View Full Version : مشکل در ساخت html استاندارد برای وب ویو
kamal_s67
سه شنبه 05 خرداد 1394, 11:24 صبح
سلام دوستان
من دارم یه کتاب برای اندروید درست میکنم که از وب ویو برای نمایش متنها استفاده میکنم و یه فایل html رو میخوام در این وب ویو ایمپورت کنم.
سوال من اینه که آیا قالب html استانداردی برای این کار وجود داره ؟ چون من درون این فایل html میخوام از عکس استفاده کنم در سایزهای مختلف درست نمایش نمیده ؟
لطفا یکی منو راهنمایی کنه ؟ مشکل من فقط نمایش مناسب تصاویر در سایزهای مختلف هستش
netmaster.m
سه شنبه 05 خرداد 1394, 22:22 عصر
با اجازه استارتر منم یه سوال در رابطه با همین موضوع دارم:
من وب ویو ساختم اما وقتی وارد اکتیویتیش میشم برای یکی دو ثانیه تصویر سفید نشون میده بعدا وب ویو بارگزاری میشه
نمیخام بارگذاری سفید بشه چون حالت زشتی به برنامه میده راه حل شما چیه؟
roboman78
چهارشنبه 06 خرداد 1394, 23:27 عصر
سلام دوستان عزیز
به نظرم از دیتابیس استفاده کنین یا اگه آسون تر فایل از raw بخونین
tux-world
پنج شنبه 07 خرداد 1394, 09:17 صبح
سلام دوستان
من دارم یه کتاب برای اندروید درست میکنم که از وب ویو برای نمایش متنها استفاده میکنم و یه فایل html رو میخوام در این وب ویو ایمپورت کنم.
سوال من اینه که آیا قالب html استانداردی برای این کار وجود داره ؟ چون من درون این فایل html میخوام از عکس استفاده کنم در سایزهای مختلف درست نمایش نمیده ؟
لطفا یکی منو راهنمایی کنه ؟ مشکل من فقط نمایش مناسب تصاویر در سایزهای مختلف هستش
با اجازه استارتر منم یه سوال در رابطه با همین موضوع دارم:
من وب ویو ساختم اما وقتی وارد اکتیویتیش میشم برای یکی دو ثانیه تصویر سفید نشون میده بعدا وب ویو بارگزاری میشه
نمیخام بارگذاری سفید بشه چون حالت زشتی به برنامه میده راه حل شما چیه؟
کاری که شما دوستان دارید انجام میدین اشتباه هستش. اگه فقط میخوایید کتاب بنویسید بهتره به جای جاوا از Cordova استفاده کنید
kamal_s67
پنج شنبه 07 خرداد 1394, 09:21 صبح
سلام دوستان عزیز
به نظرم از دیتابیس استفاده کنین یا اگه آسون تر فایل از raw بخونین
میشه درباره خواندن فایل از raw بیشتر توضیح بدین ؟
kamal_s67
پنج شنبه 07 خرداد 1394, 09:22 صبح
کاری که شما دوستان دارید انجام میدین اشتباه هستش. اگه فقط میخوایید کتاب بنویسید بهتره به جای جاوا از Cordova استفاده کنید
دوست عزیز cordova چی هست ؟ یک نرم افزاره یا یک زبان برنامه نویسی ؟ چه مزیتی نسبت به جاوا داره؟
mnakhaeipoor
پنج شنبه 07 خرداد 1394, 18:01 عصر
دوست عزیز cordova چی هست ؟ یک نرم افزاره یا یک زبان برنامه نویسی ؟ چه مزیتی نسبت به جاوا داره؟
Apache Cordova یک فریم ورک هست مثل PhoneGap که برای ساخت اپلیکیشن های موبایلی با استفاده از فناوری های تحت وب مثل HTML 5 و CSS و Javascript بکار میره
در ضمن Cordova یک فریم ورک هست و قابل مقایسه با زبان Java نیست
اما شاید تنها مزیتش ساده تر بودنش نسبت به Java باشه
اما خب بالطبع محدودیت هایی هم داره که بنا به گفته دوست عزیزم جناب tux-world برای ساخت کتاب کافی هست
اما اگه نظر شخصی منو بخواید بهترین راه استفاده از همون دیتابیس هست
موفق باشید...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.