View Full Version : سوال: شرط چک کردن وجود یک فیلد کلیدی در یک جدول
Hermidas
جمعه 08 خرداد 1394, 12:41 عصر
باسلام
دوستان می خوام از توی یک فرم و در رویداد after update یک textbox با دستور if یک شرط برای چک کردن وجود فیلد کلیدی یک جدول بنویسم اما نمی دونم شرط رو چطوری بنویسم لطفا راهنمایم کنید.
اینم دستورات : میخوام در دستور if وجود نبودن فیلد customer id رو در جدول customer بررسی کنم یعنی اگر در تکست باکس customer id در فرم فاکتور عددی وارد شد و این عدد در فیلد customer id نبود دستورات زیر if اجرا شوند.
Private Sub customer_id_AfterUpdate
if [customer.customer id
Form_Faktor.customer_id = [customer.customer id
customer_name.Enabled = True
customer_address.Enabled = True
customer_mobile.Enabled = True
End Sub
golbafan
جمعه 08 خرداد 1394, 13:26 عصر
باید لیست فیلدها رو بگیری و سپس ببینی فید مورد نظر شما در لیست هست یا نه:
لیست فیلدها:
for ii = 0 to customer.fields.count - 1
ss = ss & "," & customer.fields(ii).name
Hermidas
جمعه 08 خرداد 1394, 17:54 عصر
با تشکر از پاسخ سریع تون اما منظورم رو بد رسوندم منظورم این بود که :
سه تا جدول درست کردم بنام های customer , driver , faktor می خوام اطلاعات رانندگان و خریداران رو در جداولی جداگانه جهت گزارش گیری ذخیره کنم و فاکتور خریدار که شامل مشخصات خریدار و راننده ی حمل کننده و کالا هست رو با طراحی یک فرم بنام فرم فاکتور پر کنم یعنی در یک فرم اطلاعات هر سه جدول رو پر کنم
در جداول رانندگان و خریداران فیلدهای کلیدی (کلید اصلی ) بنام های کد راننده (driver id ) و کد خریدار (customer id) تعریف شده اند و در جدول فاکتور هم این دو فیلد رو جهت ارتباط فاکتور با دو جدول دیگر قرار دادم که بدانیم در یک فاکتور خرید اطلاعات خریدار و راننده ی حمل کننده ی کالا چیست .
وقتی میخوام در فرم فاکتور اطلاعات هر سه جدول رو وارد کنم برای ورود اطلاعات جدول رانندگان و خریداران نیاز هست که کد راننده و کد خریدار وارد شوند پس نیاز هست تا چک شود آیا این کد وارد شده در جدول وجود دارد یا نه ؟ اگر راننده و خریدار وجود داشت که دیگر نیاز به وارد کردن اطلاعات مجدد آنان نیست و اگر وجود نداشتند فیلدهای دیگر این دو جدول در فرم فاکتور باید فعال شوند تا اطلاعات جدید از طریق همین فرم وارد جداول رانندگان و خریداران شود. اما شرط لازم جهت چک کردن مقدار وارد شده برای بررسی در داخل جدول رانندگان و خریداران را نمی دانم که آیا کد راننده و کد خریدار وارد شده در فرم فاکتور در جدول خریدار و راننده وجود دارد یا نه ؟ اگر دارد که هیچ فقط اطلاعات آنان در فرم به نمایش در می آید ولی در صورت نبودن باید تکست باکس های مورد نظر فعال شده و اطلاعات وارد آنان شود.
تصاویر برنامه رو براتون قرار میدم تا واضح تر متوجه بشید مرسی از راهنمایتون131778131779
golbafan
جمعه 08 خرداد 1394, 22:14 عصر
سلام باید کوئری بزنید:
مثلا چک کنید آیا مشتری با کد 5 ثبت شده یا نه:
select * from customer whete customer_id=5
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.