص نکردند!
و یا شرایط و قیمت Update های بعدی را مشخص نکردند

ftcris
یک شنبه 03 خرداد 1394, 08:01 صبح
اگه کار برای تهران و چند شهر بزرگ ایران باشد برای اینکار حداقل قیمت 4 میلیون شاید هم 5 میلیون میگم بستگی به طرفم دارد که ببینم در چه حد میخواد هزینه کنه و چقدر مشتاق اجرای این پروژه است توجه داشته باشید که این مبلغ را برای نوشتن پروژه و پشتیبانی 6 و یا یک ساله میگم و همینطور توجه کنید که این فقط صورت مسئله است وقتی برید سراغ کار و دقیقتر بشید از شما کلی کار دیگه هم میخوان مانند انواع گزارشگیری ، امکان صدور و یا شارژ کارت (که خودش مسئله جدائی است) ، آیا این برنامه سخت افزار دیگری را بغیر از کارت هم باید کنترل کند مانند گیتهای ورودی و خروجی که باز و یا بسته بشن؟ و خیلی موارد دیگر میتواند بعدا به کار اضافه شود

این کارتها را چه کسی صادر میکند و فرمت داده و استاندارد داده های نوشته شده در آن چگونه است (یک سوال چرا کار را به گروهی که کارتها را صادر میکنند و میفروشند ندادند؟!)
البته بحث استفاده از کارت و اینا نیست نهایتا هر کارت یا هر سخت افزاری هم که باشد یک API دارد(همراه سخت افزار ارائه میشود) که میتوان ازآن استفاده کرد در کل میخوام بگم وجود این کارتها به قیمت پروژه تاثیر آنچنان زیادی ندارد (چون کار فنی زیادی نمیطلبد یک معرفی یا لود API است و سپس فراخوانی متدهای آنها) البته بعضی وقتها هم تاثیر زیادی دارد مثلا میبینید هیچ api آماده ای ندارد وخیلی از پیاده سازیها را باید شما انجام بدید مثلا به شما فقط سه متد را دادن مثلا : اتصال به کارت ، نوشتن و یا خواندن از کارت ، قطع و یا آزاد کردن کارت (البته اینا صرفا مثال بود) در همچین شرایطی شما شاید مجبور بشید خودتان چندین متد دیگر اضافه کنید مثلا کد گذاری داده های نوشته شده و یا دیکد کردن داده های خوانده شده از کارت که خود این باز به نوع و ورژن کارتها هم بستگی دارد چون برخی از کارتها امکان ذخیره سازی و ثبت کلید کدگذاری را هم دارند و یا متدهای دیگری مربوط به اینکه اصلا کارتی وجود دارد یا مراجعه کرده است و.......

** خلاصه میخواستم بگم که شما باید اول سخت افزار را بشناسید و امکاناتش را ببینید و نیازهای مشتری تطبیق بدید خیلی وقتها دیدم مشتری از کارتهای ارزان قیمت و یا خیلی قدیدمی استفاده میکند و کلی بار کدنویسی و برنامه نویسی را به دوش شما میگذارد

البته اگر شما خودتان سلوشن و یا راه حل بهتری و یا سخت افزار و روال بهتری را پیشنهاد میدادید قیمت را میشد بهتر و متناسبتر مطرح کرد
قیمتهای که دوستان در بالا مطرح کردن شرایط پشتیبانی و رفع خطاهای احتمالی اولیه را مشخص نکردند!
و یا شرایط و قیمت Update های بعدی را مشخص نکردند

سلام دوست عزیز. راستش من تماما کدهای خواندن و نوشتن و حتی کار امنیت و تغییر کلیدها رو انجام دادم.خودم توابعش رو نوشتم . این پروژه رو برای این به من دادند چون من در شرکتی مدتی در این زمینه کار می کنم و اون کسی که این پروژه رو به من داده با من آشناست. الان با استفاده از کدهای خودم, خودم دارم کارت دسفایر که جدیدن هم تهیه کردم رو آماده سازی می کنم.از هیچ API یی استفاده نکردم. ضمنا من نمیدونم که این کار رو برای کجا میخوان, فقط به من گفتند که یک پارکینگه. مگه این که برای چند شهر بزرگ باشه یا برای به فرض یک پارکینگ , هزینه فرق می کنه؟
یک سوال دیگه: منظورتون از کنترل گیت های ورودی و خروجی چیه؟
کارت ها رو به صورت خام تهیه می کنیم و طبق دیتاشیت و استاندارد خود دسفایر برنامه نویسی رو انجام میدم.
مگه شارژ کردن کارت ها هزینه جداگانه ای می طلبه؟ من فکر میکردم این جزیی از پروژست. همچنین چه کسی باید کارت ها رو تهیه کنه؟ من یا مشتری؟ اگر من تهیه کنم باید هزینه اون ها رو هم بگیرم جداگانه یا وقتی مثلا قیمت اولیه 5 تومان گذاشتم این کار هم به عهده منه بدون دریافت پول بیشتر؟
همچنین شما فرمودید این هزینه برای پشتیبانی 6 یا یک ساله! شش سال با یه سال خیلی تفاوت داره. نداره؟شاید منظورتون 6 ماهه تا یه ساله بوده. من حاضرم این مدت پشتیبانی رو هم واسشون انجام بدم اونوقت چی میشه؟
لطفا راهنمایی کنید.

poorman
یک شنبه 03 خرداد 1394, 08:33 صبح
سلام
دوست عزیز پست های این تاپیک رو بخونید، به نظرم خیلی بهتون کمک میکنه

http://barnamenevis.org/showthread.php?495087-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%DA%AF%D8%B0%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%B1%D9%88%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D9%BE%D8%B1%D9%88%DA%98%D9%87-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C&p=2213095&highlight=%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA#post2213095

golbafan
یک شنبه 03 خرداد 1394, 08:46 صبح
سلام مهندسان گرامی
من یه پروژه ای میخوان انجام بدم با کارت دسفایر.
توی این پروژه قراره که ورود و خروج اتومبیل ها , برای محاسبه حق پارک ثبت بشه. مثلا زیر یک ساعت اگه باشه هزار تومان, بین یک ساعت تا دو ساعت 2500 تومان و غیره.
توی قسمت ورود یه تبلت داریم و توی درب خروجی یه تبلت دیگه .
راننده ماشین وقتی وارد میشه کاارتشو ( که از نوع دسفایر هست) میگه جلو تبلت ورودی و زمان ورودش داخل کارت ثبت میشه
وقتی هم خارج میشه کارت رو میگیره جلو تبلت خروجی و میزان زمانی که توقف داشته محاسبه میشه که چقدر باید پرداخت کنه.
من با اندروید میخام این برنامه رو بنویسم
به نظر شما چقدر هزینه انجام این پروژه میشه اگه به فرض بیست روز تا یه ماه طول بکشه.اخه من میخوام بعداز ظهرا روزی چندساعت وقت بذارم وفکر میکنم زیر یه ماه امید بخدا تموم میشه.شایدم کمتر. نظر شما دوستان چیه؟

نمیدونم قبلا تجربه این کار رو داشتی یا نه؟
اما توصیه میکنم از تبلت و کارت دسفایر استفاده نکنی
به علت حجم بالای ورود و خروج بزودی دیوایس های شما (مخصوصا اینکه اوت دور استفاده میکنی) خراب میشه و هزینه زیادی رو بر شما تحمیل خواهد کرد.
بهتره از دستگاههای rfid و کارت های مخصوصش استفاده کنی تا هزینه هات بمراتب کمتر بشه و ماندگاری دیوایست هم خیلی بالاتر بره
مسایل مربوط به شارژ و ... رو هم داخل دیتابیس نرم افزارت نگهداری کن نه در کارت!

قیمت هم معمولا بستگی به خودت و کارفرما داره ولی در تهران از 500 هزار تومان تا 8 میلیون تومان برای هر پارکینگ میتونه متغیر باشه (بستگی به خودت و کارفرما و قرارداد داره)
اینم بگم اگر برنامه رو کامل بدی اونها میرن کلی باهاش درمیارن (با زحمتهای تو) پس لایسنس بفروش تا بفهمی چندتا فروختن بعد درصد خودتو بگیر
معمولا 60 به 40 درصد حساب میکنن (60 برای شما) ولی به 50 / 50 هم راضی شو (اگر میتونه خوب بفروشه)

ftcris
یک شنبه 03 خرداد 1394, 11:19 صبح
نمیدونم قبلا تجربه این کار رو داشتی یا نه؟
اما توصیه میکنم از تبلت و کارت دسفایر استفاده نکنی
به علت حجم بالای ورود و خروج بزودی دیوایس های شما (مخصوصا اینکه اوت دور استفاده میکنی) خراب میشه و هزینه زیادی رو بر شما تحمیل خواهد کرد.
بهتره از دستگاههای rfid و کارت های مخصوصش استفاده کنی تا هزینه هات بمراتب کمتر بشه و ماندگاری دیوایست هم خیلی بالاتر بره
مسایل مربوط به شارژ و ... رو هم داخل دیتابیس نرم افزارت نگهداری کن نه در کارت!

قیمت هم معمولا بستگی به خودت و کارفرما داره ولی در تهران از 500 هزار تومان تا 8 میلیون تومان برای هر پارکینگ میتونه متغیر باشه (بستگی به خودت و کارفرما و قرارداد داره)
اینم بگم اگر برنامه رو کامل بدی اونها میرن کلی باهاش درمیارن (با زحمتهای تو) پس لایسنس بفروش تا بفهمی چندتا فروختن بعد درصد خودتو بگیر
معمولا 60 به 40 درصد حساب میکنن (60 برای شما) ولی به 50 / 50 هم راضی شو (اگر میتونه خوب بفروشه)

من نمیخوام از دستگاه آر اف آیدی استفاده کنم. از همین کارت دسفایر قراره استفاده کنم. برای شارژ کردن برنامه ای دارم که دست خودمه و اگر هم بخوام احیانا اونو جداگانه بفروشم رمز رو به شخصی که بخواد استفاده کنه میدم. یعنی اینطوری نیست که هر کی دلش خواست بتونه شارژ کنه. اما یک مشکلی هست که کدهای اندروید امنیت لازم رو نداره. یعنی اگر برنامه شارژ رو بدم که بخوان خودشون استفاده کنن شنیدم که می تونن سورسش رو به دست بیارن و کلیدی که برای نوشتن توی کارت در نظر گرفتم رو به دست بیارن و نهایتا بتونن کارت ها رو خودشون شارژ کنن .
خلاصه این رو بگم که من نیازی به اطلاعات شارژ و ذخیره اون ها داخل دیتابیس ندارم که بخواد حجم بگیره از سیستم.
همچنین ورود و خروج ها رو توی فایل می تونم بنویسم و هرچند وقت بکاپی ازشون تهیه کنم.
درسته؟

golbafan
یک شنبه 03 خرداد 1394, 13:19 عصر
من نمیخوام از دستگاه آر اف آیدی استفاده کنم. از همین کارت دسفایر قراره استفاده کنم. برای شارژ کردن برنامه ای دارم که دست خودمه و اگر هم بخوام احیانا اونو جداگانه بفروشم رمز رو به شخصی که بخواد استفاده کنه میدم. یعنی اینطوری نیست که هر کی دلش خواست بتونه شارژ کنه. اما یک مشکلی هست که کدهای اندروید امنیت لازم رو نداره. یعنی اگر برنامه شارژ رو بدم که بخوان خودشون استفاده کنن شنیدم که می تونن سورسش رو به دست بیارن و کلیدی که برای نوشتن توی کارت در نظر گرفتم رو به دست بیارن و نهایتا بتونن کارت ها رو خودشون شارژ کنن .
خلاصه این رو بگم که من نیازی به اطلاعات شارژ و ذخیره اون ها داخل دیتابیس ندارم که بخواد حجم بگیره از سیستم.
همچنین ورود و خروج ها رو توی فایل می تونم بنویسم و هرچند وقت بکاپی ازشون تهیه کنم.
درسته؟

نمیخوام خدایی نکرده نا امیدت کنم
اما این برنامه ها رو نباید تحت اندروید بنویسی (به همین دلیلی که گفتی)
اما حداکثر میتونی قسمت خوندن کارت و ارسال اطلاعات کارت به یک pc رو با تبلت انجام بدی
ببین من الان بهت اینها رو میگم . من شما رو نمیشناسم ولی بعنوان دوست بهت گفتم که ضرر نکنی!

من شاید تابحال 200 تا برنامه پارکینگ فروخته باشم با همین کارت RFID و سیستم پلاک خوان اتوماتیک که سال 87 تولید کردم
پس این مطالب رو روی حساب تجربه من بزار...

http://golbafan.webs.com

pbm_soy
دوشنبه 04 خرداد 1394, 01:41 صبح
بله طبق گفته دوستمون من هم RFID راترجیح میدم و همینطور اینجور برنامه ها معمولا تحت اندروید نوشته نمیشه!
دلیل اینکه من به موارد بالا اشاره نکردم این بود که سوال شما تمرکز به قیمت داشت! حالا برگردیم به سراغ قیمت
اگر قرار باشد نرم افزار شما بدون هیچ چفت و بستی باشد و طرف بخواد جاهای دیگه هم نصب کند شما ضرر میکنید! حتما طبق گفته دوستمون لایسنسیش کنید یا قفل بذارید و راه های ابتکاری دیگر را استفاده کنید تا نتونند برنامه شما را جاهای دیگه بفروشن
مثلا خیلیا میان تو برنامه و تو گزارشات تا اونجائی که میتونند اسم شرکت و یا خودشون و محلی که از برنامه استفاده میکنه را چاپ میکنند حتی این رشته را فقط یکجا تعریف نمیکنند و میان داخل کد تعریف میکنید تا اگر هم بخواهند تغییر بدن مجبور بشن برن سراغ سورس برنامه و یا کار دیگری که میتوانید بکنید از همون کارتهای که صادر میکنید استفاده کنید یعنی یک نسخه که برای پارکینگ A فروختید فقط کارتهای مربوط به پارکینگ A را شناسائی کند و در آیند اگر برنامه را جای دیگر خواستند استفاده کنند حتما به یکسری کارتهای مخصوصا آن پارکینگ جدید احتیاج پیدا کنند و از شما بخواهند که برای آن جای جدید هم کارت صادر کنید و یا برنامه ای که این کارتها را آماده میکند را براشون جوری تنظیم کنید که اینکار را بکند

در کل میخوام بگم که جاهای تاریک و مبهم پروژه زیاد است تا قیمت دقیق داده بشه!
گفتم اگر قرار باشد کارتهای خام را اونا بخرند و شما بخواهید آنها را آماده کار کنید یعنی دیتا در آنها رایت کنید حتما باید بابت این قضیه هم هزینه ای دریافت کنید و پیشنهاد من به شما این است که هزینه اولیه برنامه یعنی قیمت فروش برنامه را بیارید پایین ولی حتما بگید که کارتها را شما باید خودتان دیتا رایت کنید مثلا هر بار بیان از شما 100 تا یا 1000 تا کارت بخوان و شما هم براشون آماده کنید و بدید و این وسط بابت اینکار یک مبلغی را دریافت کنید در واقع میتوانید بگید که این مبلغ بابت شارژ کارتها و پشتیبانی برنامه است چون زیاد دیدم که شرکتهای بزرگ همچین روشهایی را استفاده میکنند برنامه را با قیمت پایینتر میفروشن ولی کاری میکنند که همیشه به برنامه نویس وابسطه باشند و البته در مورد پروژه شما هم منطقی است که شما نوع و فرمت دیتای که در کارتها رایت میکنید را نخواهید در اختیار شخص ثالثی قرار بدید و بخواهید انحصاریش کنید چون یک بحث امنیتی برای پروژه بحساب میاد

pbm_soy
دوشنبه 04 خرداد 1394, 01:44 صبح
منظور من از گیتهای ورودی و خروجی این بود که آیا برنامه شما اتوماتیک در پارکینگ را باز و بسته میکند؟
یعنی با سخت افزار دیگری که در پارکینگ را کنترل میکند در ارتباط است ؟

ftcris
دوشنبه 04 خرداد 1394, 10:33 صبح
منظور من از گیتهای ورودی و خروجی این بود که آیا برنامه شما اتوماتیک در پارکینگ را باز و بسته میکند؟
یعنی با سخت افزار دیگری که در پارکینگ را کنترل میکند در ارتباط است ؟

ممنونم. نه در رو قرار نیست برنامه باز و بسته کنه. فقط یه سوالی دارم که خیلی هم مهمه: به نظر شما منطقیه که هر بار که راننده ها خواستن کارتشون رو شارژ کنن کارتهاشون رو بیارن سراغ من؟ من باید بدیهتا برنامه رو به اپراتوری که قراره توی پارکینگ ورود و خروج رو ثبت کنه بدم تا برای شارژ هم مستقیما سراغ خود اون برند. این که چه تعداد بار کارت ها شارژ شده رو باید کارفرما متوجه بشه حتما. که در این صورت فکر میکنم حداقل یه سرور محلی نیاز دارم . ولی اینکه کارت های خام بخوان پیکربندی بشن درسته توسط خودم باید این کار انجام بشه . اما چجوری بفهمم که مثلا اگر صد تا کارت جدید اوردن برای پارکینگ دیگه ای نیست و برای همون پارکینگ اولیه که برنامه رو نوشتم و فروختم؟؟؟

pbm_soy
سه شنبه 05 خرداد 1394, 00:31 صبح
برای شارژ سراغ شما آمدن منطقی نیست. من منظورم این بود که صدور کارتها در انحصار شما باشد
حتی برنامه ای که کار شارژ را انجام میدهد را با محدودیت در اختیار مشتری قرار بدین مثلا در روز بیشتر از تعداد خاصی شارژ نکند ویا در ماه بسته به سیاست شما دارد
آیا برنامه شارژ کننده را هم خودتون نوشتید؟
شاید نیازی به سرور هم نباشد فقط یک کامپیوتر که روش برنامه شارژ کننده نصب باشد حتی میتوان برنامه ای که کارهای خواندن از کارت دم در انجام میدهد را هم روی همین دستگاه نصب کنید البته به شرطی که نخواید اندرویدی بنویسید

pbm_soy
سه شنبه 05 خرداد 1394, 00:47 صبح
اگه بابت شارژ کارت درصدی بگیرید میتوانید قیمت اولیه برنامه را بیاورید پایین
مثلا در پروژه تعاونی های مسافربری برنامه را 300هزار تومان میفروختن ولی بابت هر اتوبوسی که راهی میشد 2درصد از کل مبلغ بلیطهای آن اتوبوس میگرفتن دقیق یادم نیست شایدم یک درصد بود
حتی اگر بخش فروش اینترنتی را فعال میکردن پولها به حساب شرکت برنامه نویس میرفت ودر آخر هرماه پس از کسر حدود 5درصد پول بلیطهای اینترنتی را به تعاونی میدان!
با این شرایط من حتی راضی بودم برنامه را رایگان هم بنویسم اینا برنامه نخريدن در واقع شریک گرفتن برای خودشون
میخوام بگم حواستون به این نکات ریز باشد درسته 1یا 5 یا 10 درصد در مبلغ یک کارت 10هزارتومانی چیزی نميشه ولی دریک ماه این عدد خیلی میشه وارزش این را دارد حتی شما برنامه را رایگان بدید البته رایگان ندید حتما یک مبلغی را به عنوان قیمت برنامه بگیرید وبقيه مبالغ را به عنوان مبلغ پشتیبانی ویا مبلغ هزینه شارژ بگیرید

ftcris
سه شنبه 05 خرداد 1394, 07:53 صبح
اگه بابت شارژ کارت درصدی بگیرید میتوانید قیمت اولیه برنامه را بیاورید پایین
مثلا در پروژه تعاونی های مسافربری برنامه را 300هزار تومان میفروختن ولی بابت هر اتوبوسی که راهی میشد 2درصد از کل مبلغ بلیطهای آن اتوبوس میگرفتن دقیق یادم نیست شایدم یک درصد بود
حتی اگر بخش فروش اینترنتی را فعال میکردن پولها به حساب شرکت برنامه نویس میرفت ودر آخر هرماه پس از کسر حدود 5درصد پول بلیطهای اینترنتی را به تعاونی میدان!
با این شرایط من حتی راضی بودم برنامه را رایگان هم بنویسم اینا برنامه نخريدن در واقع شریک گرفتن برای خودشون
میخوام بگم حواستون به این نکات ریز باشد درسته 1یا 5 یا 10 درصد در مبلغ یک کارت 10هزارتومانی چیزی نميشه ولی دریک ماه این عدد خیلی میشه وارزش این را دارد حتی شما برنامه را رایگان بدید البته رایگان ندید حتما یک مبلغی را به عنوان قیمت برنامه بگیرید وبقيه مبالغ را به عنوان مبلغ پشتیبانی ویا مبلغ هزینه شارژ بگیرید

بله برنامه شارژ کارت رو هم خودم نوشتم. اما من همه رو با اندروید انجام دادم. اما بنا به گفته دوستان نباید این برنامه ها رو با اندروید نوشت . بنابراین دارم برنامه رو طوری مینویسم که به قول شما روی سیستم باشه. بنابراین دارم از ریدری که به سیستم متصله و کارت دسفایر رو هم میخونه و از برنامه نویسی میکرو داخل این ریدر استفاده می کنم. فکر میکنم دیگه برای کم کردن مبلغ شارژ میتونم از اندروید استفاده کنم. درسته؟