View Full Version : از کار افتادن روتر و سوئیچ
louise
دوشنبه 09 مرداد 1385, 08:24 صبح
با سلام
مشکلی که در شبکه ما برای من پیش اومد به این شکل بود . سوئیچ 3550 تمام چراغهاش روشن مونده بود که پس از جایگزینی آن با سوئچ دیگر و گذر از این مرحله ، رسیدیم به روتر 2600 سیسکو که نمیشد بهش وصل شد و به هنگام بالا آمدن پیغام can not open flash , پیغام magic number رو می داد که با جایگزین نمودن روتر دیگر و کانفیگ آن مشکل رو حل کردیم ، حال دوباره این مشکل پیش اومده ( در مورد روتر ) ممنون می شم راهنمایی نمایید . علت چیست ؟
Identifier
دوشنبه 09 مرداد 1385, 08:36 صبح
رسیدیم به روتر 2600 سیسکو که نمیشد بهش وصل شد و به هنگام بالا آمدن پیغام can not open flash , پیغام magic number رو می داد که با جایگزین نمودن روتر دیگر و کانفیگ آن مشکل رو حل کردیم ، حال دوباره این مشکل پیش اومده ( در مورد روتر ) ممنون می شم راهنمایی نمایید . علت چیست ؟
1- در صورت امکان نمونه کانفیگ روتر و همچنین نگارش IOS مربوطه را ارائه کنید.
2- پیغام خطای مربوطه را به زور کامل قرار دهید و همجنین آیا در هر دو مورد پیغام خطا یکی است ؟
3- شبکه را از نظر وجود Packet Storm و Arp Flood مورد بررسی قرار دهید و نتیجه را بیان کنید.
موفق باشید.
louise
دوشنبه 09 مرداد 1385, 09:03 صبح
پیغام به صورت زیر می باشد و در هر دو بار هم اتفاق مشابه رخ داده است .
device does not contain a valid magic number boot: cannot open "bootflash:"
و نگارش ios 12.2
و اما در مورد ردیف 3 شما ، لطفا راهنمایی نمایید به چه صورت pachet storm و بعدی رو بررسی کنم .
Identifier
دوشنبه 09 مرداد 1385, 09:28 صبح
پیغام به صورت زیر می باشد و در هر دو بار هم اتفاق مشابه رخ داده است .
device does not contain a valid magic number boot: cannot open "bootflash
با استفاده از دستور boot اقدام به boot کردن نمایید و حاصل امر را مطرح کنید. در صورت بوت نشدن با تعویض IOS وضعیت روتر را بررسی کنید.
و اما در مورد ردیف 3 شما ، لطفا راهنمایی نمایید به چه صورت pachet storm و بعدی رو بررسی کنم .
با استفاده از نرم افزاری همچون Ethereal
A network protocol analyzer. Examine and capture a wide variety of packet data from live networks. This version includes initial release of the wiretap library that replaces libpcap. Interfaces and packet types supported: ARP/RARP, BOOTP/DHCP, DNS, Ethernet, ICMP, IGMP, IP/TCP/UDP, IPX, LPR/LPD, OSPF, PPP, RIP, Token Ring, AppleTalk, and many others. Nice GTK (http://www.gtk.org/) GUI. This is another Packet Storm Security 5-star favorite
louise
شنبه 14 مرداد 1385, 08:51 صبح
با سلام
ضمن تشکر از شما( mr zolghadri) در مورد روتر مذکور باید بگم که ios آن از بین رفته و باید flash را پروگرام کنم . راهنمایی می خواستم که آیا باید حتما از ios hunter جهت دانلود ios باید استفاده کنم یا خیر . و اگر جواب مثبت است آیا لینکی که بشه رایگان دانلود کرد را در اختیار قرار دهید ممنون می شم .
Identifier
شنبه 14 مرداد 1385, 08:56 صبح
ضمن تشکر از شما( mr zolghadri) در مورد روتر مذکور باید بگم که ios آن از بین رفته و باید flash را پروگرام کنم . راهنمایی می خواستم که آیا باید حتما از ios hunter جهت دانلود ios باید استفاده کنم یا خیر
خیراجباری بر استفاده از IOS Hunter نیست.
با استفاده از دستور Copy و یک tftp Client و یا Hyper terminal می توانید IOS را دوباره بارگزای کنید.
موفق باشید.
louise
شنبه 14 مرداد 1385, 09:45 صبح
منظور من گرفتن ios از اینترنت است و باید به چه طریق از اینترنت گرفت ( برای روتر 1700 ) اگر لینکی جهت این قضیه دارید ممنون می شم در اختیارم قرار دهید .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.