ورود

View Full Version : جدایی .net1.1 و .net2

aidinwashere
یک شنبه 08 مرداد 1385, 20:47 عصر
با سلام
نکته ای که به ذهن من رسید این است که بخشهای مجزایی برای winform و webform در .net1.1 و .net2 منظور گردد، چون کاربران فعلی از هردو نسخه استفاده میکنند و سوالی که مطرح میشود بستگی به محیط آنان دارد که معمولا نسخه framework خود را ذکر نمیکنند و به نظر این کمترین میرسد که با جدا کردن آن به بهبود آن بتوان کمک کرد.
با احترام.

علیرضا مداح
یک شنبه 08 مرداد 1385, 23:34 عصر
سلام دوست عزیز
انجام این کار منطقی نیست :
با آمدن نگارش جدید دات نت فریمورک و ویژوال استادیو ،برنامه نویسان برای به روز نگه داشتن دانش خود میبایست به محیط جدید که دارای امکانات قوی میباشد سوییچ کرده تا در وقت،زمان و هزینه خود صرفه جویی کنند .پس این مسئله واضح است که تا مدتی دیگر تعداد افرادی که هنوز در حال کار با نسخ قبلی هستند کاهش یافته و عملا" بخش مربوط به نگارش 1 بدون بازدید شده و به موجب آن از اطلاعات مفید ردوبدل شده در این بخش کمتر استفاده خواهد شد، چون برنامه نویسان به این فکر خواهند افتاد که این دو نگارش جدا از یکدیگر هستند ، در حالی که اینطور نیست ، نسخه جدید دارای امکانات فوق العاده ای میباشد و اکثر قابلیتهای نگارشهای قبلی در این نسخه نیز قابل استفاده هستند، پس بهتر است که این دو نکارش همچنان در یک بخش مورد بررسی قرار گیرند . بدینگونه هنگامیکه شخصی سوالی را در زمینه ای مطرح میکند ،کاربران دیگر میتوانند وی را از وجود امکان جدید در جهت تسهیل آن امر در محیط جدید باخبر کنند تا سطح دانش تمامی افراد به مرور بالا رفته و همه به سمت محیط جدید آیند .

aidinwashere
دوشنبه 09 مرداد 1385, 02:31 صبح
والا فرمایش شما صحیح ولی به عقل ناقص من نظرم درست میاد.
فرض کنید شما یک سری مقاله در یک فولدر دارید و دنبال یک مقاله خاص میگردید، فکر میکنم اگر مقالات به صورت 2003 و 2005 جدا شده باشند سریعتر به هدف برسید.
دوما پس از مدتی که طبق فرمایش شما آن بخش از رونق بیفتد، یک آرشیو کامل از سوالات و جوابهای (در این حالت) 2003 خواهیم داشت که اگر شخصی مراجعه کرد، مانند مثال فولدر که زدم، میداند اگر جوابی باشد در این فروم هست و طبعا از بررسی تعداد زیادی از بحث ها (با توجه به اینکه جستجوی ساخت به خوبی عمل نمیکند) معاف خواهد شد. البته اگر 2003 و 2005 جدا باشند جستجوی سایت هم بهتر عمل خواهد کرد زیرا مجموعه سورس کمتری برای جستجو خواهد داشت.
البته با نظر شما که فرمودید: "هنگامیکه شخصی سوالی را در زمینه ای مطرح میکند ،کاربران دیگر میتوانند وی را از وجود امکان جدید در جهت تسهیل آن امر در محیط جدید باخبر کنند تا سطح دانش تمامی افراد به مرور بالا رفته و همه به سمت محیط جدید آیند" کاملا موافقم.
با احترام.