View Full Version : Persians Visual FoxPro Forum
binyaz2003
دوشنبه 09 مرداد 1385, 00:05 صبح
فوروم فارسی ویژوال فاکس پرو : انتخاب با خودتونه
http://pvfpforum.jconserv.net/
kia1349
دوشنبه 09 مرداد 1385, 07:11 صبح
جناب آقای حسین زاده خیلی خوبه و زحمت زیادی کشیده اید اما:
سایت شما چه امکاناتی بیشتر از این فروم داره؟
تا چه اندازه سورس رایگان در اختیار دوستان قرار میده؟
شما که محصولاتتون رو در سایت www.BinyazPrograms.com قرار داده اید و تبلیغش را هم کرده اید .در سایت جدید هم فقط چند لینک دیگه به برنامه هاتون داده اید.حالا به نظر شما منطقیه که این فروم رو با تمام علایق و سلایق و سوابق و مطالب ترک کنیم و به یک محل جدید کوچ کنیم
ضمن اعتراف به سطح بالای دانش دوستان بخش فاکس که بنده همیشه افتخار شاگردی تک تک شان را دارم باید عرض کنم که سایت برنامه نویس مکانی است برای تمام دوستانی که با اشتراک دانسته های خود سعی میکنند ضمن ارتقای سطح دانش خود به کمک سایر دوستان رفته و از ارائه هیچگونه مطلب . کد . سورس . برنامه . ابزار از همدیگر دریغ نکنند
ارادتمند همه : رضا حیدری کیا
binyaz2003
دوشنبه 09 مرداد 1385, 09:30 صبح
سلام
ممنون از اینکه بعد از چند روز جواب دادید من تمام حرفهای شما رو قبول دارم
من اونجا رو برای این درست کردم چون هر چند وقت یکبار این فوروم غیر قابل دسترس میشه و خیلی ها ول میشن هدف من اینبود حالا این باز شانس منه که تا اینکارو کردم اینجا راه افتاد ولی چشمم آب نمیخوره که تا چند وقت دیگه باز غیر قابل دسترس نشه همینطور که این یکماه اینطور بود
rezaTavak
دوشنبه 09 مرداد 1385, 13:20 عصر
موفق باشید حداقلش اینه که تخصصی تر به قضیه برخورد میشه.
mehran_337
دوشنبه 09 مرداد 1385, 23:16 عصر
سلام به همه
با تشکر از زحمت دوست خوبم علی آقا!
شاید ده ها سایت دیگه هم در زمینه فاکس پرو به پا بشه . این باعث افتخار ما فاکس کارهاست.
من از طرف خودم حرف می زنم نه بقیه اما اگه 1 سال دیگه هم سایت درست نمی شد هر روز 2 بار میومدم تا ببینم درست شده یا نه.
من نون و نمک این سایت و خوردم و هر جا برم پایگاه من همینجاست . از صمیم قلبم خوشحالم که راه افتاد. انشاءالله دیگه مشکل پیش نیاد.
در ضمن علی جان ! شما هم برای این سایت خیلی زحمت کشیدید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.