ho3ein.3ven
دوشنبه 04 خرداد 1394, 01:36 صبح
سلام دوستان
من احتیاج دارم برنامه ای بنویسم که زمان اسکرول شدن اسکرول ویو به سمت پایین هیدر نرم افزار حذف بشه و با اسکرول شدن به سمت بالا هیدر مجدد نمایش داده بشه . این نکته هم بگم که اسکرول ویو من شامل یک گرید ویو هست .
برای این کار کد های زیر رو نوشتم :
ProductDetailScrollView.OnScrollChangedListener mOnScrollChangedListener = new ProductDetailScrollView.OnScrollChangedListener() {
public void onScrollChanged(ScrollView who, int l, int t, int oldl, int oldt) {
// We take the last son in the scrollview
View view = (View) sv.getChildAt(sv.getChildCount() - 1);
int diff = view.getBottom()-sv.getHeight();
Log.i("ss", t + " " + diff);
if(t < diff && t >5)
{
if (t > oldt ) {
vfHeader2.setVisibility(View.GONE);
} else {
vfHeader2.setVisibility(View.VISIBLE);
}
}
}
};
sv.setOnScrollChangedListener(mOnScrollChangedList ener);
این کد ها جواب میده ولی زیاد خوب عمل نمیکنه به عنوان مثال گاهی اوقات هنگام اسکرول رو به پایین چندین بار هیدر حذف و دوباره نمایان میشه و یا هنگامی که مقدار کمی رو به پایین اسکرول شد هیدر حذف میشود و در هنگام اسکرول رو به بالا دوباره نمایان نمیشود .
از دوستان کسی میدونه اشکال کار من کجاست ؟
با تشکر
من احتیاج دارم برنامه ای بنویسم که زمان اسکرول شدن اسکرول ویو به سمت پایین هیدر نرم افزار حذف بشه و با اسکرول شدن به سمت بالا هیدر مجدد نمایش داده بشه . این نکته هم بگم که اسکرول ویو من شامل یک گرید ویو هست .
برای این کار کد های زیر رو نوشتم :
ProductDetailScrollView.OnScrollChangedListener mOnScrollChangedListener = new ProductDetailScrollView.OnScrollChangedListener() {
public void onScrollChanged(ScrollView who, int l, int t, int oldl, int oldt) {
// We take the last son in the scrollview
View view = (View) sv.getChildAt(sv.getChildCount() - 1);
int diff = view.getBottom()-sv.getHeight();
Log.i("ss", t + " " + diff);
if(t < diff && t >5)
{
if (t > oldt ) {
vfHeader2.setVisibility(View.GONE);
} else {
vfHeader2.setVisibility(View.VISIBLE);
}
}
}
};
sv.setOnScrollChangedListener(mOnScrollChangedList ener);
این کد ها جواب میده ولی زیاد خوب عمل نمیکنه به عنوان مثال گاهی اوقات هنگام اسکرول رو به پایین چندین بار هیدر حذف و دوباره نمایان میشه و یا هنگامی که مقدار کمی رو به پایین اسکرول شد هیدر حذف میشود و در هنگام اسکرول رو به بالا دوباره نمایان نمیشود .
از دوستان کسی میدونه اشکال کار من کجاست ؟
با تشکر