ورود

View Full Version : دلیل استاپ شدن sql server service هنگام بالا اومدن ویندوز

resident
شنبه 02 خرداد 1394, 13:37 عصر
سلام.
چند وقتی هست وقتی ویندوز میاد بالا، سرویس sql server ، استاپ میشه. تنظیماتش رو دیدم.مشکلی نداره. اینطوریه:
131543

ولی نمیدونم چرا استاپ میشه. errorlog رو هم دیدم اما چیز خاصی دستگیرم نشد. فایل لاگ رو اتچ می کنم.
131544

سرویس sql server browser هم استاپ هست. نمیدونم می تونه ربطی به اون داشته باشه یا نه؟

agent اش هم استارت نمیشه. وقتی روش کلیک می کنم دکمه start , stop اش غیر فعاله.

لطفا راهنماییم کنید. کارم خیلی خیلی ضروریه.
مرسی

مهدی نان شکری
شنبه 02 خرداد 1394, 13:55 عصر
با سلام

لطفا بررسی فرمایید در مشخصات سرویس SQL Server در تب General (همین صفحه ای که تصویر آن را تهیه کرده اید) نوع Startup مقدار Automatic دارد یا خیر؟
اگر قسمت بالا صحیح بود در قسمت Recovery گزینه First failure مقدار Restart the service را انتخاب نمایید و سپس بررسی فرمایید مشکل برطرف شده است یا خیر؟
برای بررسی لاگ، لطفا Event Viewer ویندوز را بررسی نمایید تا مشکل را بدست آورید.

موفق باشید

resident
شنبه 02 خرداد 1394, 17:14 عصر
با سلام

لطفا بررسی فرمایید در مشخصات سرویس SQL Server در تب General (همین صفحه ای که تصویر آن را تهیه کرده اید) نوع Startup مقدار Automatic دارد یا خیر؟
اگر قسمت بالا صحیح بود در قسمت Recovery گزینه First failure مقدار Restart the service را انتخاب نمایید و سپس بررسی فرمایید مشکل برطرف شده است یا خیر؟

موفق باشید

Automatic است. مقدار First failure رو ست کردم ببینم چی میشه.

resident
یک شنبه 03 خرداد 1394, 18:45 عصر
با سلام

موفق باشید

متاسفانه درست نشد.
تو Event Viewer هم اطلاعات خاصی نتونستم بدست بیارم.
eventهای معمولی بود.
چکار کنم؟؟

habiba
یک شنبه 01 شهریور 1394, 08:24 صبح
با سلام
من چند بار به اين مشكل برخورد كرده ام سريال sql مشكل داشته باشد يا sql express را بخواهيد از اينترنت كانكشن بدهيد استاپ ميشود بايد دوباره با يك سريال صحيح نصب كنيد درست ميشود.