ورود

View Full Version : شک در اندازه فونت+ کد ست کردن اندازه فونت بر اساس سایز گوشی

bahman72313
چهارشنبه 06 خرداد 1394, 22:43 عصر
سلام دوستان.من برنامه ام رو بر اساس تبلت 7 اینچی (xxhdp) که دم دست دارم طراحی کرده ام.اندازه فونت هایی که داده ام در این تبلت راضی کننده هست یعنی نه بیشتر و نه کمتر. با نحوه گرفتن سایز گوشی و نسبت دادن اندازه فونت بر همین اساس کاملا آشنایی دارم فقط تنها مشکلی که هست اینه که نمیدونم برای سایز های دیگر چه اندازه فونتی رو قرار بدم.مثلا من برای سایز xxhdpi اندازه فونت های زیر رو در نظر گرفتم اما نمیدونم برای سایز های دیگر یعنی ldpi-mdpi-hdpi-xhdpi-xxxhdpi چه سایزهایی رو انتخاب کنم.دوستان من خیلی سعی کردم که یک کد جمع و جور و کاملی برای ست کردن فونت بصورت داینامیک بر حسب سایز گوشی پیدا کنم اما موفق نشدم.لذا خودم دست به کار شدم و حاصل شد کد زیر:فقط اگر دوستان زحمت بکشند و با توجه به تجربه خودشون بگن که بجای علامت سوال های کد زیر چه اعدادی بایستی قرار داده بشه خیلی عالی میشه.

if (screen_density >= 4.0) { // size>=xxxhdpi
font_size1 = ???;
font_size2 = ???;
font_size3 = ???;
font_size4 = ???;
}
else if (screen_density >= 3.0) { // size>=xxhdpi & size<xxxhdpi

font_size1 = 20;
font_size2 = 21;
font_size3 = 22;
font_size4 = 23;
}
else if (screen_density >= 2.0) { // size>=xhdpi & size<xxhdpi
font_size1 = ???;
font_size2 = ???;
font_size3 = ???;
font_size4 = ???;
}
else if (screen_density >= 1.5) { // size>=hdpi & size<xhdpi
font_size1 = ???;
font_size2 = ???;
font_size3 = ???;
font_size4 = ???;
}
else if (screen_density >= 1.0) { // size>=mdpi & size<hdpi
font_size1 = ???;
font_size2 = ???;
font_size3 = ???;
font_size4 = ???;
}
else { // size>=ldpi & size<mdpi
font_size1 = ???;
font_size2 = ???;
font_size3 = ???;
font_size4 = ???;
}
txt1.setTextSize(TypedValue.COMPLEX_UNIT_SP, font_size1); // ست کردن سایز متن بر حسب اس پی
txt2.setTextSize(TypedValue.COMPLEX_UNIT_SP, font_size2);
txt3.setTextSize(TypedValue.COMPLEX_UNIT_SP, font_size3);
txt4.setTextSize(TypedValue.COMPLEX_UNIT_SP, font_size4);

tux-world
پنج شنبه 07 خرداد 1394, 09:18 صبح
این کارای عجیب و غریب چیه بابا :متعجب: خود اندروید ابزارهای قشنگی داره فقط کافیه تو value های مختلف سایزها رو دوباره بنویسید و بگید برای این رزولیشن این سایز باشه رو تعیین کنید. نیاز به این همه شرط و شروط نیست

bahman72313
پنج شنبه 07 خرداد 1394, 09:46 صبح
اون کار رو هم بلدم.حالا موندم در بقیه سایزها چه اعدادی رو قرار بدم.مثلا برای xxhdpi سایز 23sp خوبه.برای بقیه سایزها به نظر شما چه عددی رو قرار بدم؟

hesam67_b
پنج شنبه 07 خرداد 1394, 11:57 صبح
همون طور که دوستمون گفتن، بجای این کارا در فولدر value با سایزهای مختلف، فونت ها رو تعریف کنید.
اندازه هم نمیشه دقیق گفت.
شما با BlueStacks که اندازش value-large هست و شبیه سازهای ای‌کلیپس امتحان کنید.
برای یک پروژه که انجام بدی دستت میاد.

barnameye_man
دوشنبه 09 شهریور 1394, 10:32 صبح
میشه در این مورد بیشتر و دقیق تر توضیح بدید چون من هم تو پروژم تو این قسمت گیر کردم و نمی دونم چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟