ورود

View Full Version : مشکل فورس کلوز در برخی گوشی ها



parniaznet
چهارشنبه 06 خرداد 1394, 21:12 عصر
سلام
احتمالا برای همه این موضوع پیش اومده باشه که برنامه ای که می نویسن در بعضی گوشی ها فورس کلوز بده، من دو تا برنامه دقیقا با کد های یکسان بای بازار فرستادم. هر دو برنامه در گوشی خودم desire 620 بدون مشکل کار میکنه ، در شبیه ساز یو ویو هم به درستی کار می کنند . اما بازار میگه در گوشی هواوی و g3 یکی از نرم افزارها کلا همون اول فورس کلوز میده و یکی هم در حال پیمایش فورس کلوز میده. در صورتی که این دو برنامه فقط اسمشون فرق میکنه حتی یک خط کد متفاوت هم ندارن.

در این موارد وقتی اون مدل گوشی رو نداریم از کجا باید بفهمیم ایراد از چیه؟ کلا این دست مشکلات از چی بیشتر میتونه باشه؟ کد های جاوا یا xml?
برای شبیه سازها چجوری میشه تعریف کرد مدل گوشی و ورژن اندروید رو؟ ترجیحا یو ویو

ممنون

djtrex
پنج شنبه 07 خرداد 1394, 01:11 صبح
ارور از خیلی چیزها میتونه باشه.
پیشنهاد میکنم از یه crash reporter مثل CrashLytics یا Tracepot یا Parse Analytics توی برنامه تون استفاده کنید تا مشخص بشه ارور چی هست.
(tracepot از acra در سمت اندروید استفاده میکند)

http://www.tracepot.com/
https://get.fabric.io/crashlytics
https://github.com/ACRA/acra
https://parse.com/products/analytics

از کسی هم که برنامه براش fc داده میتونید تقاضا کنید logcat براتون بفرسته (در صورت امکان)

Pam.goudarzi
پنج شنبه 07 خرداد 1394, 07:10 صبح
یکی از دلایل اصلی می تونه رزولوشن بالای عکس ها باشه. البته اگه از عکس استفاده می کنید.