ورود

View Full Version : عوض کردن متن تمام دکمه های یک اکتیویتی

Mohamed007
جمعه 08 خرداد 1394, 15:50 عصر
سلام ، من چهل تا دکمه دارم میخوام طبق دیتابیس متنشون رو تنظیم کنم ، حالا میخوام بدونم راهی هست که نخوام یکی یکی دکمه ها رو تعریف کنم ، مثلا با حلقه ای چیزی ، ممنون

tux-world
جمعه 08 خرداد 1394, 16:26 عصر
خوب این چهل تا توی یه اکتیویتی هستش؟ راههای خیلی زیادی به ذهنم میاد که میشه این کار رو انجام داد ولی سوالتون گنگ هستش. بحث رو بیشتر باز کنید. ساده ترین راهش اینه از یه متغیر واسط تو یه کلاس مشتق شده از Applications کمک بگیرید

majid_7
جمعه 08 خرداد 1394, 16:40 عصر
سلام جناب tux-world
میشه واسه این روش از cast کردن از کلاس viewبه buttonهم استفاده کرد؟بعد از تغییر view؟
(خواستم بدونم آیا اینم یکی از روشهاش میتونه باشه یا نه؟)

Public void setText(View view){
btn=(Button)view;
}

البته چون الان با موبایلم به نت وصلم نمیتونم تایپ کنم تغییرات ویو و خوندن از پایگاه داده و ...
امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم.
ممنون.

Mohamed007
جمعه 08 خرداد 1394, 17:02 عصر
بله چهل تا دکمه تو یه اکتیویتی هست و مث ی لیست تنظیمشون کردم ولی بلد نیستم چطوری تو لیست فارسی بنویسم یعنی لیست پشتیبانی نمیکنه برا همین از دکمه استفاده کردم ، حالا میخوام یکی یکی دکمه ها رو طبق دیتا بیس تنظیم کنم، هر کدوم از دکمه ها ی شماره داره و تو دیتابیس به ی متن نظیر میشه ، امیدوارم دیگه توضیحات کافی باشه

tux-world
جمعه 08 خرداد 1394, 19:10 عصر
سلام جناب tux-world
میشه واسه این روش از cast کردن از کلاس viewبه buttonهم استفاده کرد؟بعد از تغییر view؟
(خواستم بدونم آیا اینم یکی از روشهاش میتونه باشه یا نه؟)

Public void setText(View view){
btn=(Button)view;
}

البته چون الان با موبایلم به نت وصلم نمیتونم تایپ کنم تغییرات ویو و خوندن از پایگاه داده و ...
امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم.
ممنون.
این مورد نه برای این کار هیچ کاربردی نداره ولی اگه بخوایید چیزی رو شخصی سازی کنید چرا خیلی عالیه مثلا من از چند کلاس مثل button - textview - linearlayout اکستند کردم و توسعه دادم و کنترلرهای فارسی رو ساختم

----------------------------------------------------------------------
مهندس مهدی پیشگوی

tux-world
جمعه 08 خرداد 1394, 19:12 عصر
بله چهل تا دکمه تو یه اکتیویتی هست و مث ی لیست تنظیمشون کردم ولی بلد نیستم چطوری تو لیست فارسی بنویسم یعنی لیست پشتیبانی نمیکنه برا همین از دکمه استفاده کردم ، حالا میخوام یکی یکی دکمه ها رو طبق دیتا بیس تنظیم کنم، هر کدوم از دکمه ها ی شماره داره و تو دیتابیس به ی متن نظیر میشه ، امیدوارم دیگه توضیحات کافی باشه

هر کاری میشه با لیست کرد. نمیدونم مشکل شما چیه

----------------------------------------------------------------------
مهندس مهدی پیشگوی

Mohamed007
جمعه 08 خرداد 1394, 19:29 عصر
یعنی نمیشه کاری کرد؟ اخه ی دفعه خواستم امتحان کنم با لیست انجامش بدم تو لیست فارسی نمیومد و متن نا مانوس ایجاد میشد، من هم نمیتونم لیست سفارشی درست کنم چون تو گوگل اموزش مناسبی پیدا نکردم یعنی آموزش ها زیاد گنگ بود و از چیزایی استفاده میکرد که توضیح نداده بود ، حالا اگه شما میتونید ی اموزش لیست سفارشی معرفی کنید یا راهی برا اینکه بتونم متن فارسی تو لیست استفاده کنم ممنون میشم