PDA

View Full Version : فاکتورهای مهم در خرید دوربین

yuttrim20
دوشنبه 04 خرداد 1394, 10:28 صبح
امروز بیش از 10 کمپانی مشهور در زمینه ساخت دوربین فعالیت می کنند و تقریبا تمامی آنها نیازهای خانگی و برخی نیز نیازهای نیمه حرفه ای عموم مردم را برآورده می‌کنند.
پس کدام را باید انتخاب کرد؟ صرف نظر از سلیقه شخصی در مورد انتخاب کمپانی، شخصا اعتقاد دارم در انتخاب یک مارک برای خرید دوربین باید به سابقه کمپانی در ساخت دوربین های عکاسی توجه کرد. همانطور که می توان چشم بسته محصولات تویوتا، بنز، بی ام و، و تعدادی مارک های معتبر اتومبیل سازی را خرید، در دنیای عکاسی نیز همین گونه است.
بودجه ای که برای خرید دوربین می گذارید نقشی اساسی بر انتخاب تان می گذارد. بنابراین به شما توصیه می کنم اگر پول کافی ندارید به مدل های پایین دوربین رضایت ندهید. چاره این کار یا خرید اقساطی از فروشگاه اینترنتی آی پی آی (http://www.ipistore.com/index.php)به ازای مدل بالاتر و یا پس انداز بیشتر مقدار پول است.

مهمترین ویژگی‌های یک دوربین خوب
1) مهمترین چیز و اولین آن، اندازه و حجم دوربینی است که قصد خرید دارید. وزن دوربین نباید به گونه ای باشد که راحتی شما را زایل کند چرا که در این صورت بعد از مدتی کوتاه دیگر حوصله برداشتن دوربینی سنگین و بزرگ را همراه خود ندارید.

131621

2) رزولوشن یا میزان تفکیک پذیری دوربین اصلی ترین معیاری است که کیفیت عکس را تعیین می کند. این رزولوشن برای دوربین های خانگی معمولا بیش از 5 مگا پیکسل است که اخیرا به 10مگا‌پیکسل هم رسیده است. اما فراموش نکنید که این 10 مگا پیکسل با همین مقدار رزولوشن در دوربین های حرفه ای به هیچ وجه برابری نمی کند. گاهی هم به کمپانی ها شک کنید بد نیست.
131622
3) برای انتخاب مدل دوربین تان، پیشنهاد می کنم مدلی را انتخاب کنید که دارای لنز زوم باشد. به عبارتی هم زاویه بسته و هم زاویه باز (تله - واید) داشته باشد. زاویه باز این لنز ها امکان عکاسی از جمع های دوستانه را در محیط های داخلی و سربسته کوچک به راحتی میسر می سازد و از سوی دیگر به شما اجازه می دهد تا کمی از فاصله دورتر بتوانید بدون آگاهی سوژه عکسهای طبیعی تری را بگیرید. به ویژه برای کودکان که با دیدن دوربین عکسی العمل نشان می دهند و از حالت طبیعی خود خارج می شوند.

131623

4) پارامترهایی دیگر نظیر حساسیت (آی اس او)، وایت بالانس و حالت‌های عکاسی معمولا در تمامی مدل دوربین ها شبیه به هم هستند و غالبا به اندازه کافی کارایی دارند. بنا بر این وارد جزییات آن نمی‌شوم و به معرفی شان بسنده می کنم
5) به میزان حساس بودن سی سی دی دوربین (صفحه پذیرنده نور در مدل های دیجیتال و فیلم در دوربین های آنالوگ) به نور حساسیت می گویند که با آی اس او سنجیده می شود. مثال بارز آن فیلم عکاسی حساسیت 100 است که نزد عموم شناخته شده است و بیشترین کاربرد را دارد. بدیهی است که هر چه دامنه میزان حساسیت دوربین دیجیتال بیشتر باشد، در محیطهای کم نورتر راحت تر می توانید عکس بگیرید.
6) وایت بالانس دستوری است که شما باید به دوربین بدهید و در واقع به دستگاه تان بگویید که اکنون در زیر نور خورشید، هوای ابری، سایه، لامپ فلورسنت (مهتابی) و یا لامپ معمولی (التهابی یا تنگستن) عکاسی می کنید.

131624
تاکنون 6 مورد از مهمترین فاکتورها در خرید دوربین را بیان نمودیم در مقالات بعدی ویژگی های دیگری را برای شما عزیزان معرفی می کنیم با ما همراه باشید...

فروشگاه اینترنتی آی پی آی با امکان خرید اقساطی و استفاده از وام قرض الحسنه خرید کالا با کارمزد سالیانه 2% (http://www.ipistore.com/index.php)