ورود

View Full Version : انتقال MS-SQL Server به سرور

koosha system
یک شنبه 08 مرداد 1385, 20:33 عصر
خواهش می کنم جواب بدید.(خواهش کردم!)
لطفا ارجا ندید به جای دیگه.می دونم خواهش بی منطقیه ولی خواهش می کنم.می دونم قبلا سوال شده ولی 150 صفحه است.موضوع مهم کنید این بحث رو.
من شدیدا گیرم خواهش می کنم جواب بدید که چگونه بانک های اطلاعاتی SQL server رو به سرور انتقال بدم.عرض کنم که 22 تا دیتابیس دارم.نمی تونم دونه دونه Tables و Views رو منتقل کنم.باید دیتابیس ها رو کلی انتقال بدم.پورت مخصوص ارسال سرور هم باز نیست.
فایل های .bak رو آپلود کردم.(40mb)
اگه با اینها می توان یاالله
در ضمن مدیر سرور نسخه ی تنها بخش موتور SQL server رو نصب کردند و نمی توانند کاری بکنند و مثل من هستند.خواهش می کنم زودتر جواب بدید.بزرگترین سایت ایران درگیر انتقال دیتابیس هاست!!!!!
در ضمن کنترل پنل Plesk 7.5
دسترسی کامل هم به DB web admin ندارم.

AminSobati
یک شنبه 08 مرداد 1385, 23:56 عصر
چرا از Wizard استفاده نمیکنید؟ روی جدول Right Click کنید و Export

Amir80
دوشنبه 09 مرداد 1385, 00:24 صبح
سلام عزیز دلم.این که این همه ناراحتی نداره.روی پوشهdatabaseکلیک راست . گزینه all tasks وdetachرا انتخاب کن و databaseمورد نظر راانتخاب کن و detachکن. سپس سراغ مسیر databaseکه sql serverرا نصب کردی برو و فایلهای مثلا c:\program files\microsoft sqlserver2000\ms sql\dataبعد دو فایلnorthwindرا هر جا که خواستی کپی کن.بعد به سرور جدید انتقال بده.بعد در سرور جدید گزینه attach را از طریق کلیک راست روی پوشهdatabaseو سپس انتخابall tasksو انتخاب گزینهattachبه سرور جدیدت منتقل کن.

koosha system
دوشنبه 09 مرداد 1385, 10:46 صبح
ممنونم آقای Amir80 و آقا Amin
آقا امیر خدمتتون عرض کنم من طراح سایتم.می خوام فایل ها رو به سرور انتقال بدم.آپلود کنم؟

koosha system
دوشنبه 09 مرداد 1385, 13:40 عصر
من با این مقاله روبرو شدم: http://searchsqlserver.techtarget.com/tip/1,289483,sid87_gci1102260,00.html

ولی با این نمی تونم.چون دسترسی ادمین ندارم.

AminSobati
سه شنبه 10 مرداد 1385, 10:00 صبح
زمانی که شما سرویس SQL Server از یک Host میگیرید، به شما یک آدرس برای Connect شدن به SQL Server و همچنین Username و Password داده میشه. این تمام مشخصاتی هستش که شما در Import/Export Wizard نیاز دارید!
Restore نمیتونین خودتون انجام بدین به این دلیل که Host اختیارات لازم برای این کار رو نمیده.