View Full Version : نصب jdk
bety ahmadpour
دوشنبه 04 خرداد 1394, 13:16 عصر
سلام خدمت همگی
من یه مشکل دارم وقتی jdk رو نصب می کنم jre نصب می شه بعدش برای نصب sdk هم مشکلی ندارم توی command prompt هم ورژن جاوا رو نشون می ده ولی یه مشکل وجود داره و اون هم اینکه توی استارت shortcut اش خالی نشون می ده این منطقی هست یا نه چون دوبار jdk های مختلف رو که از جاهای مختلف دانلود کرده بودم نصب کردم و هر دو بار همین طور شد:متفکر:
ممنون می شم یکی جواب بده.....
JYasProgramer
دوشنبه 04 خرداد 1394, 21:26 عصر
.... اینکه توی استارت shortcut اش خالی نشون می ده این منطقی هست یا نه چون دوبار jdk های مختلف رو که از جاهای مختلف دانلود کرده بودم نصب کردم و هر دو بار همین طور شد:متفکر:
ممنون می شم یکی جواب بده.....
اینجا رو متوجه نشدم
stackprogramer
دوشنبه 04 خرداد 1394, 21:54 عصر
منم همین طور
bety ahmadpour
سه شنبه 05 خرداد 1394, 08:23 صبح
بابا من jdk رو نصب می کنم بعد توی start ،ایکن دو چیز میاد یکی اسمش java هست (فکر کنم jre است)روی این ایکن که کلیک می کنی یه چیز هایی رو نشون می ده(5 تا ایکن) مثلا ایکن about java یا ایکن configure java یا ایکن visit java.com ولی ایکن بعد از ایکن java که اسمش java development kit هستش وقتی روی این کلیک می کنم می نویسه empty عکس start رو براتون ضمیمه کردم می تونید اونجا ببینید
الان مشکل من این است که توی نصب sdk به تنهایی برای کار با اکلیپس و ADTیا نصب android studio تمیز jdk رو می شناسه و هیچ مشکلی پیش نمیاد اما.... اما خیلی شیک و مجلسی وقتی می خوام پروژه ی جدید روی هر کدوم از اینها بسازم از همون لحظه ی ساخت روی کدی که خودش ساخته error می ده :گریه:
الان من می خوام بدونم مشکل از اصل سیستم من است یا اینکه نه این jdk مشکل داره در ضمن دوباره می گم من دو سه بار jdk نصب کردم هر بار همین طوری نشون می ده:ناراحت::عصبانی++:
من واقعا ممنون و متشکر می شوم یکی کمک کنه plz
JYasProgramer
سه شنبه 05 خرداد 1394, 09:56 صبح
اولا شما راهو اشتباه رفتی
دوما وقتی من آندریدو شروع کردم اصلا به این مشکلات بر نخوردم
اینجا (http://www.kamalan.com/1389/08/%D8%B4%D8%B1%D9%88%D8%B9-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AF/) رو ببین
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.