View Full Version : سوال: درخواست راهنمایی برای ورود به مسیر جاوا وب
Mori Bone
سه شنبه 05 خرداد 1394, 18:37 عصر
سلام. چند وقتی هست اومدم سمت جاوا که همون اول یه خورده java se رو روی ویندوز کار کردم. حالا میخوام بیام تحت وب و بدون هیچ ذهنیت قبلی در java ee(که به گمون خودم java ee واسه وبه. اگه اشتباه میکنم بگید)
حالا میخوام شما با تجربه ها بهم بگید که اول چیو یاد بگیرم و از رو چه کتابی یاد بگیرم؟ یه سری کتاب دیدم که قدیمین البته. یه کتاب بروز ترجیها ترجمه شده از روی کتاب های لاتین چون فکر میکنم کتاب های ایرانی نمیتونند منبع خوبی باشند.
با تشکر زیاد از همتون
cups_of_java
پنج شنبه 07 خرداد 1394, 16:30 عصر
اگه زمان و حوصله داری پایه اساس وب توی جاوا Servletها و JSP هستن. اونا رو کمی بخون و با کار کردن با سرور های وب جاوا مثل tomcat آشنا شو...
بعد می تونی بری سراغ فریم ورک ها مثل یکی از پیاه سازی های JSF و یا فریم ورک مشهور Spring
Mori Bone
پنج شنبه 07 خرداد 1394, 20:21 عصر
اگه زمان و حوصله داری پایه اساس وب توی جاوا Servletها و JSP هستن. اونا رو کمی بخون و با کار کردن با سرور های وب جاوا مثل tomcat آشنا شو...
بعد می تونی بری سراغ فریم ورک ها مثل یکی از پیاه سازی های JSF و یا فریم ورک مشهور Spring
ببخشید jsp از java ee جداس؟
من چون تاحالا تو بازار کار نرفتم نمیدونم بازار کار چی خوبه؟ asp یا جاوا؟
cups_of_java
شنبه 09 خرداد 1394, 00:21 صبح
نه جدا نیست... یکی از استاندارد های تعریف شده توی جاوا ای-ای همون jsp هستش.
فرقی نمیکنه شما هرچی رو میخوای بری سمتش باید خوب یاد بگیری و از فرصت ها استفاده کنی. جفت اینا کار براشون هست... البته سمت جاوا شما چیزای بیشتری یاد خواهی گرفت و دنیای بزرگ تری جلو روتون هستش.
ali-baba
شنبه 09 خرداد 1394, 08:28 صبح
سلام..
به نظرم برای خودت یه پروژه تعیین کن... و قدم به قدم برو جلو.. هم چیز یاد بگیر و هم کار کردن باهاشون رو یاد بگیر...
می تونی برای راحتی کار از maven استفاده کنی که بسته های لازم برای پروژه ات رو برات هندل کنه...
به نظر من... یه پروژه با hibernate و spring و jsp برای خودت درست کن و عملیات CRUD رو پیاده سازی کن توش...
اینطوری خیلی چیزها رو توش یاد می گیری...
نمونه پروژه با این مزمون تویه اینترنت زیاد هستش... پیدا نکردی هم بگو تا بهت بگم...
باتشکر...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.