View Full Version : دسترسی به دیتابیس در سرور
MILAD1992
دوشنبه 04 خرداد 1394, 12:44 عصر
با سلام و احترام
یک سرور ویندوزی دارم که SQL Sever در اون نصب هست. یک اپلیکیشن ویندوزی دارم که می خوام به اون دیتابیسی که توی سرورم هست (با آی پی xxx.xxx.xx.xx) دسترسی داشته باشه.
دوستانی که قبلاً این کار رو انجام دادن و نتیجه گرفتن و یا اطلاع دارن به چه شکل میشه این ارتباط رو برقرار کرد، لطفاً راهنمایی کنید.
با تشکر
MILAD1992
دوشنبه 04 خرداد 1394, 14:25 عصر
با سلام و احترام
یک سرور ویندوزی دارم که SQL Sever در اون نصب هست. یک اپلیکیشن ویندوزی دارم که می خوام به اون دیتابیسی که توی سرورم هست (با آی پی xxx.xxx.xx.xx) دسترسی داشته باشه.
دوستانی که قبلاً این کار رو انجام دادن و نتیجه گرفتن و یا اطلاع دارن به چه شکل میشه این ارتباط رو برقرار کرد، لطفاً راهنمایی کنید.
با تشکر
با سلام خدمت دوستان، به جواب رسیدم و گفتم جوابو اینجا بذارم شاید کسی بعداً بدردش خورد،
اول یک دیتابیس میسازین توی هاستتون، بعد از دیتابیس اصلی توی ویندوزتون backup میگیرین و روی دیتابیسی که ساختین، Restore میکنین (شاید بهتر باشه اسماشون با هم یکی باشه).
بعد میمونه فقط کانکشن استرینگ که اون رو هم باید مثل چیزی که این زیر مینویسم بذارین:
Data Source=190.190.200.100,1433;Network Library=DBMSSOCN;
Initial Catalog=myDataBase;User ID=myUsername;Password=myPassword;
توی قسمت data source باید آی پی سرور رو وارد کنین، اون 1433 هم پورت هست. بقیه قسمت ها هم که معلومه. من اینجوری جواب گرفتم. امیدوارم مفید باشه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.